Geld Beleggen

Beleggen op de beurs

Traditioneel investeer je in aandelen, opties, fondsen en dergelijke. Maar doe dat dan wel bij de beste online broker! Dan behaal je betere resultaten.

beurs

Cryptovaluta

Dit digitale geld is een nieuwe en gave manier van beleggen. Deze coins hebben de toekomst! Lees hoe beleggen in crypto werkt en de beste crypto om in te investeren.

cryptovaluta

P2P leningen

Leen je geld uit aan particulieren via speciale platformen en krijg tot wel 19% rendement op jaarbasis! Inclusief terugbetaal garantie. Ook investeren in P2P leningen >>

p2p leningen

CFD Handel

Beleg met hefboomeffect in verschillende instrumenten, van aandelen en opties tot aan crypto, grondstoffen en forex, en boek tot 30x zo snel winst. Lees meer >>

cfd handel

Geld Beleggen Blog

Crypto Staking: 10% rente op Bitcoin & Alts

18/11/2020 - Rente krijgen op een investering is logisch, en des te hoger deze is hoe aantrekkelijker het wordt. Cryptomunten staken is een optie waar de opbrengst niet alleen hoog is, maar de investering op zichzelf ook nog in waarde kan stijgen.

- Lees artikel -

5 x Beleggen / Investeren met Hoog Rendement

18/09/2020 - Beleggen of investeren doe je natuurlijk om er winst uit te halen, zoveel mogelijk bij voorkeur. Maar waar behaal je het hoogste rendement? Daar proberen wij je een zinnig antwoord op te geven.

- Lees artikel -

Waar Goedkoop Bitcoin Kopen? Hier!

17/09/2020 - Denk je erover na om in de cryptomarkt te stappen en je eerste Bitcoin te kopen? Of misschien heb je er al wat, maar wil je uitbreiden nu de markt zijn weg omhoog lijkt te vinden? Dan lees je in dit artikel waar je het voordeligst terecht kunt.

- Lees artikel -

10 Beste Cryptomunten Lange Termijn

09/09/2020 - Er zijn meerdere manieren om aan crypto geld te verdienen zoals daytraden, staken en minen, maar die van kopen en langdurig vasthouden is er een die het minst gecompliceerd is. Maar dan rest wel de vraag, welke coins moet je daarvoor kopen?

- Lees artikel -

Waar kun je het Beste Cryptomunten Kopen, Veilig?

10/08/2020 - Dus je wil cryptocurrency kopen, waar moet je dan eigenlijk zijn? En welke partijen zijn veilig en betrouwbaar, waar let je dan op? Allemaal vragen die we voor je zullen beantwoorden in dit artikel waarna je meteen aan de slag kunt.

- Lees artikel -

Goedkoopste Crypto Broker Bitcoin & Altcoins

17/07/2020 - We schreven eerder over de beste broker voor cryptocurrency, maar welke is er de goedkoopste en is dit dezelfde partij? Om alvast een kleine hint te geven, nee! Dat is een ander platform. Lees waarom we dit vinden.

- Lees artikel -

5 x Investeren met een Klein Kapitaal / Budget

12/06/2020 - Ook als je niet al rijk bent kan je al heel goed beginnen met investeren. Slecht met enkele tientjes of honderd euro heb je al ontzettend veel mogelijkheden. Wij zetten de meest interessante voor je op een rijtje.

- Lees artikel -

3 x Investeren in Vastgoed met Weinig Geld

06/05/2020 - Een pand kopen als investering en vervolgens verhuren voor passieve inkomsten. Dat lijkt alleen voor de echte rijken weggelegd. Maar niet langer, want ook al met 50 euro kan je hiermee tegenwoordig beginnen. En prima rendementen van wel 12 - 14% behalen.

- Lees artikel -

10 Veelbelovende Cryptomunten met Toekomst

17/04/2020 - Steeds meer mensen ontdekken de crypto markt. Maar dan zie je dat er ontelbaar van die muntjes zijn, met allemaal moeilijke namen, waar moet je dan je geld in willen stoppen? Daarom een kleine voorzet van onze kant.

- Lees artikel -

5 x de Beste manier van Geld Beleggen & Investeren

11/03/2020 - Tja het antwoord op die vraag willen we allemaal wel weten toch? Want daar kan je veel voordeel uit halen. Het punt is echter dat er helemaal geen eenduidig antwoord op is, want dat hangt af van heel veel factoren.

- Lees artikel -

Beleggen met wisselgeld: wat geeft opbrengst?

20/02/2020 - Beleggen met je wisselgeld, het klinkt bijna romantisch. Ongemerkt worden kleine bedragen automatisch voor je belegd, en je hoopt dan over een tijdje opeens rijk te zijn? Helaas is de werkelijkheid niet zo mooi en maak je met de apps die dit bieden zelfs keihard verlies! Maar we geven je enkele alternatieven die zeker wel werken.

- Lees artikel -

Beste Crypto App iOS & Google Play

05/02/2020 - Als je veel op je mobiel zit of tablet en je wil graag handelen in cryptovaluta, dan is het fijn om een goede app te hebben daarvoor. Maar welke is nu de beste? Daar geven we je graag antwoord op. Hint: deze app is ook van de beste broker van NL!

- Lees artikel -

Welke Cryptocurrency gaat Stijgen in 2020, en hard ook!

19/12/2019 - Zou het niet fijn zijn om een glazen bol te hebben om te kunnen voorspellen waarin je moet beleggen om sowieso een mega winst te maken? Die hebben wij ook niet hoor, maar we geven je wel graag onze visie op de cryptomarkt. Hopen dat het je helpt!

- Lees artikel -

Geld Uitlenen met Rente als Particulier

10/11/2019 - Heb je geld over? En wil je daar een mooi rendement op maken? Dan is het een optie om dit, tegen rente uiteraard, uit te lenen. Aan bedrijven of particulieren. De winst loopt op tot wel 4 - 14% In dit artikel lees je er meer over.

- Lees artikel -

Beleggen in Consumentenkredieten met 16% winst

18/10/2019 - Je kan tegenwoordig zelf voor kredietverstrekker spelen en consumenten leningen uitgeven en daar winst op maken door de rente die je vraagt. Daar zijn zelfs speciale platformen voor. Wij geven je tekst en uitleg.

- Lees artikel -

Hoe Beleggen in Cryptomunten (voor Beginners)

09/08/2019 - Cryptovaluta heeft een enorme hype gehad en inmiddels heeft iedereen wel door dat deze digitale munten er zijn om te blijven. Steeds meer mensen investeren er daarom in en met succes. Maar hoe werkt dat eigenlijk? We leggen het je stap voor stap uit hoe je dit aanpakt, is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld hoor!

- Lees artikel -

10 Beste Cryptocurrency om in te Investeren

17/07/2019 - We hebben je eerder al in onze blog verteld dat cryptomunten een goede manier van beleggen / geld verdienen kan zijn. Ook hebben we je al verteld in ons vorige artikel welke broker het beste is voor crypto. Nu de laatste belangrijke les: welke munten je moet kopen!

- Lees artikel -

Beste Crypto Broker / Exchange Nederland

03/07/2019 - Cryptocurrency ... nieuw, lastig, moeilijk, eng, passé, een hype, maar ook heel gaaf met veel toekomst. Iedereen heeft er zijn mening over, maar je kan er tegenwoordig heel goed in beleggen. Maar dan is het wel goed dit te doen via de beste site. Uiteraard hebben wij dat voor je uitgezocht.

- Lees artikel -

1 Beste Online Beleggingsbank van Nederland

26/06/2019 - Ja, er kan er maar één de winnaar zijn toch? Daarom onze visie op wie nu de allerbeste beleggingsbank van ons kikkerlandje is. Met uiteraard een uitgebreide uitleg waarom onze keuze valt op de betreffende aanbieder. Op welke criteria baseren we dit en waarom?

- Lees artikel -

3 x Beste Online Beleggingsplatform van Nederland

26/04/2019 - Als je gaat beleggen wil je dat natuurlijk via het beste platform doen. Het gaat wel over je geld... het moet een goede online tool zijn die je helpt goede keuzes te maken en zo meer winst te boeken. Ook wel zo prettig als de kosten niet te hoog zijn. In dit artikel vind je de beste keuzes voor zowel "traditioneel" beleggen op de beurs, als voor cryptomunten en CFD's.

- Lees artikel -

3 x Beste Broker Nederland voor Online Beleggen

19/05/2019 - Beleggen is een goede manier om je geld te laten renderen, maar dat wil je natuurlijk alleen doen op het aller beste platform en tegen de meest voordelige voorwaarden. Daarom hebben wij voor je uitgezocht wat de beste broker is, dan kan je die stap overslaan.

- Lees artikel -

Beleggen met Klein Bedrag zoals 100 Euro

06/03/2019 - Heb je niet veel om in te leggen voor een belegging, maar wil je wel een goed rendement maken? Er zijn opties om met dezelfde som toch meer te verdienen en daar vertellen we je graag over. Wel goed de risico's lezen!

- Lees artikel -

Geld Beleggen Stappenplan gratis Checklist

11/02/2019 - Je denk erover na om (weer) te gaan beleggen, maar waar begin je? Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt. Een korte checklist om jezelf de belangrijkste vragen te stellen voordat je aan de slag gaat met jouw zuurverdiende centen!

- Lees artikel -

Slim Geld Beleggen voor Studenten

08/01/2019 - Als student denk je wellicht er niet snel aan om te gaan beleggen, maar moet je vooral wel doen! Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen namelijk. En ook met weinig inleg kan dit, geen probleem. Leggen we je allemaal uit, want er zijn wel degelijk manieren om met een paar tientjes al slim te investeren!

- Lees artikel -

Hoeveel Geld nodig om te Beginnen met Beleggen?

27/12/2018 - Stel je gaat aan de slag als belegger, althans dat wil je graag. Welk bedrag is daar dan minimaal voor nodig? En euro, tien, honderd of zelfs duizend? Gaan we je uitleggen in dit artikel. Het ligt helemaal aan de belegginsvorm. Maar uiteraard helpen we je een beetje om ook met een kleine hoeveelheid een begin te maken!

- Lees artikel -

Beleggen met Weinig Geld: Werkt al met 10 Euro!

29/11/2018 - Je wilt graag beleggen maar je heb eigenlijk niet zoveel om mee te beginnen. Geeft niet, ook met een bedrag dat wellicht meer op wisselgeld lijkt kan je al prima van start. Daar geven we je in dit artikel enkele tips voor. Met weinig inleg toch een mooi winst maken. Let wel op dat er nog altijd een risico is, want het blijft beleggen!

- Lees artikel -

(Spaar)Geld Beleggen / Investeren zonder Risico

29/10/2018 - Beleggen breng risico met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. Maar niet elke vorm van beleggen heeft evenveel risico. En er zijn meer soorten van investeren dan beleggen alleen. En dan nog kan je ook het risico beperken. Dit lees je allemaal terug in deze uitgebreide blog!

- Lees artikel -