8 x Snel en Makkelijk Online Geld Verdienen als Student

Auteur: |
Geld verdienen als student

Oké dus jij bent student, en je zoekt naar een manier om wat geld te verdienen.

Natuurlijk!

Studenten kunnen wat extra geld goed gebruiken :-)

Daarom geven we je 8 manieren waarop je dat via internet heel slim kan doen. Deze hebben we onderverdeeld in drie catagoriën, namelijk: makkelijk, veel, of snel cash verdienen.

Hoef je ook geen saai bijbaantje te zoeken achter de kassa of bar! Dit is thuiswerk dat je vanachter je laptop of telefoon kan doen.

Op deze pagina:

Makkelijk bijverdienen als student

Deze simpele methoden zijn toch het meest geschikt studenten en scholieren, omdat ze jou helpen om eenvoudig wat extra te verdienen en meedoen is gratis bovendien. Let wel op dat je er niet stinkend rijk van zult worden, maar een inkomen van een paar honderd euro per maand moet toch wel lukken.

Enquêtes invullen voor geld

Je kan betaald meedoen aan marktonderzoeken. Simpelweg vragenlijsten / surveys invullen en daar ontvang je prima vergoedingen voor. Het voordeel is dat je het lekker op de bank kan doen, op je telefoon of tablet. Het kan zelfs in de trein of de collegezaal... en de verdiensten lopen zomaar op tot € 300,- per maand. Zeker al je je inschrijft bij de 10 beste enquêtesites in Nederland / België. Bij voorkeur bij meerdere tegelijk.

Verdienen met Cashback

Dit is eigenlijk een no-brainer. Je kan geld verdienen met de aankopen die je doet bij zo'n beetje alle webshops die je maar kan bedenken. Hoe? Bij gratis cashback sites krijg je tot wel 15% terug op jouw aankoop bedrag! Bovenop aanbiedingen! Dat levert je toch wel minimaal € 1000,- per jaar op.

Spaarprogramma's

Dit is by-far de simpelste manier om centen te pakken. Bij spaarprogramma's krijg je namelijk een beloning voor het lezen van e-mail, klikken van links, meedoen aan spelletjes en nog veel meer. Steed een kleine beloning, maar al die bedragen tellen snel op! Ook hier hebben we een top 10 beste spaarprogramma's in Nederland voor je.

Verdien aan je social media

Jouw , Youtube Facebook en Instagram accounts zijb geld waard! En die van alle andere sociale media ook. Lees de beste manieren om te verdienen met social media, waarbij je enkele euro's kan scoren maar ook dikke bedragen. Je kan hier zelfs je fulltime werk van maken.

Als student veel geld verdienen

Oké, als student heb je soms misschien geen cent te makken. Iets bijverdienen zoals hierboven is dus al heel fijn. Maar wist je dat de oprichters van (pak 'm beet) Facebook en Coolblue ook tijdens hun studiejaren al zijn begonnen met hun bedrijf? Waarom zou jij ook niet nu al beginnen met rijk worden?

Affiliate Marketing

Heb jij het in je om een marketeer te worden? Of volg je een studie in economische of bedrijfskundige richting? Dan kan je deze methode wel waarderen want je leert er veel van EN het is een goede ervaring voor op je CV!

En je verdient er nu al lekkere bedragen mee als je een beetje je best doet. Dus eigenlijk is het voor alle studenten heel interessant. Wat doe je dan? Nou, reclame maken voor producten en diensten van bedrijven, waarvoor je betaald krijgt als je iets verkoopt. Dat noemen we verdienen met affiliate marketing.

Maak je eigen website

Toch nog steeds de droom van iedere internet-ondernemer. Dit is ook de manier met de meeste potentie. Dit kan je eigen bedrijf worden. Dit kan je miljonair maken. Maar weet dat het wel tijd en inspanning kost om dat voor elkaar te krijgen.

En toch is het aan de andere kant ook weer makkelijker dan je denk, want je kan al in een half uurtje je eigen webshop klaar hebben, en binnen enkele minuten je eigen vergelijkingssite maken! Lees hoe je geld kan verdienen met een website, inclusief hoe je die dan gaat maken zonder enige technische kennis!

En snel geld verdienen dan?

Tja... hoe gaan we je dit vertellen. Snel geld verdienen bestaat niet! Ook niet als student... Dan waren we allemaal wel rijk geweest als het mogelijk was om in korte tijd veel te verdienen. Maar dan had geld ook geen waarde meer.

Je ziet helaas toch veel websites hier reclame mee maken. En vaak hebben ze het dan over manieren van beleggen via internet. En dan vertellen ze over mensen die er duizenden euro's per maand mee verdienen en nooit meer hoeven te werken.

Natuurlijk bestaan er dergelijke geluksvogels, maar de overige 95% van de mensen verliest juist geld. Denk jij dat jij bij die 5% kan behoren die niet alleen geluk heeft, maar ook weet wat ze doen? Dan moet je dit eens lezen, je kan verschillende manieren van belegegn namelijk gratis uitproberen.

Online beleggen

De snelste manier om veel binnen te halen is CFD Handel... waarmee je tot wel 30 keer sneller kan verdienen dan met 'normale aandelen'. Wow...! Maar niet gretig worden, daar komt een hoop bij kijken en zeker ookrisico. Lees dus onze tips zeer zorgvuldig door. Je kan namelijk ook geld verliezen en dat wil je niet.

Regulier beleggen op de beurs is ook altijd nog een optie, dus aandelen, opties en fondsen. Kies dan wel voor de beste broker voor online beleggen, dat zorgt voor betere resultaten. Heb je echter een beperkt vermogen wat je kunt inleggen? Geen probleem, je kan ook beleggen met weinig geld, al vanaf 10 euro!

Cryptocurrency

Je weet wel, Bitcoins enzo... Had je die 15 jaar geleden gekocht dan was je geld duizenden tot een miljoen keer zoveel waard geworden. Nu is de Bitcoin nu wel voorbij die expenentiële groei, maar er zijn nog tig andere vergelijkbare cryptocoins om aan te verdienen. Wij geven je de manieren waarop dat het beste kan.

Welke methode kies jij?

Je mag ook wel een beetje plezier hebben tijdens je studie... alleen maar studeren en op de universiteit zitten en is ook niet leuk. Maar waar haal je de tijd vandaan? De studiefinanciering is geen gift meer maar een lening, en teveel schuld opbouwen is ook niet zo'n prettig idee. Anderzijds mag je ook niet meer te lang uitlopen met je studie, want dan krijg je helemaal geen stufie meer en ook geen OV-studentenkaart.

Dus moet je iets anders bedenken dan urenlang achter de bar staan in een kroeg, of een of ander saai studentenbaantje zoals examens nakijken. Wij hebben daarom bovenstaande tips voor je verzameld, want er zijn alternatieve manieren om thuis geld te verdienen, online via internet. Slim dat je daar naar zoekt en dat je zo op deze site bent gekomen! Wij hebben namelijk de beste methoden voor je verzameld: de beste manieren om veel geld te verdienen, en de beste manieren van makkelijk geld bijverdienen.

Welke methode past het beste bij jou? We raden je aan om meerdere manieren te proberen en te combineren, want dan verdien je ook meer. Of je kan bijvoorbeeld makkelijke methodes gebruiken om een startkapitaaltje op te bouwen waarmee je vervolgens een van de snelle manieren kan gaan toepassen. Het voordeel is in ieder geval wel dat je tegenwoordig naast je studiefinanciering onbeperkt mag bijverdienen, dat mocht vroeger niet... daarmee voorkom je wellicht wel een deel van je toekomstige studieschuld OF je hebt gewoon meer geld over om je studietijd op te leuken. Want geloof ons, nu kan je misschien niet wachten om te starten met je werkende leven, maar de 40 jaar daarna zou je maar wat graag terug willen naar de levensfase waar jij nu inzit.

Inderdaad: stiekem zijn we eigenlijk wel een beetje jaloers... maargoed onze studententijd bestond nog volledig uit feesten, bier drinken (en soms wel eens leren voor een tentamen hoor!). We hopen dat je met onze tips wat meer gaat verdienen zodat jij dit ook kan doen. En dat je altijd de nieuwste iPhone kan kopen! En een dikke studentenkamer kan inrichten! En misschien dat je zelfs zo succesvol bent dat je gewoon stopt met je opleiding en al miljonair bent voor je 30e, zonder diploma maar wat maakt dat dan nog uit? Dát is ons zeker niet gelukt ;-)