Vind je het leuk om te winkelen?

Online en/of in de stad?

Maar wil je ook een beetje op je geld letten?

Of moet je gewoon bezuinigen omdat je ook je vaste lasten moet betalen?

Dan kun je natuurlijk zoeken naar een app om geld bij te houden, waar je al je uitgaven in moet bijhouden om vervolgens heel zenuwachtig geen geld meer uit te durven geven.

Krijg je alleen maar een schuldgevoel van, winkelen moet toch juist leuk zijn? Inderdaad!

Daarom hebben wij tips voor je waarmee je zelfs tijdens het winkelen kan besparen, terwijl je juist geld uitgeeft. Dat is dus extra genieten.

Wij beschrijven 3 manieren voor je waarmee je dit kan bereiken. Welke jij kiest mag je helemaal zelf weten. Weet wel dat je ze ook alle drie tegelijkertijd kan gebruiken voor maximaal effect:


Altijd en overal extra korting op tijdens winkelen

Ga jij nog wel eens winkelen in daadwerkelijk het stadscentrum of een winkelcentrum? En dan een hele dag winkel in, winkel uit? Vast niet meer zo vaak als vroeger, of helemaal niet meer?

Nee tegenwoordig kopen we massaal in via internet. Webshops verkopen eigenlijk wel alles wat je zou willen hebben, zo niet meer dan je in een fysieke store kan vinden. Er zitten nog meer voordelen aan shoppen via internet:

Zo is de bezorging én retournering vaak gratis, kan je veel beter producten en prijzen vergelijken en hoef je dus ook minder tijd te besteden aan randzaken zoals reistijd, een parkeerplek vinden of wachten op het OV, de hele stad doorlopen, tussendoor nog even wat eten, drinken en ga zo maar door.

Het grootste voordeel aan online shoppen is echter voor veel mensen nog onbekend… Misschien ook wel voor jou, dus we gaan het je snel vertellen: je kan altijd op alles extra korting krijgen… gratis!

Ja inderdaad je leest het goed: op elke bestelling en op elke aankoop krijg je geld terug, tot wel 15% en dan ook nog eens bovenop aanbiedingen, acties en tijdelijke promoties.

Bedenk je eens hoe bizar veel geld je hiermee kan besparen! Of je nu kleren koopt, accessoires, verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen, of dingen om je woning mee in te richten: jij kan daar zomaar een flink deel van in je portemonnee terugvinden. Zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Waar we het over hebben? Cashback winkelen! Er zijn cashbacksites waar je gratis lid van kan worden, en nog eens geheel vrijblijvend ook, die jou vervolgens deze korting geven bij meer dan 2000 webshops waaronder alle grote namen zoals:

Bol.com, Coolbue, AliExpress, Zalando, Wehkamp, Bonprix, OTTO, De Bijenkorf, Nike, Adidas, G-Star, Sarenza, Decathlon, LEVI’s, HEMA, Puma, Score, Jeans Centre, Superdry, Clarks, Promiss, Musthaves, Jack & Jones en Happy Socks. Om maar een kleine selectie te noemen…

De beste cashbacksite is Euroclix, maar bekijk vooral ook onze pagina over cashback verdienen om meer over dit onderwerp te weten te komen. Daar vind je allerlei tips waarop je dit het beste kan toepassen en het jezelf extra makkelijk kan maken met een automatische toolbar.

besparen winkelen

Verhoog je winkelbudget met €10.000 door op andere dingen te besparen

Waarom besparen op winkelen als je ook op andere dingen kan besparen? Helaas zien we nog te vaak dat mensen geld beknibbelen op dingen die het leven juist een beetje leuker en aangenamer maken. Niet gek want de snelste oplossing lijkt om te stoppen met uitgeven, maar dat hoeft niet altijd de beste manier te zijn!

Wij hebben op deze website heel veel tips verzameld waarmee je kan bezuinigen, maar waarbij je tegelijkertijd niet per se iets hoeft te laten. Juist slimme adviezen waarmee je hetzelfde krijgt maar dan voor minder. Hier vind je in een handig overzicht al onze bespaartips, of je kan ook onze geld besparen test (checklist) doen.

Zoals een goedkoper abonnement op TV, internet en bellen, of een lagere prijs voor je energie (licht en gas). Of een tankpas die gratis korting geeft op benzine, diesel en LPG. Daarin hoef je niet eens enig kwaliteitsverschil te merken. Maar het betekent wel dat je minder uitgeeft.

En dat geld kan je dus gewoon weer uitgeven in de winkel. Aan een leuk nieuw shirt of broek, misschien wel een paar schoenen erbij! Nieuwe dingen kopen geeft je een goed gevoel, waarom zou je jezelf dit onthouden?

Extra geld om te winkelen door slim bijverdienen

In plaats van jezelf in allerlei bochten te wringen om te besparen, want dat kan in sommige gevallen best een uitdaging zijn, kan je er ook voor kiezen om te winkelbudget te verruimen door juist wat bij te verdienen. Dan hoef je je al helemaal niet druk te maken over wat je uitgeeft, je hebt het immers specifiek voor dit doel verdiend.

Nee we bedoelen niet dat je een krantenwijk moet nemen of in het weekend achter de kassa of bar moet gaan staan, maar bijverdienen dat kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Lekker relaxt op de bank of luie stoel op te smartphone of tablet. Laptop mag ook.

Wij hebben 8 bewezen methodes voor je op de plank liggen waar je vandaag nog meer kan beginnen. Vier daarvan zijn vooral erg simpel, de andere vier zijn wat moeilijker maar leveren ook meer en sneller geld op:

Makkelijk verdienen

Klik op bovenstaande link om te bekijken welke manieren we aanbevelen om eenvoudig een zakcentje bij te verdienen. Denk aan enkele honderden euro’s per maand. Niet verkeerd toch? En dat met bijvoorbeeld enquêtes invullen voor geld of online spaarprogramma’s waar je al geld krijgt voor het lezen van e-mails en het klikken op linkjes.

Veel verdienen

Op deze pagina leer je juist methoden waarmee je snel en veel kan binnenhalen in korte tijd. Maar geld groeit niet aan de boom: er is ook een risico aan verbonden. Om met deze manieren aan de slag te gaan zal je moeten investeren. In de vorm van online beleggen, of in de vorm van het starten van je eigen internet bedrijfje zoals je eigen website of ander affiliate marketing kanaal.

Gerelateerde artikelen: