Makkelijk Geld Lenen zonder Gedoe of Poespas

Auteur: |
makkelijk geld lenen zonder gedoe

Een lening aanvragen kan ingewikkeld zijn.

Er komt veel rompslomp kijken bij het afsluiten!

Maar er zijn aanbieders en leningvormen die een stuk makkelijker zijn.

Geen gezeur of poespas.

Die leggen we graag aan je voor.

In dit artikel:

Minilening (klein bedrag)

Dit noemen we ook wel een spoedlening of flitskrediet. Het is vooral bedoeld om voor een beperkte geldsom een vaste periode te kunnen overbruggen tot bijvoorbeeld je vakantiegeld wordt uitbetaald of je volgende salaris er is. Het is altijd een klein bedrag tussen de € 100,- en € 2.500,- Meer kan ook niet trouwens.

Dat heeft als voordeel dat de verstrekker ook veel minder eisen heeft omdat er minder risico is dan bij een krediet van bijvoorbeeld tienduizenden euro’s. De grootste partij in dit veld is trouwens Ferratum Group, zijn zijn wereldwijd actief waaronder in Nederland. Dat doen ze dan wel onder een andere naam, namelijk Saldodipje. Op dit moment zijn er geen andere leningverstrekkers die ditzelfde aanbieden.

Dit zijn de eigenschappen:

  • geen krediet toetsing / check
  • geen loonstrook of documenten nodig behalve ID-kaart / paspoort
  • als je geen eigen garantsteller hebt kan je als service een externe garantsteller laten aanstellen
  • simpel online aan te vragen, in 7 minuten alles ingevuld ook op je mobiel
  • na goedkeuring staat het geld vaak binnen 24 uur op je rekening!

Naast deze pluspunten willen we ook nog even benadrukken dat door de korte looptijden van 1-4 maanden de rentekosten ook worden verminderd, al is die met 7-9% ogenschijnlijk hoog in percentage.

Zo betaal je voor het lenen van € 600,- met een looptijd van 45 dagen in totaal € 7,- aan rente.

Zelf leenrentes vergelijken

Mocht je meer geld willen lenen dan moet je verder kijken naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Dan kan je tot € 75.000,- lenen bij de meeste partijen. Minimaal dan wel €2.500 of geregeld zelfs €5.000,- Maar hoe weet je nu welke je moet kiezen?

Met de komst van vergelijkingssites is het voor particulieren en consumenten steeds eenvoudiger geworden om prijzen te vergelijken en zo de beste deal te vinden. Voor abonnementen voor internet, tv en bellen, je zorgverzekering en reisverzekering bijvoorbeeld maar ook voor de voordeligste lening!

Je bent dus helemaal niet gebonden aan je eigen bank, maar kan zonder moeite overal via internet een goed krediet krijgen. Door alle aanbieders naast elkaar te zetten kan je flink besparen op je kosten / rente.

In bovenstaande overzichtje vind je live de beste leenrente van dit moment met een Top 5 aanbieders. Deze wordt continu aangepast naar de laatst bekende standen. Je kunt doorklikken voor meer informatie en direct afsluiten, of via 'alle leenrentes' een meer uitgebreide vergelijking maken.

Daarbij kan je specifiek kiezen voor een leningvorm, bijvoorbeeld een persoonlijke lening of doorlopend krediet, maar ook kiezen voor een specifiek doel van je lening. Denk aan een lening voor aan auto of een verbouwing. Dat kan allemaal nog iets uitmaken voor de rente namelijk!

Laat een expert het werk doen

Zeker als je een groter bedrag nodig hebt is het erg belangrijk dat je een goede keuze maakt. Dat kan je namelijk heel veel geld schelen op de lange termijn! De rente speelt daar een belangrijk rol in, maar die is ook weer afhankelijk van meerdere factoren.

Bovendien zijn er ook verschillende soorten leningen met allerlei voor- en nadelen die je zorgvuldig moet afwegen en kijken of het past bij jouw situatie of doel. Leningen zijn niet voor niets complexe financiële producten. Daarom kan het wijs zijn om niet zelf alles uit te willen zoeken, maar een expert in te schakelen die voor jou de meest voordelige lening vindt.

Krediet Groep Nederland is heir een uitstekende optie voor: een Nederlandse specialist die dit al jaren doet. Zij vinden voor jou de beste oplossing ook met BKR registratie. Je kan sowieso gratis en vrijblijvend een offerte opvragen, kost je niks en kan je eventueel mooi vergelijken met de uitkomst van je eigen vergelijking.

Alternatieven voor lenen

Geld lenen is de makkelijkste weg om snel aan geld te komen, maar niet per se de beste. Geld lenen kost geld namelijk, dat heb je vast vaker gehoord? We willen je er dan ook nog eens met nadruk op wijzen dat je ook op andere manieren aan financiële middelen kan komen.

Geld verdienen via internet bijvoorbeeld kan je enkele honderden euro's opleveren, zonder veel inspanning nog wel! In dit artikel geven we je 44 betrouwbare opties waarmee je vandaag nog kan beginnen en verdienen. Dan heb je het niet vandaag of morgen op je bankrekening staan dat niet nee, maar als je die tijd kan veroorloven dan scheelt het je ook rente.

Als je doorlopend geld tekort komt dan is het een goed plan om te kijken of je ergens kan besparen, zodat je niet steeds weer in geldnood komt. Doe een onze geld besparen test. Daarin stellen we jou 15 simpele ja/nee-vragen waarmee je tot wel € 10.000,- kan bezuinigen op jaarbasis!

Verder kan je ook even rustig sparen voor een grote aankoop bijvoorbeeld. Lees dan vooral ons artikel meer uit je spaargeld halen zodat je jouw spaardoel sneller bereikt. Wil je meer rendement dan een spaarrekening? Dan kan je gaan beleggen. Je kan prima beleggen met weinig geld!

Denk maar aan CFD Handel waarmee je tot 30 keer zoveel rendement kan maken als met ‘traditionele aandelen’. Ook is nog steeds een prima optie om geld te verdienen met cryptocurrency, zoals de Bitcoin en Ripple.