easy geld verdienen vanuit je luie stoel
Door | Geüpdatet 2 mrt. 2021

Wil jij easy geld verdienen vanuit je luie stoel?

Klinkt onmogelijk, maar is gek genoeg nog best eenvoudig ook.

Hoe, dat gaan we je in dit artikel uiteraard uitleggen met een top 10 manieren, verdeeld over 4 categorieën.

Is maar een paar minuten lezen.

Dus blijf nog even lekker zitten 🙂


Makkelijk geld verdienen vanuit je luie stoel

1. Surveys invullen

Enquêtes invullen voor geld is onze persoonlijke favoriet en niet zomaar. Dit is de beste manier om online geld te verdienen. Je krijgt er een goede vergoeding voor, weet altijd voordat je met een vragenlijst / survey begint wat je ervoor gaat krijgen als beloning en omdat er best veel goede enquête sites zijn kun je ook zoveel onderzoeken doen dat je er zomaar € 500,- per maand mee kan verdienen.

Wat zijn dan die goede sites? Wij hebben alle online panels voor je getest en daaruit is een lijst gekomen met de best betaalde enquête sites (Nederland & België). Schrijf je bij meerdere van deze in om ook meer inkomsten binnen te halen, het liefst bij allemaal. Dan kan je echt veel geld verdienen met enquêtes.

2. Altijd cashback

Wacht, bedoelen wij hier dat je letterlijk altijd gratis geld terug kan krijgen, op al je aankopen? Ja, dat bedoelen we! Door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven bij een cashbacksite kan je dit krijgen, en nog eens bovenop alle lopende aanbiedingen en acties ook.

Je kan je het beste aanmelden bij de beste cashback sites natuurlijk. Je krijgt gelijk een inschrijfbonus en daarna tot 15% korting / cashback bij meer dan 2400 webwinkels waaronder alle grote shops zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, Bonprix en ga zo maar door. Kortom, je kan gratis geld terug krijgen op de aankopen bij winkels waar je die nu ook al doet. Je laat gewoon gratis geld liggen als je jezelf niet aanmeldt! Tot wel € 1000,- per jaar…

3. Get-paid-to sites

In het Nederlands noemen we dit eigenlijk online spaargramma’s, maar get-paid-to sites dekt de lading eigenlijk veel beter. Daarom worden ze zo ook genoemd in andere landen.

Je krijgt namelijk bij deze sites betaald voor het doet van hele simpele handelingen. Zo eenvoudig als het klikken / lezen van reclamemailtjes, clicks geven op links en banners, of het geven van likes op social media. Dit is natuurlijk super makkelijk.

Uiteraard is de vergoeding niet heel hoog per klik, denk aan een beloning van 1 tot 2 cent, maar omdat er wel meerdere van dit soort sites zijn die veel van dit soort betaalde handelingen aanbieden kun je er in totaal nog een aardige verdienste aan overhouden!

Kijk vooral bij de beste spaarprogramma’s in Nederland. Met de Top 10 bij elkaar (schrijf je vooral bij meerdere sites in), verdien je zomaar € 500,- per maand. Vooral omdat deze sites ook betaalde enquêtes en cashback mogelijkheden bieden.

easy geld verdienen vanuit je luie stoel

Easy veel verdienen

4. Affiliate Marketing

Dit is in deze categorie onze favoriet. Het houdt in dat jij als affiliate marketeer (ook wel publisher genoemd) reclame gaat maken voor producten van andere bedrijven. Dat mag je via elk online kanaal doet dat jij wil. Denk aan social media, email, Youtube, je eigen blog, vlog, website, webshop en ga zo maar door.

En op het moment dat je succes hebt, dan krijg je daarvoor betaald. Meestal is succes een verkoop van het product, maar sommige bedrijven vergoeden je ook al per lead (inschrijving voor nieuwsbrief of aanvraag van een offerte) of zelfs al per klik op jouw advertentie.

Om het nog gekker te maken zijn er zelfs bedrijven die meten hoe vaak jouw advertenties bekeken zijn en daarvoor al willen betalen, zelfs al klikken er geen mensen. Kun je nagaan hoe makkelijk dat verdienen is en hoeveel je daarmee kan scoren.

Maar hoe kom je aan bedrijven die met jou willen samenwerken? Hier zijn speciale netwerken voor, waar jij je gratis kan aanmelden en vandaag al aan de slag kan voor grote bedrijven als webwinkels, energieleveranciers, aanbieders van tv, internet en (mobiel) bellen, verzekeraars en ga zo maar door. Ze hebben zelfs tools voor je waarmee je jouw eigen vergelijkingssites kan bouwen in 5 minuten. En natuurlijk kies je voor het beste affiliate netwerk.

Op onze pagina over geld verdienen met affiliate marketing lees je meer over het onderwerp en geven we je allerlei tips hoe je dit aan kan pakken. Want je snapt wel dat je dit niet even in een avondje geregeld hebt. Om echt succes te hebben moet je in feite ondernemer worden. Maar er zijn met deze manier dan ook al een heleboel mensen zover gekomen dat ze er hun baan van konden maken, of zelfs rijk van zijn geworden.

5. Sociale media

Oké denk hier eens over na: social media zijn gratis, iedereen kan zich aanmelden. Waarschijnlijk ben jou nu ook al lid van meerdere van dit soort netwerken. Heb je dan wel in de gaten dat je nu op dit moment zomaar met miljarden mensen over de hele wereld in contact bent? Dat je ze allemaal kan bereiken met één simpel berichtje?

Natuurlijk kan je hier geld aan overhouden! Zoals dus met affiliate marketing maar en zijn nog meer manieren. En door die tegelijkertijd toe te passen kan je echt veel inkomsten genereren. Lees meer over geld verdienen met social media, waar je ook meer informatie kan vinden over alle specifieke sociale netwerken zoals geld verdienen met Youtube of verdienen met Facebook bijvoorbeeld.

Ook kan je tips vinden over het krijgen van volgers bijvoorbeeld, want dat is een grote factor die beïnvloed of en hoeveel succes je daadwerkelijk gaat bereiken.

6. Jouw eigen website

Een eigen website, dat is toch de droom van elke echte internet ondernemer? Wel die van ons wat daarom zijn we er ook mee begonnen 😉

Hoe dan ook, met een site kan je op allerlei manieren geld verdienen, en het leuke is dat je helemaal zelf mag weten wat voor site het is. En waarover je op je site gaat schrijven. Het is jouw eigen winkeltje. Wij geven je tips op onze pagina geld verdienen met een website.

Waar je mee moet beginnen, hoe je meer bezoekers krijgt, en op welke manieren je aan die bezoekers geld kan verdienen. Daar zijn meerdere manieren voor maar het ligt ook een beetje aan je soort site welke het beste werkt.

Beleggen, ook vanuit je luie stoel

7. Crypto

Cryptomunten of cryptovaluta zijn vooral bekend vanwege de Bitcoin. Maar er zijn meer soorten zoals de Ripple en Ethereum. En nog eens duizenden anderen. Ooit begonnen als manier om zonder banken geld te kunnen uitwisselen, nu een gigantische markt voor beleggers.

Op onze pagina over geld verdienen met cryptovaluta vind je de beste manieren om zelf ook aan de slag te gaan met deze digitale valuta. Van investeren tot traden en zelfs rente op je munten, er zijn genoeg opties.

8. CFD

Dit is de afkorting voor contracts-for-difference. Klinkt lastig, maar is juist heel erg makkelijk! Het maakt beleggen toegankelijker voor meer mensen, en kan ervoor zorgen dat je 30 keer zo snel winst maakt als met normale aandelen. Of dat je even snel juist verliest… dus je moet wel even onze tips doorlezen over CFD handel.

Besparen is easy

Geld besparen is eigenlijk nog luier dat het verdienen, want door ervoor te zorgen dat je minder uitgeeft houd je ook meer over. Wij hebben manieren voor je waarbij je niks hoeft te laten maar wel bezuinigd op bijvoorbeeld je vaste lasten. Zo heb je doorlopend meer geld voor andere dingen.

9. Bespaartest

In onze gratis en handige bespaartest kom je er in 15 korte ja/nee vragen achter hoeveel jij nog kan besparen. Zo gebeurd, maar scheelt je een hoop.

10. Alle bespaartips

Je kan ook zelf rustig door al onze adviezen heenlopen. In dit overzicht met alle bespaartips vind je per categorie alle manieren terug. Handig als je al een idee hebt welke kosten je wil of kan verlagen. In totaal kan je ruim € 10.000,- per jaar besparen. Dat is pas easy geld verdienen vanuit je luie stoel!

Gerelateerde artikelen: