Geld Lenen binnen 24 uur op je Rekening

Auteur: |
24 uur

Een lening aanvragen en afsluiten is een lastig en vaak langzaam proces.

Dat komt niet goed uit als je het geld snel nodig hebt.

Maar er zijn ook manieren waarbij je het binnen 24 uur geregeld en uitbetaald kan hebben.

En die zijn eenvoudiger dan je misschien nu nog denkt…

Het ligt er alleen aan hoeveel je precies nodig hebt.

In dit artikel:

Lening tot max. 2.500 €

De soorten leningen die je in Nederland kan afsluiten kan je grofweg splitsen in twee categorieën. Tot en met tweeduizend euro kan je een zogenaamde minilening of flitskrediet krijgen, daarboven zal je kunnen kiezen tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.  

Meer vormen zijn er niet mogelijk, of je moet een zakelijke lening nodig hebben. Een onderhandse lening of een lening met onderpand (zoals een hypotheek) laten we even buiten beschouwing. Technisch gezien is rood staan bij de bank en een creditcard ook een lening trouwens.

Terug naar de minilening. Dit is eigenlijk de enige vorm van geld lenen waarbij je binnen 24 uur het geld op je rekening mag verwachten. Sterker nog: de enige aanbieders hiervan in NL, Saldodipje, beloven zelfs dat ze dit waarmaken. NB: deze partij is onderdeel van de internationale internet bank Ferratum, maar niet meer als dit merk actief in Nederland.

Dat het proces zo snel is heeft alles te maken met de hoogte van deze leningen. Omdat die namelijk niet zo heel hoog is, is het risico voor de verstrekker minder groot en dus worden er minder papieren gevraagd en worden er minder controles gedaan. Zo hoef je alleen een geldig ID bewijs te laten zien zoals je paspoort of ID-kaart en verder niks. Ook is er geen BKR toetsing.

Het aanvragen kost je dan ook maar 5 minuten. Bij goedkeuring die vaak snel volgt wordt het geld meteen overgemaakt. Met recht een product wanneer je bepaalde haast of spoed hebt dus. Maar blijf lezen.

Het is een specifieke manier van lenen waarbij je goed moet onthouden dat de looptijden kort zijn. Niet alleen voor het aanvragen, maar ook voor het afbetalen. Zo moet je de lening altijd terugbetalen binnen 15 tot 124 dagen (4 maanden). Zie het dus echt als een kortdurende overbrugging waarbij je al zeker weet dat je over een korte periode geld gaat ontvangen waarmee je de lening kan aflossen.

Bijvoorbeeld als je bijna je vakantiegeld krijgt of een bonus. Of zelfs een flinke teruggave van de Belastingdienst of energiemaatschappij. Maar je nu al graag die nieuwe camera wil kopen voor je vakantie omdat je bijna vertrekt of omdat je auto nu stuk is en je echt direct naar de garage moet.

Voordeel van de korte looptijd is overigens wel dat je ook minder lang rente betaalt over de geleende som. Dus die kosten houd je op die manier in absolute zin ook lager, ook als is de rente relatief hoog in percentage. Enkele rekenvoorbeelden:

Als je 500 € leent dan betaal je dit in één keer terug na 30 dagen plus een rente van 2,47 €

Leen je bijvoorbeeld 1.200 € dan betaal je dit in 2 termijnen terug van elk 31 dagen en zijn de rentekosten totaal 10,54 €

Leen de je 2.000 € dan betaal je terug in 4 gelijke termijnen van elk 31 dagen en is de totale rente 29,14 €

Een lening voor het maximum van 2.500 € gaat eveneens in 4 termijnen van 31 dagen en de rente komt dan uit op 37,20 €

24 uur aftellende klok

Leningen boven die grens

Maar wat als een minilening niet genoeg is? Kan je dan nog steeds binnen 24 uur een lening op je rekening verwachten? Zeer waarschijnlijk niet. Zoals eerder gezegd kom je dan uit bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Deze kan je pas aanvragen vanaf 2.500 euro of 5.000 euro afhankelijk van de verstrekker, maar dan ook wel makkelijk tot 75.000 en hoger.

Natuurlijk gaan ze voor dergelijke bedragen meer vragen stellen. En willen ze zaken zien zoals je inkomen en een controle doen bij het BKR in Tiel of je wel kredietwaardig bent en niet al te veel leningen hebt lopen, geef ze eens ongelijk?

Wat wel handig is tegenwoordig is dat je dit alles makkelijk online kan regelen en het dus nog redelijk vlot kan lopen. Zo kun je hieronder in een klein overzichtje de beste leenrente deals van dit moment vinden. Via de links kan je meteen een aanvraag indienen voor een offerte of direct afsluiten.

Via de knop “alle leenrentes” kan je overigens nog meer vergelijkingen maken, zoals alleen een bepaalde leenvorm of specifiek voor een doel zoals een lening voor een auto of verbouwing.

Tip: vraag vooral meerdere offertes aan, dan kan je kijken waar je het snelst terecht kunt + welke partij jou de beste voorwaarden wil geven.

Gratis advies om de voordeligste lening te vinden

Kom je er niet uit of vind je het lastig om te bepalen voor welke lening of welke kredietverstrekker je moet gaan? Vind je het fijn als er even iemand met je meekijkt en adviseert wat je moet doen? Het gaat immers toch over je financiën en dan wil je wel een goede keuze maken.

Geen probleem, Krediet Groep Nederland kijkt gratis met je mee en zoekt de beste en vooral ook meest voordelige lening voor jouw vraag. Een offerte is niet alleen kosteloos maar ook vrijblijvend dus neem deze partij zeker even mee. Misschien kunnen zijn wel een nog betere deal vinden dan jezelf al had bedongen.

Alternatieven voor lenen

Kom je er niet uit, of wil je niet de kosten maken van een lening? Geld lenen kost immers ook altijd geld. Nou dan zijn er best wel alternatieven. Zo kan je eerst rustig sparen voor hetgeen je wil kopen, alleen duurt dat soms best lang.

Maar geld verdienen via internet is wel een goede optie. Door wat extra inkomen te genereren heb je wellicht helemaal die lening niet nodig. En vergis je niet: zonder enige kennis, inleg of risico kan je vandaag al beginnen om een paar honderd euro per maand meer te gaan verdienen.

We geven je hier een zestal methoden voor die gegarandeerd werken en waarbij we de websites die we ervoor aanbevelen persoonlijk voor je hebben getest op betrouwbaarheid. Sommige manieren zijn zo simpel dat je er niet eens bij na hoeft te denken...