Geld Besparen

Top 5 Besparingen

Dit zijn onze favoriete besparingen omdat je ermee het makkelijkst en snelst resultaat boekt, maar vooral omdat ze ook het meest worden gekozen door onze bezoekers.

MethodeBesparing
Cashback€1000,-
Tanken met korting€150,-
Energie vergelijken€390,-
Goedkoop mobiel bellen€320,-
TV-Internet-Bellen vergelijken€175,-

Geld Besparen Test

Wil je zoveel mogelijk besparen, of erachter komen waarop je allemaal kan besparen? Doe dan onze geld besparen test >>

geld besparen test

Bespaartips per categorie

Weet je al waarop je wil besparen en zoek je gerichte tips? Kijk dan in ons overicht met alle besparingstips >>

categorieën in mappen

Geld besparen blog

Ik heb geen geld meer om te eten, wat nu?

13/10/2021 - Dat je wil besparen om meer over te houden is één ding, maar dat je zoveel geldnood hebt dat je niet eens meer kun eten dat is wel heel dramatisch. Daarom dit artikel waarin we tips geven wat je in die situatie toch nog kunt doen.

- Lees artikel -

Bol.com Cashback: de hoogste korting

07/09/2021 - Bol is toch wel de belangrijkste webshop in Nederland en timmert ook hard aan de weg in België. Zelfs al een keer verkozen tot beste webwinkel van heel Europa. Jij winkelt hier ook wel eens, maar wist je dat je er gratis extra korting kan krijgen? Lees snel hoe.

- Lees artikel -

Minimalisme: Geld Besparen als Levensstijl?

05/07/2021 - Veel mensen verwarren minimalistisch leven met enkel en alleen maar geld willen besparen. Dat is niet alleen een misvatting maar daarmee doe je ook minimalisme flink tekort. Je kan er namelijk veel meer mee bereiken tot op spiritueel niveau.

- Lees artikel -

10 x Krap Zitten en Toch Rondkomen

28/06/2021 - Te weinig geld hebben om de rekening te kunnen betalen of dit maar net redden, dat is geen fijn gevoel. Want betaald moet er worden. Daarom tips om hier waar meer lucht en ruimte in te krijgen, zodat jij daar minder stres voor hoeft te hebben.

- Lees artikel -

Thuisbezorgd Cashback: de Hoogste Korting

10/05/2021 - Bestel je wel eens eten dat thuis wordt bezorgd? Dan is de kans groot dat je klant bent van Thuisbezorgd.nl Dit is de grootste partij namelijk met een ruim aanbod. Je kunt hier echter ook met korting bestellen. Extra korting zelfs bovenop acties en vouchers. We vertellen waar je moet zijn.

- Lees artikel -

Geld Besparen door WOZ Waarde te Verlagen

10/02/2021 - De gemeenten bepalen elk jaar opnieuw de WOZ waarde van jouw koopwoning. Dit is een basis voor de berekening van vele belastingen, heffingen en andere kosten. Belangrijk dus dat dit niet te hoog is. Daarom kan je hier bezwaar tegen maken om daarmee te besparen, maar dat is niet in alle gevallen voordelig.

- Lees artikel -

MediaMarkt Cashback: de Hoogste Korting

06/09/2020 - Doe jij ook wel eens aankopen bij MediaMarkt. Natuurlijk, want je gaat niet teveel betalen voor je elektronica! Je bent toch niet gek? Helemaal niet als je er bovenop ook nog eens de hoogste cashbackkorting pakt waarmee het nog goedkoper is!

- Lees artikel-,

10 x Extreem Goedkoop Leven (Low Budget)

06/08/2020 - Wil je niet langer dat jouw leven zo duur is? Dat het geld er aan alle kanten uitvliegt? daar kan je wat aan doen weet je... ook zonder dat je op een houtje moet bijten trouwens en je mag nog steeds leuke dingen doen.

- Lees artikel -

Ik Verdien te Weinig Geld om Rond te Komen ...

16/07/2020 - Als er niet genoeg geld binnenkomt om alle rekeningen te kunnen betalen dan is dat een probleem. En die worden alleen maar groter als je er niks aan doet. Daarom een aantal handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

- Lees artikel -

10 x Extreem Bezuinigen

08/07/2020 - Als je jouw kosten en uitgaven buitengewoon veel moet of wil verlagen dan zal je daar wat voor moeten doen. In dit artikel geven je richting waar je kan beginnen en welke methodes je het meeste effect opleveren.

- Lees artikel -

10 x Drastisch Geld Besparen

11/05/2020 - Als je echt serieus geld wil besparen en het dus grondig aan wil pakken, dan moet je radicale beslissingen maken en vlug actie ondernemen. Dat kan met deze tips, want je kan ze vandaag al toepassen.

- Lees artikel -

10 x Geld Besparen op Grote Uitgaven

13/04/2020 - Het zijn juist de grootste dingen die van je rekening gaan, waarop je in één klap veel kan besparen. Daarom hierover een apart artikel. Van het boeken van je vakantie tot het kopen van een nieuwe wasmachine, je kan er op een slimme manier minder aan uitgeven.

- Lees artikel -

Veel Geld Besparen op Kleine Dingen

09/03/2020 - Op grote dingen kan je meer besparen zou je denken, daarom pakt men ook altijd eerst de vaste lasten en dergelijke aan. Niet helemaal terecht, want aan alle kleine dingen tesamen geef je ook (ongemerkt) heel veel geld uit!

- Lees artikel -

Structureel Geld Tekort aan eind van elke Maand? Dit Helpt!

17/02/2020 - Chronisch te weinig geld hebben om de rekeningen te kunnen betalen, of zelfs je boodschappen... dat is rot! En veel teveel mensen in Nederland ervaren dit elke maand weer opnieuw. Daar willen we wat aan doen, dus een artikel vol met tips.

- Lees artikel -

10 x Zo Min Mogelijk Geld Uitgeven

05/01/2020 - Hoe pak je dat nou aan? Want er zijn toch een heleboel zaken waaraan je wel geld uit MOET geven? Vaak lijkt dat maar zo, en kan je dingen toch goedkoper krijgen. Zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit of de leukere dingen in het leven.

- Lees artikel -

10 x Leven / Rondkomen met Weinig Geld

12/12/2019 - Als je niet veel hebt zal je er toch het beste van moeten maken. Maar toch is er dan nog genoeg mogelijk om je financiële ruimte wat te vergroten. Wij geven je tien tips waarmee je simpel en snel stappen kan zetten in de goede richting.

- Lees artikel -

Cashback op Boodschappen + Gratis Acties

04/11/2019 - Schrik jij ook wel eens al je jouw bonnetje naleest na je bezoek aan de supermarkt, of een andere winkel tijdens het boodschappen? Daar kan je gratis geld op terug krijgen! In deze blog leggen we je uit hoe jij dat ook kan regelen.

- Lees artikel -

10 x Zuinig met Geld Omgaan / Zuinig Leven

06/10/2019 - Elke eurocent en elke euro die je verdient kan je daarna maar één keer uitgeven. Zo simpel is het. Hoe zorg je er nu voor dat je die niet verkwist? In deze blog geven we je tips om zuiniger om te gaan met je zuurverdiende centen.

- Lees artikel -

10 Tips om Gierig te Leven

24/09/2019 - Klinkt een beetje negatief toch, gierigheid? Neigt al snel naar hebzucht, krenterig zijn en inhalig. Maar als je deze tips volgt gaan mensen je niet vervelend vinden, en zal je toch flink kunnen bezuinigen!

- Lees artikel -

Meer Doen met Minder Geld

03/08/2019 - Elke maand krijg je nagenoeg hetzelfde salaris op je rekening, maar daar kan je meer uithalen dan je denk! Doe er meer mee en lees onze tips. Het kost je geen moeite om ze toe te passen en je zal zien dat jouw werkdag meer waard is dan het nu soms voelt.

- Lees artikel -

Vandaag al Minder Geld Uitgeven door Simpele Acties

15/07/2019 - Minder uitgeven en toch hetzelfde kunnen kopen, dat klinkt ideaal toch? Vinden wij ook! Daarom geven we je allerlei manieren waarop je dit kan bewerkstelligen. Kan je met je uitgespaarde geld lekker leuke dingen gaan doen.

- Lees artikel -

Tips om Geld over te houden: meer dan €10.000,- per jaar!

20/06/2019 - Advies om meer in je portemonnee te houden, gratis en voor niets. Niet gek toch? Snel lezen dus! Scheelt je ernorm veel euro's op jaarbasis, zonder veel moeite, die je dus kan uitgeven aan andere leuke dingen.

- Lees artikel -

101 Meer Geld Overhouden Tips: Slim Besparen

16/04/2019 - klinkt goed toch, om meer over te kunnen houden? En daarmee kunnen sparen of leuke dingen kunnen doen? Daarom willen we je er ook graag meer over vertellen en al onze tips met je delen in dit artikel!

- Lees artikel -

Geld Besparen Challenge: wil jij ook €10.000 bezuinigen?

30/04/2019 - Durf jij de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk van onze bespaartips toe te passen? We zijn benieuwd hoe ver je komt! Linksom of rechtsom, het gaat je een hoop winst opleveren in je financiële ruimte.

- Lees artikel -

Geld Besparen met Geld Terug Acties

09/03/2019 - Altijd prettig om geld terug te krijgen als je dat niet verwacht: bij je eindafrekening van de energiemaatschappij, bij je belastingaangifte en ga zo maar door. Maar je kan altijd geld terug krijgen op alles dat je uitgeeft! Wij leggen uit hoe.

- Lees artikel -

Geld Besparen met Cashback Korting & Acties

06/02/3019 - Je hebt vast wel eens van de term cashback gehoord, maar wist je dat dit de beste manier is om te besparen op lossen / kleine uitgaven? Je krijg namelijk gratis extra korting tot wel 15% bij duizenden webshops, bovenop de aanbiedingen nog!

- Lees artikel -

10 x Geld Besparen op Abonnementen

26/01/2019 - Een abonnement loopt gewoon door, of je het nu gebruikt of niet. Elke maand gaat het bedrag gewoon van je rekening, zonder dat je het merkt. Maar komt eens van die bank af en doe er wat aan! Je kan hier een halt toe roepen, houd dat geld in je portemonnee!

-Lees artikel- -

10 x Geld Besparen op Tanken

27/12/2018 - Je staat aan de pomp, rustig je tank te vullen en dan kijk je op het schermpje waar in razend tempo de euro's zich opstapelen de jij zometeen mag gaan afrekenen... is de prijs dan weer gestegen? Je een bezoekje aan het tankstation is een duur grapje, maar ook daarop kan je eenvoudig besparen!

- Lees artikel -

10 Manieren van Geld Besparen als Groot Gezin

15/11/2018 - Wanneer je een groter huishouden hebt met meer gezinsleden, dan komen daar ook meer kosten bij kijken. Je moet grotere pannen eten koken om alle borden te kunnen vullen zeg maar. En toch kan je juist met meer mensen ook best goed geld besparen. Wij leggen je uit hoe je dat kan aanpakken.

Lees artikel

10 Manieren: Makkelijk Geld Besparen in Huis

31/10/2018 - Soms weet je niet eens meer waar je geld blijft, zo snel is je hardverdiende salaris alweer van je rekening verdwenen. Daar gaan we wat aan doen! Er zijn namelijk genoeg manieren om geld te besparen in huis zodat het niet meer ongemerkt wordt uitgegeven aan dingen die je niet nodig hebt of gewoon goedkoper kunnen.

Lees artikel

Beste Manier van Besparen = Onnodige Uitgaven Voorkomen!

26/09/2018 - Er zijn zoveel, eigenlijk teveel, manieren van besparen en bezuinigen om meer geld over te houden, maar welke daarvan is dan de aller beste? Dat is wat ons betreft onnodige uitgaven voorkomen. Wat we daarmee precies bedoelen en hoe jij dit kan toepassen lees je in deze blog, we leggen hetnje haarfijn uit.

Lees artikel

10 Tips om te Beginnen met Geld Besparen

06/09/2018 - Iedereen denkt stiekem ergens toch wel dat geld besparen helemaal niet zo moeilijk is... tot ze eraan moeten beginnen! Dan blijkt het opeens een flinke puzzel. Want zoveel kosten, en nog veel meer manieren om die te verlagen. Waar begin je? In dit artikel helpen we je van start! Tips die je echt even gelezen moet hebben

Lees artikel

€ 1150 Geld Verdienen door te Besparen

12/08/2018 - Wist je dat besparen en verdienen eigenlijk heel goed samengaan? Athans, je kan verdienen door te besparen. Of andersom, het is maar net hoe je het bekijkt. Niet in de war raken, in dit artikel leggen we je het stap voor stap uit. Het zal je verbazen hoe makkelijk en leuk bezuinigen toch kan zijn!

Lees artikel

10 Beste Manieren: Geld Besparen op Vaste Lasten & Kosten

04/08/2018 - Elke maand zie je de grote bedragen van je rekening vliegen, en je kan er niks aan doen want het gaat vanzelf. Toch? Echt niet! Je vaste lasten / vaste kosten kan je gewoon verlagen. In dit artikel geven we jou de beste methodes om dit te doen. Scheelt je duizenden euro's op jaarbasis en is zo gepiept.

Lees artikel

€8000,- Tips over Geld Besparen in het Huishouden

17/07/2018 - Komt jouw huishoudbudget elke maand uit? Net wel, of net niet? Dan is het niet alleen slim, maar ook goed voor je gemoedsrust om te kijken of je link of rechts iets kan besparen op je uitgaven. Dat zorg voor net wat meer financiële ruimte waardoor je misschien net wel de rekeningen kan betalen, of wat meer leuke dingen kan doen.

Lees artikel

Geld Besparen met Winkelen? Tips voor gratis korting!

11/06/2018 - Heerlijk toch, lekker shoppen en nieuwe dingen kopen? Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je daar een goed gevoel van krijgt! Maar je geeft wel al snel een aardige som uit. Toch willen we niet dat je de hand op de knip gaat houden, houd alsjeblieft een beetje fun in je leven. Daarom tips waarmee je misschien wel meer kan inkopen dan ooit tevoren!

Lees artikel

Geld Besparen met een Moestuin - Makkelijk & Rendabel

28/05/2018 - Of je nu gezegend bent met groene vingers of juist helemaal niet, iedereen kan een makkelijke moestuin beginnen die nog rendabel is ook. Of je het nu klein houdt als beginner of het zo groot aanpakt dat je zelfs een stuk grond moet huren. Wij geven je tips voor een goede opbrengst groenten, kruiden en fruit.

Lees artikel

Geld besparen als Alleenstaande: 5 Slimme Tips

21/05/2018 - Als alleenstaande moet je het allemaal regelen met slechts 1 salaris. Maar dat is niet zo makkelijk rondkomen omdat je wel evenveel kosten hebt. En tijd om fulltime te werken is ook lastig, zeker als alleenstaand ouder. Daarom hebben wij een aantal zaken voor je op een rij gezet om je te helpen met financieel rondkomen.

Lees artikel

€8000,- aan Tips om Geld te Besparen als Student

13/04/2018 - Studenten hebben het al zwaar genoeg: de studiefinanciering is een lening, je moet je studie op tijd halen want anders kost het je veel geld en tegelijkertijd heb je dus geen tijd meer om ernaast een baantje te hebben of gewoonweg plezier te hebben. Daarom tips hoe je als student geld kan besparen!

  Lees artikel   

24 Slimme Tips over Geld Besparen op Boodschappen

30/03/2018 - Boodschappen zijn best duur, zeker als je optelt wat het je met een groot gezin per maand kost! Het is dus prettig om hierop te kunnen bezuinigen maar tegelijkertijd wil je ook niet alleen maar water en brood eten. Wij geven je tips hoe je makkelijk kosten kan drukken en weten zeker dat je aan veel nooit hebt gedacht!

  Lees artikel