Door | Geüpdatet 3 mrt. 2022

Hoe vaak bestel jij je avondeten via Thuisbezorgd.nl?

Of ’s avonds voor de lekkere trek nog een pizza, hamburger, sushi of spare ribs?

Vast vaak genoeg!

Wist je echter dat je op al die bestellingen, echt elke maaltijd en snack, cashback korting kunt krijgen?

Gratis geld terug op je order dus, zelfs bovenop andere kortingsacties of vouchers?

Wij hebben uitgezocht hoeveel je dit scheelt bij de beste cashbacksites en welke van hen jou de allerhoogste korting geeft.


Thuisbezorgd cashback vergelijken

We doen de vergelijking voor de top 10 beste cashbacksites van Nederland, om er zo achter te komen waar je de hoogste korting ontvangt. De sites staan in de tabel hieronder in die originele volgorde, dus de beste cashbacksite is Euroclix op nummer 1, enzovoort. Lees die pagina waarom dit de ranking is, want dit gaat verder dan alleen de hoogte van de cashbackkortingen alleen.

Als we echter alleen kijken naar het populaire Thuisbezorgd, dan komt Shopbuddies als nummer 1 uit de bus, want zij geven hier de beste korting. Zoek je dus specifiek een cashback programma om bij Thuisbezorgd met voordeel te kunnen bestellen dat moet je daar lid worden. Scheelt je een flink wat geld, 3% op al je bestellingen, tel dat maar eens op in een heel jaar.

Cashback siteKorting bij Thuisbezorgd
1. Euroclix4,8% korting
2. iPay1% korting
3. NuCash1% korting
4. CashbackKorting2% korting
5. BespaarPortaalgeen partner van Thuisbezorgd
6. Gekkengoud1% korting
7. EnquêteClub2% korting
8. ShopBuddies3,00% korting
9. DirectVerdiendgeen partner van Thuisbezorgd
10. Geldracegeen partner van Thuisbezorgd

Andere belangrijke factoren

Het is niet zomaar dat Shopbuddies in deze vergelijking heel goed scoort, maar in de overall ranking wat minder. Dit heeft namelijk met een hoop factoren te maken. Zo zijn veel er cashback websites die naast deze cashbackkorting nog andere methodes hebben waarmee je geld kan besparen of verdienen via hun programma.

Dus: zoek je enkel voor Thuisbezorgd een manier om daar goedkoper je bestelling te kunnen plaatsen dan is het verstandig om dit via Shopbuddies te doen. Maar zoek je in algemene zin naar een goede site om geld te besparen of verdienen dan is het wijs om je daarnaast ook bij Euroclix aan te melden, dat zit elkaar niet in de weg.

Die laatste biedt namelijk ook mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes invullen, spelletjes spelen, e-mails lezen, vrienden aanbrengen en nog veel meer. Daardoor zal je alleen maar sneller verdienen en je verdiensten eerder uit kunnen laten betalen.

Meer besparen

Heb je interesse in nog meer goede methodes van geld besparen? Daar vertellen we je hier graag meer over! Cashback verdienen is zeker een hele goede manier, maar er zijn er nog veel meer om geld te besparen via internet en dat is simpeler dan je denkt.

Doe om te beginnen vooral onze handige geld bespaartest. Daarin hoef je maar 16 korte ja / nee vragen te beantwoorden om erachter t komen hoe je de meeste voorkomende kosten van een gemiddeld gezin in Nederland omlaag kunt brengen. In totaal levert dat een potentiële besparing op van meer dan 10.000 euro per jaar, terwijl je er eigenlijk niks minder voor terug krijgt. Je hoeft dus niet op een houtje te bijten om dit te kunnen bereiken.

Meer verdienen

Waar er dus meer manieren zijn om te besparen zijn er in overtreffende trap nog veel en veel meer mogelijkheden om geld te verdienen op internet. Wij vertellen je de 44 belangrijkste die betrouwbaar zijn en bewezen hebben geld op te leveren, van een beetje bijverdienen tot een heus inkomen. Zonder gokken, (voor)investeren, enige technische kennis en zo min mogelijk risico.

We dagen je uit om er gewoon een paar uit te proberen, hoeft je niet veel tijd te kosten om te ervaren hoe eenvoudig heb is. Bijvoorbeeld geld verdienen met spaarprogramma’s: die betalen je al voor het klikken op bannersklikken op advertenties en het spelen van spelletjes. Je hoeft hier dus nog niet eens bij na te denken en het levert je zomaar enkele tientjes tot een paar honderd euro per maand op.

En vergeet niet het invullen van enquêtes, waarbij je niet alleen maar vragenlijsten hoeft in te vullen maar geregeld ook producten kan testen voor geld, of reclames mag beoordelen. En het levert je zomaar 200 euro per maand op, zeker je jezelf aanmeld bij alle 10 van de best betaalde enquête sites in Nederland / België.

Over Thuisbezorgd.nl

Heb je honger, geen eten in huis of moet je alweer overwerken? Dan biedt Thuisbezorgd.nl de oplossing! Thuisbezorgd.nl is de grootste eten-bestelsite van Nederland. Je kunt namelijk online o.a. pizza, chinees, burgers, shoarma en sushi bestellen bij duizenden bezorgrestaurants in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland. De maaltijden bestel je altijd bij lokale horeca gelegenheden die zijn aangesloten op het platform.

De site is in 2000 opgericht door een student in Enschede genaamd Jitse Groen. Klein begonnen maar inmiddels beursgenoteerd aan de AEX, actief in 24 landen en succesvol met meer dan 500 miljoen afgeleverde maaltijden in 2020 en meer dan 2 miljard euro omzet.

Gerelateerde artikelen: