geld lenen kost geld

Soorten leningen

Bron: AFM.nl


Minilening

Dit heet ook wel een flitslening. Hiermee leen je een klein bedrag met een korte looptijd. Vaak enkele honderden euro's die je binnen 3 maanden moet terugbetalen met een maximale rente van 14%

Doorlopend krediet

Hierbij leen je een bedrag dat je naar wens tussendoor kan opnemen en aflossen. 

Creditcard

Dit is een soort van doorlopend krediet, maar er zit een betaalkaart waarmee je kan afrekening in winkels. 

Persoonlijke lening

Een lening die een persoon aangaat, zonder onderpand. Daarom is het risico groter, voor zowel de persoon als diegene die de lening verstrekt. Daarom is de rente vaak ook hoger dan een hypotheek.

Hypotheek

Dit is een lening met onderpand in de vorm van een huis bijvoorbeeld. Er zijn verschillende soorten hypotheken kijkend naar de voorwaarden.

Geld Lenen Blog

Ik Heb Geld Nodig! Met Spoed & Vandaag Nog

28/11/2018 - Soms zit je enorm om geld verlegen, zo erg dat je direct nodig hebt. Liefst dezelfde dag nog. Nu kan je dan een spoedlening aanvragen tegen een torenhoge rente, maar dat kost je uiteindelijk alleen maar heel veel meer geld. Er zijn nog andere opties de we je in dit artikel even rustig voorleggen.

Lees artikel

Vandaag nog aan Geld komen zonder te Lenen

12/10/2018 - Geld lenen is niet de enige manier om snel aan geld te komen. Sterker nog, wij zien het misschien wel meer als een laatste optie. Lenen kost namelijk geld, terwijl je ook in korte tijd geld kan verdienen via internet. Je moet dan wel weten waar je moet zijn, want er zijn ook genoeg websites die enkele willen profiteren van jouw nood om aan euro's te komen.

Lees artikel