geld verdienen met emails lezen
Door | Geüpdatet 20 feb. 2021

Zit jij ook je werk ook uren achter elkaar emails te lezen?

En kun je de meeste zonder te bekijken alweer weg klikken?

Daar krijg je daar tenminste nog voor betaald…

En in je vrije tijd? Dan ook!

Ja echt, het is een meer dan goede manier van geld verdienen.

We gaan je uitleggen hoe jij dit ook kan gaan doen.


Waar kan je emails lezen voor geld?

Niet iedereen gaat je natuurlijk betalen omdat je een mail leest. In de eerste plaats moet je ook altijd op een link in het bericht klikken om je vergoeding te krijgen, wel even belangrijk om dat te benadrukken. Maar dan nog, wie gaat je ervoor een beloning geven?

Dat is zogenaamd geld verdienen via online spaarprogramma’s. Deze internet sites worden soms ook wel op zijn Engels get-paid-to websites genoemd (GPT sites) omdat je er betaald wordt voor simpele dingen zoals deze. Het was een van de eerste manieren van geld verdienen op internet en bestaat al sinds de vorige eeuw.

En dat blijft niet bij betaalde mails, want die de spaarprogamma’s krijg je ook een vergoeding voor klikken op banners, enquêtes invullen, likes geven op sociale media, spelletjes spelen en nog veel meer kleine opdrachtjes. Door al die variatie kan je ondanks de wat lagere vergoeding per taak toch in totaal lekker verdienen.

Welke spaarprogramma’s zijn het beste?

Oké je moet dus bij dit soort websites zijn om op deze manier wat bij te verdienen, maar welke zijn dan de beste in haar soort? Wij hebben de 10 beste spaarprogramma’s van Nederland voor je op een rijtje gezet. We hebben ze allemaal zelf voor je getest door zelf lid te worden en als mystery shopper een beoordeling te geven op een aantal punten die wij belangrijk vinden.

Uiteraard is het belangrijk dat je er redelijk mee verdient, waarbij we kijken naar de verdienste per gelezen email maar ook naar het aantal mails dat je per maand kan klikken. Want hoe meer clicks, des te meer je verdient. Naast de verdien potentie is betrouwbaarheid erg belangrijk. Want je moet het verdiende geld ook wel daadwerkelijk op je bankrekening uitbetaald krijgen voordat je er weer iets mee kan gaan doen!

De voorgenoemde spaarprogramma’s in onze Top 10 voldoen hier helemaal aan. Belangrijke tip is nog wel dat je jezelf zeker bij meerdere moet inschrijven want dan verdien je veel meer geld! Hoe meer, hoe beter eigenlijk wel, dus doe maar gewoon alle tien 🙂

Hoeveel verdien je met emails lezen?

Per mail die je leest krijg je een vergoeding. Deze verschilt per spaarprogramma en soms ook nog wel eens per soort email. De beloning varieert. Van 0,5 cent tot 2 eurocent, maar is doorgaans 1 cent. Dit lijkt weinig maar vergis je niet, een mailtje openen en klikken kost je ook maar 2 seconden werk.

Als je een beetje handig bent op je laptop en je hebt een goede muis dan heb je zomaar 30 clicks per minuut, en dat is omgerekend weer 18 euro per uur. Lang niet slecht vinden wij? Je kan ook je telefoon of tablet erbij pakken overigens, dat werkt ook gewoon. Per week mag je per programma toch wel 10 mailtes verwachten.

Het voordeel van spaarprogramma’s is dat ze nog meer eenvoudige verdien-manieren hebben om nog meer verdiensten te genereren, zoals banners klikken, cashback verdienen, enquêtes invullen voor geld, geld verdienen met spelletjes spelen en ga zo maar door. Dus met de 10 beste spaarprogramma’s bij elkaar kan iedereen zomaar simpel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen.

Waarom krijg je er eigenlijk voor betaald?

Ja dat is een goede vraag, want wat hebben zij eraan dat jij die mailtjes allemaal opent en erop zit te klikken? Nou uiteraard krijgen zij er ook voor betaald. Bedrijven schakelen de spaarprogramma’s op om hun acties onder jouw aandacht te krijgen. Per klik of soms per verkoop zijn er commerciële afspraken gemaakt. Let op dat jij vaak ook nog extra kan verdienen door in te gaan op de acties uit de reclamemails. Daarmee spaar je extra snel je saldo.

Uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat het spaarprogramma eigenlijk hun eigen beloning dat ze van hun opdrachtgever krijgen voor een deel met jou delen. Omdat ze weten dat je dan weer terugkomt + dat je ook graag meedoet met de (cashback) acties. Zo winnen jullie er allebei iets mee. Dat is ook het voordeel van geld verdienen met emails lezen.

Gerelateerde artikelen: