geld verdienen vanuit huis
Door | 11 jun. 2024

Wil je extra online geld verdienen vanuit huis? Want je hebt geen zin om de deur uit te gaan?

Geen nood, hier zijn meer dan genoeg opties voor!

Dit houdt in dat je thuis, via internet, kan bijverdienen. Kan je mooi wat extra centjes binnenhalen en ook nog lekker thuis blijven.

Naast je baan, of naast het huishouden. Wij raden je de volgende manieren aan, waarbij je voor extra inkomsten zelfs meerdere methoden kan combineren.

Geld verdienen vanuit huis: Bijbaan tot eigen Bedrijf

Er zijn zoveel manieren van online geld verdienen, misschien wel honderden als je creatief nadenkt. Maar deze top 11 die we hebben samengesteld is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast zit er van alles tussen zodat er altijd iets is dat past bij jouw doel en voorkeuren.

Let op, ze lopen op in moeilijkheidsgraad en risico dus lees alle tips goed door. Het begint simpel waarbij je een zakcentje bij kan verdienen zonder na te denken, maar verderop komen opties voorbij waarmee je zowaar rijk kan worden.

Thuis geld verdienen Top 11

Bij deze lijst willen we wel duidelijk vermelden dat het niet alleen onze eigen favorieten betreft, maar vooral ook degene die het meest worden gebruikt door daadwerkelijke mensen. Dat is wellicht nog wel belangrijker dan alleen onze mening: welke er echt populair zijn zegt ook iets over hoe goed ze werken namelijk.

thuis geld verdienen

1. Geld verdienen vanuit huis met enquêtes

Je kan best goed geld verdienen met enquêtes. Eenvoudig betaalde marktonderzoeken en vragenlijsten maken en daar krijg je goede beloningen voor. De verdiensten kunnen zomaar een paar honderd euro per maand zijn. En je kan de enquêtes invullen voor geld, maar je kan ook PayPal tegoed verdienen of de enquêtes invullen voor cadeaubonnen (cadeaukaarten, gift vouchers etc.).

Het pluspunt is dat je het rustig vanuit je luie stoel kan doen, op je laptop of tablet. Het kan zelfs op je telefoon via een app… Hier vind je de best betaalde enquête sites van NL en België, die de hoogste vergoedingen uitbetalen. De truc is vooral om je bij meerdere, zo niet alle sites, aan te melden zodat je met meer surveys kan meedoen.

2. Cashback verdienen

Deze manier lijkt meer op geld besparen, en misschien is dat ook wel zo. Cashback verdienen betekent namelijk dat je je (gratis) aanmeldt bij speciale cashbacksites. Zij geven jou geld terug op aankopen die jij doet bij webshops waarmee ze samenwerken. En daar hoef je niks voor te doen.

Het kan zelfs zoveel zijn als 15%, ook nog eens bovenop al lopende aanbiedingen en acties. Bekijk de beste cashback sites, die met duizenden webwinkels samenwerken waaronder alle grote namen als Bol.com, Greetz, Thuisbezorgd, HEMA, Zalando, Wehkamp, Coolblue, Media Markt etc. Levert jou misschien wel €1000,- per jaar op of meer.

3. Online spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s betalen jou voor eenvoudige en simpele handelingen. Geld verdienen met spaarprogamma’s is dan ook heel laagdrempelig. Zo krijg je een vergoeding voor het lezen van e-mailtjes, klikken op links, het spelen van spelletjes, geven van likes en nog veel meer.

Vaak krijg je via spaarprogramma’s trouwens ook cashback en kan je tegen betaling enquêtes invullen. Daarom kan je er bij elkaar best veel inkomsten uithalen. Dit is de top 10 beste spaarprogramma’s in Nederland. Schrijf je vooral bij meerdere van deze in om meer te verdienen.

4. Gebruik je sociale netwerken

Je hebt vast wel een account op Facebook toch? En nog andere social media? Dan hebben we een nieuwtje voor je, daar kan je niet alleen foto’s op delen en je vrienden bespioneren, maar ook inkomsten uit halen. Hoe?

Dat vertellen we je op onze speciale pagina over geld verdienen met Facebook. Je dacht toch niet dat deze gratis media waarmee je duizenden mensen kan bereiken geen mogelijkheden heeft? Je kan hier zelfs je fulltime baan van maken.

Gebruik je liever andere sociale media? Ook goed. Dan moet je vooral ons artikel geld verdienen met social media lezen, waarin we je doorverwijzen naar manieren om te verdienen aan alle grote sociale media, van Youtube tot Instagram en Snapchat.

5. Affiliate Marketing

Je hoeft niet zelf een product of dienst te leveren om deze te kunnen verkopen. Sterker nog: er is een hele industrie waarbij het doel juist is om reclame te maken voor andere bedrijven, tegen betaling natuurlijk. Duizenden mensen in Nederland verdienen hier al geld mee, en veel ook.

Bijvoorbeeld via je site, blog of Youtube-kanaal. Kijk op onze pagina over dit onderwerp hoe je vandaag nog kan beginnen en lees onze tips over geld verdienen met affiliate marketing om er het meeste uit te halen.

6. Je eigen website beginnen

Affiliate marketing kan je ook toepassen op je eigen website. Maar dat is nog maar een van de vele manieren waarop je geld kan verdienen met een site. Of het nu een blog is, vlog, webwinkel, informatieve site enzovoort.

Wij weten zelfs een manier waarop jij je eigen vergelijkingssite of webshop kan beginnen in 1 minuut. Hoe? Lees meer op onze pagina over geld verdienen met je eigen website. We behandelen hier ook de basis informatie hoe je überhaupt een domein registreert en een site bouwt.

7. Beleggen vanuit huis

Je kan altijd nog gaan beleggen. Had je misschien wel aan aan gedacht? Let wel op dat hier altijd risico’s aan vastzitten. Maar met onze tips leer je om dit risico zoveel mogelijk te beperken, zodat je ook daadwerkelijk winst kan maken, want dat is de bedoeling toch? Zo kun je beleggen bij op de beurs handelen in aandelen, opties, fondsen, ETF’s, obligaties en nog veel meer.

Welke ook het beste bij je past, ga altijd voor de beste broker van Nederland zodat je minder kosten kwijt bent, betere ondersteuning krijgt en kan werken via het beste online beleggingsplatform.

Wel belangrijk om te bedenken: in tegenstelling tot de vorige 6 methodes heb je bij beleggen wel degelijk een investering nodig, een inleg. Er is dus ook een risico dat je die kwijtraakt, deels of zelfs helemaal. Lees je dus eerst goed in.

8. Contracts-for-Difference

Dit korten we in principe altijd af naar CFD. Met CFD handel kun je in meer verschillende instrumenten beleggen dan gewoon via de beurs, omdat je met deze methode de daadwerkelijke aandelen bijvoorbeeld niet echt koopt maar alleen de koers volgt.

Ander voordeel hier is dat je kan beleggen met een hefboomeffect, tot wel 30 maal je inzet. Dit betekent eigenlijk dat je tot dertig zoveel winst kan maken met dezelfde inleg. Bijvoorbeeld met 100 euro maak je dan net zoveel winst alsof je met 3000 euro was begonnen.

Let wel op, dit gaat twee kanten op. Dit houdt dus ook in dat je evensnel meer verlies lijdt. Het is dus een manier waarop je extra snel kan verdienen, maar ook meer risico moet nemen. Niet voor niets raden we je dus aan om te starten met een oefenaccount, daarover leggen we je ook meer uit via bovenstaande link naar de pagina over CFD handel.

9. Crypto zoals Bitcoin

Cryptomunten zijn voor veel mensen niet meer dan een speculatieve belegging, maar er is meer te halen uit deze wereld. Lees vooral eens ons artikel geld verdienen met cryptocurrency, waarin we je in totaal 7 manieren voorleggen.

Daar zijn meerdere opties die voor iedereen toepasbaar zijn, zelfs zonder enige kennis van deze nieuwe markt of technische kennis wat crypto eigenlijk is. Ook gewoon bij betrouwbare Nederlandse partijen met registratie bij KVK en AFM.

10. Geld uitlenen

Zelf voor bank spelen bedoelen we. Dus leningen uitgeven en daar rente voor vangen. Dit moet je natuurlijk wel goed regelen, want als iemand niet terug betaalt ben je alles kwijt. Daarom moet je dit ook vooral niet zelf willen regelen.

In het artikel geld verdienen door het uit te lenen leggen we je uit dat hier speciale platformen voor zijn waar je niet alleen goede rendementen maakt, namelijk 5% in Nederland en zomaar 12% tot 16% in het buitenland, maar die regelen alle contracten en beschermen je met terugkoopgaranties.

Zij regelen het als iemand niet kan terug betalen en nemen dat risico op zich. Waar nodig gaan ze ook over op incasso of betaalregelingen waarmee je aan boetes zelfs alleen maar meer kan verdienen.

11. Kosten verminderen

Geld verdienen kan ook door je eigen kosten onder de loep te nemen. Zoals met onze geld besparen test. Denk aan het zoeken naar aanbiedingen voor diensten die je afneemt, vaak worden welkomstbonussen gegeven als je overstapt. Ook kan het interessant zijn om je verzekeringen te vergelijken. Hier kun je bijvoorbeeld de beste uitvaart verzekeringen vergelijken.

geld verdienen vanuit huis keuken

Welke manier van geld verdienen vanuit huis past bij jou?

Dit zijn ze dan, de beste 10 manieren van geld verdienen vanuit huis. Welke kies jij? We raden je aan om er sowieso meerdere te proberen zodat je erachter komt welke bij jou past, en bij je doelstelling.

Bovendien verdien je er dan ook meer mee. Allemaal hebben ze zo hun voordelen en nadelen. Het mooie is echter wel dat je helemaal zelf mag weten hoeveel tijd je eraan besteedt. Maar de regel is wel altijd: hoe meer jij je best doet, des te meer het je zal opleveren.

Sommigen zullen je een paar tientjes tot een paar honderd euro per maand opleveren, maar de moeilijkere manieren hebben zoveel potentieel dat je er een compleet inkomen mee kan genereren.

Erger nog: je kan er miljonair meer worden, stinkend rijk! Ja daar komt wel veel geluk bij kijken hoor, wij moeten ook nog gewoon werken voor ons geld, maar misschien ben jij wel de nieuwe Pewdiepie, of de bedenker van de nieuwe Marktplaats of Bol.com? Er is in ieder geval niks of niemand die je tegenhoudt 🙂

Zijn dit dan de enige manieren. Nee… Maar let wel op: er zijn op internet veel websites en bedrijven waar je geld kan verdienen. Sommigen zijn betrouwbaar, anderen weer helemaal niet. Bovendien is het slim om een methode te kiezen die bij je past.

Tegen betaling erotisch webcammen is misschien niet helemaal jouw ding bijvoorbeeld…? Inpakken van spullen is inmiddels wel een beetje verdwenen, en administratie doen de bedrijven tegenwoordig wel zelf met alle slimme software programma’s.

Dit soort vacatures raden we je dan ook niet aan, ze zijn vaak tijdrovend en de beloning valt tegen. Dan kan je dus beter eerst met de bovenstaande methodes aan de slag van thuis geld verdienen vanuit huis.

Gerelateerde artikelen: