online geld verdienen op internet
Door | 11 jan. 2023

Jij wil online geld verdienen?

Want dat doen wel meer mensen toch?

Maar kun je dan echt geld verdienen op internet?

Op een manier die betrouwbaar is?

En direct resultaat kunnen boeken?

Jazeker, en nu ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Wij hebben namelijk een overzicht voor je samengesteld met de beste manieren om dit te kunnen doen.

Sommige werken heel snel, andere zijn juist heel makkelijk.

En we weten zeker dat er ook een paar tussen zitten die bij jou passen.


Hoe kan je het beste online geld verdienen?

Er zijn genoeg manieren waarop dit mogelijk is. We gaan je een hele rits aan opties geven waarbij je zelf kan bepalen welke het beste bij je past. Probeer en combineer vooral meerdere manieren uit, dan haal je alleen maar meer inkomsten binnen en heb je bovendien meer afwisseling.

1. Surveys invullen

De nummer 1 in deze lijst is uiteraard ook onze eigen favoriet en dat is niet zomaar. Geld verdienen met enquêtes invullen is namelijk misschien wel de meest makkelijke, leuke, gevarieerde en ook best verdienende methodes. Je weet voordat je begint met een survey of vragenlijst hoeveel de beloning gaat zijn en die is best goed.

Zeker als je dit doet via de best betaalde enquête sites die wij voor je op een rijtje hebben gezet. We hebben ze zelf getest en de resultaten vergelijken waar jij je het beste kunt inschrijven. Tezamen kan je hier zeker wel € 300,- tot € 500,- per maand verdienen als je bij meerdere of het liefst bij alle voorgestelde panels lid wordt. Zo lucratief kan enquêtes invullen voor geld zijn.

2. Cashback

Wedden dat je best veel uitgeeft bij de 2500 grootste webshops van Nederland, zoals Bol.com, Hema.nl, Zalando, Coolblue en Wehkamp? Wedden dat je niet wist dat je gratis 15% geld terug kan krijgen van die aankopen, bovenop de acties en aanbiedingen?

Lees dus snel verder en pak dit gratis geld. Makkelijk € 100,- per maand als je bedenkt hoeveel je via internet kan kopen… moet je vaker doen. We leggen het concept uit in het artikel geld verdienen met cashback, maar lees vooral ook onze top 10 met beste cashback sites in Nederland waar je dit geld kan pakken.

Dit zijn de sites met de hoogste vergoedingen, meest interessante webshop en zijn bovenal betrouwbaar. En vaak bieden ze ook nog andere manieren van verdienen ook, al noemen we het dan al snel een spaarprogramma.

3. Spaarprogramma’s

Kleine bedragen tellen ook op tot een mooi bedrag. Je moet er alleen heel veel scoren, bij voorkeur met iets dat snel en makkelijk is dus. Bij spaarprogramma’s krijg je een beloning voor kleine opdrachtjes zoals het lezen van e-mail, klikken van links, meedoen aan spelletjes en nog veel meer. Vaak kan je hier meedoen aan betaalde enquêtes en cashback krijgen. Reken dus maar op € 200,- per maand en meer.

Lees hoe dit werkt op onze pagina geld verdienen met spaarprogramma’s, of kijk meteen in het overzicht met de 10 beste spaarprogramma’s in NL waar je jezelf vooral moet willen aanmelden. Ook hier is het vooral zaak om bij zoveel mogelijk sites aan te melden om meer te verdienen.

4. Social media

Een account op sociale netwerken is gratis toch? Dat is al leuk, maar je kan er nog geld mee verdienen ook. Juist omdat ze je kosteloos toegang geven om miljoenen mensen wereldwijd te bereiken. Bekijk de 4 beste manieren van geld verdienen met social media, waarbij van luttele centen tot miljonair, de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn…

Verderop in deze lijst komen we nog terug op de verschillende soorten social media, want allen hebben ze nog wel hun eigenschappen en bovendien nog aanvullende methodes om er een centje aan over te houden.

5. Affiliate Marketing

Je hoeft niet zelf een product te maken om het te kunnen verkopen. Er zijn namelijk veel bedrijven waarvoor jij vrijblijvend reclame mag maken. Heb je succes en verkoop je iets, dan krijg je uiteraard een beloning. Dit heet geld verdienen met affiliate marketing.

Het zal je verbazen hoeveel bedrijven dit grootschalig doen, en wij brengen je in contact met 1600 van hen waarvoor je direct kan beginnen, waaronder grote jongens als aanbieders van TV, internet en bellen, mobiele telefoon providers en energieleveranciers. Hier kan je zelfs je baan van maken!

Benieuwd wat je hiermee kan verdienen? Daar is geen bedrag op te plakken want de potentie is oneindig. Er zijn genoeg mensen die hiermee hun baan hebben kunnen opzeggen om fulltime affiliate marketeer te worden en sommigen zijn er zelfs rijk mee geworden, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

6. Verdien met je eigen website

Dit blijft tot de ultieme manier om je eigen internet bedrijf te starten? Niet helemaal gratis overigens om hiermee te starten, maar aangezien je tegenwoordig voor 1 euro al je eigen domein koopt is dat ook wel te overzien. Vooral omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, net als de mogelijke inkomsten!

Je kan je inlezen op de basis zaken zoals hoe je een website maakt met weinig kennis en kosten in het artikel geld verdienen met een website, waarbij enkele specifieke methodes om omzet te genereren worden gegeven die later in dit artikel ook nog wel voorbij zullen komen.

7. Investeren in cryptocurrency

Natuurlijk ken jij de Bitcoin, mischien ook wel Ethereum en de Ripple? Allemaal crypto valuta, oftewel cryptocurrency. Er zijn inmiddels meer dan 12.000 verschillende coins in omloop dus genoeg om te kiezen.

Hierin investeren kan je ernorme winsten opleveren. In de afgelopen jaren steeg de waarde van de meeste munten met duizenden procenten. In het artikel geld verdienen met cryptocurrency leggen we je uit wat de verschillende opties zijn.

Ze kopen en later weer verkopen voor een hogere prijs is de meest toegankelijke en voor de hand liggende, maar zeker niet de enige manier. Lees de 10 beste cryptocurrency om te investeren om erachter te komen welke coins je moet hebben.

8. Crypto staking

Los van het investeren en handelen in crypto kan je er ook rente op krijgen. Althans daar komt het simpel gezegd op neer. Tot meer dan 10% rendement. dat is een stuk meer dan zelfs de beste spaarrekening met de hoogste rente

Het lijkt trouwens best technisch en lastig, maar in ons artikel crypto staking leggen we het je helemaal uit en zal je zien dat als je bij de juiste broker je munten stalt dit eigenlijk niet meer is dan een druk op de knop.

online geld verdienen met crypto

9. Geld uitlenen

Jawel, je kan gewoon voor eigen bank spelen. En niet met Monopoly maar met echt geld en daar gewoon rente voor vragen. En omdat de leenrentes zo hoog zijn, zeker in andere landen in de EU waar je via speciale platformen je geld kunt uitlenen, kan je een bizar rendement tot wel 16% behalen. Lees verder in het artikel geld verdienen door het uit te lenen.

10. Investeren in leningen

Investeer je geld via P2P platformen in diverse soorten leningen en krijg via deze weg, die veel lijkt op crowdfunding, een mooi rendement. Gemiddeld is de winst die wordt behaald met deze methode ommenabij de 13%. Lees meer over investeren in P2P leningen.

11. Vastgoed

Een van de meest gehoorde manier van investeren is die in vastgoed. Er wordt ook veel mee geadverteerd. En veel mensen denken dat je dan veel geld moeten lenen of hun overwaarde van hun huis moeten laten uitkeren om te kunnen starten, want een pand koop je toch alleen als je tonnen hebt? Nee hoor, je kan ook prima investeren in vastgoed met weinig geld. Al vanaf 50 euro met gemiddeld 12% rendement.

12. Beleggen op de beurs

Je kan natuurlijk ook altijd nog beleggen zoals het origineel is bedacht, gewoon op de beurs in aandelen en opties. Fondsen en ETF’s. Dat kan tegenwoordig eenvoudig via verschillende goede brokers en apps, maar jij kiest bij voorkeur voor het beste beleggingsplatform van Nederland want daar krijg je meer training, uitleg en heb je lagere kosten.

13. Contracts-for-Difference

Dit is ook een manier van beleggen die veel wordt aanbevolen, maar vereist wel een stuk meer kennis en zelfbeheersing. Maar dan kan je ook wel tot 3000% meer winst behalen met dezelfde inleg. Hoe dit werkt lees je op onze pagina over CFD handel.

Let wel op dat deze vorm van beleggen ook meer risico kent, waarom het een goed gegeven is dat je eerst kan starten met een demo account waarin je met nep geld kan oefenen. Mocht dat bevallen kan je altijd nog met je eigen geld aan de slag.

14. Verhuur je auto

Een auto staat gemiddeld 94% van zijn leven stil, bizar. En toch kost hij je in die tijd wel geld, namelijk lopen kosten als wegenbelasting, onderhoud, afschrijving en verzekering gewoon door. Maar aangezien jij het toch niet nodig hebt, waarom verhuur je hem dan niet gewoon?Je kan via het handige online platform Snappcar gewoon je auto aanbieden voor de verhuur, of met een mooier woord “autotdelen”. Dat levert je zomaar €350,- per maand op.

15. Producten uitproberen

Bedrijven willen vaak hun producten laten testen voordat ze op de markt komen. Zodat ze weten dat het goed werkt en er ook echt vraag naar is. En omdat dit waardevolle informatie is kan jij geld verdienen met producten testen, want ze betalen daar dus graag voor. Vaak mag je het product na afloop van de test ook nog eens houden.

Technisch gezien is dit niet 100% online geld verdienen op internet omdat je het gewoon thuis kan doen, maar je ervoor aanmelden moet wel digitaal gebeuren. Ook hoor je tijdens en na het testen je bevindingen in een online vragenlijst door te geven.

16. Websites beoordelen

Een site wordt voor organisaties steeds belangrijker. Het is de belangrijkste manier om te communiceren met klanten en een belangrijk verkoopkanaal. Ook deze laten bedrijven dan ook vaak testen op bruikbaarheid en vindbaarheid van informatie. Tegen betaling natuurlijk en ook jij kan hier aan meedoen. Lees waar je moet zijn in ons artikel websites testen voor geld.

17. Reclame kijken

Hoeveel reclames bekijk jij wel niet elke dag, bewust of onbewust. Heel irritant als je niet lekker in je programma of film zit, maar dat kan anders. Je kan namelijk ook reclames beoordelen en daar een beloning voor krijgen. Vaak zelfs spotjes die nog op tv / online moeten komen. Lees meer over geld verdienen met reclames bekijken & beoordelen.

18. Online discussiegroepen

Enquêtes zijn echt niet meer de enige manier waarop tegenwoordig online marktonderzoek wordt uitgevoerd. Bureau’s proberen het leuker en interactiever te maken, ook omdat ze daar betere data mee verzamelen en het aantrekkelijker maken voor deelnemers. Zeker bij de best betaalde enquête sites kan je dan ook vaak aan dit soort onderzoek meedoen.

19. Mails lezen

Hoeveel mail krijg jij wel niet in je inbox. En nog veel meer spam waarschijnlijk! Maar al die mailtjes kunnen je ook geld opleveren, want bij spaarprorgamma’s krijg je betaald voor het lezen van reclame e-mail. Dat is nog eens simpel verdienen. Natuurlijk dan wel lid worden van de beste spaarprogramma’s.

20. Online banners / advertenties

Bij diezelfde programma’s krijg je ook een vergoeding voor het klikken op banners en advertenties. Ook dit is een heel eenvoudige manier om gratis geld binnen te halen zonder dat je er eigenlijk bij na hoeft te denken.

21. Leden / referrals aanbrengen

Veel websites waar je geld kan verdienen, zoals cashback sites, spaarprogramma’s en enquêtepanels die eerder in deze lijst zijn besproken, geven je ook een beloning als jij vrienden en familie aanbrengt om ook lid te worden. En dat spaart net even wat sneller. Je krijgt bij veel ervan zelf ook nog een percentage over wat de door jou aangebrachte leden verdienen, voor altijd.

22. Youtube

Iedereen kent deze site, en misschien heb je er zelfs wel al eens een video op gezet? Wist je dat je daar ook super makkelijk geld mee kan verdienen? Er zijn niet voor niets heel veel Youtube-miljonairs! Leer snel hoe dit werkt: geld verdienen met Youtube.

online geld verdienen via social media

23. Facebook

De moeder der sociale netwerken, en nog steeds de belangrijkste wat ons betreft. Iedereen is hier wel lid van. Maar met jouw gratis account kan je ook gewoon geld binnenharken. Lees de verschillende manieren om dit te doen in ons artikel geld verdienen met Facebook.

24. Instagram

Ook een heel grote speler in de social network scene. Zelfs degene waar de term influencer is geboren. Ben je vast ook lid van, zit je vast veel tijd op te verdoen? Maar ook met Instagram kan je geld verdienen.

25. Snapchat

Dit platform werd heel snel heel populair maakt lijkt nu toch de slag te missen. Maakt niet uit, er zitten nog steeds ongelooflijk veel mensen op en dus kan je ook op meerdere manieren geld verdienen met Snapchat.

26. Pinterest

Dit is een speciaal soort netwerk dat veel minder lijkt op zijn broertjes en zusjes. Maar dat deert niet want er zijn ook hier misschien juist wel meer opties om geld te verdienen met Pinterest.

27. Tiktok

Dit is de upcoming trend, the new kid on the block, de snelst groeiende social media. Zeker onder jongeren en dus lijkt de toekomst er goed uit te zien voor ze. En zeker omdat iedereen het er over heeft kan je heel goed geld verdienen via TikTok.

28. Linkedin

Dit is het meest zakelijke online netwerk, al begint dat onderscheid soms ook wat te vervagen. Hoe dan ook, echt zakelijk en commercieel dus kan je juist heel goed geld verdienen met Linkedin al lijken nog maar heel weinig mensen dat te doen. Een goede kans dus om een van de eersten te zijn.

29. Twitter

Zeker in de begindagen een heel interessante speler, die nu vooral nog wordt gebruikt door politici en prominente figuren om te communiceren naar hun achterban. En wordt dus nog flink gebruikt en bekenen, wat betekent dat jij, ook als is een account gewoon gratis, geld kan verdienen met Twitter.

30. Tumblr

Een minder bekende social media, eentje waar je vooral kan bloggen. Met andere woorden, je kan er je eigen verhaal kwijt. En daarin kan je van alles vertellen wat je ook een goede kans geeft om geld te verdienen met Tumblr.

online geld verdienen met blog

31. Start een blog

Vind je het leuk om te schrijven, over een bepaald onderwerp wellicht? Een blog starten is niet alleen een grappige manier om je verhaal de wereld in te krijgen, maar daar kan ook een verdienmodel aan vast zitten. Meerdere zelfs. Combineer het bij voorkeur met affiliate marketing, de nr. 5 in deze lijst.

En het voordeel is daarbij dat een blog starten zelfs gratis kan, je hoeft er geen eigen site voor op te richten. Er zijn genoeg platformen waar je gratis je blog op kan posten zoals wix.comwordpress.com of blogger.com

32. Start een vergelijkingssite

Independer, Pricewise en de Consumentenbond. Enkele bekende namen waar je vergelijkingen kan maken tussen energieprijzen, zorgverzekeringen, mobiele telefonie abonnementen en telecom paketten (internet & TV).

Die verdienen daar flink geld mee, maar wist je dat jij tegenwoordig ook zonder enige technische kennis in al enkele minuten zo’n vergelijker online kan zetten? Lees je terug in ons eerder genoemde artikel geld verdienen met een website.

33. Open je eigen webshop

In datzelfde artikel zie je ook tips staan over het beginnen van een eigen webshop. Ideaal natuurlijk een online winkeltje, je hoeft geen pand meer te huren en kan veel makkelijker een groot publiek bereiken.

34. Domeinnamen kopen

Als je een site wil starten begint dat met een domeinnaam. Maar je komt er al snel achter dat heel veel van die gewilde namen allang vergeven zijn. Daar zit vaak helemaal geen site op, maar die zijn opgekocht door slimme handelaren om ze later weer te verkopen voor grof geld.

Zeker als je goed inspeelt op nieuwe trends of bijvoorbeeld bedrijfsnamen opkoopt kan je hier heel goed op verdienen. Zeker als je goedkoop inkoopt, aangezien je al voor 1 euro een .nl domein kan registreren.

Meer informatie over dit onderwerp kun je teruglezen in ons artikel geld verdienen met domeinnamen handel.

35. Schrijf een e-book

Als jij veel weet van een bepaald onderwerp kan je hier ook een boek over schrijven. Zeker als dit een digitaal boek is kan het model interressant en schaalbaar zijn. Je hoeft het namelijk maar één keer te schrijven en kan het daarna eindeloos blijven verkopen.

36. Ontwerp een cursus of traning

Hetzelfde geldt voor een traning die je ontwerpt met tekst of eventueel videomateriaal. Die kan je blijven hergebruiken. Kleine investering dus om dat te doen waarna je het aan de man kan blijven brengen tot er vraag naar blijft.

37. Google Adsense

Adsense is het verdienmodel dat Google heeft gemaakt voor mensen. Het kan draaien op je eigen site of blog maar ook op je Youtube account waar het de reclames genereert rondom video’s. En omdat Google er heel goed in is om de juiste advertenties te laten zien een bepaalde doelgroepen is dit een manier die een hoge succeskans heeft, als is de verdienste iets lager dan bijvoorbeeld affiliate marketing.

38. Verkoop je foto’s

Is jouw hobby fotografie? Als je een beetje mooie foto’s maakt dan kan je die verkopen via stock sites. Kan je kosteloos aanmelden en een cente bijverdienen. Je moet een beetje geluk hebben want iedereen kan tegenwoordig mooie foto’s maken met zijn smartphone, maar als je echt goed of uniek bent kan dit best flink oplopen.

39. Proefpersoon medisch onderzoek

Eerder hadden we het over producten en websites testen, maar je kan ook medicijnen of medische behandelingen testen. Door proefpersoon te worden verdien je niet alleen geld, en veel ook omdat er natuurlijk risico is op bijwerkingen, maar je helpt er ook de wetenschap enorm mee.

online geld verdienen medisch onderzoek

40. Spelletjes spelen

Ben jij goed in bordspelen? Tactische spellen of juist denksport? Er zijn online platformen waar je met die spelletjes geld kunt verdienen. En dan hebben we het niet over kansspelen, maar echt over betaald tegen andere mensen spelen waarbij degene met de beste skills wint. Daarin kun je dus beter worden door te oefenen en maken je vaardigheden, reactiesnelheid en kennis het verschil. Denk aan spellen zoals Sudoku en Candy Crush.

41. Gokken in online casino’s

Kansspelen zoals casino’s heb je ook op het internet steeds meer. Dat is in de basis natuurlijk een manier van vermaak, maar als je er goed in bent kan je er wel wat geld aan overhouden. Wij raden het in ieder geval af om te denken dat je er echt stelselmatig geld aan kan verdienen. Het huis wint uiteindelijk altijd.

online geld verdienen casino

42. Online pokeren

Dit is dan weer een verschil met pokeren. Ja daar verdient de dealer (het online casino) ook aan, maar als jij goed bent kan jij er ook geld mee verdienen. Best wel veel trouwens als je echt met groot geld durft te spelen in toernooien. Je hebt door goede skills te ontwikkelen invloed op het resultaat en daarom zijn er ook best wat professionele pokerspelers die dit als hun carrière zien.

43. Wedden op sport

Volg jij een bepaalde sport op de voet? Voetbal, Formule 1 of tennis? Als je er veel vanaf weet kan het je helpen om de uitslag goed te voorspellen en dat kan je geld opleveren. Let wel op dat je niet teveel risico neemt en ook hier geldt dat de wedkantoren uiteindelijk ook altijd geld aan overhouden.

44. Thuiswerk vacatures

Er zijn genoeg manieren om vanuit huis werkt te doen. Geld verdienen vanuit huis is bijvoorbeeld inpakwerk, folders steken of administratie doen. Niet leuk, ook niet onze favoriet, maar vaak wel een betrouwbare manier van verdienen. Er zijn genoeg vacatures voor te vinden online op internet.

45. Online Personal Assistant

Er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar een PA zoals het mooi afgekort heet. Dit kan je prima doen op afstand. Mensen helpen om hun agenda bij te houden, afspraken te maken en bijvoorbeeld vliegtickets en hotelovernachtingen te regelen.

Is online geld verdienen makkelijk?

Als je kijkt naar de bovenstaande methodes dan is online geld verdienen makkelijk ja, hoe kritisch je ook bent. Je hebt er bijna niks voor nodig en kan direct aan de slag. Alleen een emailadres en wellicht een PayPal account, that’s it. Technische kennis over bijvoorbeeld beleggen of websites bouwen kan je helpen, maar is niet nodig. En risico hoef je ook niet te nemen en een inleg is niet vereist.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Geld verdienen via internet kent wel valkuilen, maar daar ben je helemaal zelf bij. Wij reiken je hier een aantal betrouwbare methodes een en verwijzen je steeds door neer betrouwbare partijen waar je daarmee kan beginnen. Doe altijd eerst onderzoek naar websites en programma’s die je op voorhand van alles beloven, er zijn altijd wel reviews te vinden.

En klinkt het te mooi om waar te zijn… niet doen! Ga niet op voorhand betalen voor een cursus of training waarmee je leert online geld te verdienen, dat is helemaal niet nodig. Dat zijn juist gasten die aan jouw iets willen verdienen en niet andersom.

Hoe snel geld verdienen online?

Uiteraard zijn dit niet de enige manieren waarop je op internet geld kan verdienen. Het zijn echter wel de meest betrouwbare en gratis methoden. Daarin is vaak het onderscheid te maken tussen makkelijke manieren (voor een bijverdienste) en manieren waarmee je veel geld kan verdienen. Die laatste vereisten echter altijd een bepaalde inleg, risico of kennis & skills van jou.

Zodra je een advertentie of site tegenkomt die zegt dat je er snel geld kunt verdienen dan raden we je aan om weg te klikken. Want echt snel geld verdienen dat bestaat niet. Er is altijd een keerzijde. Als er een manier was om snel aan geld te komen zonder enig risico dan was dit wel het best bewaarde geheim ter wereld niet? Of we waren allemaal allang miljonair geweest.

Niet in trappen en vooral niet als het gaat om Binaire opties: Eigenlijk is dit gewoon gokken op beurskoersen. En je verliest eigenlijk altijd. Niet voor niets is dit product verboden in de EU en ook door de AFM. Toch proberen buitenlandse sites het nog wel eens met reclames. Niet doen, je raakt al je geld kwijt.

Sterker nog: de ESMA heeft zelfs reclames voor dit product verboden. Gemiddeld boven de 95% van de beleggers in dit product verliest geld en veel daarvan zelfs al hun geld, want dat zit een beetje opgesloten in de manier van beleggen van binaire opties: je moet namelijk gokken of een aandeel gaat stijgen of dalen. Bijvoorbeeld binnen een dag, week of maand.

En heb je gelijk dan heb je meteen 85% winst, maar zo niet dan ben je 100% kwijt. Dit is dus duidelijk gokken want uiteindelijk wint het bedrijf achter dit soort websites altijd, maar omdat de potentiële winsten gigantisch zijn worden er toch veel mensen mee lekker gemaakt. Zelfs met honderden euro’s gratis tegoed.

ESMA logo

Online geld verdienen app

Vaak krijgen we de vraag of er niet een app is waarmee je online geld kunt verdienen. Dat is namelijk helemaal makkelijk. Het slechte nieuws is dat er niet één applicatie bestaat waarin je meerdere methodes zoals hierboven makkelijk kan combineren. Het goede nieuws is echter dat veel sites en programma’s die we hebben genoemd vaak wel een eigen app hebben.

Enquête sites bijvoorbeeld hebben bijna allemaal een app die je kan installeren waarmee enquêtes invullen extra makkelijk wordt. En spaarprogramma’s en cashbacksites hebben plugins en extensies die je kan installeren waarmee sparen vanzelf gaat en je eigenlijk helemaal niks meer hoeft te doen.

Online geld verdienen tips & ervaringen

Als je gaat beginnen met online geld verdienen zijn er wel een aantal zaken die goed zijn om vooraf te weten. Zodat je niet de verkeerde verwachting hebt en er met de juiste mindset ingaat. Een kleine opsomming:

Je wordt niet snel rijk met online geld verdienen

Echt niet, dit bestaat niet. Want als hiervoor een truuc was geweest dan waren er vast meer mensen rijk geweest. Natuurlijk zijn er succesverhalen, maar daar komt vooral hard werken bij kijken en een gezonde dosis geluk.

Nee je moet er hard voor werken om echt succes te hebben als internet ondernemer. Enquêtes invullen en betaalde likes geven kan iedereen, maar een succesvolle website of webshop starten of echt goed verdienen via een social media zoals Youtube en echt moeilijk.

Dit bereik je niet zomaar, dit kost vaak jaren werk en gaat met meer vallen dan opstaan. En hoge bomen vangen vervolgens veel wind: op de top blijven is moeilijker dan hem bereiken, want je valt er zo vanaf.

Online geld verdienen is nooit helemaal passief

Passief inkomen opbouwen klinkt als utopie, maar bestaat feitelijk nooit helemaal. Zelfs een website zoals wij hebben brengt wellicht geld op, maar is nooit helemaal af. En zodra je stilzit zijn er honderden concurrenten die je inhalen. En beleggen en investeren kost je meer tijd dan je denkt, want je moet je portfolio en risico’s wel managen.

Je weet nooit alles over online geld verdienen

Blijven leren is belangrijk, op je werk, als persoon en zeker ook als het gaat om manieren van geld verdienen via internet. Hier gebeuren alle vernieuwingen en innovaties, en die ontwikkeling gaat sneller dan je denkt.

Beginnen met online geld verdienen op internet

Dus… welke manier past het beste bij jou? We raden je aan om er een aantal te proberen en te naast elkaar te gebruiken, want dan verdien je uiteindelijk meer. Het is helemaal aan jezelf om te bepalen welke je gaat doen, en hoeveel tijd je eraan wil besteden. Daarmee dus ook hoeveel geld je gaat verdienen.

Zoals je inmiddels wel doorhebt zijn de mogelijkheden dus eindeloos op het internet. We gaan je niet beloven dat jij de volgende internetmiljonair wordt, maar geluk dwing je af! 🙂 En volg een beetje onze tips…

Er zijn namelijk ontelbaar veel websites die jou beloven dat ze je rijk gaan maken. Moet je alleen wel eerst even je e-mailadres geven, je persoonlijke gegevens afstaan of een “klein” geldbedrag betalen om toegang te krijgen tot deze geweldige kennis… NOT Allemaal leugens, dit soort website willen alleen maar verdienen AAN jou, niet VOOR jou.

Maar wat zijn dan wel betrouwbare manieren? Die kan je hierboven vinden. Wij geven je de beste tips hoe je direct geld kan verdienen op internet. Veel van deze manieren kende je waarschijnlijk nog niet.

Betrouwbaar online geld verdienen, geen luchtkastelen of illegaal gedoe. Je hoeft nergens voor te betalen. Meedoen is gratis en geheel vrijblijvend. Alle websites die we aanbevelen hebben we zelf getest. Twijfel dus niet langer en begin direct met betrouwbaar online geld verdienen op internet.

Gerelateerde artikelen: