Geld Lenen

Op deze pagina vind je meer informatie over het onderwerp geld lenen. Is het slim om te lenen? Wanneer is het een optie en wanneer niet? Wat kost het? En waar kan je dan het beste die lening afsluiten?

Als dit soort zaken kan je teruglezen in de blogartikelen hieronder waarin we dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Daarnaast bieden we je een vergelijker aan om leenrentes te vergelijken. Dit kan je gebruiken voor persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

Wil je snel een klein bedrag lenen (tot €1.500,-) zonder BKR toetsing, zonder gedoe en documenten en het al binnen 24u op je rekening hebben? Dan kan je bij Ferratum terecht, aanvragen kost je maar 7 minuten!

Geld Lenen Blog

Direct Geld Lenen binnen 10 minuten aanvragen

09/02/2019 - Zonder veel gedoe een lening aanvraag doen en binnen de kortste keren op je rekening zien verschijnen, het kan! Je kan alles invullen binnen 5 minuten en meteen na goedkeuring van je aanvraag kan het al in 24u zijn uitbetaald.

- Lees artikel -

Snel Geld Lenen zonder BKR

24/02/2019 - Wil je met spoed een lening afsluiten? Dat kan. Wij vertellen je hoe je dit kan regelen, waar je moet zijn, hoe snel het gaat en eventueel ook wat alternatieven zijn. Want geld lenen kost geld, denk er goed over na voordat je een lening afsluit!

- Lees artikel -

Direct Geld op je Rekening... binnen 1 uur?!

29/12/2018 - Kan je meteen geld op je bankrekening krijgen als dat nodig is? Zelf binnen 60 minuten? Dat is wel erg uitdagend, maar 24u moet in ieder geval wel lukken en niet per se alleen door te lenen. Wij bespreken enkele opties met je, afhankelijk van je voorkeuren en doelen die je met het geld hebt.

- Lees artikel -

Ik Heb Geld Nodig! Met Spoed & Vandaag Nog

28/11/2018 - Soms zit je enorm om geld verlegen, zo erg dat je direct nodig hebt. Liefst dezelfde dag nog. Nu kan je dan een spoedlening aanvragen tegen een torenhoge rente, maar dat kost je uiteindelijk alleen maar heel veel meer geld. Er zijn nog andere opties de we je in dit artikel even rustig voorleggen.

- Lees artikel -

Vandaag nog aan Geld komen zonder te Lenen

12/10/2018 - Geld lenen is niet de enige manier om snel aan geld te komen. Sterker nog, wij zien het misschien wel meer als een laatste optie. Lenen kost namelijk geld, terwijl je ook in korte tijd geld kan verdienen via internet. Je moet dan wel weten waar je moet zijn, want er zijn ook genoeg websites die enkele willen profiteren van jouw nood om aan euro's te komen.

- Lees artikel -

Soorten leningen

Bron: AFM.nl

Minilening

Dit heet ook wel een flitslening. Hiermee leen je een klein bedrag met een korte looptijd. Vaak enkele honderden euro's die je binnen 3 maanden moet terugbetalen met een maximale rente van 14%

Doorlopend krediet

Hierbij leen je een bedrag dat je naar wens tussendoor kan opnemen en aflossen.

Creditcard

Dit is een soort van doorlopend krediet, maar er zit een betaalkaart waarmee je kan afrekening in winkels.

Persoonlijke lening

Een lening die een persoon aangaat, zonder onderpand. Daarom is het risico groter, voor zowel de persoon als diegene die de lening verstrekt. Daarom is de rente vaak ook hoger dan een hypotheek.

Hypotheek

Dit is een lening met onderpand in de vorm van een huis bijvoorbeeld. Er zijn verschillende soorten hypotheken kijkend naar de voorwaarden.