Het kiezen van de juiste leaseauto is een belangrijke beslissing waarbij je met een aantal zaken rekening moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke eisen en wensen je hebt met betrekking tot de auto, zoals het aantal zitplaatsen, het brandstoftype, de grootte van de bagageruimte en het verbruik. Vervolgens kun je kijken welke auto’s voldoen aan deze eisen en welke daarvan passen binnen je budget. Het is ook goed om te letten op zaken zoals de CO2-uitstoot en de veiligheidscijfers van de auto.

Er zijn verschillende voordelen aan het leasen van een auto. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen voor een nieuwe auto en ben je verzekerd van een betrouwbare en nieuwe auto zonder onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Daarnaast is het mogelijk om te profiteren van extra diensten, zoals pechhulp en vervangend vervoer, en kun je vaak kiezen uit verschillende modellen en opties.


Hyundai en Peugeot zijn populaire leaseauto’s en dat is niet voor niets!

Peugeot en Hyundai zijn beide populaire merken voor leaseauto’s en staan bekend om hun betrouwbaarheid, zuinigheid en stijlvolle uitstraling. Peugeot is een Frans automerk en staat bekend om zijn comfortabele en sportieve auto’s, terwijl Hyundai een Zuid-Koreaans merk is dat bekendstaat om zijn betrouwbaarheid en innovatieve technologieën.

Naast de algemene voordelen van het leasen van een auto, hebben zowel Peugeot als Hyundai specifieke voordelen te bieden als leaseauto’s. Peugeot heeft bijvoorbeeld een sterke reputatie op het gebied van veiligheid en heeft vaak hoge scores in crashtesten. Daarnaast heeft het merk diverse modellen met een laag brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot, waardoor je bijvoorbeeld kunt profiteren van een lagere bijtelling.

Hyundai staat bekend om zijn innovatieve technologieën en heeft diverse elektrische en hybride modellen in het assortiment. Daarnaast biedt Hyundai als één van de weinige merken een garantie van vijf jaar op al zijn leaseauto’s, wat zorgt voor extra zekerheid en gemoedsrust tijdens het leasen van een auto. Ook heeft het merk diverse modellen met een hoog comfortniveau en een luxe uitstraling, waardoor je in stijl kunt rijden tijdens je leaseperiode.

Voor welke auto kies jij? Ga je voor een nieuwe Hyundai Tucson, een Hyundai Kona of toch een Peugeot 208, 308 of 508? Het is een goed idee om private lease aanbieding(en) te vergelijken, zo weet je zeker dat je binnen de kortste keren met plezier in een nieuwe leaseauto rijdt!

In Nederland rijden op dit moment ongeveer 1,2 miljoen leaseauto’s rond

Het grootste gedeelte hiervan wordt zakelijk geleased. Het leasen van een auto biedt diverse voordelen, zoals de zekerheid van vaste maandelijkse kosten, het gemak van alle autozaken geregeld via de leasemaatschappij en het ontbreken van onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie. Daarnaast biedt het leasen van een auto de mogelijkheid om altijd in een nieuwe en moderne auto te rijden. Een leuk feitje over leasen is dat er steeds meer elektrische auto’s geleased worden, mede dankzij de gunstige fiscale voordelen en subsidie die hieraan verbonden zijn. Daarnaast bieden diverse leasemaatschappijen tegenwoordig ook zogenaamde ‘private lease pools’, waarbij meerdere mensen samen een auto delen via een leaseconstructie, wat zorgt voor extra duurzaamheid en kostenbesparing.