4 x Paypal Tegoed Verdienen (cash geld)

Auteur: |
paypal geld cash

PayPal is eigenlijk een gratis portemonnee.

Je kan er geld op storten, mee betalen en weer terugboeken naar je bankrekening.

En dat allemaal gratis zonder verplichtingen.

Je kan er zelfs geld op verdienen...

Hoe dat werkt leggen we je graag uit, waarbij we je 4 gratis manieren geven.

In dit artikel:

1. Betaalde enquêtes invullen

Dit is feitelijk de makkelijkste manier om je PayPal saldo te boosten. Sterker nog: het is misschien wel de makkelijkste manier om online geld te verdienen! Je hebt er behalve internet en een e-mailadres eigenlijk niks voor nodig. Meedoen is gratis en vrijblijvend, en bij de beste betaalde enquête sites krijg je niet alleen de beste beloning per gemaakt onderzoek, maar vaak ook al direct een startbonus bij het aanmelden.

Het gaat trouwens tegenwoordig allang niet meer om ellenlange vragenlijsten invullen hoor, er zijn ook veel meer soorten van onderzoek ingevoerd om het leuker te maken. Zoals thuis producten testen of video’s bekijken en beoordelen zoals nieuwe reclamespotjes. Jij bepaalt dus of een product of reclame wel op de markt komt!

Ook zijn er interactieve vormen van de marktonderzoeken, zoals live discussies of forum gesprekken. Zelfs telefonische surveys of op locatie kan mogelijk zijn als je daarvoor openstaat. Kortom: het is afwisselend en je mening maakt een verschil.

En denk nou niet dat je hier weinig mee verdient. Zeker bij de best betalende sites die we eerder al noemden kan je jezelf bij meerdere inschrijven om ook meer te verdienen. Dan komt je zomaar uit op een paar honderd euro per maand. Dat is best een lekker bijverdienste. En uitbetalen kan via PayPal uiteraard.

2. Affiliate Marketing

Klinkt best spannend voor als je deze term nog niet kent. Maar geld verdienen met affiliate marketing is eigenlijk niets anders dan dat je online reclame gaat maken voor producten van andere bedrijven, en zij betalen jou als je daar succes mee hebt. Je krijgt een commissie bij een verkoop, maar soms ook al bij een offerteaanvraag, inschrijving voor een nieuwsbrief of zelfs al per klik op je advertentie.

Bij speciale affiliate netwerken kan iedereen zich gratis en vrijblijvend inschrijven, waarbij je direct toegang krijgt tot 1600 campagnes en bedrijven waarvoor je aan de slag kan. Bij voorkeur maakt je gebruik van Daisycon, het beste affiliate netwerk van Nederland. En ze betalen je uit via payPal als je dat wilt.

Waarvoor mag je dan promotie gaan doen? Nou voor bijvoorbeeld alle grote energieleveranciers, of webwinkels, of mobiele telefoons, internet en tv abonnementen en ga maar door. Als je hier een beetje goed in bent kan je dit zelfs zoveel opleveren dat het een paar duizend euro per maand wordt. Genoeg mensen hebben hier al hun fulltime werk van kunnen maken hoor...

3. Social media

Jij hebt vast al wel een account bij Facebook? En Linkedin? Maar ook bij Twitter, Instagram, Youtube, Snapchat, Pinterest? Er zijn er zoveel tegenwoordig... Kost je veel tijd, maar veel mensen vergeten de onmetelijke mogelijkheden van deze netwerken. Want bedenk je eens dat je met deze gratis profielen wel zomaar miljoenen mensen kan bereiken over de hele wereld?

Affliate marketing is inderdaad een optie, maar je kan veel meer doen om geld te verdienen via sociale media. Via die link geven we je mee uitleg en kan je ook specifieke uitleg per netwerk lezen. Voordeel van deze manier van online verdienen: alles wat je verkoopt kan je makkelijk laten afrekenen via je PayPal.

We geven je daarnaast ook tips hoe je het aan moet pakken. Want je moet namelijk wel veel volgers krijgen om er daadwerkelijk iets aan te verdienen. Maar als je dat lukt… en je wordt een influencer zoals dat mooi heet, dan hoef je niet meer te werken voor een baas, laten we het zo zeggen.

4. Eigen website

PayPal betaalknoppen kan je heel eenvoudig toevoegen aan je website zodat mensen dingen kunnen afrekenen. Als jij dus iets hebt of maakt dat je tegen betaling wel aan mensen wil geven: zoals een e-book met 1000 tips om je baby te laten slapen, of je maakt customized telefoonhoesjes, Instagram filters, het kan allemaal.

Een goed voorbeeld om makkelijk en laagdrempelig een dergelijke site in elkaar te zetten in MijnWebsite van YourHosting. Je betaalt voor een .nl website maar 1 euro voor het domein en krijgt gratis software erbij waarmee je een zeer goede site kan maken inclusief PayPal knoppen. Je kan er zelfs een eigen complete webshop mee bouwen.

Het is zelfs zo eenvoudig dat je er helemaal geen technische kennis voor nodig hebt, maar gewoon de stukken tekst en plaatjes naar de goede plek kan slepen en je kan kiezen uit honderden voorgeprogrammeerde standaard templates, die je vervolgens naar eigen inzicht kan aanpassen.

5. Andere opties

Er zijn overigens nog meer betrouwbare manieren om geld te verdienen op internet, maar dan niet per se via PayPal tegoeden. Maar dan gewoon geld naar je bankrekening of cadeaubonnen. Denk aan online spaarprogramma’s bijvoorbeeld waarbij je een beloning krijgt voor het lezen van mailtjes, klikken op links en banners of het spelen van spelletjes.

Ook kan je zelf voor bank spelen door je geld uit te lenen tegen een mooie rente. Dit heet dan weer geld verdienen met P2P lending. Levert je een max rente / rendement op van 19% (!) dus kan erg interessant zijn.

Als laatste maar niet de minste optie: cashback verdienen. Eigenlijk meer een soort van geld besparen maar dat maakt het niet minder interessant: je krijgt namelijk gratis korting bij duizenden webshops. Waaronder alle bekende namen als bol.com, coolbue, wehkamp, aliexpress etc. tot wel 15% bovenop de al lopende aanbiedingen en acties.

Welke manier jij het beste kan gaan doen? Dat ligt helemaal aan je situatie en persoonlijke voorkeuren en ambitie. Wij raden je in ieder geval aan om er meerdere uit te proberen. Dat kan namelijk prima naast elkaar en dan verdien je nog meer ook én heb je ook wat afwisseling.