vandaag nog aan geld komen
Door | Geüpdatet 14 mrt. 2022

Moet je snel, eigenlijk vandaag nog, aan geld komen?

Snel geld lenen (zonder BKR) is dan niet de enige optie om dat voor elkaar te krijgen.

Natuurlijk is dat altijd nog een backup…

Maar je kan ook dezelfde dag nog aan geld komen door het te verdienen.

Snel geld verdienen vandaag nog?

Yes – we gaan je vertellen hoe je dat kunt doen.


Snel geld verdienen vandaag nog

Als je binnen zo’n kort tijdsbestek geld wil verdienen dan zijn er maar enkele manieren waarop je dat kan doen. Websites waar je online wat kan bijverdienen geven je namelijk vaak een startbonus al op het moment dat je jezelf aanmeldt.

Heb je dus als voordat je begint je eerste euro’s binnen! En dit zijn nog makkelijke manieren van verdienen ook zonder enig risico. Daarna verdien je alsnog zomaar € 500,- per maand… niet verkeerd.

Enquêtes invullen

Dit is in feite de beste bijverdienste die je op het internet zal vinden. Levert het meeste op, gaat sneller dan de andere 2 opties hieronder en is eigenlijk vaak nog leuk ook. Je doet namelijk mee aan onderzoeken, vragenlijsten en surveys van bedrijven over hun producten en reclames.

Soms mag je zelfs producten testen of reclames beoordelen die nog op tv moeten komen (of niet als jij ze afkraakt). Best gaaf toch? Handige is ook dat je altijd voor elk onderzoek geïnformeerd wordt hoe lang het meedoen duurt en wat de beloning is.

Zorg er echter wel voor dat je jezelf inschrijft bij de 10 beste betaalde enquête sites, de rest is namelijk een stuk minder goed en eigenlijk misschien wel zonde van je tijd. Het liefst word je lid bij alle tien, want dan heb je alleen maar meer geld te verdienen.

Spaarprogramma’s

Het grappige van deze methode is dat hij zo belachelijk simpel is. Je krijgt via deze sites namelijk geld voor dingen als mailtjes lezen, klikken op links & banners en het geven van likes op sociale media zoals Facebook.

Ook hier hebben we een top 10  beste spaarprogramma’s, voor je opgesteld. Zeker als je bij meerdere van deze zogenaamde get-paid-to sites meedoet zal je met al die klikjes nog een aardig bedrag bij elkaar kunnen klikken!

Cashback sites

Via dit soort sites kan je gratis geld terug krijgen op je aankopen bij allerlei webshops. En niet een paar, nee meer dan 2000 webwinkels in Nederland waaronder alle grote gasten zoals Bol.com, Coolblue, Bonprix, Wehkamp en ga zo maar door.

Die cashback kan zelfs oplopen tot 15%, maar is overigens vaak wel een tikkeltje lager hoor (2 a 3%). Maar dit krijg je altijd, dus ook nog bovenop korting van acties en lopende aanbiedingen. En je hoeft er niks voor te doen behalve naar de webshop gaan via een linkje van de cashbacksite, dus weinig moeite voor gratis geld.

En ja ook hier hebben we een lijst voor je samengesteld met de beste cashback sites in Nederland om lid te worden. Maar tip: het heeft hier weinig zin om van meerdere sites tegelijkertijd lid te worden omdat ze allemaal met ongeveer dezelfde webwinkels samenwerken. Kies dus gewoon voor de beste met de hoogste kortingen, wel zo overzichtelijk.

Waarom je cashback kan krijgen en hoe het nu exact werkt lees je op onze pagina over cashback verdienen. Technisch gezien kan je ook zeggen dat het besparen met cashback is maargoed.

Vandaag nog aan geld komen met beleggen

Maar let op, bij de bovenstaande site verdien je wel gelijk geld, maar staat het niet meteen op je bankrekening. Want je moet eerst een minimaal bedrag van vaak 10 euro bij elkaar sprokkelen en dan duurt het nog enkele dagen voor het is overgeboekt.

Niet als je gaat beleggen, dan gaat het allemaal veel sneller. Maar dat betekent ook meteen dat er risico bij komt kijken, want bij beleggen kan je ook je inzet verliezen. De winsten zijn echter in potentie ook groter. Het is maar net of je dit aandurft… Hieronder enkele populaire methoden:

Cryptocurrency

Je weet wel, de Bitcoin en vergelijkbare munten. De verzamelnaam hiervoor is Cryptovaluta of Cryptocurrency in het Engels. Daarin kan je nog steeds prima beleggen en profiteren van koersschommelingen. Daarvoor hoe je niet eens de munten daadwerkelijk te kopen, leggen we je uit op onze pagina geld verdienen met crypto.

Er zijn namelijk zeker 7 manieren om aan deze digitale coins te verdienen, waarbij je zelfs zonder iets te doen tot wel ruim 10% aan rendement kan verdienen wat bovendien dagelijks kan worden uitgekeerd als je dat wilt.

CFD Handel

Deze manier van trading wordt steeds populairder, omdat het mogelijk maakt om 30 keer zo hard rendement te maken als met normale aandelen of koersen. Evengoed kan het verlies overigens ook groter uitpakken. Op de pagina over CFD trading lees je er mee over.

Het komt er in het kort op neer dat je in zaken belegd zonder dat je ze daadwerkelijk hoeft te kopen, en dit met een hefboomeffect. Zo leg je bijvoorbeeld 100 euro in maar maak je winst alsof je dat met 3000 euro had gedaan.

Voordeel dat je de onderliggende waarde niet hoeft te kopen is dat je daardoor in heel veel zaken kan beleggen, van olie, goud, crypto, indices, koffie, graan en nog veel meer. Zo kun je makkelijk veel markten gebruiken vanaf één account.

Ander voordeel is dat de partijen in deze branche allemaal gratis demo- of oefenaccounts aanbieden waarbij je eerst met nepgeld kun oefenen voordat je jouw eigen geld erin stopt, zo kun je eerst leren en daarna pas voor het echt meedoen.

Binaire Opties

Deze waren erg populair en je lees er waarschijnlijk nog genoeg over op het net, maar laat je niet voor de gek houden deze manier van beleggen is tegenwoordig niet meer toegestaan! Het bleek namelijk veel teveel risico te bezitten en bijna iedereen raakte alleen maar geld kwijt. Ga dan liever CFD doen.

Snel aan geld komen: veel verdienen maar vandaag nog niet

Beleggen kan je echter niet bestempelen als een manier van inkomen genereren of geld verdienen in de werkelijke zin van het woord. Want het is altijd speculeren op een stijging of daling van een bepaalde waarde, en verdienen doe je alleen als je een beloning krijgt voor een bepaalde werkzaamheid, handeling of geleverde dienst.

Wel zijn er ook manieren om veel geld te verdienen in korte tijd. Je moet deze echter wel een beetje opbouwen want in feite wordt je gewoon eigen ondernemer op het internet, maar toch willen we je deze manieren niet onthouden.

Je verdient er dus niet de eerste uren of dagen al mee, maar de potentie is op termijn veel groter en er zijn al genoeg mensen geweest die hier nu hun werk van hebben kunnen maken. Geen baas meer dus, klinkt ook we lekker?

Affiliate Marketing

Met deze methode ga je reclame maken voor producten die niet van jezelf zijn, maar juist die van andere bedrijven. Het mooie is dat je je helemaal kan focussen op goede promotie, via bijvoorbeeld je blog of Youtube kanaal.

Maar hoe kom je aan bedrijven waarvoor je mag werken? Op onze pagina over geld verdienen met affiliate marketing vertellen we je hoe je direct aan de slag kan voor 1600 campagnes in Nederland, maar ook andere landen in Europa zoals België.

Social media

Jij hebt zeker weten sociale media, deze netwerken zijn namelijk immens populair. Denk aan Facebook, Instagram maar ook Youtube en Linkedin. Aanmelden is gratis, en dan kan je opeens miljoenen of wel miljarden mensen over de hele wereld bereiken!

Daar moet je toch geld mee kunnen genereren? Inderdaad. Lees meer in ons artikel over geld verdienen met social media, waar je de beste manieren vindt om hiermee aan de slag te gaan.

Eigen website

Of misschien toch nog old-school een website starten? Het biedt in ieder geval de meest creatieve opties om een inkomen te bouwen. Bij geld verdienen met je eigen website leggen we je allerlei goede methoden uit.

Denk aan bloggen, vloggen, een webwinkel starten in 30 minuten of zelfs je eigen vergelijkingssite oprichten binnen enkele minuten! Dit is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer en technische kennis is zeker niet meer nodig.

Vastgoed

Ja je kan ook heel goed investeren in vastgoed met weinig geld al vanaf 50 euro zelfs en met een jaarlijkse winst van 8% tot wel 14% is dit een van de beste manieren om een passief inkomen te genereren. En er zitten ook veel voordelen aan, want omdat er altijd een onderpand is voor de investering in de vorm van het gebouw, ben je ook beter beschermt tegen risico.

P2P krediet

Geld verdienen door het uit te lenen en daarmee rente vangen, klinkt alsof je zelf voor bank speelt. En we weten allemaal dat banken heel veel verdienen. Er zijn speciale platformen die dit voor je kunnen regelen waarbij je geld wordt uitgeleend aan particulieren.

De opbrengste lopen op van 4% tot wel 16% en de tussenpartijen die zorgen er bovendien voor dat je jou goed beschermen. Nu is het voordeel van leningen uitgeven dat je simpelweg een contract hebt en de tegenpartij verplicht is terug te betalen inclusief rente en zelfs boetes moet betalen als ze te laat zijn.

Maar toch kan het wel eens een echte wanbetaling worden. De platformen geven je hier garanties voor dat ze jouw lening altijd terugkopen, en starten bovendien ook procedures om tot terugbetaling, invordering of incasso over te gaan. Hoef je dus niet eens over na te denken.

Gerelateerde artikelen: