Je moet eigenlijk direct geld op je rekening hebben, binnen 1 uur het liefst.

Hoe ga je dat regelen? Kan je geld lenen of gratis verdienen in één uur?

Het ligt er maar net aan hoeveel je nodig hebt en hoe snel…

100 euro? 1000 euro? Nog meer?

We bespreken een aantal opties met je.

Geld lenen binnen 1 uur op je rekening?

Leningen blijven in gevallen van geldnood altijd een ‘makkelijke’ oplossing. Zeker als je echt niet anders kan is het daarmee in ieder geval geregeld, de aanvraag is maar enkel minuten werk en vaak al in 1 uur akkoord. Maar let wel op dat je door een lening af te sluiten ook uiteindelijk alleen maar duurder uit bent. Geld lenen kost geld namelijk… door de rente die je moet betalen.

Zie het dus vooral als een optie als de andere manieren niet werken, zoals je die hieronder kan bekijken. Via Saldodipje kan je al binnen 24 uur een bedrag op je rekening hebben staan als minilening tussen de €100,- en €1800,-

Ze zijn niet voor niets de grootste partij op dit gebied in Nederland (internationaal zijn ze beter bekend als Ferratum Group). Afbetalen binnen 1 – 2 maanden dus vooral een optie om een korte periode of onverwachte uitgaven te dekken. Je moet wel zeker weten dan je dan terug kan betalen, want anders krijg je extra kosten.

Je kan ook kijken in onze leningen vergelijken tool waarin je zowel persoonlijke leningen als doorlopende kredieten kan inzien. Vanaf €2500,- (maar bij de meeste aanbieders pas vanaf €5.000,-) en tot €75.000,- Je kan zelf vergelijken op basis van de werkelijke rente, totale en maandelijkse kosten of de waardering / beoordeling. Als je een keuze hebt gemaakt kan je meteen doorklikken om alles af te sluiten.

Let wel dat dit dan leningen zijn met langere looptijden waardoor je onder aan de streep een stuk meer kwijt bent aan rente en dat de aanvraagprocessen hier een stuk langer duren door onder andere BKR controles en meer benodigde documentatie en checks.

geld lenen binnen 1 uur

Direct geld verdienen in 1 uur op je rekening?

Als je niet wilt lenen, dan zal je er op een andere manier aan moeten komen. Nu hebben we het alleen over legale manieren, illegale zaken wil jij je ook vast niet in mengen toch? Dus zal je het gewenste bedrag moeten gaan verdienen, maar hoeveel kan je binnenhalen in weinig tijd?

Vertrouw in ieder geval niet al die websites die zeggen dat je “snel kan verdienen”. Dit bestaat namelijk niet! (want dan waren we allemaal wel al rijk geweest) Uiteindelijk gaat dit altijd over beleggen, waarbij je enorme risico’s moet nemen. Binaire opties bijvoorbeeld moet je echt niet willen… die zijn zelfs verboden binnen de Europese Unie. en als het geen beleggingsvorm is dan wel een andere manier waarop ze eigenlijk alleen maar jou je geld afhandig willen maken.

Ben je wel bereid om risico te nemen en te gaan beleggen, dan kunnen de winsten inderdaad hoog zijn. Wij raden dan CFD handel aan, wat je zelfs nog gratis kan oefenen. Omdat je met een hefboomeffect kan werken, kun je 30x zoveel winst maken als wanneer je jouw geld in normale aandelen had gestopt. Maar let op dat het verlies evengoed hoger kan zijn. Lees je dus goed in voordat je aan de slag gaat en ga dus zeker eerst een oefen account aanmaken.

Een andere optie is geld verdienen met cryptocurrency. Je kent ze wel, de Bitcoin, Ripple en ethereum? Ja de cryptomunten hebben pieken en dalen, maar ook als de koers daalt kan je eraan verdienen. Leggen we je voor je uit… Ook verwijzen we je direct naar een betrouwbare Nederlandse partij waar je de munten kan aanschaffen met uitleg en klantenservice in onze eigen taal. Hoef je niet een vaag Koreaans platform te gebruiken.

geld verdienen in 1 uur

Direct geld verdienen, maar wat later op je rekening

Oké lenen kost alleen maar extra, en snel verdienen komt alleen goed als je enorme risico’s durft te nemen. Beide geen optie voor jou? Geen nood, er zijn ook genoeg manieren om op een betrouwbare manier geld bij te verdienen op internet. Zonder kans dat je iets kan verliezen, zonder bijkomende kosten. Maar dan gaat het ook iets minder hard. Toch kan je hier zomaar een inkomen van een paar honderd euro per maand mee genereren.

We hebben het dan met name over 4 methodes:

  1. Geld verdienen met enquêtes invullen – vragenlijsten en surveys maken tegen betaling. Soms mag je ook thuis nieuwe producten testen of reclames beoordelen die nog op tv moeten komen! (of niet, als jij ze afkraakt)
  2. Cashback verdienen – klinkt gek, maar als je dit niet doet laat je eigenlijk gratis geld liggen, elke keer dat je bij een webshop iets koopt! Je kan namelijk bij meer dan 2300 webwinkels tot 15% terugkrijgen op je order, bovenop de acties en aanbiedingen!
  3. Verdienen met online spaarprogramma’s – deze website betalen je voor de meest eenvoudige handelingen en opdrachten, zoals mails lezen en klikken op banners of het geven van likes op sociale media.
  4. Geld verdienen met spelletjes – je kan online tegen andere echte mensen spelen in verschillende vaardigheidsgames en als je wint er nog goed mee verdienen ook. En nee dit zijn geen online casino’s of gokwebsites op sportwedstrijden, maar echt geld winnen met je skills.

Meer geld verdienen (op lange termijn)

Zijn die paar honderd euro per maand niet genoeg voor je? Heb je echt duizenden euro’s nodig in plaats van 1 cent per klik/like? Of wil je gewoon rijk worden? Kan ook, maar dan moet je het wel groots aanpakken en daadwerkelijk een internet ondernemer worden! Let wel op dat dit niet over één nacht ijs gaat en je wel iets op zal moeten bouwen, maar dan heb je over enige tijd wellicht je eigen bedrijf waardoor je zelf kan stoppen met werken voor je baas.

Het wereldwijde web biedt namelijk genoeg mogelijkheden:

  1. Verdienen met affiliate marketing – dit betekent dat je online reclame gaat maken voor producten van anderen. En bij succes (meestal bij verkoop, maar soms ook al per klik) krijg je een commissie. Wij geven je een tip hoe je vandaag al aan de slag kan voor 1600 campagnes / bedrijven in Nederland.
  2. Verdien aan sociale media – want via de bekende netwerken als Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter kan iedereen gratis toegang krijgen tot miljarden mensen over de hele wereld. En vergeet ook Youtube niet! Daar moet je iets aan over kunnen houden zou je zeggen?
  3. Verdienen aan een website – een site starten lijkt moeilijk maar is dat niet! Iedereen kan tegenwoordig een domein kopen voor maar 1 euro en krijgt daar gratis een softwarepakket bij om de site in te richten. En wij geven je ook nog eens de beste manieren om er flink geld aan over te houden.

Gratis geld op je rekening?

We sluiten af met een belangrijke waarschuwing, mocht je ergens tegenkomen dat je gratis geld op je rekening kan krijgen dan moet je dat niet zomaar geloven. Natuurlijk is dit te mooi om waar te zijn! Waarschijnlijk zijn dit gewoon oplichters dus ga er niet in mee. Geld lenen binnen 1 uur of geld verdienen in 1 uur is al praktisch onmogelijk al kan je het wel benaderen, maar gratis geld op je rekening is echt directe onzin. Het enige dat wij hier in de buurt van vinden komen is dat je zonder enige moeite geld krijgt van cashback sites zoals we eerder uitlegden.