Minilening

Tot € 1800,- lenen. Eenvoudig online aanvragen zonder BKR check of documenten en binnen 24 uur op je rekening. Lees meer >>

geld lenen minilening

Leenrentes vergelijken

Vergelijk zelf de beste rente € 2.500 t/m € 75.000 Wij houden real time de laatste tarieven voor je bij. Nu leningen vergelijken >>

geld lenen rente

Advies over lenen

Bij Krediet Groep Nederland kan je gratis een offerte aanvragen en dan zoeken zij de meest voordelige lening voor jouw vraag.

advies over geld lenen

Hypotheek

Hypotheek afsluitenVergelijk hier zelf hypotheekrentes. Zo vind je de beste hypotheekrente die je op dit moment kan krijgen.

hypotheek lenen

Geld Lenen blog artikelen

Wegwijzer voor een hypotheek in Nederland: essentiële tips

14/12/2023 – Het proces van het verkrijgen van een hypotheek is een belangrijke stap op weg naar het bezit van een eigen woning. Dit kan een uitdaging zijn. In dit artikel delen we daarom enkele cruciale tips om je te helpen.

Lening nodig maar BKR geregistreerd, wat kan wel en niet?

02/08/2023 – Je bent geregistreerd bij het BKR vanwege een lopende lening, kan je dan nog een nieuwe lening aanvragen? In veel gevallen wel, soms ook niet. Wij leggen je de coderingen uit en wat je ermee kan.

Waar houd ik rekening mee bij het kiezen van de juiste leaseauto

08/05/2023 – Een leaseauto is een flinke beslissing. Niet alleen omdat het een aardige lening is die je aangaat, maar ook zijn er veel zaken die je uiteindelijke kosten bepalen. We nemen je mee in de zaken om rekening mee te houden.

Waar moet je aan denken voordat je gaat lenen?

07/03/3023 – Veel mensen lenen geld, echter niet iedereen denkt vooraf goed na wat hiervan de implicaties zijn. En dat kan later een vervelende verassing worden. daarom in dit artikel enkele aandachtspunten.

Spoed Minilening Direct Gestort

30/01/2023 – Er kunnen situaties zijn waarin je echt snel geld nodig hebt op je rekening, bijvoorbeeld een spoedgeval. Daar kan een minilening een uitkomst zijn, omdat je dit in 5 minuten aanvraagt en het bijna direct gestort wordt op je rekening.

Zo houd je jouw geld in de onderneming

28/10/2022 – Als ondernemer is het zaak om niet te snel en teveel geld uit te geven. Bovendien heb je, zeker als startend ondernemer, weinig geld voor grote investeringen. Een oplossing kan dan liggen in (financial) lease.

Aanvraag Lening Afgewezen wat nu? Ik kan nergens geld lenen!

23/08/2022 – Pas als je voor de eerste keer een lening nodig hebt komt je erachter hoe lastig het eigenlijk is om deze te krijgen. Zeker als dit niet lukt. Maar niet bij de pakken neerzitten, ook al wordt je eerste aanvraag niet gehonoreerd: er zijn altijd meer opties.

Werkloos Geld Lenen? Lening als werkloze kan

22/06/2022 – Een lening aanvragen als werkloze is een stuk minder makkelijk dan wanneer je wel een baan hebt. Maar dat betekent niet meteen dat het onmogelijk is. We geven je de opties die er overblijven. De vraag die je alleen jezelf moet stellen is of het verstandig is om te lenen nu je zonder werk zit.

Voorbeeld contract onderhandse lening

22/12/2021 – Wil je een onderhandse lening aangaan? Dan is het goed om deze op papier te zetten zodat alles duidelijk is voor beide partijen. We geven je een gratis voorbeeld document dat je kunt invullen / aanpassen en een flink aantal tips zodat je dit goed kunt regelen.

8 x Geld lenen zonder rente

06/10/2021 – Iedereen heeft het er maar over dat je bij een lening een zo laag mogelijke rente moet bedingen, maar waarom niet lenen zonder rente? Klinkt wellicht wat vergezocht, maar dat is het niet. Het is namelijk gewoon mogelijk.

Geld Lenen met 0 Uren Contract

13/09/2021 – Heb je een contract met je werkgever waar geen vaste uren in staan? Dan is dit een zogenaamd nul uren of oproep overeenkomst. Kan je daarmee ook een lening krijgen? Die vraag gaan we positief beantwoorden en we vertellen je meteen waar je moet zijn.

Geld Lenen met Weinig Inkomen? Er zijn opties …

30/06/2021 – Ook als je niet veel verdient kan je geld lenen, dat lijkt wellicht lastig maar is zeker niet onmogelijk. Daarom dit artikel waarin we de opties met je doornemen om toch aan een lening te komen, inclusief enkele alternatieven.

BKR Toetsing Omzeilen & Registratie voorkomen

11/02/2021 – Als je met een negatieve BKR registratie zit maakt dit een hoop zaken lastig: niet alleen een lening aanvragen, maar zelfs een mobiele telefoon abonnement. Hoe je dit kan omzeilen maar ook voorkomen en herstellen bespreken we in deze blog.

Geld Lenen als Uitzendkracht / Flexwerker

22/01/2021 – Heb jij een uitzendbaan en vraag je jezelf af of je wel een lening kan krijgen? Zeker wel. We zetten graag de opties voor je op een rij, waarbij je wel even in de gaten moet houden in welke uitzend fase je zit en via welke uitzend CAO je precies werkt.

Kredietverstrekkers zonder BKR toetsing in NL

03/12/2020 – Er zijn heel veel aanbieders in de kredietmarkt, maar welke bij verstrekkers kun je aankloppen als je geen BKR check wil laten doen? Vrij weinig inderdaad, maar ze zijn er wel. Wij zetten ze op een rijtje en geven je nog enkele alternatieve routes.

Spoedlening zonder BKR Toetsing Aanvragen

08/10/2020 – Soms loop je opeens tegen een financiële tegenvaller aan, zoals dat je auto het begeeft maar je toch echt niet zonder kunt. Hoe ga je de reparatie of vervanging betalen? Zeker als je een BKR registratie hebt lijkt met spoed lenen lastig, maar dat hoeft niet.

Flitskrediet zonder BKR Toetsing Aanvragen

24/09/2020 – Een flitskrediet of flitslening is een andere naam voor een minilening. Die kan je dus met dezelfde voordelen en snelheid aanvragen en gestort krijgen. Maar anderzijds gelden er dus ook dezelfde voorwaarden en nadelen waar je op moet letten.

Minilening zonder BKR Toetsing

22/09/2020 – Een minilening (tot 1500 euro) kan je afsluiten zonder dat een toetsing bij het BKR nodig is. Wij leggen uit waarom, waar je moet zijn en wat de eigenschappen van dit soort leningen precies is.

Geld Lenen buiten BKR om: 6 opties

15/09/2020 – Als je een lening aan wil vragen krijg je altijd met het BKR te maken lijkt het, maar dat hoeft niet. Zeker als je vanwege een negatieve registratie geen grote kans hebt op een succesvolle aanvraag is het goed te weten dat we andere mogelijkheden zijn.

Geld Lenen met Tijdelijk Contract / Dienstverband

08/09/2020 – Heb je geen vaste maar tijdelijke aanstelling bij je werkgever? Maar wil je geld lenen en vraag je af of dat wel gaat lukken? Omdat ditmisschien niet kan met een tijdelijk contract? Lees dan dit artikel, er zijn meer opties dan je nu wellicht nog denkt.

Geld Lenen zonder Vast Contract

07/08/2020 – Heb je (nog) geen contract voor onbepaalde tijd? Of een arbeidsovereenkomst als uitzendkracht of zonder vaste uren? Ook dan kan je een lening krijgen, we zetten de mogelijkheden onder elkaar.

Geld Lenen binnen 24 uur op je Rekening

15/07/2020 – Een lening aanvragen kan wel even duren, laat staat totdat je echt over het bedrag kan beschikken! Maar er zijn manieren waarbij het wel rap bij je op de bank staat, zelfs binnen een dag. We leggen je uit welke dat zijn.

Geld Lenen zonder Bankafschrift

06/07/2020 – Een lening of krediet krijgen is een ingewikkeld proces waarbij je veel zaken moet laten zien, waaronder een inkijk in je financiële huishouding. Heb je dit liever niet? Het is niet altijd nodig als je weet waar je moet zijn.

Simpel Geld Lenen zonder Moeite

12/05/2020 – Een lening aanvragen is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Dat is nogal een inspanning en ongemak terwijl lang niet zeker is of je de lening überhaupt wel zal krijgen. Dat kan anders. Hoe exact, dat beschrijven we in dit artikel.

Geld Lenen zonder Vragen

18/04/2020 – Lastige en moeilijke vragen, die zal je krijgen als je een lening aanvraagt toch? Nee, niet altijd. In bepaalde gevallen is een krediet aanvragen én krijgen een stuk eenvoudiger, leggen we je uit in dit artikel.

Geld Lenen zonder Controle?

10/03/2020 – Wil je een lening afsluiten, maar zonder controle van bijvoorbeeld je inkomen, BKR check of lastige vragen? Dat kan en dat leggen we je graag uit. Het ligt er wel een beetje aan hoeveel je precies nodig hebt, maar je hoeft niet op voorhand op te geven dus.

Geld Lenen op Korte Termijn voor Korte Periode

13/02/2020 – Een lening afsluiten doe je vaak voor een relatief lange periode zodat je rustig terug kan betalen. Maar dan kost het je ook relatief veel rente. Wat als je maar heel even een wat minder groot bedrag nodig hebt en dat snel weer terug kan betalen? Daar gaan we het over hebben, want dat kan zeker voordelig zijn.

100 – 1500 Euro Lenen (zonder BKR toetsing)

26/01/2020 – Een (paar) honderd euro, of in ieder geval maximaal vijftienhonderd. Tot en met dat bedrag kan je relatief makkelijker een krediet of lening afsluiten. Wij leggen je uit hoe dat kan en waar je moet zijn.

Dringend Cash Nodig? 5 Oplossingen

17/12/2019 – Als je echt urgent directe toegang moet hebben tot geld dan lijkt dat onmogelijk. Maar dat is het niet. We beschrijven een aantal snelle opties voor je die voor iedereen kunnen werken. Ze werken vaak al binnen enkele dagen.

Particulier Geld Lenen met Negatieve BKR Registratie

03/11/2019 – Wanneer je een lening wilt aanvragen is dit lastig als je niet door de BKR check komt. Maar niet alles is onmogelijk. In dit artikel zetten we graag de opties voor je op een rij waardoor je wellicht toch aanspraak kan maken op een krediet.

Geld Lenen zonder Bijkomende Kosten

09/10/2019 – Vroeger moest je nog letten op de kleine lettertjes bij het tekenen van het contract voor een financieel product, zoals een lening of hypotheek. Tegenwoordig worden we goed beschermd door de wet, de AFM en het BKR. Tegen wanpraktijken maar ook tegen onszelf…

Geld Lenen met AOW uitkering / Pensioen

25/09/2019 – Zit je werkende leven er al op? Heerlijk! Maar kan je dan nog wel aan een krediet komen? Dat is toch ook een uitkering? En ik ben vast te oud? Nee hoor, ook hier is nog van alles mogelijk. Wij wijzen je op de belangrijke punten.

7 x Geld Lenen met een Uitkering

19/08/2019 – Krijg je een uitkering? Of dit nu een WW, WWB, WAO of andersoortige tegemoetkoming is, het hoeft je er niet van te weerhouden om een lening toegekend te krijgen. Wat je met elke soort uitkering kan leggen we je graag uit in dit artikel, lees de opties rustig door. Bedenk je wel extra goed of een lening afsluiten in jouw situatie raadzaam is!

Geld Lenen zonder Inkomen / Bewijs van Inkomsten

05/08/2019 – Heb je geen baan of andere soort van verdiensten? Dan kan het erg lastig zijn om een lening te krijgen. Maar geen nood, er zijn nog wel een aantal opties en die bespreken we graag met je in dit artikel. Bedenk je echter wel of het in jouw situatie wel verstandig is om een krediet af te sluiten, want je moet wel terug kunnen betalen!

Geld Lenen en Snel Aflossen: de Beste opties

26/07/2019 – Lenen kost altijd geld, maar als je snel aflost, dan kost het minder. Hoe eerder en sneller je vervroegd afbetaalt, des te beter het is. In dit artikel gaan we hier wat dieper op in. Hoe kan je hier het beste mee omgaan?

Minilening zonder Garantsteller / Garantstelling

25/07/2019 – Ja zelfs zonder garantstelling en check van je kredietwaardigheid kan je een lening krijgen. Een minilening wel te verstaan. Maar als nog is dat tot 1500 euro. Wij leggen je uit hoe dit werkt, hoe je dit binnen 10 minuten kan aanvragen en binnen 24 uur op je rekening hebt.

Beste Leentarieven? Vind het voordeligste tarief hier

10/07/2019 – Lenen doe je bij voorkeur zo voordelig mogelijk. En dat betekent tegen het beste tarief, ofwel de laagste premie / rente. Maar hoe vind je die en wat komt daar allemaal bij kijken? Wij nemen je bij de hand om de beste deal te vinden.

(Kleine) Lening aanvragen zonder Loonstrook

14/06/2019 – Als je een bescheiden bedrag wilt lenen dan kan dat vaak met minder hordes. Zo kan je tot 1500 euro lenen zonder dat je een bewijs van jouw salaris hoeft te laten zien of zelfs maar wordt gecheckt of je een registratie hebt bij het BKR in Tiel… wij vertellen je waar je moet zijn.

Goedkoop Geld Lenen, Lage Rente Afsluiten

30/05/2019 – Geld lenen kost geld, maar dat betekent niet dat je met slim vergelijken en onze tips alsnog een meer voordelige deal kunt sluiten. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je jezelf veel geld kunt besparen bij het afsluiten van een krediet.

6 x Geld Lenen voor Auto

09/05/2019 – Wil je lenen voor een auto? Dat kan in sommige gevallen best een goed idee zijn, maar doe dit weloverwogen! Want geld lenen kost immers geld. Wij geven je 6 zaken om goed over na te denken, die je hierbij gaan helpen.

Met Spoed Geld Lenen zonder Papierwerk

20/04/2019 – Een lening aanvragen en afsluiten is in veel gevallen een administratieve rompslomp. Veel formulieren, documenten en papieren. Niet gek omdat je natuurlijk wel geld van iemand krijgt die wel zeker wil weten dat je betrouwbaar bent, maar er zijn manieren waarop het makkelijker en sneller kan. En die leggen we je voor in deze blog.

Makkelijk Geld Lenen zonder Gedoe of Poespas

04/03/2019 – Jij dacht dat een lening aanvragen lastig is en dat er veel rompslomp bij komt kijken? Niet altijd! In dit artikel wijzen we je op enkele simpele weetjes en partijen waar het misschien net even allemaal wat makkelijker gaat.

Direct Geld Lenen binnen 10 minuten aanvragen

09/02/2019 – Zonder veel gedoe een lening aanvraag doen en binnen de kortste keren op je rekening zien verschijnen, het kan. Je kan alles invullen binnen 5 minuten en meteen na goedkeuring van je aanvraag kan het al in 24u zijn overgemaakt naar je bank.

Snel Geld Lenen zonder BKR

24/01/2019 – Wil je met spoed een lening afsluiten? Dat kan. Wij vertellen je hoe je dit kan regelen, waar je moet zijn, hoe snel het gaat en eventueel ook wat alternatieven zijn. Want geld lenen kost geld, dus denk er goed over na voordat je een lening afsluit.

Direct Geld op je Rekening… binnen 1 uur?!

29/12/2018 – Kan je meteen geld op je bankrekening krijgen als dat nodig is? Zelf binnen 60 minuten? Dat is wel erg uitdagend, maar 24u moet in ieder geval wel lukken en niet per se alleen door te lenen. Wij bespreken enkele opties met je, afhankelijk van je voorkeuren en doelen die je met het geld hebt.

Ik Heb Geld Nodig! Nu, snel en met spoed

28/11/2018 – Soms zit je enorm om geld verlegen, zo erg dat je direct nodig hebt. Liefst dezelfde dag nog. Nu kan je dan een spoedlening aanvragen tegen een torenhoge rente, maar dat kost je uiteindelijk alleen maar heel veel meer geld. Er zijn nog andere opties de we je in dit artikel even rustig voorleggen.

Vandaag nog aan Geld komen (ook zonder Lenen)

12/10/2018 – Geld lenen is niet de enige manier om snel aan geld te komen. Sterker nog, wij zien het misschien wel meer als een laatste optie. Lenen kost namelijk geld, terwijl je ook in korte tijd geld kan verdienen via internet. Je moet dan wel weten waar je moet zijn, want er zijn ook genoeg websites die enkele willen profiteren van jouw nood om aan euro’s te komen.