In Korte Tijd Veel Geld Sparen in 3 stappen

Auteur: |
in korte tijd veel geld sparen

Geen tijd te verliezen,

want jij wil in korte periode je spaarsaldo een flinke boost geven.

Daarom slechts 3 stappen,

die je vandaag al kan realiseren!

In dit artikel:

1. Neem de beste spaarrekening

Goed sparen begint altijd bij een goede rekening. Waarom? Door voor de hoogste rente te gaan wordt je geld vanzelf meer waard. Eigenlijk dus gratis extra saldo. En dat is niet het enige.

Juist door te gaan voor een rekening bij een andere bank zal je minder snel geneigd zijn om je gespaarde geld weer te plunderen omdat je er niet elke keer naar zit te staren in je internet bankieren app.

Sparen is namelijk voor een groot deel ook een kwestie van discipline, en dan helpen dit soort kleine trucs. Daar zijn er overigens wel meer van zoals automatisch sparen en budgetten maken. Lees hierover meer in ons artikel geld sparen zonder dat je het voelt.

Maar waar vind je die beste rekening, met de hoogste rente? Nou dat komt goed uit, gewoon in het overzicht hieronder! Hierin staan altijd live / realtime de beste spaarrentedeals van dit moment. Je kan direct doorklikken naar de aanbieders om de rekening te openen.Via de knop “alle spaarrentes” kan je bovendien nog meer soorten vergelijkingen maken zoals sparen met voorwaarden en deposito’s waarin je jouw geld voor een bepaalde periode vastzet. Dat soort producten geven vaak een nog veel hogere rente en/of helpen jou om beter te sparen omdat het bijvoorbeeld minder aantrekkelijk is om er geregeld geld vanaf te halen.

2. Minder besteden

Maargoed, alleen met je nieuwe spaarrekening ben je er nog niet, want ook die begint op 0 euro… Hoe ga je daar nou zo snel mogelijk geld op krijgen? Dat is het hele punt. Het komt er op neer dat je elke maand zoveel mogelijk geld moet proberen over te houden zodat je dit opzij kunt zetten.

Dat betekent in de eerste plaats dat je minder zal moeten besteden. Logisch toch? Maar je hoeft ook niet de komende tijd te gaan leven op water en brood, en het is ook niet de bedoeling dat je helemaal niks meer mag uitgeven of geen leuke dingen meer mag doen. Dat maakt het namelijk alleen maar vervelend. En sparen moet leuk zijn, want anders houd je het nooit lang vol.

Maar je kan ook besparen zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Daarover hebben we al heel veel tips geschreven waarmee je in potentie ruim 10.000 euro op jaarbasis kan bezuinigen. En omdat je het graag snel op orde hebt moet je vooral onze geld besparen test erbij pakken.

In slechts 15 korte ja / nee vragen doorlopen we alle meest voorkomende kostenposten van een gemiddeld huishouden in Nederland en geven we je erbij meteen aan hoe je die kan verlagen. Inclusief link of verwijzing naar de juiste instantie om het maar direct geregeld te hebben.

3. Meer geld binnenhalen

Je hebt nu je uitgaven verlaagd. Dat houdt dus in dat je meer van je salaris overhoudt waarmee je kan gaan sparen. Maar aan besparen zit ook een maximale rek, je moet nog wel leven en moet toch echt de huur / hypotheek blijven overmaken.

Waar veel meer potentie in zit is om je inkomsten te vergroten. Dat klinkt misschien helemaal niet zo eenvoudig als we het nu zo even zeggen, want kleine kans dat jouw manager of teamleider spontaan een dansje doet als jij om een salarisverhoging komt vragen, maar daar doelen we ook niet op.

Een extra bijbaantje? Zoiets ja, maar dan niet in de avonduren of weekenden achter de bar of kassa en ook niet een krantenwijk erbij nemen. Nee je kan heel goed geld verdienen via internet.

In dit artikel bespreken we 6 betrouwbare manieren die bewezen en gegarandeerd geld opleveren. Bovendien verwijzen we je direct door naar veilige sites waar je dit per direct kunt gaan doen. Die hebben we zelf getest.

Betrouwbaarheid is wel echt belangrijk, zorg ervoor dat je niet zomaar in het eerste de beste mooie verhaal geloofd dat een vage site of advertentie jou beloofd. Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het eigenlijk altijd ook wel. Die partijen willen vaak alleen maar geld AAN je verdienen, en niet VOOR je.

Rode vlaggen zijn bijvoorbeeld sites die het hebben over CFD handel. Terwijl uit onderzoek blijkt dat ruim 80% van de mensen hier geld mee verliest en maar enkele er veel geld aan overhouden. Binaire opties zijn nog veel erger, en zijn zelfs verboden binnen de EU.

Er zijn ook veel oplichtingspraktijken met cryptovaluta. Natuurlijk kan je geld verdienen met cryptocurrency, maar ga geen verhalen geloven waarbij je zonder te werken geld gaat verdienen. Denk je echt dat er een truc is waarmee je duizenden euro’s verdient zonder iets te doen? Als dat zou was geweest waren we allemaal wel rijk, of het moet het best bewaarde geheim ooit zijn.