Geld Beleggen

Beleggen op de beurs

Traditioneel investeer je in aandelen, opties, fondsen en dergelijke. Maar doe dat dan wel bij de beste online broker! Dan behaal je betere resultaten.

beurs

Cryptovaluta

Dit digitale geld is een nieuwe en gave manier van beleggen. Deze coins hebben de toekomst! Lees hoe beleggen in crypto werkt en de beste crypto om in te investeren.

cryptovaluta

P2P leningen

Leen je geld uit aan particulieren via speciale platformen en krijg tot wel 19% rendement op jaarbasis! Inclusief terugbetaal garantie. Ook investeren in P2P leningen >>

p2p leningen

CFD Handel

Beleg met hefboomeffect in verschillende instrumenten, van aandelen en opties tot aan crypto, grondstoffen en forex, en boek tot 30x zo snel winst. Lees meer >>

cfd handel

Geld Beleggen Blog

Beleggen in Consumentenkredieten met 16% winst

18/10/2019 - Je kan tegenwoordig zelf voor kredietverstrekker spelen en consumenten leningen uitgeven en daar winst op maken door de rente die je vraagt. Daar zijn zelfs speciale platformen voor. Wij geven je tekst en uitleg.

- Lees artikel -

Hoe Beleggen in Cryptomunten (voor Beginners)

09/08/2019 - Cryptovaluta heeft een enorme hype gehad en inmiddels heeft iedereen wel door dat deze digitale munten er zijn om te blijven. Steeds meer mensen investeren er daarom in en met succes. Maar hoe werkt dat eigenlijk? We leggen het je stap voor stap uit hoe je dit aanpakt, is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld hoor!

- Lees artikel -

10 Beste Cryptocurrency om in te Investeren

17/07/2019 - We hebben je eerder al in onze blog verteld dat cryptomunten een goede manier van beleggen / geld verdienen kan zijn. Ook hebben we je al verteld in ons vorige artikel welke broker het beste is voor crypto. Nu de laatste belangrijke les: welke munten je moet kopen!

- Lees artikel -

Beste Crypto Broker / Exchange Nederland

03/07/2019 - Cryptocurrency ... nieuw, lastig, moeilijk, eng, passé, een hype, maar ook heel gaaf met veel toekomst. Iedereen heeft er zijn mening over, maar je kan er tegenwoordig heel goed in beleggen. Maar dan is het wel goed dit te doen via de beste site. Uiteraard hebben wij dat voor je uitgezocht.

- Lees artikel -

1 Beste Online Beleggingsbank van Nederland

26/06/2019 - Ja, er kan er maar één de winnaar zijn toch? Daarom onze visie op wie nu de allerbeste beleggingsbank van ons kikkerlandje is. Met uiteraard een uitgebreide uitleg waarom onze keuze valt op de betreffende aanbieder. Op welke criteria baseren we dit en waarom?

- Lees artikel -

3 x Beste Online Beleggingsplatform van Nederland

26/04/2019 - Als je gaat beleggen wil je dat natuurlijk via het beste platform doen. Het gaat wel over je geld... het moet een goede online tool zijn die je helpt goede keuzes te maken en zo meer winst te boeken. Ook wel zo prettig als de kosten niet te hoog zijn. In dit artikel vind je de beste keuzes voor zowel "traditioneel" beleggen op de beurs, als voor cryptomunten en CFD's.

- Lees artikel -

3 x Beste Broker Nederland voor Online Beleggen

19/05/2019 - Beleggen is een goede manier om je geld te laten renderen, maar dat wil je natuurlijk alleen doen op het aller beste platform en tegen de meest voordelige voorwaarden. Daarom hebben wij voor je uitgezocht wat de beste broker is, dan kan je die stap overslaan.

- Lees artikel -

Beleggen met Klein Bedrag zoals 100 Euro

06/03/2019 - Heb je niet veel om in te leggen voor een belegging, maar wil je wel een goed rendement maken? Er zijn opties om met dezelfde som toch meer te verdienen en daar vertellen we je graag over. Wel goed de risico's lezen!

- Lees artikel -

Geld Beleggen Stappenplan gratis Checklist

11/02/2019 - Je denk erover na om (weer) te gaan beleggen, maar waar begin je? Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt. Een korte checklist om jezelf de belangrijkste vragen te stellen voordat je aan de slag gaat met jouw zuurverdiende centen!

- Lees artikel -

Slim Geld Beleggen voor Studenten

08/01/2019 - Als student denk je wellicht er niet snel aan om te gaan beleggen, maar moet je vooral wel doen! Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen namelijk. En ook met weinig inleg kan dit, geen probleem. Leggen we je allemaal uit, want er zijn wel degelijk manieren om met een paar tientjes al slim te investeren!

- Lees artikel -

Hoeveel Geld nodig om te Beginnen met Beleggen?

27/12/2018 - Stel je gaat aan de slag als belegger, althans dat wil je graag. Welk bedrag is daar dan minimaal voor nodig? En euro, tien, honderd of zelfs duizend? Gaan we je uitleggen in dit artikel. Het ligt helemaal aan de belegginsvorm. Maar uiteraard helpen we je een beetje om ook met een kleine hoeveelheid een begin te maken!

- Lees artikel -

Beleggen met Weinig Geld: Werkt al met 10 Euro!

29/11/2018 - Je wilt graag beleggen maar je heb eigenlijk niet zoveel om mee te beginnen. Geeft niet, ook met een bedrag dat wellicht meer op wisselgeld lijkt kan je al prima van start. Daar geven we je in dit artikel enkele tips voor. Met weinig inleg toch een mooi winst maken. Let wel op dat er nog altijd een risico is, want het blijft beleggen!

- Lees artikel -

(Spaar)Geld Beleggen / Investeren zonder Risico

29/10/2018 - Beleggen breng risico met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. Maar niet elke vorm van beleggen heeft evenveel risico. En er zijn meer soorten van investeren dan beleggen alleen. En dan nog kan je ook het risico beperken. Dit lees je allemaal terug in deze uitgebreide blog!

- Lees artikel -