6 x Betrouwbaar en Gratis Geld Verdienen op Internet

Auteur: |
Geld verdienen op internet

Wil jij geld verdienen?

Online, via internet?

Gratis maar ook betrouwbaar?

Dan ben je aan het goede adres! Met internet is van alles mogelijk.

Er zijn namelijk genoeg manieren om euro's te scoren op het wereldwijde web, maar je moet wel een beetje weten waar je aan begint.

In dit artikel:

6 Gratis en betrouwbare manieren

Deze zes methoden zijn toch het meest geschikt om geld te verdienen via internet, waarbij ze oplopen in moeilijkheidsgraad. Wel alvast een tip: ze lopen ook op in hoeveel je ermee kan verdienen... probeer en combineer vooral meerdere manieren, dan haal je alleen maar meer binnen.

1. Betaalde enquêtes: De meest simpele manier is toch wel het invullen van marktonderzoeken, meestal vragenlijsten. Je weet voordat je begint hoeveel de beloning gaat zijn, en die is best goed! Zeker als je dit doet via de beste onderzoeksbureaus die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Tesamen kan je hier zeker wel € 300,- tot € 500,- per maand verdienen.

2. Cashback: Wedden dat je best veel uitgeeft bij de 2500 grootste webshops van Nederland, zoals Bol.com, Hema.nl, Zalando, Coolblue en Wehkamp? Wedden dat je niet wist dat je gratis 15% geld terug kan krijgen van die aankopen, bovenop de acties en aanbiedingen?! Lees dus snel verder en pak dit gratis geld! Makkelijk € 100,- per maand als je bedenkt hoeveel je via internet kan kopen... moet je vaker doen!

3. Spaarprogramma's: Veel kleine bedragen tellen ook op tot een mooi bedrag. Je moet het alleen heel vaak doen, bij voorkeur met iets dat snel en makkelijk is dus. Bij spaarprogramma's krijg je al een beloning voor het lezen van e-mail, klikken van links, meedoen aan spelletjes en nog veel meer. Vaak kan je hier meedoen aan betaalde enquêtes en cashback krijgen. Reken dus maar op € 500,- per maand en meer.

4. Verdienenen met social media: Een Facebook account is gratis toch? Maar je kan er nog geld mee verdienen ook. Net als met die van andere sociale media zoals Instagram en Youtube. Bekijk de 4 beste manieren om dat voor elkaar te krijgen, waarbij van luttele centen tot miljonair, de mogelijkheden zijn onbeperkt...

5. Affiliate Marketing: Je hoeft niet zelf een product te maken om het te kunnen verkopen. Er zijn namelijk veel bedrijven waarvoor jij vrijblijvend reclame mag maken. Heb je succes en verkoop je iets, dan krijg je uiteraard een beloning. Het zal je verbazen hoeveel bedrijven dit grootschalig doen, en wij brengen je in contact met 1600 van hen, waaronder grote jongens als aanbieders van TV, internet en bellen, mobiele telefoon providers en energieleveranciers. Hier kan je zelfs je baan van maken!

6. Verdien met je eigen website: Dit blijft tot de ultieme manier om je eigen internet bedrijf te starten? Niet helemaal gratis overigens om hiermee te starten, maar aangezien je tegenwoordig voor 1 euro al je eigen domein koopt zetten we hem er tot stiekem bij. Vooral omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, net als de mogelijke inkomsten!

2 Extra manieren

Uiteraard zijn dit niet de enige manieren waarop je op internet geld kan verdienen. Het zijn echter wel de meest betrouwbare en gratis methoden. Toch willen we je er nog twee meegeven. Die willen we je niet onthouden omdat ze wel degelijk iets kunnen opleveren, best veel juist. Maar gratis zijn ze niet besef je dat wel!

1. Binaire opties: Beleggen kan tegenwoordig heel makkelijk online. De meest makkelijke vorm daarvan is met binaire opties, net zoals bijvoorbeeld Bux. Het voordeel is dat de winsten enorm kunnen zijn, wel € 850,- per uur. Het nadeel is wel dat je het niet even tussendoor kan doen, maar er wel echt voor moet gaan zitten. Lees daarom onze tips goed door!

2. Crypto Coins: Natuurlijk ken jij de Bitcoin, mischien ook wel Ethereum en de Ripple? Allemaal crypto valuta, oftewel cryptocurrency. Hierin beleggen kan je ernorme winsten opleveren. Wederom wel even onze tips goed doorlezen, want wij geven je de 2 beste manieren om met deze digitale munten geld te verdienen.

Nu alleen nog kiezen

Dus... welke manier past het beste bij jou? We raden je aan om er een aantal te proberen en te naast elkaar te gebruiken, want dan verdien je uiteindelijk meer. Het is helemaal aan jezelf om te bepalen welke je gaat doen, en hoeveel tijd je eraan wil besteden. Daarmee dus ook hoeveel geld je gaat verdienen.

Zoals je inmiddels wel doorhebt zijn de mogelijkheden dus eindeloos op het internet. We gaan je niet beloven dat jij de volgende internetmiljonair wordt, maar geluk dwing je af! :-) En volg een beetje onze tips...

Er zijn namelijk ontelbaar veel websites die jou beloven dat ze je rijk gaan maken. Moet je alleen wel eerst even je e-mailadres geven, je persoonlijke gegevens afstaan of een "klein" geldbedrag betalen om toegang te krijgen tot deze geweldige kennis... NOT! Allemaal leugens, dit soort website willen alleen maar verdienen AAN jou, niet VOOR jou.

Maar wat zijn dan wel betrouwbare manieren? Die kan je hierboven vinden. Wij geven je de beste tips hoe je direct geld kan verdienen op internet. Veel van deze manieren ken je waarschijnlijk nog niet!

Betrouwbaar online thuiswerk, geen spelletjes of illegaal gedoe. Je hoeft geen geld in te leggen, je loopt geen risico, je hoeft nergens voor te betalen. Meedoen is gratis en geheel vrijblijvend. Alles websites die we aanbevelen hebben we zelf getest.