Geld Besparen

Top 5 besparingen

Dit zijn onze favoriete besparingen omdat je ermee het makkelijkst en snelst resultaat boekt, maar vooral omdat ze ook het meest worden gekozen door onze bezoekers.

MethodeBesparing
Cashback€1000,-
Tanken met korting€150,-
Energie vergelijken€390,-
Goedkoop mobiel bellen€320,-
TV-Internet-Bellen vergelijken€175,-

Waar beginnen?

waarop geld besparen?

Heb je al een idee waarop je wil besparen? Je vindt al onze adviezen per categorie terug in dit overzicht met bespaartips.

Weet je het nog niet precies? Doe dan onze eenvoudige bespaartest.


€ 10.000,-

Aan bespaartips100.000+

Bezoekers gingen je voor€ 0,-

Meedoen is gratis


Geld besparen blog

10 Manieren van Geld Besparen als Groot Gezin

15/11/2018 - Wanneer je een groter huishouden hebt met meer gezinsleden, dan komen daar ook meer kosten bij kijken. Je moet grotere pannen eten koken om alle borden te kunnen vullen zeg maar. En toch kan je juist met meer mensen ook best goed geld besparen. Wij leggen je uit hoe je dat kan aanpakken.

Lees artikel

10 Manieren: Makkelijk Geld Besparen in Huis

31/10/2018 - Soms weet je niet eens meer waar je geld blijft, zo snel is je hardverdiende salaris alweer van je rekening verdwenen. Daar gaan we wat aan doen! Er zijn namelijk genoeg manieren om geld te besparen in huis zodat het niet meer ongemerkt wordt uitgegeven aan dingen die je niet nodig hebt of gewoon goedkoper kunnen.

Lees artikel

Beste Manier van Besparen = Onnodige Uitgaven Voorkomen!

26/09/2018 - Er zijn zoveel, eigenlijk teveel, manieren van besparen en bezuinigen om meer geld over te houden, maar welke daarvan is dan de aller beste? Dat is wat ons betreft onnodige uitgaven voorkomen. Wat we daarmee precies bedoelen en hoe jij dit kan toepassen lees je in deze blog, we leggen hetnje haarfijn uit.

Lees artikel

10 Tips om te Beginnen met Geld Besparen

06/09/2018 - Iedereen denkt stiekem ergens toch wel dat geld besparen helemaal niet zo moeilijk is... tot ze eraan moeten beginnen! Dan blijkt het opeens een flinke puzzel. Want zoveel kosten, en nog veel meer manieren om die te verlagen. Waar begin je? In dit artikel helpen we je van start! Tips die je echt even gelezen moet hebben

Lees artikel

€ 1150 Geld Verdienen door te Besparen

12/08/2018 - Wist je dat besparen en verdienen eigenlijk heel goed samengaan? Athans, je kan verdienen door te besparen. Of andersom, het is maar net hoe je het bekijkt. Niet in de war raken, in dit artikel leggen we je het stap voor stap uit. Het zal je verbazen hoe makkelijk en leuk bezuinigen toch kan zijn!

Lees artikel

10 Beste Manieren: Geld Besparen op Vaste Lasten & Kosten

04/08/2018 - Elke maand zie je de grote bedragen van je rekening vliegen, en je kan er niks aan doen want het gaat vanzelf. Toch? Echt niet! Je vaste lasten / vaste kosten kan je gewoon verlagen. In dit artikel geven we jou de beste methodes om dit te doen. Scheelt je duizenden euro's op jaarbasis en is zo gepiept.

Lees artikel

€8000,- Tips over Geld Besparen in het Huishouden

17/07/2018 - Komt jouw huishoudbudget elke maand uit? Net wel, of net niet? Dan is het niet alleen slim, maar ook goed voor je gemoedsrust om te kijken of je link of rechts iets kan besparen op je uitgaven. Dat zorg voor net wat meer financiële ruimte waardoor je misschien net wel de rekeningen kan betalen, of wat meer leuke dingen kan doen.

Lees artikel

Geld Besparen met Winkelen? Tips voor gratis korting!

11/06/2018 - Heerlijk toch, lekker shoppen en nieuwe dingen kopen? Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je daar een goed gevoel van krijgt! Maar je geeft wel al snel een aardige som uit. Toch willen we niet dat je de hand op de knip gaat houden, houd alsjeblieft een beetje fun in je leven. Daarom tips waarmee je misschien wel meer kan inkopen dan ooit tevoren!

Lees artikel

Geld Besparen met een Moestuin - Makkelijk & Rendabel

28/05/2018 - Of je nu gezegend bent met groene vingers of juist helemaal niet, iedereen kan een makkelijke moestuin beginnen die nog rendabel is ook. Of je het nu klein houdt als beginner of het zo groot aanpakt dat je zelfs een stuk grond moet huren. Wij geven je tips voor een goede opbrengst groenten, kruiden en fruit.

Lees artikel

Geld besparen als Alleenstaande: 5 Slimme Tips

21/05/2018 - Als alleenstaande moet je het allemaal regelen met slechts 1 salaris. Maar dat is niet zo makkelijk rondkomen omdat je wel evenveel kosten hebt. En tijd om fulltime te werken is ook lastig, zeker als alleenstaand ouder. Daarom hebben wij een aantal zaken voor je op een rij gezet om je te helpen met financieel rondkomen.

Lees artikel

€8000,- aan Tips om Geld te Besparen als Student

13/04/2018 - Studenten hebben het al zwaar genoeg: de studiefinanciering is een lening, je moet je studie op tijd halen want anders kost het je veel geld en tegelijkertijd heb je dus geen tijd meer om ernaast een baantje te hebben of gewoonweg plezier te hebben. Daarom tips hoe je als student geld kan besparen!

  Lees artikel   

24 Slimme Tips over Geld Besparen op Boodschappen

30/03/2018 - Boodschappen zijn best duur, zeker als je optelt wat het je met een groot gezin per maand kost! Het is dus prettig om hierop te kunnen bezuinigen maar tegelijkertijd wil je ook niet alleen maar water en brood eten. Wij geven je tips hoe je makkelijk kosten kan drukken en weten zeker dat je aan veel nooit hebt gedacht!

  Lees artikel