Geld Lenen

Minilening

Tot € 2500,- lenen. Eenvoudig online aanvragen zonder BKR check of documenten en binnen 24 uur op je rekening. Lees meer >>

minilening

Leenrentes vergelijken

Vergelijk zelf de beste rente € 2.500 t/m € 75.000 Wij houden real time de laatste tarieven voor je bij. Nu leningen vergelijken >>

leenrentes vergelijken

Advies van een specialist

Bij Krediet Groep Nederland kan je gratis een offerte aanvragen en dan zoeken zij de meest voordelige lening voor jouw vraag.

advies

Hypotheek

Hypotheek afsluiten? Vergelijk zelf hypotheekrentes. Hypotheek oversluiten? Krijg gratis advies via hypotheekoversluiten.com

oranje huis

Geld Lenen Blog

8 x Geld lenen zonder rente

06/10/2021 - Iedereen heeft het er maar over dat je bij een lening een zo laag mogelijke rente moet bedingen, maar waarom niet lenen zonder rente? Klinkt wellicht wat vergezocht, maar dat is het niet. Het is namelijk gewoon mogelijk.

- Lees artikel -

Geld Lenen met Nul Uren Contract

13/09/2021 - Heb je een contract met je werkgever waar geen vaste uren in staan? Dan is dit een zogenaamd nul uren of oproep overeenkomst. Kan je daarmee ook een lening krijgen? Die vraag gaan we positief beantwoorden en we vertellen je meteen waar je moet zijn.

- Lees artikel -

Geld Lenen met Weinig Inkomen? Er zijn opties ...

30/06/2021 - Ook als je niet veel verdient kan je geld lenen, dat lijkt wellicht lastig maar is zeker niet onmogelijk. Daarom dit artikel waarin we de opties met je doornemen om toch aan een lening te komen, inclusief enkele alternatieven.

- Lees artikel -

6 x Voordelig Geld Lenen

23/04/2021 - Lenen kost je altijd geld, maar dat betekent niet dat je met wat slimmigheden alsnog voordeliger uit kunt zijn. Wij geven je enkele zaken om op te letten die verder gaan dan enkele de platte vergelijking van de rente percentages, want die kunnen nogal een vertekend beeld geven.

- Lees artikel -

BKR Toetsing Omzeilen: alle mogelijkheden

11/02/2021 - Als je met een negatieve BKR registratie zit maakt dit een hoop zaken lastig: niet alleen een lening aanvragen, maar zelfs een mobiele telefoon abonnement. Hoe je dit kan omzeilen maar ook voorkomen en herstellen bespreken we in deze blog.

- Lees artikel -

Geld Lenen als Uitzendkracht / Flexwerker kan!

22/01/2021 - Heb jij een uitzendbaan en vraag je jezelf af of je wel een lening kan krijgen? Zeker wel. We zetten graag de opties voor je op een rij, waarbij je wel even in de gaten moet houden in welke fase je zit en via welke uitzend CAO je werkt.

- Lees artikel -

Kredietverstrekkers zonder BKR toetsing in NL

03/12/2020 - Er zijn heel veel aanbieders in de kredietmarkt, maar welke bij verstrekkers kun je aankloppen als je geen BKR check wil laten doen? Vrij weinig inderdaad, maar ze zijn er wel. Wij zetten ze op een rijtje en geven je nog enkele alternatieve routes.

- Lees artikel -

Spoedlening zonder BKR Toetsing Aanvragen

08/10/2020 - Soms loop je opeens tegen een financiële tegenvaller aan, zoals dat je auto het begeeft maar je toch echt niet zonder kunt. Hoe ga je de reparatie of vervanging betalen? Zeker als je een BKR registratie hebt lijkt met spoed lenen lastig, maar dat hoeft niet.

- Lees artikel -

Flitskrediet zonder BKR Toetsing Aanvragen

24/09/2020 - Een flitskrediet of flitslening is een andere naam voor een minilening. Die kan je dus met dezelfde voordelen en snelheid aanvragen en gestort krijgen. Maar anderzijds gelden er dus ook dezelfde voorwaarden en nadelen waar je op moet letten.

- Lees artikel -

Minilening zonder BKR Toetsing

22/09/2020 - Een minilening (tot 1500 euro) kan je afsluiten zonder dat een toetsing bij het BKR nodig is. Wij leggen uit waarom, waar je moet zijn en wat de eigenschappen van dit soort leningen precies is.

- Lees artikel -

Geld Lenen buiten BKR om: 6 opties

15/09/2020 - Als je een lening aan wil vragen krijg je altijd met het BKR te maken lijkt het, maar dat hoeft niet. Zeker als je vanwege een negatieve registratie geen grote kans hebt op een succesvolle aanvraag is het goed te weten dat we andere mogelijkheden zijn.

- Lees artikel -

Geld Lenen met Tijdelijk Contract / Dienstverband

08/09/2020 - Heb je geen vaste maar tijdelijke aanstelling bij je werkgever? Maar wil je geld lenen en vraag je af of dat wel gaat lukken? Omdat ditmisschien niet kan met een tijdelijk contract? Lees dan dit artikel, er zijn meer opties dan je nu wellicht nog denkt.

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Vast Contract

07/08/2020 - Heb je (nog) geen contract voor onbepaalde tijd? Of een arbeidsovereenkomst als uitzendkracht of zonder vaste uren? Ook dan kan je een lening krijgen, we zetten de mogelijkheden onder elkaar.

- Lees artikel -

Geld Lenen binnen 24 uur op je Rekening

15/07/2020 - Een lening aanvragen kan wel even duren, laat staat totdat je echt over het bedrag kan beschikken! Maar er zijn manieren waarbij het wel rap bij je op de bank staat, zelfs binnen een dag. We leggen je uit welke dat zijn.

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Bankafschrift

06/07/2020 - Een lening of krediet krijgen is een ingewikkeld proces waarbij je veel zaken moet laten zien, waaronder een inkijk in je financiële huishouding. Heb je dit liever niet? Het is niet altijd nodig als je weet waar je moet zijn.

- Lees artikel -

Simpel Geld Lenen zonder Moeite

12/05/2020 - Een lening aanvragen is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Dat is nogal een inspanning en ongemak terwijl lang niet zeker is of je de lening überhaupt wel zal krijgen. Dat kan anders. Hoe exact, dat beschrijven we in dit artikel.

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Vragen

18/04/2020 - Lastige en moeilijke vragen, die zal je krijgen als je een lening aanvraagt toch? Nee, niet altijd. In bepaalde gevallen is een krediet aanvragen én krijgen een stuk eenvoudiger, leggen we je uit in dit artikel.

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Controle? Dat kan

10/03/2020 - Wil je een lening afsluiten, maar zonder controle van bijvoorbeeld je inkomen, BKR check of lastige vragen? Dat kan en dat leggen we je graag uit. Het ligt er wel een beetje aan hoeveel je precies nodig hebt, maar je hoeft niet op voorhand op te geven dus.

- Lees artikel -

Geld Lenen met Korte Termijn / Periode / Looptijd

13/02/2020 - Een lening afsluiten doe je vaak voor een relatief lange periode zodat je rustig terug kan betalen. Maar dan kost het je ook relatief veel rente. Wat als je maar heel even een wat minder groot bedrag nodig hebt en dat snel weer terug kan betalen? Daar gaan we het over hebben, want dat kan zeker voordelig zijn.

- Lees artikel -

Tot 1000 - 1500 Euro Lenen zonder BKR

26/01/2020 - Een paar honderd euro, of in ieder geval maximaal vijftienhonderd. Tot en met dat bedrag kan je relatief makkelijker een krediet of lening afsluiten. Wij leggen je uit hoe dat kan, en waar je moet zijn.

- Lees artikel -

Dringend Cash Nodig? 5 Oplossingen

17/12/2019 - Als je echt urgent directe toegang moet hebben tot geld dan lijkt dat onmogelijk. Maar dat is het niet. We beschrijven een aantal snelle opties voor je die voor iedereen kunnen werken. Ze werken vaak al binnen enkele dagen.

- Lees artikel -

Particulier Geld Lenen met Negatieve BKR Registratie

03/11/2019 - Wanneer je een lening wilt aanvragen is dit lastig als je niet door de BKR check komt. Maar niet alles is onmogelijk. In dit artikel zetten we graag de opties voor je op een rij waardoor je wellicht toch aanspraak kan maken op een krediet.

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Bijkomende Kosten

09/10/2019 - Vroeger moest je nog letten op de kleine lettertjes bij het tekenen van het contract voor een financieel product, zoals een lening of hypotheek. Tegenwoordig worden we goed beschermd door de wet, de AFM en het BKR. Tegen wanpraktijken maar ook tegen onszelf...

- Lees artikel -

Geld Lenen met AOW uitkering / Pensioen

25/09/2019 - Zit je werkende leven er al op? Heerlijk! Maar kan je dan nog wel aan een krediet komen? Dat is toch ook een uitkering? En ik ben vast te oud? Nee hoor, ook hier is nog van alles mogelijk. Wij wijzen je op de belangrijke punten.

- Lees artikel -

7 x Geld Lenen met een Uitkering

19/08/2019 - Krijg je een uitkering? Of dit nu een WW, WWB, WAO of andersoortige tegemoetkoming is, het hoeft je er niet van te weerhouden om een lening toegekend te krijgen. Wat je met elke soort uitkering kan leggen we je graag uit in dit artikel, lees de opties rustig door. Bedenk je wel extra goed of een lening afsluiten in jouw situatie raadzaam is!

- Lees artikel -

Geld Lenen zonder Inkomen / Bewijs van Inkomsten

05/08/2019 - Heb je geen baan of andere soort van verdiensten? Dan kan het erg lastig zijn om een lening te krijgen. Maar geen nood, er zijn nog wel een aantal opties en die bespreken we graag met je in dit artikel. Bedenk je echter wel of het in jouw situatie wel verstandig is om een krediet af te sluiten, want je moet wel terug kunnen betalen!

- Lees artikel -

Geld Lenen en Snel Aflossen: de Beste opties

26/07/2019 - Lenen kost altijd geld, maar als je snel aflost, dan kost het minder. Hoe eerder en sneller je vervroegd afbetaalt, des te beter het is. In dit artikel gaan we hier wat dieper op in. Hoe kan je hier het beste mee omgaan?

- Lees artikel -

Flitskrediet / Minilening zonder Garantsteller & Kredietcheck

25/07/2019 - Ja zelfs zonder garantstelling en check van je kredietwaardigheid kan je een lening krijgen. Een minilening wel te verstaan. Maar als nog is dat tot 1500 euro. Wij leggen je uit hoe dit werkt, hoe je dit binnen 10 minuten kan aanvragen en binnen 24 uur op je rekening hebt.

- Lees artikel -

De Beste Leentarieven? Bekijk nu de Laagste Premies!

10/07/2019 - Lenen doe je bij voorkeur zo voordelig mogelijk. En dat betekent tegen het beste tarief, ofwel de laagste premie / rente. Maar hoe vind je die en wat komt daar allemaal bij kijken? Wij nemen je bij de hand om de beste deal te vinden.

- Lees artikel -

Kleine Lening afsluiten zonder Loonstrook

14/06/2019 - Als je een bescheiden bedrag wilt lenen dan kan dat vaak met minder hordes. Zo kan je tot 1500 euro lenen zonder dat je een bewijs van jouw salaris hoeft te laten zien of zelfs maar wordt gecheckt of je een registratie hebt bij het BKR in Tiel... wij vertellen je waar je moet zijn

- Lees artikel -

Goedkoop Geld Lenen = Lage Rente Vinden & Meer

30/05/2019 - Geld lenen kost geld, maar dat betekent niet dat je met slim vergelijken en onze tips alsnog een meer voordelige deal kunt sluiten! Wij leggen je in dit artikel uit hoe je jezelf veel geld kunt besparen bij het afsluiten van een krediet.

- Lees artikel -

6 x Slim Geld Lenen voor Auto

09/05/2019 - Wil je lenen voor een auto? Dat kan in sommige gevallen best een goed idee zijn, maar doe dit weloverwogen! Want geld lenen kost immers geld. Wij geven je 6 zaken om goed over na te denken, die je hierbij gaan helpen.

- Lees artikel -

Met Spoed Geld Lenen zonder Papierwerk

20/04/2019 - Een lening aanvragen en afsluiten is in veel gevallen een administratieve rompslomp. Veel formulieren, documenten en papieren. Niet gek omdat je natuurlijk wel geld van iemand krijgt die wel zeker wil weten dat je betrouwbaar bent, maar er zijn manieren waarop het makkelijker en sneller kan. En die leggen we je voor in deze blog.

- Lees artikel -

Makkelijk Geld Lenen zonder Gedoe

04/03/2019 - Jij dacht dat een lening aanvragen lastig is en dat er veel rompslomp bij komt kijken? Niet altijd! In dit artikel wijzen we je op enkele simpele weetjes en partijen waar het misschien net even allemaal wat makkelijker gaat.

- Lees artikel -

Direct Geld Lenen binnen 10 minuten aanvragen

09/02/2019 - Zonder veel gedoe een lening aanvraag doen en binnen de kortste keren op je rekening zien verschijnen, het kan! Je kan alles invullen binnen 5 minuten en meteen na goedkeuring van je aanvraag kan het al in 24u zijn uitbetaald.

- Lees artikel -

Snel Geld Lenen zonder BKR

24/01/2019 - Wil je met spoed een lening afsluiten? Dat kan. Wij vertellen je hoe je dit kan regelen, waar je moet zijn, hoe snel het gaat en eventueel ook wat alternatieven zijn. Want geld lenen kost geld, denk er goed over na voordat je een lening afsluit!

- Lees artikel -

Direct Geld op je Rekening... binnen 1 uur?!

29/12/2018 - Kan je meteen geld op je bankrekening krijgen als dat nodig is? Zelf binnen 60 minuten? Dat is wel erg uitdagend, maar 24u moet in ieder geval wel lukken en niet per se alleen door te lenen. Wij bespreken enkele opties met je, afhankelijk van je voorkeuren en doelen die je met het geld hebt.

- Lees artikel -

Ik Heb Geld Nodig! Met Spoed & Vandaag Nog

28/11/2018 - Soms zit je enorm om geld verlegen, zo erg dat je direct nodig hebt. Liefst dezelfde dag nog. Nu kan je dan een spoedlening aanvragen tegen een torenhoge rente, maar dat kost je uiteindelijk alleen maar heel veel meer geld. Er zijn nog andere opties de we je in dit artikel even rustig voorleggen.

- Lees artikel -

Vandaag nog aan Geld komen zonder te Lenen

12/10/2018 - Geld lenen is niet de enige manier om snel aan geld te komen. Sterker nog, wij zien het misschien wel meer als een laatste optie. Lenen kost namelijk geld, terwijl je ook in korte tijd geld kan verdienen via internet. Je moet dan wel weten waar je moet zijn, want er zijn ook genoeg websites die enkele willen profiteren van jouw nood om aan euro's te komen.

- Lees artikel -