geld verdienen met klikken op banners
Door | Geüpdatet 20 feb. 2021

Vervelend hé, al die banners op vrijwel alle websites tegenwoordig?

Tussen elke alinea in artikelen, of zelfs pop-ups die je achtervolgen.

Je kan niet Googelen naar een onderwerp of je wordt er nog maanden mee achtervolgd via allerlei ads.

Natuurlijk kan je die blocken met een speciale extensie…

Maar wat nou als je met die irritante en schreeuwerige banner juist geld kon verdienen?

Dat kan. En het is nog super makkelijk ook.

Gaan we je hieronder uitleggen, je kan direct aan de slag.


10 sites waar je betaald op banners kan klikken

Het klinkt leuk en aardig, betaald krijgen om een beetje te klikken op bannertjes, maar waar kan je dat überhaupt doen dan? Nou, dat kan bij zogeheten online spaarprogramma’s. Dit wordt ook wel eens get-paid-to websites genoemd, want dat is hoe het heet in Amerika en daar is dit ooit ontstaan.

Het heeft deze naam omdat je vergoed wordt voor het uitvoeren van bepaalde eenvoudige taken. En één van de meest voorkomende daarvan is dus de betaalde klikbanners. Maar er zijn meer simpele handelingen die jou geld opleveren, zoals mails lezen, spelletjes spelen en nog veel meer.

Er zijn heel veel van dit soort sites, maar er zijn helaas ook heel veel slechte daaronder te vinden. En dan bedoelen we sites die je verplichten om mee te doen aan acties middels accountscore (die je geld kosten in plaats van opleveren, zoals Zinngeld), of programma’s waar uit ervaringen blijkt dat je verdiensten helemaal niet worden uitbetaald. Heb je al dat werk voor niks gedaan!

Daarom hebben wij er onderzoek naar gedaan en zijn we gekomen tot een top 10 beste spaarprogramma’s van Nederland. Deze verdienen het beste omdat ze de hoogste beloningen geven, en bovendien hebben we ze allemaal zelf getest of ze betrouwbaar zijn. Schrijf je vooral bij meerdere websites in want dan kan je ook meer verdienen!

Waarom krijg je betaald?

Oké, die spaarprogramma’s geven je dus een beloning voor het klikken op een reclamebanner. Maar waarom doen ze dat eigenlijk? Het antwoord ligt natuurlijk enigszins voor de hand: ze verdienen er zelf ook iets aan!

Zij krijgen namelijk een vergoeding van de adverteerder als ze bezoekers naar de website achter de klik brengen, of een commissie als er via die kliks daadwerkelijk iets wordt gekocht bij de partij waarvan de reclame is.

Om echter mensen zover te krijgen om te gaan klikken en vooral ook die clicks te blijven doen, delen ze die inkomsten gewoon voor een deel met jou zodat jullie er allebei iets aan overhouden, win-win! Best een slim model vind je niet?

Hoeveel verdien je met banners klikken?

Alleen met de banieren (dat is Nederlands voor banners) verdien je geen bakken met geld, denk maar aan 1 cent per klik gemiddeld. Maar ja, het kost je ook maar 1 seconde van je tijd. En omdat je vaak meerdere clicks kan doen, en ook nog eens bij meerdere spaarprogramma’s tegelijk lid kan zijn, kan het een grappige bijverdienste worden.

Vooral omdat je ook steeds die cent krijgt voor elke gelezen e-mail, je kan verdienen met spelletjes, vrienden aanbrengen, jackpot trekkingen, cashback shoppen, likes geven op social media, meedoen aan (gratis) acties, inschrijven voor nieuwsbrieven en vaak nog heel veel meer. Met alle 9 beste spaarprogramma’s tezamen pak je makkelijk € 300,- per maand!

Nog meer simpel verdienen

Niet gek toch, dat het zo makkelijk geld verdienen is op internet? Maar er zijn nog veel meer manieren dan alleen de get-paid-to sites om dit te doen! Lees vooral eens ons artikel over simpel geld verdienen. Daarin leggen we je de 4 beste manieren uit om online eenvoudig te kunnen bijverdienen.

En dat is dan meer dan een kleine bijverdienste hoor, dat kan een klein extra inkomen worden elke maand! Alleen al met enquêtes invullen voor geld al een paar honderd euro. Want om je maar meteen een belangrijk punt uit dat artikel mee te geven: spaarprogramma’s zijn niet eens de nummer 1, en ook niet eens de nummer 2 op die lijst!

Andere manieren van verdienen via internet

Zijn er maar 4 methodes om online geld te verdienen zoals de paragraaf hierboven suggereert? Nee natuurlijk niet. Maar de overige methodes die we je aan kunnen bevelen, durven we niet te bestempelen als “simpel”. Waarom niet?

Nou, deze nemen wat meer denkwerk met zich mee. Een voorinvestering (zoals een eigen website of webshop oprichten), of hebben een bepaald risico dat ze met zich meebrengen (zoals beleggen, welke vorm dan ook). Deze kan je teruglezen in ons artikel veel geld verdienen in korte tijd.

Voordeel is dan wel weer dat dit extra werk zich ook uitbetaaltin meer inkomsten! Zoals de titel al doet vermoeden inderdaad. Sterker nog: met de methodes die we daar noemen kan je een compleet inkomen scoren, misschien wel je eigen bedrijf oprichten en uiteindelijk eindigen als mega rijke internetondernemer!

Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. En je gaat ook niet morgen al euro’s op je bankrekening terugzien als je die eigen website maakt of begint als affiliate marketeer. Dit is meer een spel voor de wat langere termijn, maar als je echt wil en er vol voor gaat dan kan iedereen slagen.

Wij zijn ook niet briljant, maar werken voor een baas dat hoeven we niet meer… en dat is toch heerlijk?

Beleggen is trouwens niet iets dat wij daarvoor hebben gedaan, want wij houden helemaal niet van risico. Maar dit kan voor jou wel een optie zijn. Als je jezelf namelijk kan beheersen in het casino, kan je dat ook op de beurs. En dan kan je daar grotere winsten behalen dan je voor mogelijk houdt. Lees eens of het iets voor je is in ons gratis Geld Beleggen Stappenplan.

En mocht je denken dat je over een groot vermogen dient te beschikken om alleen al te kunnen denken aan beleggen dat het je het mis, kijk maar eens naar ons artikel Beleggen met weinig geld, werkt al met 10 euro!

Gerelateerde artikelen: