Uitleg leningen vergelijken

In deze vergelijking tonen we je live de beste leenrentes van dit moment, naar gelang het bedrag dat je nodig hebt. Klik op de links voor meer informatie over de getoonde leningen bij aanbieders.

Klik op ‘Alle leenrentes’ voor een meer uitgebreide vergelijking, waarbij je apart rente kan vergelijken specifiek voor het gewenste bedrag dat je nodig hebt (€ 2.500,- t/m € 75.000,-) of voor een specifiek doel zoals geld lenen voor een auto of caravan. De leenvormen die worden getoond zijn:

Wil je lenen tot en met 1500 euro? Dan is een minilening een uitkomst. Die kun je aanvragen al vanaf 100 tot 1500 euro. Kijk voor meer informatie en aanbieders op onze vergelijking in het artikel minilening aanvragen.

Waarom leningen vergelijken?

Er zijn veel aanbieders van leningen. Van je eigen bank tot veel kleinere en gespecialiseerde kredietverstrekkers. Door goed de rentes te vergelijken kan je mogelijk een hoop geld besparen, lenen kost immers al genoeg.

Bovendien hebben de verschillende partijen vaak afwijkende voorwaarden waardoor je zeker in wat lastigere gevallen niet overal terecht kunt. Door meerdere offertes op te vragen is de kans op succes groter.

leningen vergelijken

Leningen vergelijken met hulp van een specialist

Vind je het belangrijk om een goede lening te vinden, maar vind je het helemaal fijn dat een specialist met je meekijkt zodat je zeker weten de beste deal vindt voor jouw vraag? Dat kan.

Krediet Groep Nederland zoekt graag met je mee naar de beste oplossing. Ze brengen daarbij een gratis en vrijblijvende offerte uit die geen verplichting heeft. Het kost je geen extra geld, maar mogelijk bespaar je er wel rente mee. Ook bij moeilijkere vragen denken ze graag mee.