Geld Lenen

Minilening

Tot € 1.500,- lenen. Eenvoudig online aanvragen zonder BKR check of documenten en binnen 24 uur op je rekening. Lees meer >>

minilening

Leenrentes vergelijken

Vergelijk zelf de beste rente deals t/m € 75.000,- Wij houden real time de laatste tarieven voor je bij. Nu leningen vergelijken >>

leenrentes vergelijken

Advies van een specialist

Bij KredietSpotter kan je gratis een offerte aanvragen en dan zoeken zij de meest voordelige lening voor jouw vraag.

advies

Hypotheek

Hypotheek afsluiten? Vergelijk zelf hypotheekrentes. Hypotheek oversluiten? Krijg gratis advies via hypotheekoversluiten.com

oranje huis

Geld Lenen Blog

Geld Lenen zonder Bijkomende Kosten

09/10/2019 - Vroeger moest je nog letten op de kleine lettertjes bij het tekenen van het contract voor een financieel product, zoals een lening of hypotheek. Tegenwoordig worden we goed beschermd door de wet, de AFM en het BKR. Tegen wanpraktijken maar ook tegen onszelf...

- Lees artikel -

Geld Lenen met AOW uitkering / Pensioen

25/09/2019 - Zit je werkende leven er al op? Heerlijk! Maar kan je dan nog wel aan een krediet komen? Dat is toch ook een uitkering? En ik ben vast te oud? Nee hoor, ook hier is nog van alles mogelijk. Wij wijzen je op de belangrijke punten.

- Lees artikel -

7 x Geld Lenen met een Uitkering

19/08/2019 - Krijg je een uitkering? Of dit nu een WW, WWB, WAO of andersoortige tegemoetkoming is, het hoeft je er niet van te weerhouden om een lening toegekend te krijgen. Wat je met elke soort uitkering kan leggen we je graag uit in dit artikel, lees de opties rustig door. Bedenk je wel extra goed of een lening afsluiten in jouw situatie raadzaam is!

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Inkomen / Bewijs van Inkomsten

05/08/2019 - Heb je geen baan of andere soort van verdiensten? Dan kan het erg lastig zijn om een lening te krijgen. Maar geen nood, er zijn nog wel een aantal opties en die bespreken we graag met je in dit artikel. Bedenk je echter wel of het in jouw situatie wel verstandig is om een krediet af te sluiten, want je moet wel terug kunnen betalen!

- Lees artikel -

Geld Lenen en Snel Aflossen: de Beste opties

26/07/2019 - Lenen kost altijd geld, maar als je snel aflost, dan kost het minder. Hoe eerder en sneller je vervroegd afbetaalt, des te beter het is. In dit artikel gaan we hier wat dieper op in. Hoe kan je hier het beste mee omgaan?

- Lees artikel -

Flitskrediet / Minilening zonder Garantsteller & Kredietcheck

25/07/2019 - Ja zelfs zonder garantstelling en check van je kredietwaardigheid kan je een lening krijgen. Een minilening wel te verstaan. Maar als nog is dat tot 1500 euro. Wij leggen je uit hoe dit werkt, hoe je dit binnen 10 minuten kan aanvragen en binnen 24 uur op je rekening hebt.

- Lees artikel -

De Beste Leentarieven? Bekijk nu de Laagste Premies!

10/07/2019 - Lenen doe je bij voorkeur zo voordelig mogelijk. En dat betekent tegen het beste tarief, ofwel de laagste premie / rente. Maar hoe vind je die en wat komt daar allemaal bij kijken? Wij nemen je bij de hand om de beste deal te vinden.

- Lees artikel -

Kleine Lening afsluiten zonder Loonstrook

14/06/2019 - Als je een bescheiden bedrag wilt lenen dan kan dat vaak met minder hordes. Zo kan je tot 1500 euro lenen zonder dat je een bewijs van jouw salaris hoeft te laten zien of zelfs maar wordt gecheckt of je een registratie hebt bij het BKR in Tiel... wij vertellen je waar je moet zijn

- Lees artikel -

Goedkoop Geld Lenen = Lage Rente Vinden & Meer

30/05/2019 - Geld lenen kost geld, maar dat betekent niet dat je met slim vergelijken en onze tips alsnog een meer voordelige deal kunt sluiten! Wij leggen je in dit artikel uit hoe je jezelf veel geld kunt besparen bij het afsluiten van een krediet.

- Lees artikel -

6 x Slim Geld Lenen voor Auto

09/05/2019 - Wil je lenen voor een auto? Dat kan in sommige gevallen best een goed idee zijn, maar doe dit weloverwogen! Want geld lenen kost immers geld. Wij geven je 6 zaken om goed over na te denken, die je hierbij gaan helpen.

- Lees artikel -

Met Spoed Geld Lenen zonder Papierwerk

20/04/2019 - Een lening aanvragen en afsluiten is in veel gevallen een administratieve rompslomp. Veel formulieren, documenten en papieren. Niet gek omdat je natuurlijk wel geld van iemand krijgt die wel zeker wil weten dat je betrouwbaar bent, maar er zijn manieren waarop het makkelijker en sneller kan. En die leggen we je voor in deze blog.

- Lees artikel -

Makkelijk Geld Lenen zonder Gedoe

04/03/2019 - Jij dacht dat een lening aanvragen lastig is en dat er veel rompslomp bij komt kijken? Niet altijd! In dit artikel wijzen we je op enkele simpele weetjes en partijen waar het misschien net even allemaal wat makkelijker gaat.

- Lees artikel -

Direct Geld Lenen binnen 10 minuten aanvragen

09/02/2019 - Zonder veel gedoe een lening aanvraag doen en binnen de kortste keren op je rekening zien verschijnen, het kan! Je kan alles invullen binnen 5 minuten en meteen na goedkeuring van je aanvraag kan het al in 24u zijn uitbetaald.

- Lees artikel -

Snel Geld Lenen zonder BKR

24/01/2019 - Wil je met spoed een lening afsluiten? Dat kan. Wij vertellen je hoe je dit kan regelen, waar je moet zijn, hoe snel het gaat en eventueel ook wat alternatieven zijn. Want geld lenen kost geld, denk er goed over na voordat je een lening afsluit!

- Lees artikel -

Direct Geld op je Rekening... binnen 1 uur?!

29/12/2018 - Kan je meteen geld op je bankrekening krijgen als dat nodig is? Zelf binnen 60 minuten? Dat is wel erg uitdagend, maar 24u moet in ieder geval wel lukken en niet per se alleen door te lenen. Wij bespreken enkele opties met je, afhankelijk van je voorkeuren en doelen die je met het geld hebt.

- Lees artikel -

Ik Heb Geld Nodig! Met Spoed & Vandaag Nog

28/11/2018 - Soms zit je enorm om geld verlegen, zo erg dat je direct nodig hebt. Liefst dezelfde dag nog. Nu kan je dan een spoedlening aanvragen tegen een torenhoge rente, maar dat kost je uiteindelijk alleen maar heel veel meer geld. Er zijn nog andere opties de we je in dit artikel even rustig voorleggen.

- Lees artikel -

Vandaag nog aan Geld komen zonder te Lenen

12/10/2018 - Geld lenen is niet de enige manier om snel aan geld te komen. Sterker nog, wij zien het misschien wel meer als een laatste optie. Lenen kost namelijk geld, terwijl je ook in korte tijd geld kan verdienen via internet. Je moet dan wel weten waar je moet zijn, want er zijn ook genoeg websites die enkele willen profiteren van jouw nood om aan euro's te komen.

- Lees artikel -