meer geld verdienen
Door | Geüpdatet 2 mrt. 2021

Wil jij meer geld verdienen?

Wie niet?

Maar hoe pak je dat aan? Meer inkomsten binnenhalen gaat namelijk niet vanzelf.

Je hoort het mensen zeggen:

Tip 1: Dan vraag je toch gewoon om opslag? Of…

Tip 2: Dan zoek je toch gewoon een andere baan?

Juist, dat is echt heel makkelijk…

Daarom hebben we naast deze twee tips die gewoon waardeloos zijn,

nog 8 andere tips voor je waar je wel iets aan hebt.


3. Enquêtes / surveys

Misschien heb je voor je werk of opleiding wel eens een survey of vragenlijst moeten invullen. Is best geestdodend als je er niks voor krijgt. Maar je kan wel iets voor krijgen. Enquêtes invullen voor geld dus. Er zijn namelijk online panels waar je jezelf gratis kan aanmelden, die jou maar wat graag belonen voor het geven van je mening over allerlei zaken.

Geld verdienen met enquêtes dus. Wij hebben een lijst voor je opgesteld met de best betaalde enquête sites voor zowel Nederland als België om je op weg te helpen. Als je jezelf bij allemaal aanmeldt kan je zomaar € 500,- extra inkomen realiseren, elke maand weer.

4. Cashback

Iedereen doet tegenwoordig regelmatig aankopen via internet. Jij ben vast ook wel klant bij Bol.com, Coolbue, Zalando of Wehkamp toch? Dan hebben we goed nieuws voor je want bij deze webshops en nog eens 2000+ andere webwinkels kan je geld verdienen.

Je kan namelijk op al je aankopen die je doet gratis geld terug krijgen. Daarom heet het ook cashback. Je krijgt gratis tot 15% retour op je totale aankoopbedrag, ook al zitten er acties of aanbiedingen bij dat maakt niet uit.

Op onze speciale pagina over geld verdienen met cashback lees je er meer over. Hoeveel je ermee kan verdienen ligt er maar net aan hoeveel je online winkelt, maar omdat je tegenwoordig via internet alles eigenlijk wel kan bestellen kan dit aardig oplopen. Wij denken per direct al € 1000,- per jaar zonder dat je ook maar iets hoeft te doen behalve gratis lid worden van een cashback site. En dan bedoelen we natuurlijk wel de beste cashback sites in Nederland.

5. Online spaarprogramma’s

Een spaarprogramma is een website waar je geld kan verdienen met hele simpele dingen. Maar dan ook doodeenvoudig zoals het klikken op een link, het lezen van een e-mailtje of het liken van een post op Facebook.

De vergoeding is uiteraard niet heel gigantisch, meestal 1 cent per keer, maar omdat je zoveel van dit soort simpele acties kan doen bij ook nog eens meerdere van dit soort websites tegelijkertijd kan dit toch nog aardig snel optellen tot een mooi bedrag.

Bovendien fungeren de meeste spaarprogramma’s tegenwoordig ook als cashbacksite én bieden vaak ook betaalde enquêtes aan. Daarom is € 500,- per maand met de 10 beste spaarprogramma’s bij elkaar tegelijk meer dan realistisch.

6. Verdienen met Facebook en andere social media

Sociale media zijn meer dan vermaak. Je hebt er namelijk gratis toegang toe en kan via die weg met miljarden mensen over de hele wereld in contact komen! Daar moet toch geld mee te verdienen zijn? Absoluut.

We hebben over alle sociale netwerken speciale artikelen geschreven zoals Facebook en Snapchat, maar ook hoe je inkomsten kan genereren met Youtube of Instagram en Linkedin bijvoorbeeld.

Je kan ook altijd even ons algemene artikel lezen over geld verdienen met social media. Het inkomen dat je ermee kan vergaren ligt aan de methode die je toepast, maar kan variëren van enkele honderden euro’s tot een compleet fortuin.

7. Affiliate Marketing

Een van de manieren om met je sociale media verdiensten binnen te halen is overigens geld verdienen met affiliate marketing. Deze manier is zo waardevol en interessant dat we er een aparte pagina aan hebben gewijd.

Het komt er kortweg op neer dat je als affiliate marketeer reclame maakt voor de producten en diensten van een ander bedrijf, en niet die van jezelf. Dit gaat op commissiebasis, dus zodra je via jouw advertenties iets verkoopt. Vaak is dit een percentage of een vast bedrag.

Het voordeel is dat jij je volledig kan focussen op het maken van goede reclame, en verder niks hoeft te doen wat betreft de verkoop zelf. Denk aan verzending, verpakken, productie, klantenservice, nazorg et cetera.

Hoeveel je hiermee kan verdienen? Poe, dat ligt er maar net aan hoe succesvol je bent, maar er zijn mensen die hier hun baan van hebben gemaakt, hun eigen bedrijf mee zijn gestart of zelfs miljonair van zijn geworden.

8. Een eigen website of webwinkel

Affiliate marketing kan dus via sociale netwerken, maar ook via je eigen website. Denk aan een blog of zelfs een webshop die je doorlinkt naar een andere webwinkel. Toch zijn er nog veel meer manieren om met je website geld te verdienen, en die bespreken we allemaal op de speciale pagina over dit onderwerp: geld verdienen met een website.

Denk aan advertentieruimte verkopen, schrijven van artikelen en nog veel meer. Een eigen site is natuurlijk voor veel internet ondernemers de ultieme droom. Maar omdat veel mensen dit proberen is de slagingskans dus wel relatief beperkt. Je moet dus echt weten wat je doet en er vol voor gaan.

9. CFD Handel

Beleggen doe je met name voor de lange termijn en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met CFD Handel echter kan je nog sneller winst maken door een hefboom effect, tot wel 30 x zo snel als normale aandelen.

Maar lees wel onze tips goed door, de verliezen kunnen namelijk even hard oplopen. Daarom is het ook goed om te weten dat je dit eerst kan oefenen met een demo account.

10. Cryptocyrrency

De Bitcoin, iedereen kent hem wel. Maar er zijn nog talloze andere soorten van dit soort digitale valuta. En daar kan je geld mee verdienen. Wij beschrijven 7 manieren om te verdienen met cryptomunten die wat ons betreft het beste werken. Veel mensen vinden het een beetje eng, maar iedereen kan beleggen in cryptocurrency. We geven je ook tips over de beste crypto om in te investeren.

Op welke manier ga jij meer geld verdienen?

Er zijn dus acht goede manieren waarop iedereen via internet meer geld kan verdienen. De ene heeft meer potentie dan de andere dat klopt, maar omdat ze zo variëren in de hoogte van inkomsten, risico en moeilijkheidsgraad betekent het wel dat er altijd wel een methode is die bij jou past.

We hebben eerst vier simpele manieren voor je besproken, en daarna nog eens 4 waarmee je vooral snel en veel kan binnenhalen. Nu is de keuze helemaal aan jou welke je gaat proberen, waarbij meedere uitproberen slim is want dan heb je meer variatie en in totaal meer inkomsten.

Wil je meer te kiezen hebben, of meer inspiratie? Dan raden we ons artikel online geld verdienen via internet aan, waarin we zelfs 45 opties bespreken. Die gaan wel wat verder dan degene die je hebt gelezen hierboven en zijn dus in principe ook heel goed geschikt voor meer geld verdienen.

Gerelateerde artikelen: