ik heb geld nodig nu snel
Door | Geüpdatet 14 mrt. 2022

Ik heb geld nodig, nu!

Maar hoe kom je daar snel aan?

Lenen is altijd een uitweg, maar niet altijd de enige of laat staan de beste optie als je in geldnood zit.

Het ligt er wel een beetje aan hoeveel je nodig hebt…

En natuurlijk hoe snel je erover moet kunnen beschikken.

We gaan de opties met je doornemen.


Nu geld nodig: lenen

Een lening afsluiten lijkt een gedoe, maar dat kan tegenwoordig gewoon online en heel snel. Het blijft toch wel de snelste manier om aan geld te komen. Wij hebben geen AFM erkenning dus we gaan je zeker niet inhoudelijk adviseren over soorten en wat een goede beslissing is, maar we hebben wel een handige leningen vergelijken tool voor je waar je zelf kan zoeken naar lening verstrekkers en zelf kan vergelijken op basis van onder andere rentes (vanaf 2500 euro).

Wil je echt snel geld lenen, zonder BKR check zelfs, dan kan je het beste kiezen voor een minilening. Minileningen lopen van 100 tot 1800 euro en dit staat dan na 24u op je rekening. In 5 minuten geregeld. De looptijd is minimaal 30 dagen en maximaal 2 maanden.

Let wel op dat ondanks het feit dat lenen een makkelijk oplossing lijkt het ook een kostenpost is. Zeker met deze korte looptijden moet je dus ook snel weer aflossen. En lenen kost ook altijd geld, omdat je er rente over betaalt. Denk dus goed na over de beslissing die je maakt, en of het je uiteindelijk niet veel meer geld kost op de lange termijn.

Snel geld nodig: verdienen

In die zin kan het slimmer zijn om eens te kijken naar manieren waarbij je op korte termijn geld kan “verdienen”. We zetten dat even tussen aanhalingstekens omdat je zelf ook wel snapt dat als je in bijvoorbeeld een uur of een dag aan grote bedragen wil komen, je het eigenlijk niet meer kan hebben over een normale manier van inkomen genereren.

Veel websites op internet zie je wel claimen dat je snel geld kan verdienen, maar als dat echt had gekund dan waren we allemaal wel allang rijk geweest nietwaar? Precies. Maar wat is dan wel mogelijk?

Het punt is dat je alleen snel aan veel geld kan komen als je ook bereid bent om risico te nemen. Inderdaad we hebben het over beleggen. En dan niet om aandelen te kopen want dat is een strategie die juist voor lange termijn is bedoeld. Nee we hebben het over CFD Handel. Daarmee kan je tot 30x zoveel rendement maken op je inleg, waardoor je dus sterker en sneller kan profiteren van koersschommelingen.

En het voordeel van CFD Trading (contract-for-difference) is dat je in allerlei verschillende instrumenten kan beleggen, maar niet de onderliggende waarde hoeft te kopen. Denk aan reguliere aandelen en opties, maar ook cryptovaluta (Bitcoin e.d.), grondstoffen (olie, goud etc.) en FOREX (wisselkoersen).

Makkelijk geld verdienen

Ben je niet bereid om (veel) risico te nemen of heb je maar een klein bedrag nodig? Dan moet je weten dat er via internet genoeg mogelijkheden zijn om betrouwbaar wat bij te verdienen. Enkele tientjes tot honderden euro’s per maand is helemaal zo moeilijk nog niet als je maar weet waar je moet zijn.

Zo kun je betaalde enquêtes doen, maar ook met simpele en eenvoudige dingen als klikken op banners, mails lezen en Facebook likes geven geld verdienen via zogenaamde online spaarprogramma’s (die noemen we ook wel eens get-paid-to websites). En zelfs met de aankopen die je nu toch al doet bij webshops kun je geld (cashback) verdienen. In feite krijg je hiermee gratis geld terug bij 3700 webshop zoals Bol.com en Coolbue. Waarom laat je dit nog liggen?

Belangrijk is wel dat je dit doet via betrouwbare websites. Daarom kan je op de pagina’s waar je met de linkjes hierboven terecht komt steeds een lijst vinden met betrouwbare enquête sites / spaarprogramma’s / cashback sites. Die hebben we zelf voor je getest.

Veel geld verdienen

Maar er is online meer mogelijk. Het internet is tegenwoordig steeds meer het domein geworden voor startende ondernemers. Het is helemaal niet zo lastig meer om een eigen site, blog of zoiets dergelijks te starten, dus lees eens alle manieren om geld te verdienen met een website door. Zit vast iets voor jou bij. Maar je kan ook geld verdienen met Youtube, en als je echt ambitie hebt en er helemaal je werk van wil maken raden we je aan om je in te lezen over affiliate marketing. Daarmee kan je zomaar rijk worden!

Besef wel dat deze categorie er niet eentje is die vandaag al werkt, en je er wat moeite in moet investeren voor het gaat lopen. Maar dan heb je ook wat! Je eigen internet-onderneming / online bedrijf. Hoef je misschien niet meer voor een baas te werken… 🙂

Geld besparen

Als je geld nodig hebt omdat je tekort komt om überhaupt rond te komen, dan kan het wijs zijn om eens te kijken of je je kosten kan verlagen. Besparen op (vaste) lasten lijkt soms een hels karwei, maar dat is het echt niet! Soms heb je gewoon even een duwtje in de juiste richting nodig of moet iemand je de goede informatie aanreiken. En komt dat nu even goed uit:

Op deze site hebben wij hier allerlei tips en artikelen over geschreven waarbij we ook enkel advies willen geven waarvoor je niet per se iets hoeft te laten. We hebben liever dat je door slimme keuzes te maken geld overhoudt om juist wel nog dat leuke dagje of avondje weg te kunnen betalen.

En aangezien we in totaal ruim €10.000,- aan bespaartips hebben moet dat wel lukken toch? Je vindt ze overzichtelijk terug in dit overzicht met bespaartips per categorie, of je zou onze prettige geld besparen test kunnen doen waarbij we je met 15 ja/nee-vragen inzichtelijk maken waarop je het beste kan bezuinigen.

Gerelateerde artikelen: