samenwerken adverteren

Mocht je willen samenwerken of adverteren op onze website dan nodigen we je uit om met ons contact op te nemen via info@geldgenius.nl om de mogelijkheden te bespreken. Of je kan ons inschakelen via het platform Linkpizza. Wij staan altijd open voor samenwerking, als het maar toegevoegde waarde heeft voor onze bezoekers. Denk ook aan linksplaatsing en het plaatsen van artikelen en advertorials.

Onze bezoekers

Gezien de breedte van de onderwerpen waarover we schrijven hebben we bezoekers in alle leeftijdscategorieën, van scholier tot ouderen. Net iets meer vrouwen bezoeken onze site dan mannen dat doen (55% om 45%).

We ontvangen vrij stabiel 20.000 unieke bezoekers per maand, voor een groot deel via mobiel (>70%). Met 1,57 pagina’s per sessie komt dat neer op iets meer dan 30.000 bekeken pagina’s.

Review laten schrijven

Reviews schrijven wij zo onafhankelijk mogelijk, en in principe altijd vanuit eigen ervaringen. Ben je het ergens niet mee eens in onze geschreven artikelen? Dan horen wij graag een beargumenteerde uiteenzetting waarom wij onze mening moeten herzien. Wij erkennen het direct als wij het niet bij het rechte eind hebben.

Wil je graag dat we een review over je schrijven? Prima, maar we kunnen je niet op voorhand beloven dat die uitsluitend positief zal zijn, dus zorg dat je zeker van je zaak bent. Het gaat ons om onze bezoekers en dat zij eerlijke en betrouwbare informatie krijgen.

Samenwerken via tussenpartij

Werk je graag via een platform, dat is ook mogelijk! Wij zijn onder andere te vinden op https://bloggersbenelux.com/