Wie shopt er niet bij Bol.com?

Het is een gigantische webwinkel waar je bijna alles kan krijgen.

Zeker omdat ook externe leveranciers er hun producten kunnen aanbieden.

Ze zijn ook meermaals uitgeroepen tot beste webwinkel in Nederland en België.

Maar kun je bij bol.com cashback krijgen?

Jazeker kan dat, een mooie korting zelfs over het gehele assortiment van meer dan 10 miljoen producten.

Dat betekent extra geld terug, zelfs nog bovenop al bestaande aanbiedingen.

Wij hebben uitgezocht waar je zelfs de hoogste cashback en exclusieve kortingscodes kunt krijgen.


Bol.com cashback vergelijken

We nemen in deze vergelijking puur de top 10 beste cashback sites van Nederland mee, om te bepalen waar je de hoogste korting krijgt. Deze sites staan hierbij in de top 10 volgorde, dus Euroclix bovenaan enzovoort. Lees dat blog voor een algemeen oordeel van de verschillende websites.

In deze vergelijking focussen we ons juist puur op Bol.com, toch wel een belangrijke webwinkel voor het publiek in NL en België. Zoals je kunt aflezen is de beste qua korting, want zij geven je maar liefst 2,4 procent terug op je aankopen. Let wel op dat dit is al je jouw clix tegen de hoogste inwisselkoers inlevert. Zoek je dus een cashback programma om bij Bol.com cashback te kunnen verdienen dat moet je daar zeker lid worden.

Cashback siteBol.com cashback
1. Euroclix2,40% korting
2. iPay1% korting
3. NuCash1% korting
4. CashbackKorting1% korting
5. BespaarPortaalgeen partner van Bol.com
6. Gekkengoud1% korting
7. EnquêteClub1% korting
8. ShopBuddies1,75% korting
9. DirectVerdiendgeen partner van Bol.com
10. Geldracegeen partner van Bol.com
bol.com cashback euroclix
De cashback bij Bol.com via Euroclix is sinds 2024 flink verhoogd

Hoogste Bol.com cashback zegt niet alles…

De meeste korting krijg je dus bij Euroclix in deze vergelijking. Maar waarom is dit dan de beste cashback site? Niet alleen hierom, ook al is Bol.com toch de belangrijkste webwinkel? Zo simpel ligt het echter niet. Zo zijn er genoeg cashback programma’s die naast cashbackkorting andere opties hebben waarmee je geld sparen. Dat gaat dan dus extra snel en dan kun je het eerder laten uitbetalen.

Zoek je enkel voor Bol een manier om daar goedkoperte shoppen doen is het wijs om dat specifiek bij Euroclix te doen. Maar zij hebben niet per se voor elke webwinkel de hoogste cashback. Zoek je in algemene zin naar een goede manier om geld te besparen / verdienen dan kan je daarnaast beter ook van de andere sites lid worden, in ieder geval Euroclix. Die partij geeft je namelijk ook de mogelijkheid om te verdienen met betaalde enquêtes, spelletjes spelen, e-mail lezen en veel meer.

Meer besparen dan cashback

Sta je ervoor open nog meer te lezen over hoe je geld kan besparen? Dan Moet je zeker nog even bij ons blijven hoor! Cashback verdienen is zeker een goede methode, maar er zijn nog zoveel meer manieren waarop je dit kan doen. En allemaal vrij eenvoudig en online te regelen.

Doe om te beginnen eens onze handige geld besparen test. Daarin kom je er met 16 simpele ja / nee vragen achter hoe jouw lasten kan verlagen en bezuinigen op kosten die nu nog ongemerk van je rekening verdwijnen. In totaal kan die je zomaar €10.000 per jaar schelen en dan hoef je eigenlijk nog niks geks te doen. En al helemaal niet op een houtje te bijten.

Meer verdienen

Maar opgelet! Naast cashback zijn er nog veel meer opties waarmee je kan geld verdienen online via internet. Wel 43 zelfs, waarbij je tot enkele honderden euro’s per maand tot wel een compleet bedrijf kan realiseren. We vertellen je enkel de manieren die bewezen en betrouwbaar iets opleveren. Ook zonder inleg, investering, technische kennis of (teveel) risico.

Probeer er eens een paar en combineer ze om meer te kunnen binnenhalen. Enquêtes invullen voor geld bijvoorbeeld is nog leuk ook en levert je zomaar enkele honderden euro’s op elke maand als je jezelf aanmeld bij alle 10 de best betaalde enquête sites in Nederland / België.

Over Bol.com

Bol.com is een belangrijke webwinkel, lang de grootste van Nederland. Met partijen als Coolblue en Amazon komt er weliswaar steeds meer concurrentie maar nog steeds is Bol bepalend in het online retail landschap. Ze zijn in 1999 opgericht door het Duitse Bertelsmann AG, en sinds 2012 onderdeel van het Nederlands Ahold Delhaize.

Het bijzondere van Bol.com is dat ze naast een eigen assortiment sinds langere tijd al het platform aanbieder voor zogenaamde externe leveranciers om hun producten te verkopen. Dit vergroot het aanbod enorm en geeft kleinere lokale ondernemers en winkels de kans om snel een groot publiek te bereiken.

De shop won vaak de titel beste webwinkel van Nederland en ook in België viel die eer hen ten deel. In 2014 werden ze zelfs verkozen tot beste webwinkel van heel Europa. Deze onderscheidingen heeft het bedrijf te danken aan verschillende factoren, maar vooral een uitstekende klantenservice, gratis bezorging, innovatieve features zoals Bol.com Select en een uitstekende overzichtelijke site hielpen hierbij.

Gerelateerde artikelen: