Snel Geld Lenen zonder BKR Toetsing

Auteur: |
snel geld lenen zonder bkr

Ben je op zoek naar een manier om snel geld te lenen?

Maar dan wel zonder BKR toetsing?

Zonder moeilijke vragen?

Niet teveel lastige papieren invullen?

Kan! Lees vooral verder…

In dit artikel:

Hoe kun je snel geld lenen?

Er zijn meerdere manieren om met spoed geld te lenen, het ligt helemaal aan het bedrag dat je nodig hebt eigenlijk. Maar ook waarvoor je het nodig hebt en of je onderpand hebt kan uitmaken voor de soort lening die je kan krijgen. Ook op welke termijn je over het bedrag moet beschikken speelt een rol.

Tot een (klein) bedrag van €2.500,- kan je een zogeheten flitskrediet of minilening afsluiten. Dit is een lening met een beperkt bedrag (vandaar minilening) en korte looptijd tussen de 30 dagen en 4 maanden.

De mogelijkheden hierin hangen af van de hoogte van de lening die je nodig hebt. Vooral bedoelt om een kleine periode te overbruggen dat wel. Denk eraan dat je telefoon kapot valt en je deze alvast kunt vervangen, en dus niet op je volgende salaris hoeft te wachten.

Voordelen hierbij zijn dat er geen krediet toetsing aan te pas komt en het aanvraagproces kost je maar enkele minuten. Geen gedoe en zonder loonstrook / documenten. De kortere looptijd zorgt er ook voor dat de kosten niet te hoog oplopen. Ondanks dat de rente 7% - 9% is, wederom afhankelijk van je gekozen krediet en looptijd.

Stel je leent 400 euro dan betaal je dit in 1 maand terug en kost het je €1,97 aan rente.

Als je 1200 euro leent met een looptijd van 62 dagen dan is de totale rente €10,54 waarbij je afbetaald in 2 gelijke termijnen. Je kan bij dit bedrag ook kiezen voor een looptijd van 93 of 124 dagen met nog steeds die gelijke termijnen van elk 31 dagen, maar de rente wordt dan respectievelijk wel €13,95 of €17,36

Waar kan ik snel geld lenen?

Er zijn heel veel partijen waar je geld kunt lenen. En niet zomaar een, daarom bevelen wij ze ook aan. Ze zijn een grote internationale speler die al lang actief is met het verstrekken van deze producten. Zo zijn ze actief door heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Rusland. Heldere voorwaarden en betrouwbaar, onder toezicht van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten.

Mocht je meer geld willen lenen dan een minilening kan je aanbieders vergelijken via onderstaand renteoverzicht (tot €75.000,-). Je ziet de laagste rentes op dit moment. Klik door naar de aanbieder voor meer informatie en om af te sluiten, of klik op “alle leenrentes” om een meer uitgebreide vergelijking te maken.

(Voor zowel een persoonlijke lening of doorlopend krediet specifiek voor het gewenste bedrag.)

Hoe snel kan ik geld lenen?

Bij een minilening staat het geld mogelijk al binnen 24u op je rekening! Dat is overigens wel een van de snelste partijen. Zodra het om grotere bedragen gaat (en er dus ook meer controle aan te pas komt) duurt het vaak langer. Dat is ook niet gek natuurlijk, want de uitlenende partij loopt ook risico. Zoals vermeld duurt het aanvraag proces slechts 5 minuten en heb je geen loonstrook of veel documenten nodig.

Alternatieven voor snel geld lenen

Snel geld verdienen

Lenen is een optie om snel aan financiële middelen te komen, maar niet de enige! Het lijkt een makkelijke oplossing maar bedenk je wel dat lenen ook geld kost, namelijk de rente die je betaalt, hoe weinig het ook lijkt te zijn. Het kan ook interessant zijn om te kijken of je snel geld kunt verdienen. Let wel dat je dan niet binnen 1 uur of 24 uur aan veel geld komt, want dan waren we allemaal wel allang rijk geweest denk je ook niet?

Snel online beleggen

Met beleggen kan het wel veel sneller gaan! Wij zien dit echter niet als een manier van geld “verdienen” omdat je met beleggingen ook risico neemt om (een deel van) je inleg te verliezen. Toch zijn hier manieren om goede winst te maken als je weet wat je doen. Maar wacht even hoor ... beleggen is toch voor de lange termijn?

Wel als je op de traditionele manier belegt in aandelen bijvoorbeeld. Maar je kan 30 keer zoveel winst maken met je inleg door de zogenaamde hefboomwerking van CFD handel. Dit betekent dus dat je met €200,- dezelfde winst kan maken alsof je investeert met €6000,- Let wel op dat het risico ook mee verhoogt. Lees je dus goed in met onze tips! belangrijkste: je kan CFD trading gratis oefenen met een demo account ;-)

Sparen

Wil je geld lenen voor een (grote) aankoop die je ook nog wel even kan laten wachten? Dan is er met sparen een meer voordelige optie. Dit kost je geen geld, maar levert je juist rente op! Zeker als je een goede spaarrekening neemt met de hoogste spaarrente. Zie onze spaarrente vergelijker voor de hoogste rentes op dit moment. Klik door op “alle spaarrentes” om specifieker te vergelijken voor spaarrekeningen, kinder spaarrekeningen, deposito’s of sparen met voorwaarden.

Besparen / bezuinigen

Ben je op zoek naar een lening omdat je in geldnood zit? Dan kan je wellicht beter zoeken naar een blijvende oplossing voor het geld dat je tekort komt in plaats van de tijdelijke oplossing van een lening, waarmee je je problemen wellicht alleen maar groter maakt.

Met onze geld besparen test kan je testen in hoeverre je lasten / kosten kunt verlagen om zo meer geld over te houden. In slechts 15 vragen komt je erachter waarop je allemaal nog kan bezuinigen, tot wel €10.000,- per jaar! En daar hoef je niet veel moeite voor te doen of dingen voor te laten.

Bijverdienen via internet

Of lees ons artikel over online bijverdienen. Via internet kan iedereen zomaar enkele honderden euro’s per maand extra verdienen zonder al teveel moeite. Denk aan enquêtes invullen voor geld of verdienen door mailtjes te lezen / klikken. Het zal je verbazen makkelijk het is maar ook hoe veel het je toch nog op kan leveren.