met spoed geld lenen zonder papierwerk
Door | 13 dec. 2023

Met spoed geld lenen?

Zonder papierwerk gaat het aanvragen een stuk rapper.

Hoe kort het afsluiten duurt en hoe snel je over het geld kan beschikken ligt wel aan hoeveel je precies moet hebben.

Zeker als je haast hebt en geen tijd om tig administratie & papieren in te vullen is dat beter haalbaar bij een kleiner bedrag.

We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.


Met spoed geld lenen zonder papierwerk t/m €1800

Het soort lening dat je met de meeste snelheid op je rekening kan krijgen is een zogenaamd spoedkrediet. Dat noemt men ook wel eens een flitskrediet of minilening. Die naam komt voort uit het maximale bedrag dat je op deze manier kan krijgen, namelijk € 1800,- Ook gaat het aanvragen lekker rap.

De reden dat dit de maximale hoogte is, is dat daarmee het risico beperkt is voor de verstrekker. Die geeft in ruil daarvoor overigens wel een heleboel voordelen, vooral de beste en grootste partij die deze service verleent is Saldodipje. Ze zijn onderdeel van de internationale online bank Ferratum Group.

Zo kan je deze manier van lenen als goedgekeurd krijgen met enkel je paspoort of ID-kaart. Verdere documentatie is in principe niet nodig al kan dat voor extra controle wel worden gevraagd. Geen moeilijke papieren, geen lange en ingewikkelde formulieren en paperassen, geen eindeloze invuloefening. Zelfs geen BKR toets maar een eigen kredietcheck. Daarmee is het aanvragen simpel en zonder gehaast al geregeld in 5 tot 7 minuten.

Je hebt wel een persoonlijke garantsteller nodig. Die kan je echter ook later aangeven, tot 5 dagen nadat je het geld al binnen hebt. Daarnaast is het ook een voordeel dat dit soort leningen een beperkte looptijd hebben van 30 dagen tot 2 maanden. Dat betekent namelijk dat je daardoor in absolute zin minder rente betaalt.

Stel je leent € 1.000,- dan is de looptijd 45 dagen. Na die periode betaal je het bedrag terug plus rente van € 16,22 om precies te zijn.

Leen je meer, bijvoorbeeld € 1.500 dan is de looptijd 62 dagen. Je betaalt terug in gelijke termijnen van 31 dagen. De rente is dan €24,49

Vanaf 2500 of 5000 lenen is lastiger met spoed of zonder papierwerk

Toch hoger bedrag nodig? Dan zal je toch moeten beseffen dat je niet zomaar in de gauwigheid aan een geldsom al komen. Je zal dan namelijk voor een aanvraag met moeten doen en ook aan meer voorwaarden moeten voldoen, zoals dus de BKR check en inkomensbepaling. Belangrijk blijft dan wel dat je goed rente vergelijkt tussen aanbieders, zodat je de laagste hebt. Dat scheelt je namelijk altijd een heleboel geld!

In onze leningen vergelijken tool zie je live de 5 beste leenrentes van dit moment. Je kan direct doorgaan naar de aanbieders voor meer informatie en om online af te sluiten. Via “alle leenrentes” kan je echter nog dieper en gerichter vergelijken vanaf € 2.500,- tot een bedrag van € 75.000,- Let wel op dat de meeste aanbieders pas zaken doen vanaf € 5.000,-

Klik je op “alle leenrentes” dan kan je bijvoorbeeld specifiek vergelijken voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Maar ook kan je berekenen hoeveel je kan lenen en vergelijken om een bestaande lening over te sluiten naar een lagere rente (dat kan ook veel voordeel opleveren).

Professioneel advies over met spoed geld lenen zonder papierwerk

Zelf vergelijken is wellicht sneller, maar niet per se goedkoper. Een expert inschakelen voor wijze raad is zelfs een heel goed idee. Al is het maar om te kijken of de rente die je zelf hebt gevonden in je vergelijking inderdaad wel zo goed is. Een offerte opvragen kost in principe toch nog niks, dus wat houd je tegen? Je krijgt bovendien binnen 1 dag al een antwoord!

Wij raden je dan wel aan om dit te doen via Krediet Groep NL. Deze partij is helemaal gespecialiseerd in leningen en doet al jaren advieswerk in deze sector. Ze zijn bovendien onafhankelijk en bieden altijd de beste rentes. Ze zijn dus niet gebonden aan een bank, dealer, verzekeraar of leasemaatschappij. Ook kunnen ze je adviseren bij een negatieve BKR of oversluiten van een bestaande lening.

Alternatieven voor met spoed geld lenen

Je hoort en leest dit tegenwoordig overal: “geld lenen kost geld”. Dat klopt. Daarom willen we je er ook zeker nog even op wijzen dat een lening niet altijd de enige oplossing hoeft te zijn! Natuurlijk is het de “makkelijke weg” en is het allemaal zo geregeld, maar denk ook eens na over de volgende zaken:

Zo is kun je in deze tijd heel simpel online geld bijverdienen. En dan denk je dat levert vast niet veel op… nou echt wel! Zomaar enkele honderden euro’s per maand. Wij lopen met je door de betrouwbare opties heen die we zelf hebben getest. Vooral verdienen met cashback en enquêtes invullen zijn voor iedereen interessant. Het zal je verbazen hoe eenvoudig je hiermee een mooie bijverdienste kan binnenhalen zonder al te veel moeite.

Je kan ook bekijken of je kan besparen of je uitgaven. Zodat je meer geld overhoudt aan het eind van elke maand en zo meer financiële ruimte krijgt om bepaalde andere dingen te kunnen betalen. Ook hier kun je via internet tegenwoordig heel veel over lezen. Wij hebben alle interessante tips voor je verzameld in onze geld besparen test. Met alle tips bij elkaar kan je meer dan € 10.000,- per jaar bezuinigen.

Wil je een grote aankoop doen die eigenlijk ook wel even kan wachten? Dan is sparen een goede optie. Bekijk dan vooral even ons artikel over meer uit je spaargeld halen. Dan haal je eerder je spaardoel omdat je meer inlegt en een hogere rendement ontvangt.

Laatste alternatief is nog beleggen. Dit kan sneller en meer geld opleveren dan zowel verdienen als besparen en sparen. Maar er zit ook zeker risico aan vast! Lees jezelf dus goed in. En denk nou niet dat je alleen kan beleggen als je al veel geld hebt, in ons artikel geld beleggen met klein bedrag bewijzen we dat dit absoluut niet nodig is. Zelfs met je wisselgeld of een tientje kan je in principe al van start.

Gerelateerde artikelen: