spoed minilening direct gestort
Door | 13 dec. 2023

Heb je met spoed een minilening nodig? 

Dus snel aanvragen en direct gestort op je rekening?

Het geld staat mogelijk al binnen 24 uur op je rekening en de aanvraag kost je niet eens 5 minuten.

Zo snel kan het geregeld zijn.

Wij vertellen je waar je moet zijn.


spoed minilening saldodipje

Spoed minilening

Een minilening noemen we ook wel eens een flitskrediet. Dat is mede omdat het aanvragen ervan zeer makkelijk en laagdrempelig is. Je hebt er niks voor nodig behalve je ID kaart en je kan het formulier invullen (let op, geen rijbewijs). Dus geen lange formulieren of veel gegevens invullen. En ook geen bergen met documenten.

Dat het een minilening wordt genoemd komt overigens vooral vanwege de bedragen die je kan krijgen: 100 tot 1800 euro per keer. Een beperkt bedrag dus, maar juist dat zorgt er wel voor dat de regels zo soepel zijn: het risico voor de verstrekker is namelijk daardoor ook beperkt.

Er zijn ook mensen die het een spoedlening noemen en dat komt ook omdat het hele proces zo snel verloopt. Niet alleen het aanvragen zonder teveel moeilijke contracten en vragen, maar ook het uitkeren gaat zeer snel. De aanvraag wordt zo snel mogelijk beoordeeld en daarna staat het geld soms al dezelfde dag en vrijwel altijd binnen 24 uur op jouw rekening.

saldodipje minilening direct gestort

Minilening aanvragen

Een minilening vraag je aan bij Saldodipje. Dit is de enige aanbieder die dit momenteel doet binnen Nederland. Voorheen waren er wel meer partijen maar die zijn inmiddels door de AFM verboden. Bij deze partij weet je dus wel dat je goed zit want zij voldoen wel aan alle erkenningen.

Ze zijn onderdeel van de grote online bank Ferratum Groep, een beursgenoteerde organisatie aan de Duitse beurs in frankfurt. Het bedrijf zelf is van origine Fins en is inmiddels onderdeel van Multitude. Al meer dan 2 miljoen klanten gingen je wereldwijd voor.

Minilening direct gestort

Het aanvraagproces van Saldodipje is maximaal gestroomlijnd en makkelijk gemaakt. Je kan dit zelfs snel op je mobiel invullen en kost je maar een paar minuten. Doordat er weinig eisen aan de aanvraag zitten kan deze ook snel worden beoordeeld.

Juist omdat Saldodipje weet dat er vaak spoed is maken ze haast met de uitbetaling. Juist de snelheid en eenvoud onderscheid ze van de grote banken en kredietverstrekkers. Het komt voor dat het geld dezelfde dag nog op je rekening verschijnt, en in principe is dat sowieso het geval binnen 24 uur na goedkeuring van je aanvraag.

Dat betekent dat je in gevallen van een spoedgeval je snel over geld kan beschikken. Dat maak deze soort lening dus bij uitstek geschikt voor dit soort situaties, waarbij snel een rekening moet worden voldaan maar het geld daarvoor nu net even niet beschikbaar is.

Spoed minilening aflossen

Laatste belangrijke kenmerk van een minilening is het aflossen ervan. Dit gebeurt namelijk ook snel in vergelijking met andere soorten kredieten zoals een persoonlijke lening. Die hebben namelijk vaak een looptijd van enkele jaren, een minilening daar doe je maar enkele weken over.

De looptijden zijn afhankelijk van het geleende bedrag maar zijn altijd 30, 45 of 62 dagen. Die laatste is dan in twee termijnen van 31 dagen. Dit is snel, dus je moet je vooral wel goed bedenken of je tegen die tijd alweer het geld hebt. Je wilt namelijk niet een aflossing missen want daar kunnen boetes aan vastzitten.

Voordeel van de korte looptijd is wel dat je relatief minder rente betaalt, in absolute zin dan. Het rentepercentage is weliswaar hoger dan bij een persoonlijke lening, namelijk 13-14%, maar in absolute zin is het rentebedrag daardoor lager dan wanneer je bijvoorbeeld 2 jaar lang 4% rente moet betalen.

Wanneer spoed minilening afsluiten

Er zijn meerdere situaties te bedenken wanneer een spoed minilening een handige oplossing is. De snelheid met name maakt dat je nu direct iets kan betalen dat echt niet kan wachten. 

Bijvoorbeeld als je auto kapot is en een reparatie nodig heeft om naar je werk te kunnen reizen en jouw salaris pas over een paar weken weer komt. Of je CV-ketel stopt er midden in de winter mee en moet vervangen worden maar je hebt net niet genoeg geld daarvoor omdat je salaris op is aan de kerstcadeaus, maar volgende week krijg je jouw eindejaarsuitkering.

Of omdat je een mooie reis gaat maken en nu daarvoor graag een nieuwe camera wil kopen en die daarna kan aflossen omdat dan je vakantiegeld gestort wordt. Of je wilt nu je ouders een mooi groot cadeau kunnen geven voor hun 50-jarig huwelijk en weet dat je de spoed minilening volgende maand kan aflossen omdat je dan een bonus krijgt van je werk.

Je haalt als het ware die bonus dus naar voren zodat je die nu al kan uitgeven. Of je vakantiegeld, belastingteruggave, meevaller van de energiemaatschappij, noem het maar op. Het gaat er in ieder geval om dat je het weer kan terugbetalen.

Natuurlijk kost je dit wel rente, want geld lenen kost altijd geld. Maar in deze gevallen kan je dat er voor over hebben. Zeker gezien de rentebedragen dus relatief meevallen en transparant zijn:

Spoed minilening rente voorbeelden

Dit zijn de huidige rentes bij Saldodipje voor een spoed minilening. Let op dat dit slechts een paar voorbeelden zijn, je kan ook andere bedragen lenen tussen minimaal 100 en maximaal 1500.

BedragLooptijdRente
€ 100,-30 dagen€ 1,08
€ 200,-30 dagen€ 2,16
€ 500,-30 dagen€ 5,40
€ 700.-45 dagen€ 11,35
€ 900,-45 dagen€ 14,60
€ 1200,-62 dagen *€ 19,53
€ 1500,-62 dagen *€ 24,49
* Bij een looptijd van 62 dagen betaal je terug in 2 gelijke termijnen van alk 31 dagen

Gerelateerde artikelen: