6 x Veilig & Betrouwbaar Thuiswerk (Goede Ervaringen)

Auteur: |
Thuiswerk - online en betrouwbaar

Wil je geld verdienen met thuiswerk?

Lekker vanuit huis wat bijverdienen?

Of zelfs een compleet salaris binnenhalen?

Kan tegenwoordig allemaal op je computer! En iedereen kan het.

Wij geven je 6 bewezen manieren. De eerste 3 zijn erg makkelijk en kan je vandaag nog mee beginnen, de laatste 3 zijn lastiger maar leveren je (op termijn) ook veel meer op!

Het is in ieder geval leuker en lucratiever dan administratief- of inpakwerk...

In dit artikel:

1. Meedoen aan betaalde onderzoeken

Dit is één van de snelst groeiende manieren om met thuiswerk geld te verdienen. Het kent dan ook vele vormen, variërend van surveys / enquêtes invullen voor geld, tot aan producten testen (thuis uitproberen) tot websites en reclames beoordelen. Steeds meer mensen zien namelijk in dat dit niet alleen een manier is om makkelijk en goed te kunnen bijverdienen, maar dat dit ook nog eens heel leuk kan zijn.

Je ziet dan ook steeds meer websites die dit soort betaald onderzoek aanbieden. De kwaliteit verschilt echter nog sterk van alle aanbieders. Daarom hebben wij daar onderzoek naar gedaan. Daaruit is een top 10 beste betaalde enquête sites gekomen die betrouwbaar zijn. Op onze review pagina vind je van alle bestaande sites onze ervaringen. Zie de link in de footer. Want ja, wij hebben zelf alle sites getest als mystery guest!

Je kan hier een lekkere bijverdienste uit halen, want als je jezelf aanmeldt bij alle panels uit de top 10 dan pak je zomaar een paar honderd euro per maand mee.

2. Online spaarprogramma’s

Dit is een van de oudste vormen van verdienen via internet. Simpel uitgelegd krijg je er een beloning voor het uitvoeren van allerlei hele simpele taken. Denk aan reclame e-mails lezen en op advertenties klikken, maar ook spelletjes spelen of likes geven op facebook of andere sociale netwerken leveren je een beloning op.

Die vergoeding per klik of like is overigens meestal 1 cent of vergelijkbaar. Zeg maar tussen de 0,5 en 2 eurocent. Dit lijkt erg weinig maar bedenk je ook dat het je ook maar een paar seconden kost om te doen. En omdat je best veel van dit soort sites hebt en veel van dit soort taakjes kan doen per dag levert het toch nog een lekkere bijverdienste op.

Uiteraard hebben we hier ook een Top 10 beste spaarprogramma’s voor je opgesteld. Schrijf je vooral bij meerdere in want ook hier geldt dat je dan meer verdient. Zomaar enkele honderden euro’s per maand.

3. Geld verdienen met cashback

Of cashback nu een manier is van geld verdienen of besparen is een lange discussie. Maar waar het op neerkomt is dat het jou in ieder geval gratis geld oplevert in je portemonnee dat je nu nog misloopt.

Het komt er in het kort op neer dat je geld terug krijgt (“cash-back” = “geld-terug”) op aankopen bij bepaalde webwinkels. Bij de beste cashbacksite van Nederland, Euroclix, krijg je zelfs bij bijna 2500 webshops tot 15% terug op al je bestellingen, nog bovenop de al lopende acties een aanbiedingen!

En hier zitten ook alle grote partners tussen, zoals Bol.com, Wehkamp, Coolbue en ga zo maar door. Vooral omdat je online tegenwoordig alles wel kan kopen (en makkelijk thuis kan laten bezorgen) kan je dit enorm veel opleveren zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je krijgt overigens niet direct korting bij het afrekenen, maar achteraf via Euroclix het bedrag terug op je bankrekening.

Alleen al voor een gemiddeld gezin kan dit zomaar € 1.000,- per jaar in het laatje brengen, nog zonder dat ze extra hun best doen om zoveel als mogelijk online te kopen. Bedenk alleen al eens wat je terug krijgt op het boeken van je vakantie met cashback! Wil je meer achtergrond over dit fenomeen? Lees dan het artikel geld verdienen met cashback.

4. Affiliate Marketing

De term klinkt wat ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! Het betekent eigenlijk niet meer dan dat je marketing doet in opdracht van. Dus reclame maken voor de producten van anderen / andere bedrijven dan jijzelf zeg maar.

Dat doe je met name online, zoals via je social media, per mail of je eigen website bijvoorbeeld. En elke keer als iemand via jouw link / advertentie iets koopt dan krijg jij daarvoor een commissie! Soms echt voor een verkoop, maar soms ook al een beloning voor alleen de klik of een vrijblijvende offerte aanvraag.

Lees hier meer over op onze speciale pagina geld verdienen met affiliate marketing. Het zal je verbazen hoe simpel dit is en hoe eenvoudig je bedrijven kan vinden voor wie je vandaag nog aan de slag kan. Van grote webwinkels tot aan telecom- en energieleveranciers. En dat kan je flink wat opleveren, menig internet-ondernemer is op deze manier al voor zichzelf begonnen of zelfs al rijk mee geworden!

5. Verdien met je social media

Om even in te zoomen op sociale netwerken: affiliate marketing is daar een optie om wat te verdienen, maar zeker niet de enige. Denk maar is aan hoeveel soorten sociale media er wel niet bestaan! Wij hebben daarom een artikel geschreven over geld verdienen met social media, waarin we ook doorverwijzen naar allerlei specifieke artikelen over de verschillende netwerken zoals Youtube, Facebook, Instagram enzovoort.

De potentie is hier gigantisch. Denk er maar eens over na: het zijn in principe sites waar je gratis lid kan worden en vervolgens miljarden mensen over de hele wereld mee kan bereiken. Daar moet je toch mee kunnen verdienen?! Ook hier zijn veel mensen al zo succesvol geweest dat ze niet meer voor een baas hoeven te werken.

6. Start je eigen website of webshop

Veel mensen denken nog steeds dat het heel lastig en technisch is om een eigen site of shop te beginnen, maar niets is minder waar! Het is juist super simpel. En juist een heel goede manier om online geld te verdienen. Sterker nog: voor de meeste echte internet-ondernemers is dit nog steeds de ultieme droom om succes te boeken.

In ons artikel geld verdienen met een website geven we je een aantal lessen en tips mee hoe je zelf eenvoudig een site start, maar ook hoe je in 1 minuut je eigen vergelijkingssite kan bouwen of in maar 30 minuten een werkende webshop…

Er zijn hier genoeg voorbeelden van succes te noemen. Marktplaats.nl is 1999 opgericht en 5 jaar later zou eBay er al 225 miljoen euro (!) voor betalen. Bizar toch? Ook Drukwerkdeal en Coolblue werden bijvoorbeeld door ondernemers met lef en visie opgericht en die leverden miljoenen op.