Cashback op Boodschappen + Gratis Acties

Auteur: |
cashback op boodschappen

Boodschappen zijn nou typisch iets waaraan ieder huishouden veel geld kwijt is.

En dus willen veel mensen hierop besparen, logisch want het is een grote kostenpost.

Maar het is best lastig om hierop te bezuinigen.

En dan ga je vaak de lekkere dingen niet meer kopen, ook zo zonde...

Gelukkig kun je ook gratis geld terug krijgen op je inkopen! En je hoeft er eigenlijk niet eens iets voor te doen...

Wij vertellen je hoe dit werkt.

In dit artikel:

Hoe kan je cashback korting krijgen op boodschappen?

Met boodschappen doelen we vaak op de inkopen die je doet bij de supermarkt. De wekelijkse boodschappen in feite. Maar eigenlijk zijn boodschappen eigenlijk alles dat je koopt in een winkel. Dat kan dus ook verder gaan dan alleen de supermarkt. Gelukkig kan je daar net zo goed cashback korting op krijgen.

De truc is om het online te bestellen. Bij webwinkels krijg je namelijk via speciale cashback sites altijd extra korting. Bovenop aanbiedingen, acties en promoties. Ook supermarkten doen hier aan mee, bijna allemaal wel.

Maar ook allerlei andere grote webshops waar je nu waarschijnlijk al vaak genoeg iets koopt. Je loopt dus eigenlijk gratis geld mis als je niet lid wordt van een cashbacksite als Euroclix. Dat is dan ook meteen de beste in Nederland.

Aanmelding is niet alleen gratis en vrijblijvend, je krijgt hier meteen 2,55 euro inschrijfbonus. Probeer het gewoon eens uit! Daarna krijg je tot 15% korting bij ongeveer 2500 webshops met daarbij alle bekende namen als Bol.com, HEMA, Media Markt, AliExpress en ga zo maar door. En dus ook de belangrijkste supermarkten. Hieronder beschrijven we in detail wat voor voordeel je daar krijgt.

Albert Heijn / Etos / Gall & Gall

Wist je dat deze winkels eigenlijk één bedrijf zijn? Ze vallen namelijk allemaal onder de organisatie Ahold. Je kan dan ook bij hen alledrie tegelijk online bestellen via 1 webshop, super makkelijk dus! Bovendien hebben zo ook maaltijdboxen waarmee je in één keer voor meerdere dagen je complete avondeten kan bestellen inclusief recept. Hoef je ook niet meer na te denken wat je gaat eten…

Je krijgt hier via Euroclix korting oplopend tot 0,5% exclusief mogelijke extra cashback acties. De exacte korting is afhankelijk van de grootte van je bestelling. Een half procent lijkt niet veel maar bedenk je dat het gratis geld is… en kijk eens hoeveel je in een jaar wel niet uitgeeft aan de supermarkt, drogist en slijter, dan is het echt nog een hele serieuze besparing!

Jumbo

Bij deze supermarkt krijg je via Euroclix een vast bedrag per bestelling van 34 cent als extra korting. Bezorgen is bovendien gratis wanneer je bepaalde actieproducten koopt. Als nieuwe klant krijg je de eerste keer € 2,38 extra cashback. Bijkomend voordeel van JUMBO is trouwens dat dit uit veel onderzoeken de goedkoopste supermarkt van Nederland blijkt waardoor je dus extra bespaart.

PLUS

Bij deze supermarkt krijg je nog hogere cashback via Euroclix, namelijk 48 cent bij een bestelling en de eerste keer is dat zelfs € 3,90. Ze hebben bovendien een extra snelle bezorgdienst waarmee je jouw boodschappen al binnen 2 uur in huis hebt, handig bij bijvoorbeeld onverwachte visite.

LIDL

Lidl is een supermarkt die wel een webshop heeft, maar daar verkopen ze vooral zaken anders dan eten. Die dus ook niet in de fysieke winkel te krijgen zijn. Je krijgt dat via Euroclix tot 2,2% extra korting op je aankopen, bovenop de actieprijzen dus.

En ze verkopen best vaak interessante en onverwachte dingen die je goed kan gebruiken tegen hele lage prijzen. Zoals speelgoed met sinterklaas en kerst, maar ook complete inrichting van je huis, kleding en elektrische apparaten.

COOP

Bij deze supermarkt krijg je de hoogste cashbackkorting van alle supermarkten via Euroclix: met 1,4% korting op je bestelling en de eerste keer zelfs 4,9%. Dat scheelt een hoop! Ook hier krijg je de bezorging gratis bij de aankoop van bepaalde actieproducten of je haalt het op in de dichtstbijzijnde winkel. Sowieso is bezorgen overigens gratis vanaf 70 euro.

Extra voordelen

De extra korting die je met cashback krijgt op je boodschappen is niet eens het enige pluspunt van online bestellen, er zijn er nog veel meer te noemen!

  • Bezorging tot in je keuken, je hoeft zelf niet meer te tillen.
  • Je hoeft dus ook niet meer naar de supermarkt toe, wat je reiskosten bespaart.
  • En het bespaart je tijd, je hoeft niet meer zelf te zoeken, af te rekenen etc.
  • Vanaf je laptop of tablet kan je veel overzichtelijker boodschappen doen. Kan je meteen de aanbiedingen erbij houden, prijzen vergelijken en vergeet je minder snel iets.
  • Als je het prettiger vindt kan je ook je boodschappen zelf ophalen, dan staan ze al voor je klaar in de winkel of bij een pick-up point.
  • Je komt niet in de verleiding om dingen te kopen die je niet nodig hebt, zoals je dat vaak wel hebt als je in de winkel loopt.
  • Als je een recept wil maken kan je die ingrediënten automatisch laten toevoegen aan je boodschappenlijstje.
  • Omdat je niet zelf hoeft te sjouwen kan je makkelijker grotere en zwaardere bestellingen doen. Als je dus groter inkoopt kan je daarmee weer extra besparen.
  • Via Euroclix kan je een alert aanzetten waarbij je een seintje krijgt bij extra acties, kortingscodes of verhoogde cashback aanbiedingen. Zo haal je altijd het beste voordeel.