7 x Thuis Geld Verdienen / vanuit Huis

Auteur: |
Thuis geld verdienen

Wil je geld verdienen?

Maar heb je geen zin om het huis uit te gaan?

Geen nood, er bestaat zoiets als online thuiswerk. Dit houdt in dat je vanuit huis, dus via internet, kan bijverdienen.

Kan je mooit wat extra centjes binnenhalen en ook nog lekker thuis blijven. Naast je baan, of naast het huishouden.

Wij raden je deze 7 manieren aan, waarbij je voor extra inkomsten zelfs meerdere methoden kan combineren! Let op, ze lopen op in moeilijkheidsgraad en risico dus lees onze tips goed door.

In dit artikel:

1. Enquêtes invullen voor geld

Je kan enquêtes invullen in ruil voor geld. Eenvoudig betaalde marktonderzoeken en vragenlijsten maken en daar krijg je goede beloningen voor. De verdiensten kunnen zomaar € 500,- per maand zijn.

Het pluspunt is dat je het rustig vanuit je luie stoel kan doen, op je laptop of tablet. Het kan zelfs op je telefoon via een app... Hier vind je de beste betrouwbare enquêtesites van NL en België.

2. Cashback verdienen

Deze manier lijkt meer op geld besparen, en misschien is dat ook wel zo. Cashback verdienen betekent namelijk dat je je (gratis) aanmeldt bij speciale cashbacksites. Zij geven jou geld terug op aankopen die jij doet bij webshops waarmee ze samenwerken. En daar hoef je niks voor te doen!

Het kan zelfs zoveel zijn als 15%, ook op aanbiedingen en acties. Bekijk de beste cashbacksites, die met duizenden webwinkels samenwerken waaronder alle grote namen als Bol.com, Zalanda, Wehkamp, Coolblue etc. Levert jou misschien wel € 1000,- per jaar op of meer!

3. Online spaarprogramma's

Spaarprogramma's betalen jou voor eenvoudige en simpele handelingen. Zo krijg je een vergoeding voor het lezen van e-mailtjes, klikken op links, het spelen van spelletjes, geven van likes en nog veel meer.

Vaak krijg je via spaarprogramma's trouwens ook cashback en kan je tegen betaling enquêtes invullen. Daarom kan je er bij elkaar best veel inkomsten uithalen. Dit is de top 10 beste online spaarprogramma's.

4. Geld verdienen met Facebook

Je hebt vast wel een account op Facebook toch? En nog andere social media? Dan hebben we een nieuwtje voor je, daar kan je niet alleen foto's op delen en je vrienden bespioneren, maar ook inkomsten uit halen! Hoe?

Dat vertellen we je op onze speciale pagina over geld verdienen met Facebook. Je dacht toch niet dat deze gratis media waarmee je duizenden mensen kan bereiken geen mogelijkheden heeft? Je kan hier zelfs je fulltime baan van maken!

Gebruik je liever andere sociale media? Ook goed. Dan moet je vooral ons artikel geld verdienen met social media lezen, waarin we je doorverwijzen naar manieren om te verdienen aan alle grote sociale media, van Youtube tot Instagram en Snapchat.

5. Affiliate Marketing

Je hoeft niet zelf een product of dienst te leveren om deze te kunnen verkopen. Sterker nog: er is een hele industrie waarbij het doel juist is om reclame te maken voor andere bedrijven, tegen betaling natuurlijk. Duizenden mensen in Nederland verdienen hier al geld mee, en veel ook!

Bijvoorbeeld via je site blog of Youtube-kanaal. Kijk op onze pagina over dit onderwerp hoe je vandaag nog kan beginnen, en lees onze tips hoe je het meeste kan verdienen met affiliate marketing.

6. Je eigen website beginnen

Affiliate marketing kan je ook toepassen op je eigen website. Maar dat is nog maar een van de vele manieren waarop je geld kan verdienen met een site. Of het nu een blog is, vlog, webwinkel, informatieve site enzovoort.

Wij weten zelfs een manier waarop jij je eigen vergelijkingssite of webshop kan beginnen in 1 minuut! Hoe? Lees meer op onze pagina over verdienen met je eigen website.

7. Beleggen

Je kan altijd nog gaan beleggen. Had je misschien wel aan aan gedacht? Let wel op dat hier altijd risico's aan vastzitten! Maar met onze tips leer je om dit risico zoveel mogelijk te beperken, zodat je ook daadwerkelijk winst kan maken, want dat is de bedoeling toch? Zo kun je beleggen op de beurs, beleggen in CFD of in cryptocurrency. Welke ook het beste bij je past, ga altijd voor de beste broker van Nederland.

Welke manier past bij jou?

Dit zijn ze dan, de beste 7 manieren van online thuiswerk. Welke kies jij? We raden je aan om er sowieso meerdere te proberen zodat je erachter komt welke bij jou past, en bij je doelstelling.

Bovendien verdien je er dan ook meer mee. Allemaal hebben ze zo hun voordelen en nadelen. Het mooie is echter wel dat je helemaal zelf mag weten hoeveel tijd je eraan besteedt. Maar de regel is wel altijd: hoe meer jij je best doet, des te meer het je zal opleveren.

Sommigen zullen je een paar tientjes tot een paar honderd euro per maand opleveren, maar de moeilijkere manieren hebben zoveel potentieel dat je er een compleet inkomen mee kan genereren.

Erger nog: je kan er miljonair meer worden, stinkend rijk! Ja daar komt wel veel geluk bij kijken hoor, wij moeten ook nog gewoon werken voor ons geld, maar misschien ben jij wel de nieuwe Pewdiepie, of de bedenker van de nieuwe Marktplaats of Bol.com? Er is in ieder geval niks of niemand die je tegenhoudt :-)

Zijn dit dan de enige manieren. Nee... Maar let wel op: er zijn op internet veel websites en bedrijven waar je geld kan verdienen. Sommigen zijn betrouwbaar, anderen weer helemaal niet. Bovendien is het slim om een methode te kiezen die bij je past.

Tegen betaling erotisch webcammen is misschien niet helemaal jouw ding bijvoorbeeld...? Inpakken van spullen is inmiddels wel een beetje verdwenen, en administratie doen de bedrijven tegenwoordig wel zelf met alle slimme software programma's. Dit soort vacatures raden we je dan ook niet aan, ze zijn vaak tijdrovend en de beloning valt tegen. Dan kan je dus beter eerst met de bovenstaande methodes aan de slag.