over geldgenius

Hoi, wij zijn GeldGenius. Nee, we gaan niet beweren dat we geniaal zijn, maar we vonden het gewoon een mooie naam 🙂 Lekker allitererend en makkelijk te onthouden.

We schrijven dus over geld en met een goede reden: geldzorgen zijn in de huidige maatschappij een van de belangrijkste stressfactoren. En stress is heel slecht voor je gezondheid en geluksgevoel.

Dat vinden we zonde omdat er eigenlijk best veel manieren zijn om slim(mer) met geldzaken om te gaan. Maar dat kan je niet allemaal zelf bedenken natuurlijk. Daarom verzamelen wij op onze site allerlei tips en handige informatie rondom de onderwerpen:

1. Verdienen

2. Besparen

3. Lenen

4. Beleggen & Investeren (incl. cryptomunten)

5. Sparen

We willen er wel duidelijk bij vertellen dat we geen erkend financieel adviseur zijn, ook al hebben we ervaring in de financiële- en banksector. Dit betekent dat we over financiële producten geen inhoudelijk advies willen geven. Denk hierbij een verzekeringen, leningen, hypotheken, enzovoort. Wel verwijzen we je graag door naar sites die dit wel kunnen.

Mis je iets, zoals belangrijke informatie die niet op onze site staat, of een review van een website die jou heeft opgelicht? Laat het ons weten!

Verdienen

Er zijn talloze manieren om online geld te verdienen… Er zijn talloze mensen die op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen… Er zijn ook talloze websites die daar misbruik van willen maken door jou gouden bergen te beloven, maar eigenlijk alleen maar geld willen verdienen AAN jou, en niet VOOR jou.

Daarom beschrijven wij op deze site enkel de manieren die betrouwbaar zijn, zoals enquêtes invullen voor geld. Die we zelf hebben getest. En schrijven we reviews over onze ervaringen met allerlei verschillende sites die deze manieren van geld verdienen aanbieden. Ongezouten en eerlijk, want dan heb jij daar wat aan. Zo stellen we bijvoorbeeld een top 10 met best betaalde enquête sites op.

Besparen

Als je geldzorgen hebt wil je graag bezuinigen. Zodat je in ieder geval de belangrijke zaken kan blijven betalen. Uitgaven beperken is vaak makkelijker dan een hoger inkomen realiseren. Maar veel mensen strepen dan helaas vaak als eerste de dingen weg die het leven net wat aangenamer maken. Zonde.

Er zijn namelijk best veel manieren om geld te besparen waarbij je net per se iets hoeft te laten. En waardoor je nog wel dat avondje naar de bios kan. Deze manieren hebben wij voor je op een rij gezet in onze geld besparen test.

Lenen

Geld lenen kost geld. Je moet er dus echt goed over nadenken voordat je hieraan begint. Wij sommen de basis informatie voor je op en verwijzen je door naar websites die je inhoudelijk meer kunnen vertellen.

Beleggen & Investeren

Beleggen of investeren moet je eigenlijk alleen doen als je geld “over hebt”, wat je kan missen zeg maar. Op de traditionele manier door aandelen te kopen op de beurs, wat nieuwere instrumenten zoals ETF’s of bijvoorbeeld cryptomunten en CFD handel.

Sparen

Het is heel verstandig om een spaarpot te hebben. Niet alleen geeft je dit rust in je hoofd, maar je kan dan ook een financiële tegenvaller opvangen. Bijvoorbeeld als je auto of wasmachine kapot gaat. Maar laat je geld ook een beetje voor je werken. Een hogere rente of betere voorwaarden schelen je uiteindelijk veel geld.

Ons bedrijf

De website “geldgenius.nl” is eigendom van, en in beheer door, “Genius Online Marketing”, gevestigd te Emmertarwehof 12, 2952 EA te Alblasserdam. BTW-ID. NL002195366B97 KvK-nr. 73121096 Vestigingsnr. 000041187792 (zie KvK handelsregister) E-mail: info@geldgenius.nl