paypal geld verdienen
Door | 07 feb. 2023

Hoe kan je geld verdienen met PayPal?

PayPal is eigenlijk een gratis online portemonnee.

Je kan er geld op storten, mee betalen en weer terugboeken naar je bankrekening.

En dat allemaal gratis zonder verplichtingen.

En je kan het gebruiken om er online inkomsten mee te vangen.

Dat leggen we je graag uit, waarbij we je 4 gratis opties geven.

Plus nog enkele bonus manieren om geld te verdienen.


1. Enquêtes invullen voor PayPal tegoed

Enquêtes invullen voor geld is feitelijk de makkelijkste manier om je PayPal saldo te boosten. Sterker nog: wat is betreft is geld verdienen met enquêtes misschien wel de makkelijkste manier om online geld te verdienen. Je hebt er behalve internet en een e-mailadres eigenlijk niks voor nodig.

Meedoen is gratis en vrijblijvend, en bij de best betaalde enquête sites krijg je niet alleen de hoogste beloning per gemaakt onderzoek, maar vaak ook al direct een startbonus bij het aanmelden. En bijna allemaal bieden ze uitbetaling in PayPal tegoed aan, waaronder de nummer 1 site beenq.nl Vaak is dit per 10 euro maar soms ook al 5 euro.

Het gaat trouwens tegenwoordig allang niet meer om ellenlange vragenlijsten invullen hoor, er zijn ook veel meer soorten van onderzoek ingevoerd om het leuker te maken. Zoals thuis producten testen of video’s bekijken en beoordelen zoals nieuwe reclamespotjes. Jij bepaalt dus of een product of reclame wel op de markt komt.

Ook zijn er interactieve vormen van de marktonderzoeken, zoals live discussies of forum gesprekken. Zelfs telefonische surveys of op locatie kan mogelijk zijn als je daarvoor openstaat. Kortom: het is afwisselend en je mening maakt een verschil.

En denk nou niet dat je hier weinig mee verdient. Zeker bij de best betalende sites die we eerder al noemden kan je jezelf bij meerdere inschrijven om ook meer te verdienen. Dan komt je zomaar uit op een paar honderd euro per maand. Dat is best een lekker bijverdienste. En uitbetalen kan via PayPal uiteraard maar als je het liever hebt kan het bij een aantal ook in bonnen of geld naar je rekening.

2. Affiliate Marketing voor PayPal geld

Klinkt best spannend voor als je deze term nog niet kent. Maar geld verdienen met affiliate marketing is eigenlijk niets anders dan dat je online reclame gaat maken voor producten van andere bedrijven, en zij betalen jou als je daar succes mee hebt. Je krijgt een commissie bij een verkoop, maar soms ook al bij een offerteaanvraag, inschrijving voor een nieuwsbrief of zelfs al per klik op je advertentie.

Bij speciale affiliate netwerken kan iedereen zich gratis en vrijblijvend inschrijven, waarbij je direct toegang krijgt tot 1600 campagnes en bedrijven waarvoor je aan de slag kan. Bij voorkeur maakt je gebruik van het beste affiliate netwerk van Nederland. En ze betalen je uit via payPal als je dat wilt.

Waarvoor mag je dan promotie gaan doen? Nou voor bijvoorbeeld alle grote energieleveranciers, of webwinkels, of mobiele telefoons, internet en tv abonnementen en ga maar door. Als je hier een beetje goed in bent kan je dit zelfs zoveel opleveren dat het een paar duizend euro per maand wordt. Genoeg mensen hebben hier al hun fulltime werk van kunnen maken hoor…

3. PayPal geld verdienen via Social media

Jij hebt vast al wel een account bij Facebook? En Linkedin? Maar ook bij Twitter, Instagram, Youtube, Snapchat, Pinterest? Er zijn er zoveel tegenwoordig… Kost je veel tijd, maar veel mensen vergeten de onmetelijke mogelijkheden van deze netwerken. Want bedenk je eens dat je met deze gratis profielen wel zomaar miljoenen mensen kan bereiken over de hele wereld?

Affliate marketing is inderdaad een optie, maar er zijn nog veel meer manieren van geld verdienen met social media. Via die link geven we je mee uitleg en kan je ook specifieke uitleg per netwerk lezen. Voordeel van deze manier van online verdienen: alles wat je verkoopt kan je makkelijk laten afrekenen via je PayPal.

We geven je daarnaast ook tips hoe je het aan moet pakken. Want je moet namelijk wel veel volgers krijgen om er daadwerkelijk iets aan te verdienen. Maar als je dat lukt… en je wordt een influencer zoals dat mooi heet, dan hoef je niet meer te werken voor een baas, laten we het zo zeggen.

4. Eigen website met PayPal betaaloptie

PayPal betaalknoppen kan je heel eenvoudig toevoegen aan je website zodat mensen dingen kunnen afrekenen. Als jij dus iets hebt of maakt dat je tegen betaling wel aan mensen wil geven: zoals een e-book met 1000 tips om je baby te laten slapen, of je maakt customized telefoonhoesjes, Instagram filters, het kan allemaal.

Er zijn genoeg tools om makkelijk en laagdrempelig een dergelijke site in elkaar te zetten. Je betaalt voor een .nl website maar 1 euro voor het domein en krijgt gratis software erbij waarmee je een zeer goede site kan maken inclusief PayPal knoppen. Je kan er zelfs een eigen complete webshop mee bouwen.

Het is zelfs zo eenvoudig dat je er helemaal geen technische kennis voor nodig hebt, maar gewoon de stukken tekst en plaatjes naar de goede plek kan slepen en je kan kiezen uit honderden voorgeprogrammeerde standaard templates, die je vervolgens naar eigen inzicht kan aanpassen.

Leer er meer over en ook over andere manieren van geld verdienen met een website. Lees je er vooral op in want de mogelijkheden kunnen je flink opleveren. Niet voor niets blijft het hebben van een eigen succesvolle website de ultieme droom van elke internet ondernemer.

5. Crypto kopen met PayPal geld

Eén van de nieuwste manieren om cryptomunten te kunnen kopen is via PayPal. Je kon via verschillende brokers en exchanges hier al mee betalen en uitbetalen, maar nu is PayPal ook zelf in deze markt gestapt en kan je dus ook je munten op deze digitale plek bewaren.

Dit is op dit moment nog enkel voor inwoners van de V.S. zo. Zij kunnen de munten Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash aanschaffen en er zelfs mee afrekenen.

Overigens is het niet helemaal hetzelfde als je Bitcoin en andere munten kopen via de beste crypto broker hoor, en is PayPal ook zeker niet de goedkoopste crypto exchange. Je hebt namelijk via PayPal nooit echt je munten in je bezit maar rekent enkel je tegoed om naar deze currencies, en kan ze ook niet versturen of ontvangen.

Bovendien kun je via PayPal ook niet zoals bij echter exchanges flink handelen in crypto, want er zijn zelfs al mensen van PayPal af gegooid die dit teveel deden. De bedoeling is echt alleen kopen en later weer eens verkopen. Vooralsnog in ieder geval.

paypal crypto kopen
Je kan via PayPal tegenwoordig ook cryptomunten aanschaffen

PayPal geld verdienen app

Er zijn best wat apps te vinden in de App Store en Google Play waarmee je geld kan verdienen. Zelf een app met de naam ‘Geld Verdienen – Uw Geld App’. En dan is er nog de ‘Make Money – Geld Verdienen’ app. Hartstikke leuk allemaal, maar vergis je niet in deze partijen.

Dit zijn namelijk gewoon kleine enquête panels waar je alsnog onderzoeken moet maken om punten te sparen die je kan laten uitbetalen in PayPal tegoed van 10 euro per keer. Probleem is echter dat dit niet de beste panels zijn met de meeste enquêtes en de hoogste vergoedingen. Ze komen dan ook niet voor in onze lijst met best betaalde enquête sites.

Sla de apps die we noemen dus over en ga eerst voor de beste, want die hebben allemaal evengoed een eigen app maar je kan er meer aan overhouden met minder werk.

PayPal uitbetaling optie bij enquête app Opinionbar, die we overigens wél aanraden

Gratis 10 euro PayPal

Als je hiernaar zoekt dan wordt het zelfs nog erger dan de geld verdienen apps die we hiervoor noemden. Er komt dan namelijk een reclame voorbij van Swagbucks waar je zogenaamd gratis 10 euro Paypal tegoed krijgt. Niks van waar, ook dit is gewoon een enquêtepanel waar je eerst onderzoeken moet invullen. Maar je raad het al, ook dit panel is lang niet zo goed als de sites die we eerder noemden.

Andere opties van verdienen

Er zijn overigens nog meer betrouwbare manieren om online geld te verdienen op internet, we geven je er om precies te zijn 45 in dit artikel, maar dan niet per se uitbetaald worden via PayPal tegoeden. Maar dan gewoon geld naar je bankrekening of cadeaubonnen. Denk aan geld verdienen met spaarprogramma’s bijvoorbeeld waarbij je een beloning krijgt voor het lezen van mailtjes, klikken op links en banners of het spelen van spelletjes.

Ook kan je zelf voor bank spelen door je geld uit te lenen tegen een mooie rente. Dit heet dan weer geld verdienen met P2P lending. Levert je een max rente / rendement op van 16% dus kan erg interessant zijn.

Als laatste maar niet de minste optie: cashback verdienen. Eigenlijk meer een soort van geld besparen maar dat maakt het niet minder interessant: je krijgt namelijk gratis korting bij duizenden webshops. Waaronder alle bekende namen als bol.com, coolbue, wehkamp, aliexpress etc. tot wel 15% bovenop de al lopende aanbiedingen en acties.

Welke manier jij het beste kan gaan doen? Dat ligt helemaal aan je situatie en persoonlijke voorkeuren en ambitie. Wij raden je in ieder geval aan om er meerdere uit te proberen. Dat kan namelijk prima naast elkaar en dan verdien je nog meer ook én heb je ook wat afwisseling.

Wat zijn de kosten van PayPal?

Helemaal niks, want een rekening hebben bij PayPal is gratis. Wel kan het soms geld kosten om er geld op te ontvangen / krijgen. Zo kun je bij veel verdien websites waar je jouw geld laat uitkeren naar PayPal kiezen voor 10 euro, maar dan komt er maar 9,80 binnen.

Vervolgens kan je het overigens wel zonder enige kosten weer uitgeven bij webwinkels of het gewoon laten overmaken naar je normale bankrekening.

Wat zijn de voordelen van PayPal (geld verdienen)?

Een PayPal rekening is een goede toevoeging aan je andere betaalmanieren. Zo hoef is het niet nodig om gegevens van je bankrekening of creditcard af te staan om geld te ontvangen of te betalen bij online aankopen, wat het extra veilig maakt.

Bovendien is het gemakkelijker om met PayPal te werken want het is gekoppeld aan je prive email. Dit is het enige wat je hoeft in te voeren en PayPal weet dan welke rekening ze moeten hebben. Hoef je niet je IBAN of creditcardgegevens erbij te zoeken.

En zo hoef je dus ook niet dit soort betaal gegevens af te staan aan websites waar jij online geld verdient. Dat maakt het extra veilig en een extra voordeel om te beginnen met gratis PayPal tegoed verdienen en het geld / cash dat je hebt verdient kan je meteen weer via PayPal uitgeven bij veel webwinkels.

paypal voordelen

Gerelateerde artikelen: