geld verdienen met je telefoon
Door | Geüpdatet 20 feb. 2021

Geld verdienen met je telefoon (mobiel / smartphone).

Dat kan altijd en overal.

Thuis of onderweg even snel in de trein, bushalte, of wanneer je aan het lopen / wandelen bent.

Alleen niet in de auto als je aan het rijden bent alsjeblieft 😉

Je hebt alleen internet nodig, want online is van alles mogelijk.

Je hoeft er niet eens een app voor te downloaden al zijn die er wel.

Wij bespreken 10 beste manieren om dat te doen.


1. Vragenlijsten invullen met je telefoon

De meest populaire manier van online verdienen is momenteel met het enquêtes invullen voor geld oftewel geld verdienen met enquêtes. Veel mensen doen dit omdat het lekker makkelijk is, maar je er toch goede verdiensten mee binnenhaalt.

Dit kan namelijk oplopen tot € 500,- per maand, met name als je jezelf bij de 10 best betaalde enquête sites inschrijft. Die betalen de beste beloning en sommige hebben ook een super goede app. Maar ook zonder app kan je dit op je telefoon doen hoor.

Uitbetalen van je verdiensten kan op verschillende manieren. Zo zijn er sites die kiezen voor het uitbetalen naar je bankrekening, maar je kan ook kiezen om PayPal tegoed te verdienen of enquêtes invullen voor cadeaubonnen / waardebonnen.

2. Altijd cashback

Ja altijd – want je kan bij werkelijk elke webshop cashback korting (geld terug) krijgen op elke bestelling die je doet, en het is nog heel simpel ook. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij een gratis cashback site. Hoe het precies werkt leggen we je uit op onze pagina over cashback verdienen.

Dit komt al snel neer op € 1000,- per jaar zonder iets te doen. De cashback loopt namelijk op tot 15% bovenop de aanbiedingen en acties. En dit bij winkels zoals Bol.com, Coolbue, Wehkamp, HEMA, MediaMarkt, Bonprix en nog veel meer.

3. Get-paid-to

In het Nederlands noemen we dit online spaarprogramma’s. In het Engels heten het get-paid-to-websites omdat je letterlijk “betaald krijgt” voor hele simpele dingen. Mailtjes lezen, klikken op links, geven van likes op Facebook en ga zo maar door.

Er zijn best veel van dit soort sites zodat je er alsnog goed mee kan verdienen: wel € 500,- per maand, ondanks dat de beloning voor zo’n klik slechts centen is. Je moet gewoon heel vaak klikken! Hier vind je de beste spaarprogramma’s.

4. Affiliate Marketing

Hier worden de methodes iets moeilijker… maar je kan er ook meer mee verdienen! Affiliate marketing betekent dat je reclame gaat maken voor de producten van andere bedrijven. Als soort van zelfstandige marketeer, en je krijgt betaald op commissiebasis per verkoop. Maar vaak ook al per lead of zelfs voor elke klik op jouw advertentie!

Die kan je overal plaatsen, zoals op sociale media of je website / blog. Hoe dit precies werkt, en hoe je vandaag al direct kan beginnen voor 1600 grote bedrijven door heel Europa zoals Unibet en Heineken lees je op onze pagina over geld verdienen met affiliate marketing.

5. Social Media

Jij hebt meerdere social media accounts toch? Miljarden andere mensen op de wereld ook en dus kan je die allemaal gratis bereiken. Daar moet toch wat een te verdienen zijn nietwaar? Klopt. Wij hebben een aantal methodes voor je die gegarandeerd werken.

Affiliate marketing en nog meer bewezen manieren. Lees meer over geld verdienen met sociale media. Je vindt hier ook specifieke artikelen voor de afzonderlijke netwerken zoals Facebook, Instagram, Youtube en Snapchat, om een kleine selectie te noemen.

6. Een eigen website

Een website blijft toch het summum van internet ondernemen, vooral ook omdat je die later voor bizar veel geld door zou kunnen verkopen als je succesvol bent. Dank aan Marktplaats.nl en Drukwerkdeal.nl, die oprichters waren opeens multi-miljonairs.

Maar ook het hebben van de site daarvoor levert al bakken met geld op. Wij leren je de beste manieren om geld te verdienen met een website. Een site maken daar hoef je tegenwoordig niet eens meer technisch voor te zijn.

7. Apps maken

Als je wel technisch bent zou je een stap verder kunnen gaan door apps te ontwikkelen. Deze kan je vervolgens aanbieden via app-stores om te downloaden en zo blijf je verkopen. Het enige wat je dus goed hoeft te doen is het ontwikkelen.

En natuurlijk moet je dan wel een heel goed idee hebben om iets te bedenken dat mensen ook echt graag willen hebben. Mooie voorbeelden zijn Angry Birds en Fruit Ninja. Maar ook een Italiaanse 17-jarige nerd deed het goed door zijn app idee voor 17 miljoen euro te verkopen aan Yahoo!

Naast het betaald aanbieden van je app of deze verkopen aan een groot bedrijf, kan je ook in je app, die dan gratis te downloaden is, advertenties laten zien waar bedrijven jou voor betalen. Dan wordt je app ook vaker gebruikt waarschijnlijk.

Laatste optie is om een gratis app te hebben maar betaalde upgrades aan te bieden, bijvoorbeeld bepaalde premiums in spelletjes waardoor je beter wordt etcetera.

8. Online beleggen met je telefoon

Beleggen op de beurs is tegenwoordig heel toegankelijk via internet. Er zijn genoeg online brokers die dit aanbieden, inclusief handige apps om alles bij te houden. Let er wel op dat dit vooral een lange termijn manier is om winst te maken en je er dus niet direct mee verdient. Wat dat betreft is Trading (volgende methode) een betere optie.

9. CFD Trading

Dit is een slimme vorm van beleggen, waarbij je niet de aandelen zelf hoeft te kopen maar inzet op winst/verlies. Teveel om nu uit te leggen, maar je kan er 30x zo snel geld mee verdienen als met normale aandelen. Maar je kan het ook toepassen op Forex, Cryptocurrency zoals de Bitcoin en nog veel meer. Lees meer over CFD Handel. Let wel op dat het beleggen blijft en er dus risico aan zit, en je ook geld kan verliezen.

10. Oude telefoon (verkopen?)

Als je het dan echt niet meer weet kan je jouw telefoon altijd nog verkopen, daar zijn best veel sites voor. Maar doe dit niet als je mobiel nog goed werkt, het is namelijk veel voordeliger om een sim only abonnement te nemen dan een normaal abonnement inclusief smartphone. Scheelt je honderden euro’s.

En bovendien moet je wel een telefoon hebben om de bovenstaande 9 andere manieren toe te kunnen passen… succes.

Geralateerde artikelen