Samenwerken / Adverteren

samenwerken

Onze voorwaarden & criteria

Mocht je willen samenwerken nodigen we je uit om met ons contact op te nemen via ons contactformulier. Wij staan altijd open voor samenwerking, als het maar toegevoegde waarde heeft voor onze bezoekers.

Kom dus met een concreet voorstel dat echt iets betekent voor mensen om slimmer met hun geld om te gaan, niet om enkel aan onze bezoekers te verdienen. Dat is niet te rijmen met wie wij zijn, onze visie en missie. Verzoeken die hier niet aan voldoen zullen we niet beantwoorden.

Derhalve doen wij NIET aan:

  • Betaalde links plaatsen. Als je een goede site hebt dan linken we vanzelf wel naar je toe.
  • Linkruil, ook niet A-B-C of wat zogenaamde SEO "specialisten" tegenwoordig ook nog aanraden.
  • Gast blogs plaatsen. Wij schrijven graag onze artikelen zelf. Content die we aangeleverd krijgen is vaak gewoon niet van goede kwaliteit.
  • Verwijzen naar programma's of partijen waar wij niet achter staan.
  • Adverteren voor zaken die niets te maken hebben met de content waarbij deze worden getoond.  

Onze reviews

Reviews schrijven wij zo onafhankelijk mogelijk, en in principe altijd vanuit eigen ervaringen. Ben je het ergens niet mee eens in onze geschreven artikelen? Dan horen wij graag een beargumenteerde uiteenzetting waarom wij onze mening moeten herzien. Wij erkennen het direct als wij het niet bij het rechte eind hebben.

Wil je graag gereviewed worden? Prima, maar we kunnen je niet beloven op voorhand dat die helemaal positief zal zijn, dus zorg dat je zeker van je zaak bent. Nogmaals: het gaat ons om onze bezoekers, en dat die eerlijke en ongefilterde informatie krijgen.