3 x Snel Rijk Worden zonder te Werken

Auteur: |
snel rijk worden zonder te werken in loondienst

Snel rijk worden…

Klinkt goed toch?

Maar helaas, dit is niet voor iedereen weggelegd

Of wel…?!

In dit artikel leggen we je 3 slimme methodieken uit waarmee je met internet op een slimme manier veel geld kan verdienen. Niet illegaal maar op een eerlijke manier. Die zelfs voor beginners en Dummies eenvoudig te leren zijn.

Zonder te werken in loondienst kan je in 100 dagen al een begin maken met je kapitaal. Laat staan wat je in een jaar kan bereiken (365 dagen). Je hoeft geen groot startkapitaal te hebben om bijvoorbeeld te beleggen in aandelen om miljonair te worden:

  1. Online beleggen
  2. Affiliate Marketing
  3. Eigen website

1. Online beleggen

Oké, je hebt vast wel de reclame gezien van DE GIRO? Die het voor iedereen simpel en goedkoop maken om te gaan beleggen? Of die van Evi van Lanschot? Net als vele andere brokers proberen ze de markt aan te boren van kleine beleggers. Vermogen opbouwen vanaf € 1000,-

Tja, dan moet je wel die duizend euro hebben. En eigenlijk moet je het zelfs over hebben, zo erg dat je het gewoon kan missen. Want dat is het lastige van beleggen: je kan opeens je geld kwijt zijn! Maar lang niet iedereen heeft de luxe om een risicootje te nemen voor zo’n bedrag.

Bovendien is een andere beperking dat beleggen een lange termijnstrategie is, want binnen korte termijn flinke winsten maken zit er eigenlijk niet zomaar in. Pas over een lagere periode levert het wat op. Dat is niet erg, maar als je met weinig begint ga je er in een mensenleven dus niet rijk van worden.

Daarom hebben wij een alternatief voor je: Online beleggen. En dan in het bijzonder de eerste optie die je ziet na het klikken op de link. Dit is een nieuwe manier van beleggen. Het leuke is dat je hierbij niet aandelen zelf koopt, maar slechts een voorspelling doet over het koersverloop.

En dit is zelfs zo simpel gemaakt dat je alleen maar hoeft te kiezen tussen ‘stijgen’ en ‘dalen’. Bijvoorbeeld: over een uur staag de AEX hoger / lager. En met een hefboomeffect kan je tot 30 keer meer verdienen dan met normale aandelen.

En de mogelijkheden zijn eindeloos omdat je zelf de looptijd bepaalt bij een groot deel van de beleggingen. Van enkele minuten tot uren of een dag. Ook kan je op allerlei koersen een voorspelling afgeven: beurzen maar ook grondstoffen zoals goud en olie, valutakoersen en zelfs de Bitcoin!

Je snapt dat je hier nog steeds een risico mee loopt, maarja je wordt niet rijk zonder slag of stoot! Iedereen die zelf rijk is geworden heeft dat gedaan met een enorme dosis lef en geluk. Wel hebben we een aantal heel belangrijke tips voor je die je zeker goed moet lezen.

Daarmee kan je namelijk een strategie kiezen waarmee je de kansen zoveel mogelijk in jouw voordeel doet kantelen zodat je winst gaat maken. Grootste tip: je een gratis oefenaccount aanmaken om te kijken of het iets voor je is.

2. Affiliate Marketing

Deze term klinkt misschien heel ingewikkeld maar is dat eigenlijk juist niet. Affiliate marketing is namelijk niet veel meer dan dat je reclame maakt voor bedrijven en je daar een beloning voor krijgt wanneer je succes hebt.

Bijvoorbeeld dat je op je Facebook reclame maakt voor een actie van Vodafone. Als iemand daar op klikt en een abonnement afsluit vang jij daar € 27,- voor. Dat schiet lekker op voor één keer een berichtje posten!

Maar wie zegt dat Vodafone met jou wil samenwerken? Daar is een oplossing voor, want je kan je gewoon gratis en vrijblijvend inschrijven bij Daisycon. Dit is een speciaal affiliate netwerk waar je direct toegang krijgt tot meer dan 1600 bedrijven en campagnes waarvoor jij aan de slag kan.

De vergoedingen variëren uiteraard. Niet alleen qua hoogte, maar ook in soort. Soms krijg je een vergoeding bij een verkoop / sales, maar vaak ook al bij een offerte aanvraag of zelfs al voor een simpele klik op jouw reclame.

Meer uitleg en tips kan je vinden over onze speciale pagina over affiliate marketing. Hier leren we je meer over de begrippen en geven je tips om van start te gaan. Goed om te weten is in ieder geval dat je zelfs al met je persoonlijke social media van start kan.

Dit zijn gratis accounts die je waarschijnlijk toch al hebt dus wat houd je tegen? Wil je echter uiteindelijk rijk worden en kunnen stoppen met werken voor je baas dan moet je wel een groot social media kanaal weten te creëren of bijvoorbeeld een goed lopende website.

3. Eigen website

Nu we het er toch over hebben… een eigen website (of webshop) is voor veel mensen toch nog steeds de utopie van internet-ondernemen. Niet vreemd, want dit lijkt toch nog steeds het meeste op je eigen bedrijfje of winkel.

En er zijn dan ook meer dan genoeg manieren om geld te verdienen aan een website. Of je nu een webshop hebt, blog, content website of vergelijkingssite. Een website kan je bij Yourhosting al registreren voor maar €1,- en dan krijg je er meteen gratis de software bij om de site te maken ook! Heb je tegenwoordig helemaal geen technische kennis meer voor nodig.

Het grappige is verder dat je met alle onderwerpen wel bezoekers trekt, en zolang je bezoekers naar je site krijgt betekent dit kansen om eraan te verdienen. Deze verdiensten stijgen uiteraard naarmate je meer verkeer hebt, maar het zal je verbazen waar mensen allemaal naar zoeken op internet. Wat Google jij wel niet allemaal als je zit te surfen op de bank of in de trein?

Op onze pagina over geld verdienen met je eigen site leggen we je meer uit over dit onderwerp. Daarbij nemen we je nog iets meer aan de hand hoe je van start kan gaan, wat je nodig hebt, verschillende soorten websites en mogelijke verdienmodellen tot het zelf maken van een vergelijkingssite in 1 minuut en een eigen webshop in 30 minuten!