betrouwbaar thuiswerk
Door | 15 jun. 2022 Geüpdatet

Ben je op zoek naar betrouwbaar thuiswerk?

Eerlijk, goed betaald, simpel en veilig te doen?

En daarmee een zakcentje tot mogelijk zelfs een compleet salaris binnenhalen?

Kan tegenwoordig allemaal online op je computer.

En iedereen kan het.

Wij geven je 6 bewezen manieren.

De eerste 3 zijn erg makkelijk en kan je vandaag nog mee beginnen, de laatste 3 zijn lastiger maar leveren je (op termijn) ook veel meer op.

Ze zijn in ieder geval leuker en lucratiever dan administratief- of inpakwerk vacatures die je vaak ziet…

We je ook uitleggen waarom je daar beter niet aan kan beginnen.


Betrouwbaar thuiswerk Top 6

We beginnen zo met onze favoriete manieren van thuiswerken. Nu zijn er veel meer te bedenken hoor, maar dit zijn de meest gebruikte en leveren goed op. Ieder kan het en bovendien zit er veel variatie in zodat jij iets kan vinden wat bij je doelen en voorkeuren past.

Want waar we simpel beginnen met een paar tientjes of honderdjes bijklussen, loopt het op naar methodes waarmee je zomaar je eigen online bedrijf kan starten. Alleen komt dat niet in 1 dag van de grond natuurlijk.

1. Betaalde onderzoeken als betrouwbaar thuiswerk

Dit is één van de snelst groeiende manieren om betrouwbaar met thuiswerk geld te verdienen. Het kent dan ook vele vormen, variërend van surveys / geld verdienen met enquêtes, tot aan producten testen (thuis uitproberen) tot websites testen en reclames beoordelen. Steeds meer mensen zien namelijk in dat enquêtes invullen voor geld niet alleen een manier is om makkelijk en goed te kunnen bijverdienen, maar dat dit ook nog eens heel leuk kan zijn.

Je ziet dan ook steeds meer websites die allerlei soorten betaald onderzoek aanbieden. De kwaliteit verschilt echter nog sterk van alle aanbieders. Daarom hebben wij daar onderzoek naar gedaan. Daaruit is een top 10 met best betaalde enquête sites gekomen die betrouwbaar zijn. Op onze review pagina vind je van alle bestaande sites onze ervaringen. Want ja, wij hebben zelf alle sites getest als mystery guest.

Je kan hier een lekkere bijverdienste uit halen, want als je jezelf aanmeldt bij alle panels uit de top 10 dan pak je zomaar een paar honderd euro per maand mee.

2. Thuiswerk via spaarprogramma’s

Dit is een van de oudste vormen van verdienen via internet, misschien wel een van de eerste concepten in deze richting. Kort uitgelegd krijg je er een beloning voor het uitvoeren van allerlei hele simpele taken. Denk aan reclame e-mails lezen en op advertenties klikken, maar ook spelletjes spelen of likes geven op Facebook of andere sociale netwerken leveren je een vergoeding op.

De verdienste per klik of like is overigens meestal 1 cent of vergelijkbaar. Zeg maar tussen de 0,5 en 2 eurocent. Dit lijkt erg weinig maar bedenk je ook dat het je ook maar een paar seconden kost om te doen. En omdat je best veel van dit soort sites hebt en veel van dit soort taakjes kan doen per dag levert het toch nog een lekkere bijverdienste op.

Uiteraard hebben we hier ook een top 10 beste spaarprogramma’s voor je opgesteld. Schrijf je vooral bij meerdere in want ook hier geldt dat je dan meer verdient. Zomaar enkele honderden euro’s per maand.

3. Cashback als thuiswerk

Of cashback nu een manier is van geld verdienen of besparen is een lange discussie. Maar waar het op neerkomt is dat het jou in ieder geval gratis geld oplevert in je portemonnee dat je nu nog misloopt. Eigenlijk moet iedereen dit zo snel mogelijk gaan doen!

Het komt er in het kort op neer dat je geld terug krijgt (“cash-back” = “geld-terug”) op aankopen bij bepaalde webwinkels. Bij de beste cashback sites krijg je zelfs bij bijna 2500 webshops tot 15% terug op al je bestellingen, nog bovenop de al lopende acties een aanbiedingen.

En hier zitten ook alle grote partners tussen, zoals Bol.com, Wehkamp, Coolbue, HEMA, Thuisbezorgd, Media Markt en ga zo maar door. Vooral omdat je online tegenwoordig alles wel kan kopen (en makkelijk thuis kan laten bezorgen) kan je dit enorm veel opleveren zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je krijgt overigens niet direct korting bij het afrekenen, maar achteraf via de cashback site het bedrag terug op je bankrekening.

Alleen al voor een gemiddeld gezin kan dit zomaar € 1.000,- per jaar in het laatje brengen, nog zonder dat ze extra hun best doen om zoveel als mogelijk online te kopen. Bedenk alleen al eens wat je terug krijgt op het boeken van je vakantie met cashback. Wil je meer achtergrond over dit fenomeen? Lees dan het artikel geld verdienen met cashback.

4. Affiliate Marketing: ondernemend thuiswerk

De term klinkt wat ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! Het betekent eigenlijk niet meer dan dat je marketing doet in opdracht van bedrijven. Dus reclame maken voor hun producten en diensten in plaats voor je eigen bedrijfsmodel.

Dat doe je met name online, zoals via je social media, per mail of je eigen website bijvoorbeeld. En elke keer als iemand via jouw link / advertentie iets koopt dan krijg jij daarvoor een commissie. Soms echt pas voor een verkoop, maar soms ook al een beloning voor alleen de klik of een vrijblijvende offerte aanvraag.

Lees hier meer over op onze speciale pagina geld verdienen met affiliate marketing. Het zal je verbazen hoe simpel dit is en hoe eenvoudig je bedrijven kan vinden voor wie je vandaag nog aan de slag kan. Van grote webwinkels tot aan telecom- en energieleveranciers. En dat kan je flink wat opleveren, menig internet-ondernemer is op deze manier al voor zichzelf begonnen of zelfs al rijk mee geworden.

5. Thuiswerk met je social media

Om even in te zoomen op sociale netwerken: affiliate marketing is daar een optie om wat te verdienen, maar zeker niet de enige. Denk maar is aan hoeveel soorten sociale media er wel niet bestaan. Wij hebben daarom een artikel geschreven over geld verdienen met social media, waarin we ook doorverwijzen naar allerlei specifieke artikelen over de verschillende netwerken zoals Youtube, Facebook, Instagram, TikTok enzovoort.

De potentie is hier gigantisch. Denk er maar eens over na: het zijn in principe websites waar je gratis lid kan worden en vervolgens miljarden mensen over de hele wereld mee kan bereiken. Daar moet je toch mee kunnen verdienen? Ook hier zijn veel mensen al zo succesvol geweest dat ze niet meer voor een baas hoeven te werken.

6. Start je eigen website of webshop als thuiswerk

Veel mensen denken nog steeds dat het heel lastig en technisch is om een eigen site of shop te beginnen, maar niets is minder waar. Het is juist super simpel. En juist een heel goede manier om online geld te verdienen. Sterker nog: voor de meeste echte internet-ondernemers is dit nog steeds de ultieme droom om succes te boeken.

In ons artikel geld verdienen met een website geven we je een aantal lessen en tips mee hoe je zelf eenvoudig een site start, maar ook hoe je in 1 minuut je eigen vergelijkingssite kan bouwen of in maar 30 minuten een werkende webshop…

Er zijn hier genoeg voorbeelden van succes te noemen. Marktplaats.nl is 1999 opgericht en 5 jaar later zou eBay er al 225 miljoen euro voor betalen. Bizar toch? Ook Drukwerkdeal en Coolblue werden bijvoorbeeld door ondernemers met lef en visie opgericht en die leverden miljoenen op.

god betaald thuiswerk

Waarom juist betrouwbaar thuiswerk op computer / online?

Via je computer (of laptop / telefoon / tablet) kun je op internet. En er zijn tallozen manieren van online geld verdienen. Dit is een sterk groeiende markt waarvoor je niks nodig hebt om mee te kunnen beginnen. Geen kennis, geen ervaring, geen startkapitaal niks. Je hoeft zelfs niet te solliciteren op een vacature. Een emailadres is genoeg, soms in combinatie met een PayPal account.

Bovendien verdient het erg goed. Je kan zelf kiezen hoe simpel je het houdt, maar hoe meer tijd je er in steekt hoe meer het oplevert natuurlijk. En dat zijn nog niet de enige ervaringen, het is nog extra veilig ook. We leggen je hieronder meer uit waarom dat zo is.

Goed betaald thuiswerk

Zeker als je online thuiswerk vergelijkt met bijvoorbeeld inpakken of administratie doen zit er een verschil in de manier van betaald krijgen, want waar je bij die eerstgenoemde zaken vaak een vergoeding krijgt per pakje of verwerkte documenten, is het online mogelijk om meer te verdienen in dezelfde tijd.

Zeker als je aan de slag gaat met bijvoorbeeld affiliate marketing of een website, dan kan het zelfs oplopen tot een volwaardig salaris of meer. En natuurlijk is juist de verdienste waar je het voor doet.

Simpel thuiswerk

Maar het is niet alleen goed betaald om het online te doen, maar ook eenvoudiger. Want zoals gezegd heb je er geen kennis of ervaring voor nodig, alleen maar een emailadres. Sommige manieren zoals cashback gaan zelfs helemaal vanzelf als je de toolbar installeert.

Bovendien kun je ze altijd even tussendoor doen, zelfs als je van huis bent even onderweg in de bus of trein. Bij inpakwerk moet je bovendien ook pakketjes ontvangen en weer opsturen, en tussentijds heb je veel ruimte nodig om ze te bewaren dat is allemaal niet handig en risicovol.

Veilig thuiswerk doen

Veiligheid is namelijk ook een belangrijk issue. Zeker bij inpakwerk hebben de bedrijven waarvoor je werkt je thuiswerkadres nodig. Je moet zelfs solliciteren dus hebben ze vaak al je gegevens. Bij online thuiswerk is dit allemaal niet nodig en kan je veelal uit laten betalen via PayPal of in cadeaubonnen.

Dan hoef je dus enkel je email te geven en verder niks. En het is niet fysiek dus je hoeft niet te sjouwen en leuren met pakketjes. Administratief werk is daarbij vaak financieel en dan ben je mogelijk aansprakelijk als je fouten maakt.

Thuiswerk ervaringen

Je hebt het inmiddels wel door, de ervaringen met de ouderwetse manieren van thuiswerk zijn niet bepaald positief. En die met de nieuwe moderne manieren via internet zijn dat juist wel. En het toffe is, iedereen kan er direct mee van start.

Betrouwbare thuiswerk sites

Bij welke websites moet je dan zijn om meteen te beginnen? Die hebben we hierboven al benoemd bij alle 6 de aanbevolen en bewezen methodes. Je hoeft alleen maar door te klikken op de linkjes die er staan en je komt bij de beste thuiswerk sites voor die specifieke manier.

Niet hebben we die allemaal zelf getest maar zijn ook allemaal te vinden die review websites als betrouwbaar. Sommigen ervan hebben zelfs al meerdere prijzen en erkenningen gewonnen in hun branche.

Over thuiswerk inpakken / inpakwerk (incl. salaris / verdiensten)

Nog steeds zie je veel advertenties voor dit soort werk. Maar eerlijk gezegd steeds minder gelukkig en dat is niet zomaar: het is afzetterij. Bovendien is het ook niet helemaal legaal voor de bedrijven om mensen zo voor zich te laten werken want ze moeten ze eigenlijk in dienst nemen.

Je zal ook zien dat er bijna nooit iets concreets wordt genoemd over de mogelijke verdiensten en al zeker geen salaris, want dat is er niet of is gewoon slecht.

thuiswerk inpakken

Thuiswerk vacatures

De vacatures die je dan nog zien zijn vaak niet eens echt thuiswerk ook, maar komen vaak uit op advertenties voor magazijn werk, logistiek werk of sorteerwerk. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als het lekker in je eigen woonkamer kunnen doen.

Lees dus altijd goed voordat je hier op reageert en besef je dat solliciteren dus niet eens echt nodig is om met thuiswerk te kunnen starten. Het best kun je het dus gewoon overslaan.

Aan de slag

Of je nu op zoek bent naar wat extra’s naast je betaalde baan, thuisblijfmoeder bent, kind of al met pensioen, iedereen kan met deze manieren aan de slag. We raden je vooral aan om gewoon eens een aantal te proberen, zo ervaar je vanzelf wat voor jou werkt en wat niet.

Combineren van de verschillende suggesties zorgt niet alleen voor meer verdiensten maar ook afwisseling en dat kan nog best welkom zijn als je er echt veel tijd in wil gaan steken. De opbrengsten zullen er ook naar zijn.

Je hebt in ieder geval geen risco dat je geld verliest, daarom is het ook betrouwbaar thuiswerk, want er is geen inleg nodig zoals bij bijvoorbeeld manieren van beleggen. Als jij wil investeren in cryptomunten of beleggen op de beurs prima, maar wees je dan bewust van de risico’s.

Gerelateerde artikelen: