geld verdienen zonder werk
Door | Geüpdatet 2 mrt. 2021

Zit je even zonder werk / baan?

Dat is erg vervelend.

Toch wil je wat geld verdienen, want je moet wel kunnen rondkomen.

Maar hoe pak je dat aan?

Via internet zijn er genoeg opties, maar als je die voor het eerst gaat verkennen zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij de methoden die werken voor je opgesomd en daarbij linken we je ook meteen naar de sites die betrouwbaar zijn.

Het zijn er totaal tien, verdeeld over drie categoriën.


Makkelijk geld verdienen zonder werk

We beginnen simpel. Dit zijn de manieren waarop je eenvoudig kan bijverdienen, maar meer dan een zakcentje of bijverdienste moet je niet verwachten. Zeg maximaal enkele honderden euro’s per maand.

Nog steeds niet slecht, en zeker als je meerdere methoden combineert kan het zelfs nog veel meer worden, maar je gaat er geen volledig inkomen mee genereren.

1. Deelnemen aan onderzoek

Door mee te doen aan online onderzoeken kan je goed verdienen. Door enquêtes invullen voor geld verdien je per marktonderzoek zomaar een beloning van enkele euro’s. Wij hebben de 10 best betaalde enquête sites voor je op een rijtje gezet waar je dit het beste kan doen. Ja, ook bij al deze panels hebben wij onszelf eerst ingeschreven om te kijken of ze wel betrouwbaar zijn. Hier kan je het best en meeste geld verdienen met enquêtes.

2. Cashback sites

Je wist vast niet dat je altijd en overal extra korting kan krijgen op je aankopen bij meer dan 2000 webshops? Tot wel 15% geld terug, bovenop de aanbiedingen en acties? Dat dachten we al. Dit scheelt je misschien wel duizenden euro’s per jaar.

Of het technisch gezien nu een manier is om te verdienen of besparen laten we even in het midden maar je wordt er niet slechter van, want het is gewoon gratis geld… ook hier hebben we weerde  beste cashback sites van Nederland voor je op een rijtje gezet waar je gratis lid kan worden om deze cashback te krijgen bij webwinkels als Bol.com, Zalando, Wehkamp en Coolblue.

3. Online spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s zijn websites waar je met de meest simpele dingen geld verdient. Klikken op links, lezen van mailtjes, liken van dingen op social media en ga zo maar door tegen steeds een kleine vergoeding.

Maar omdat je dit allemaal in 1 seconde doet loopt het alsnog rap op tot een mooi bedrag. Te makkelijk bijna… Wij hebben meer dan 40 van dit soort sites getest en dit zijn de 10 beste spaarprogramma’s van Nederland.

4. Facebook

Al tijden lang een van de allergrootste sociale media ter wereld. Je kan ermee in contact komen met miljarden mensen over de hele wereld. Daar moet je toch iets mee kunnen? Wij leren je de beste manieren hoe je hier centjes aan over kan houden. Lees hierover ons artikel geld verdienen met social media.

Snel geld verdienen zonder werk

Deze manieren leveren je veel meer op, maar gaan ook gepaard met wat meer risico. Zo moet je wel eerst geld inleggen of voor investeren in het bouwen van een website of webshop. ‘

Maar de verdienpotentie is dan ook vele malen groter. Je kan met deze manieren zelfs heel erg rijk worden. Gaan we jou miljonair maken?

5. Binaire opties

De nieuwste en meest toegankelijke manier van beleggen, met een mogelijk rendement van 85% per uur kunnen je verdiensten oplopen tot € 850 per 60 minuten. Lees alsjeblieft wel eerst onze uitvoerige tips over beleggen in binaire opties door waar je dit het beste kan doen en hoe het nu helemaal precies werkt. We willen niet dat je met dollartekens in je ogen zo verblind raakt van de mogelijke opbrengsten dat je opeens als je spaargeld kwijt bent.

6. Cryptocurrency

Zoals de Bitcoin, Ripple, Ethereum, Litecoin en ga zo maar door. Klinkt misschien allemaal ingewikkeld als je jezelf er voor het eerst in verdiept met wallets, blockchains en dat soort termen, maar er zijn best goede mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Zelfs manieren waarbij je deze digitale munten niet eens echt daadwerkelijk hoeft te kopen… lees verder op onze pagina geld verdienen met cryptocurrency.

7. Affiliate Marketing

Met deze methode ga je reclame maken voor de producten van anderen. Daarvoor krijg je een commissie wanneer je succes hebt. Dat kan een verkoop zijn, maar soms krijg je ook al betaald voor een offerteaanvraag, inschrijving of zelfs per klik op jouw advertenties.

En waar je die plaats maakt niet uit dus de mogelijkheden zijn eindeloos zoals je eigen social media, blog etc. Lees snel verder hoe jij vandaag nog aan de slag kunt voor ruim 1600 grote bedrijven aan de slag kan in ons artikel geld verdienen met affiliate marketing.

8. Eigen website

Een eigen website… klinkt lastig maar is dat tegenwoordig niet meer. Iedereen zonder technische kennis kan er eentje maken. En dan kan je er op veel manieren geld aan verdienen.

Wij leggen je uit waar je mee moet beginnen om jouw site te maken en welke methoden aan te raden zijn om daar inkomen uit te halen. Steeds overal de voordelen en nadelen bij, in het artikel geld verdienen met een website.

Of toch…

We hebben je immers 10 manieren beloofd:

9. Wordt straatartiest

Levert vaak nog ongekend veel op, zo bleek uit onderzoek in Nederland. Zomaar 60 euro per uur in een drukke winkelstraat. Maar je moet wel goed zijn natuurlijk.

10. Doe mee aan medisch onderzoek

En hoop dat je in de controlegroep zit, of geen bijwerkingen krijgt…?!

Nee flauwekul, de bovenstaande acht methodes zijn bewezen en betrouwbaar, dus gebruik die gewoon.

En nu?

Ja dat mag je helemaal zelf weten! Je hebt hierboven bij elkaar 8 bewezen en betrouwbare methoden tot je beschikking waarop je helemaal zelf inkomsten kan gaan genereren. Welke jij kiest, en dat kunnen er prima meerdere zijn, moet je helemaal zelf bepalen.

Het ligt maar net aan je situatie, persoonlijke voorkeuren en je doelstellingen welke er het beste passen. We raden je wel aan om met minder ervaring en urgente noodzaak rustig te starten met de makkelijke tips.

Hiermee kan je rustig wat kapitaal opbouwen om later te kunnen experimenteren met de snelle methoden. Maar heb je wat meer haast dan raden we je aan om daar direct mee te starten. Als je jezelf maar goed inleest in onze tips en geen overhaaste acties onderneemt!

Gelukkig zijn er manieren om online geld te verdienen, die je prima kan gebruiken als je werkzoekende bent of misschien wel gekozen hebt om even werkloos te zijn. Bijvoorbeeld heb je maar een korte periode te overbruggen tot je weer met een baan of opleiding begint?

Hoe dan ook, het klinkt bijna te bizar voor woorden dat je thuis vanuit je luie stoel geld kan verdienen via internet, maar het is echt waar. Wij doen onze naam eer aan en gaan je stap voor stap uitleggen welke methoden er zijn. Je hoeft alleen maar op de linkjes hierboven te klikken voor meer informatie.

Die methoden hebben we allemaal zelf getest trouwens. Er zijn namelijk ook genoeg website die claimen dat ze jou geld kunnen opleveren, maar blijken je vaak achteraf alleen geld te kosten. Ze willen vaak niet VOOR jou iets betekenen, maar vooral iets AAN jou overhouden. Jammer!

We maken bovendien een scheiding: er zijn vier methoden waarmee je makkelijk geld verdient, en er zijn vier methoden waarmee je snel geld verdient. Hierboven beschrijven we ze allemaal, met daarin links naar de complete pagina’s waarin we ze nog wat verder uitleggen en tips geven hoe je er het meeste uit kan halen, uit geld verdienen zonder werk.

Gerelateerde artikelen: