Spaarrente vergelijken

Slim sparen start met een goede rekening. Liefst met een hoge rente & passende voorwaarden. Vergelijk spaarrentes >>

Deposito sparen

Door je geld vast te zetten krijg je vaak een veel hogere rente. Is dit een optie? Ga dan vooral voor de hoogste deposito rente in Europa>>

geld sparen deposito

Crypto staken

Cryptomunten zijn een digitale vorm van geld. Door deze te staken (of soms lenden) kun je tot wel 30% rente op jaarbasis verdienen.

crypto staking

Sparen alternatieven

Als je zoekt naar goed rendement is sparen zeker niet de enige optie voor je vermogen. Lees meer over veilige alternatieven voor sparen.

sparen alternatieven

Geld Sparen blog artikelen

Houd je spaargeld op zak met het financial leasen van een auto

22/01/2024 – Een nieuwe auto aanschaffen zonder dat je jouw spaarpotje hoeft te plunderen, dat is het grote voordeel van financial lease. En toch ben je eigenaar van de auto.

Hoe kun je geld sparen? 3 tips!

04/12/2023 – Veel mensen weten wel dat het slim is om te sparen, maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je (meer) geld overhoudt dat je opzij kunt zetten? Daarover geven we je enkele simpele tips.

Zo is je pensioen goed geregeld!

26/10/2023 – Het is goed om al tijdig na te denken over je pensioen zodat je tegen die tijd niet voor verassingen komt te staan. Wij leggen een aantal zaken uit die goed zijn om mee te nemen in je overwegingen.

Waarom edelmetaal sparen een slimme keuze is

02/08/2023 – Er zijn veel manieren om je spaargeld en vermogen waardevast te maken of er zelfs een rendement mee te maken. Een daarvan is edelmetalen kopen zoals goud en zilver. We zetten de voordelen op een rij voor je.

Sparen voor later

06/09/2022 – Sparen doe je vaak niet voor morgen, maar juist voor de langere termijn. Voor later dus. Maar dat is soms nog zo ver weg. En hoewel nog niet iedereen er daarom nu al aan wil denken, maken je beslissingen nu juist veel uit omdat je daar nog lang van profiteert door bijvoorbeeld een hogere rente of belastingvoordeel.

Spaargeld Laten Renderen

15/06/2022 – Je spaargeld doet van zichzelf eigenlijk niet zoveel, het zit maar een beetje lui te wachten op je rekening. Zonde, want je kan met je spaargeld ook goed rendement behalen. Als je er maar voor zorgt dat je dit wel verantwoord doet geven wij je een paar goede opties.

Waar Levert mijn Geld het Meeste op?

27/10/2021 – Tegenwoordig zitten veel mensen met hun gespaarde geld in hun maag, want op een normale spaarrekening wordt het eigenlijk alleen maar minder waard. Dat is zonde omdat geld ook rendement op kan leveren. Daarom een lijst met plekken waar je dit het beste kan stallen.

6 x Meer Rendement op Spaargeld

15/09/2021 – Nederlanders sparen veel, zeker als je dit vergelijkt met andere landen. Maar daar moeten we toch meer mee kunnen? Want de rente is lager dan de inflatie momenteel en dus wordt het alleen maar minder waard. Een aantal zaken om op te letten, en enkele suggesties voor beter rendement.

6 x Beste Belegging voor je Spaargeld

21/07/2021 – Sparen op een rekening bij je bank is zinloos. Je krijgt soms zelfs negatieve rente en dan wordt je geld door inflatie nog eens extra snel minder waard. Daarom zoeken veel mensen naar alternatieve opties die wel renderen. Wij zetten ze voor je op een rij.

Hoeveel Spaargeld moet je hebben / heb ik nodig?

08/06/2021 – Wij Nederlanders weten wel dat sparen belangrijk is, we zijn immers een van de meest sparende volkjes ter wereld. Maar hoeveel moet je eigenlijk op die spaarrekening hebben staan? at ligt aan een hoop zaken die we je zullen uitleggen zodat jij het zelf kan berekenen.

Wat is deposito sparen? Spaardeposito betekenis

23/02/2021 – Er zijn veel manieren om geld te sparen, maar een deposito is een geheel eigen soort. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen zijn en wat er allemaal bij komt kijken, zodat je zelf kan bepalen of dit iets voor jou is.

10 x Hoe Sparen met Weinig Geld?

11/09/2020 – Sparen is eigenlijk een luxe, want het betekent dat je meer geld binnenkrijgt dan uitgeeft. MAar wat als je weinig te besteden hebt? Dan wordt het al een stuk lastiger. Maar deze tips gaan je helpen om toch voortgang te boeken.

Spaargeld Vastzetten? Hoogste Rente als Prijs

11/08/2020 – Je geld voor een bepaalde periode vast laten zetten in een deposito geeft je altijd een hogere rente dan op je ‘normale’ spaarrekening. Maar wel belangrijk om hierbij de juiste afwegingen te maken. Wij leggen je uit waar op te letten.

Veel Sparen in Korte Tijd: 3 stappen

09/07/2020 – Als je snel je spaarrekening wil spekken en je saldo een flinke duw wil geven, dan zal je daar wat voor moeten doen. Deze blog geeft je enkele snelle tips die je meteen kan gaan toepassen en ook direct effect sorteren.

Zo spaar je een Ton bij elkaar: 5 stappen

07/05/2020 – Tja hoe doe je dat eigenlijk? Dat is heel veel geld en dus echt heel moeilijk te bereiken? Nu gaan we niet zeggen dat het makkelijk kan, maar het wordt wel minder lastig met de tips die we je geven in dit artikel.

Extreem Sparen: 100.000 euro Stappenplan

22/04/2020 – Stel nou dat je echt overdreven veel wil sparen, zoals honderdduizend euro want dat is best exorbitant, hoe pak je dat dan aan? In dit artikel 10 tips voor de stappen die je kan nemen om dit onmogelijk lijkende doel toch dichterbij te brengen.

Ik kan niet sparen? Echt wel!

21/02/2020 – We horen het echt te vaak: “Ik kan niet sparen.” of: “Wij kunnen niet sparen.” Dat kan dus echt niet! We willen hier iets aan doen, door gratis tips weg te geven hoe je toch alles op alles kunt zetten om wel wat geld opzij te zetten.

10 Spaar Ideeën / Tips om Slim te Sparen

07/02/2020 – Geld sparen, dat kan je maar beter slim aanpakken! Want dan kan je er veel meer uithalen. Dat scheelt je een hoop grijze haren, en je hebt eerder je spaardoel bereikt. Wij delen graag onze ideeën hierover met je.

Hoe Spaar je het Snelst? Nou zo:

20/12/2019 – Sparen is belangrijk, maar het lijkst soms zo langzaam te gaan. Zeker als je een doel hebt dat je graag zo snel mogelijk wil bereiken, zoals een droomauto of gave vakantie! Daarom een blog met tips hoe je dit proces kan versnellen.

Hoogste Deposito Rente in Europa

11/11/2019 – Ben je op zoek naar een deposito spaarrekening? Dan wil je waarschijnlijk je geld tegen een zo hoog mogelijke rente vastzetten? Nou dan hebben wij mooi voor jou de hoogste rente in Europa inclusief depositogarantie tot en met 100.000 euro!

5 x Geld Sparen met een Klein Budget / Inkomen

24/10/2019 – Heb je niet veel te makken, maar wil je wel graag wat geld kunnen sparen? Als reserve, of om later een mooie reis te kunnen maken bijvoorbeeld? Wij hebben tips voor je om toch dat doel te bereiken!

Hoe spaar ik zoveel mogelijk?

23/09/2019 – Heb je veel ambitie, zin en discipline om in rap tempo je spaarsaldo eens een flinke boost te geven? Mooi! Dan moet je zeker dit artikel lezen. We geven je adviezen om je maandelijkse inleg te maximaliseren om zo sneller je doel te bereiken.

6 x Sparen voor vakantie of (wereld)reis

08/08/2019 – Droom jij wel eens over een gave verre reis of super luxe vakantie? Daar zal je waarschijnlijk voor moeten sparen om die te realiseren. Hoe gaaf zou het zijn om dat doel eerder te bereiken? Juist daar geven we je tips over in deze blog.

Beste Spaarrekening met Hoogste Rente

23/07/2019 – Ja iedereen wil wel weten welke spaarrekening of spaarvorm nu de meest aantrekkelijke spaarrente geeft. Daarom dit artikel, waarbij je niet alleen die gewenste rente kan vergelijken en vinden, maar ook tips krijgt welke vorm je kan kiezen.

Spaarchallenge? Accepted!

12/05/2019 – Een doel stellen helpt veel mensen om meer te sparen. Maar een heuse uitdaging is wellicht nog motiverender! Daarom hebben wij die voor je bedacht. En dan niet eentje met een vast bedrag, maar een doel om het maximale eruit te halen. Want wat iemand kan sparen verschil per persoon / huishouden enorm.

4 x Sparen voor een Auto

29/04/2019 – De auto van je dromen, die mag wat kosten. En daar spaar je graag voor, maar uiteindelijk wil je hem natuurlijk wel kopen! Wij geven je tips hoe het geen nachtmerrie wordt en je echt je droom kan verwezenlijken.

6 x Sparen voor Pensioen

12/03/2019 – Je pensioen, dat is misschien nog heel ver weg… of misschien begint het toch al een beetje dichtbij te komen? Hoe dan ook, het is goed om nu vast erover na te denken hoe je er dan financieel voor staat. Want nu heb je nog alle tijd om daar iets aan te veranderen!

10 x Meer uit je Spaargeld Halen

12/02/2019 – Heb je een mooie spaarpot maar wil je er meer mee? Staat het je niet aan dat het geld maar lui op die rekening staat zonder dat het iets voor je doet? Komt goed uit want in dit artikel geven we je adviezen hoe je dat geld wel voor je kan laten werken.

Sparen voor Kind: Beste Spaarrekening & Tips

28/01/2019 – Als je voor je kinderen wat opzij wilt zetten dan zijn er veel keuzes te maken. Natuurlijk wil je wel de beste spaarvorm kiezen die bij je doelen past. Daarom vind je in dit artikel een flink aantal tips over verschillende opties en zaken om rekening mee te houden.

4 x Geld Sparen als Student tips

10/12/2018 – Ook als je nog maar scholier of student bent is het slim om te sparen. Je weet immers nooit of je nog studievertraging oploopt, of toch nog besluit om een tussenjaar te nemen na je afstuderen om lekker te gaan reizen. Maar dat is niet gratis… houd je opties dus open en zorg voor een buffer op je spaarrekening, wij geven je tips hoe.

7 Veilige Alternatieven voor Sparen

20/11/2018 – Als je (te)veel spaargeld hebt dan wil je daar misschien iets mee. Het zit namelijk maar lekker te hangen op die spaarrekening, luie rotcenten. (dat is de reclame toch?) Maar er zijn goede andere bestemmingen om dit geld in beweging te krijgen, en nee beleggen is echt niet het enige alternatief…

10 x Meer Geld te Sparen tips

22/10/2018 – Het is goed om geld te sparen, maar misschien wil je wel meer opzij zetten dan je nu doet? Makkelijk is dat echter niet. Zo lijkt het althans, want wij gaan je tien tips geven die je sowieso gaan helpen om meer over te houden aan het einde van elke maand vanaf nu.