Geld Verdienen (of Besparen) met Cashback

Auteur: |
Cashback ("geld terug")

De beste cashback sites

Cashback sites geven jou gratis korting bij duizenden webshops, bovenop aanbiedingen. Dit is een bedrag dat je terug krijgt na je bestelling, vandaar "cash back" als in "geld terug".

Dit zijn de beste cashback websites en het meest betrouwbaar in Nederland. Je zal zien dat ze allemaal samenwerken met de grote namen als Bol.com, Aliexpress, Coolblue, MediaMarkt en Wehkamp.

Top 4Ervaringen / informatie
1._Euroclix
 • Hoogste kortingen tot 15%
 • Bij ruim 2400 webwinkels
 • Ook veel andere manieren van verdienen
 • Inschrijfbonus van €2,55
2. iPay
 • Korting bij veel webwinkels (meer dan 3000)
 • Snel uitbetalen
 • Inschrijfbonus van €1,25
3. NuCash
 • Meer dan 3300 webwinkels
 • Prima vergoeding;
 • Aanmeldbonus van €1,-
4._Cashback
-_-Korting.nl

 • Veel mogelijkheden voor cashback
 • Uitbetalen wel pas bij €25,-
 • Startbonus van €7,50

Waarom meedoen?

Veel makkelijker kunnen we het niet voor je maken: je krijg gratis korting bij webwinkels, over het orderbedrag dus bovenop geldende aanbiedingen en acties. Extra korting dus! En dat betekent dat je gratis geld terug krijg over zaken die je toch wel koopt. Of het nu iets is voor jezelf, of een cadeau voor iemand anders dat maakt niet uit! Bovendien, je kan via de duizenden webshops waar je deze korting kan krijgen eigenlijk alles wel kopen, hoef je ook niet meer naar de stad. Eigenlijk is het de meest briljante manier van makkelijk geld verdienen, of makkelijk besparen het is maar net hoe je het bekijkt.

Waarom wordt je beloond?

Cashbacksites zijn natuurlijk niet gek. Zij geven je niet zomaar geld terug op je aankoop. Zij werken namelijk samen met de webshops en krijgen zelf een vergoeding wanneer jij, via de link van de cashbacksite, iets bij die webwinkels koopt. Maar wat ze geniaal doen, is dat ze die vergoeding met jou delen. Dat is namelijk je cashback, die krijg je niet van de webwinkel. Let dus op: de korting gaat niet van je aankoopbedrag af, maar krijg je apart terug gestort op je account bij de cashbacksite. Dit kan je vervolgens weer overboeken naar je bankrekening. Vaak is dit vanaf een minimaal bedrag van €10,- per keer. Daarmee win jij er net zoveel mee als de cashbacksites, en weten zij zeker dat je de volgende keer ook weer terugkomt.

Hoeveel kan je verdienen?

De korting die je krijg varieert van enkele procenten tot wel 15%. Dat is natuurlijk erg veel als je er over nadenkt hoeveel je online koopt. Laat staan hoeveel je online zou kunnen kopen! Alles is namelijk wel te krijgen via webshops tegenwoordig, dus als je het slim speelt, en misschien ook wel je moeder, vader, broer en zusjes via jouw account hun aankopen laat doen kan het hard optellen tot een mooi bedrag. Wij durven te beweren dat je hiermee wel €1000,- per jaar kan verdienen!

Hoe werkt het?

Het is met de moderne technieken zo eenvoudig geworden, dat het niet meer mis kan gaan. Vroeger moest je eerst inloggen bij de cashback site en via een speciale link naar de webshop gaan voordat je kon gaan shoppen. Tegenwoordig kan je gewoon een toolbar installeren op je laptop, tablet of telefoon en wordt automatisch geregistreerd waneer je een aankoop bij een winkel doet waar de cashbacksite meer samenwerkt. Je krijgt dan gewoon een pop-up. Wel zo fijn, want dan hoef je ook niet de duizenden webshops te onthouden waar je voordeel kan krijgen. Inschrijven is altijd gratis en binnen enkele minuten gebeurd. Je krijgt zelfs al een inschrijfbonus, helemaal gratis!

Slechte cashbacksites

Het probleem bij cashback is vaak dat je aankopen niet goed worden geregistreerd. Wat ouderwetsere websites bijvoorbeeld kennen dit probleem. Heb je geen last van als je jezelf bij bovenstaande Top 4 aanmeldt! Maar kom je op een site waar je gevoel niet goed is, niet doen dan! Betrouwbaarheid is ook een belangrijk ding. Want leuk dat je de korting krijg gestort op je account, maar het moet ook aankomen op je bankrekening. Bovenstaande sites hebben we zelf getest en die zijn goed. Als laatste is het aantal webwinkels waar je cashback kan krijgen belangrijk, maar vooral ook bij welke. Een van de grotere cashbacksites CashbackXL.nl bijvoorbeeld is echt een prima site, maar werkt niet samen met Bol.com! Die staat dus ook niet in onze Top 4...

Veelgestelde vragen / FAQ

Moet je belasting betalen?

Ja eigenlijk wel, het is uiteindelijk toch een soort van inkomen. Maar als je jezelf laat uitbetalen in waardebonnen of cadeaus dan hoef je deze niet op te geven!

Is meedoen gratis?

Absoluut, inschrijven is kosteloos. Bij alle cashbacksites die wij hierboven aanbevelen krijg je zelfs al een aanmeldbonus!

Hoe word je uitbetaald?

Gewoon in geld naar je bankrekening, maar je mag er ook voor kiezen om prijzen of waardebonnen te krijgen.

Hoe oud moet je minimaal zijn?

Varieert per website, maarbij enkele kan je al inschrijven vanaf 12 jaar! Je moet enkel een e-mail en bankrekening hebben.