Ervaringen / Review: Is Verdien-Geld.Com wel Betrouwbaar?

Auteur: |
verdien-geld.com

Is verdien-geld.com nep?

Want het lijkt niet echt een betrouwbare site.

En dat klopt ook, je moet je bij deze site niet aanmelden!

Ze zeggen dat ze een panel zijn, maar dat is niet zo.

Ze willen alleen je gegevens om je reclame toe te kunnen sturen, over sommige echte enquête sites van wie ze daarvoor geld krijgen, of zelfs andere soorten advertenties…

Kijk gewoon eens in onze Top 10 best betalende enquête sites, en kies zelf van welke je lid wilt worden. We hebben een aparte top 10 voor Nederland en België voor je.

In deze review:

Plus- en minpunten

Zijn zelf helemaal geen survey panel / bureau, ze versturen helemaal geen betaalde onderzoeken.

Ze proberen gewoon jouw gegevens te ontfutselen om je iets te kunnen verkopen.

Je hebt deze partij helemaal niet nodig, je kan zelf de best betaalde enquête sites ook wel vinden.

Over Verdien-Geld.com

Deze site is gewoon een partij die slim inspeelt op het fenomeen van geld verdienen met enquêtes invullen. Dat is namelijk één van de beste manieren om wat geld bij te verdienen via internet. Daarom zijn er vast wel mensen van die ze de persoonlijke / contactgegevens kunnen bemachtigen, omdat die denken dat ze te vertrouwen zijn.

Maar als je goed kijkt zie je dat de site maar één pagina heeft, en dat de link naar de voorwaarden niet eens werkt! Niet mee in zee gaan dus, je weet niet waar je gegevens blijven en aan wie die allemaal worden doorgespeeld.

Hoe werkt het?

De website is helemaal niet werkzaam / actief. Het is maar 1 pagina die bedoeld is om jouw contactgegevens te achterhalen. Zelfs de algemene voorwaarden / terms doet het niet. Ze zeggen dat ze jou betaalde onderzoeken gaan sturen, maar dat gaat echt niet gebeuren.

Hoeveel kan je verdienen?

Bij deze site aanmelden daar verdien je niks mee, in het beste geval kost het je niks behalve veel spam en hoofdpijn.

Er zijn ook genoeg goede enquête sites, en als je jezelf bij die 10 aanmeldt heb je genoeg werk en verdien je zomaar een paar honderd euro per maand.

Is Verdien-Geld.com betrouwbaar?

Absoluut niet! Er zijn geen algemene voorwaarden, ze zeggen niet wat ze met jouw gegevens gaan doen er het is niet eens bekend welk bedrijf in welk land achter de website schuil gaat! De website heeft maar 1 pagina met een klein stukje tekst vol met spel- en taalfouten.

Conclusie

Aanmelden heeft geen zin en is eigenlijk nog gevaarlijk ook omdat je niet weet waar je gegevens blijven. Zeker niet doen dus! Het kan je nog genoeg problemen opleveren.

Wil je wel graag online geld verdienen door enquêtes in te vullen? Kijk dan eens in onze lijst met betrouwbare enquête sites waar je zowel voor NL als België een aparte Top 10 kan vinden. Die zijn wel betrouwbaar en betalen goed.

We hebben het zelf voor je getest door ons er in te schrijven, maar we hoeven hiervoor niet jouw gegevens voordat we je vertellen welke de beste is. Helemaal aan jou de keuze waar je jezelf wil aanmelden.