extra geld verdienen
Door | Geüpdatet 27 feb. 2021

Wil je extra geld verdienen?

Om iets leuks van te doen, of gewoon je rekeningen te kunnen betalen?

Wat de reden ook is, dat maakt niet uit, in dit artikel doorlopen we een aantal goede manieren waarop je extra kan verdienen.

Extra verdienen is namelijk helemaal niet zo moeilijk, of je nu student bent of (huis)vrouw of -man, maar je moet wel even weten waar je moet zijn.

Er zijn namelijk ook een heleboel sites die je advies geven waar je helemaal niet op zit te wachten. Zoals:

1. Speel in een online casino.

Daar is volgens ons nog nooit iemand beter van geworden…

2. Ga (erotisch) webcammen.

Ja dit verdient goed dat geven we toe, maar zit je hier nu echt op te wachten?

Daarom nog eens 8 methoden die wel werken:


Alle onderstaande methoden zijn eerlijk, veilig en betrouwbaar. We passen ze zelf ook nog steeds toe. Alle sites waarnaar we verwijzen om de methode daadwerkelijk toe te gaan passen hebben we zelf getest door lid te worden.

We beginnen bij de makkelijkste manier en eindigen moeilijk. Elke methode kost steeds weer iets meer moeite. Bijvoorbeeld omdat je er meer werk aan hebt, of wat meer risico moet nemen:

3. Gratis geld terug

Ja dat lees je goed! Wij weten een manier voor je waarmee je zomaar geld terug kan krijgen. Toepasselijk genoeg heet dit cashback. Heb je vast wel eens van gehoord?

Van die cashback / geld terug acties als je bijvoorbeeld een wasmachine koopt of overstapt naar een andere energieleverancier? Dat je dan eenmalig een paar tientjes terug krijgt?

Je kan echter op al je aankopen op deze manier geld terug krijgen. Tot wel 15% en bovenop acties en lopende aanbiedingen. Bij ruim 2400 webshops.

Waaronder alle grote namen waar je nu je spulletjes toch al koopt zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, Thuisbezorgd en nog veel meer.

Het enige wat je hoeft te doen is gratis lid worden van een cashback site. Wij hebben een top 10 beste cashback sites van Nederland voor je samengesteld (door ze zelf allemaal te testen), maar we kunnen je ook wel direct verklappen dat Euroclix verreweg de beste is.

Op onze pagina over cashback verdienen kan je meer lezen over het onderwerp zoals waarom je dit gratis geld zomaar kan krijgen en hoe het precies werkt.

4. Vragenlijsten invullen

Vragenlijsten, oftewel surveys of enquêtes invullen voor geld is een van onze favorieten, omdat hij zo lonend is. Je krijgt namelijk altijd vooraf te weten wat je gaat krijgen als beloning voordat je een vragenlijst gaat invullen.

Die vergoeding is ook best goed ten opzichte van de tijd die het kost. Althans, als jij je inschrijft bij een van de 10 best betaalde enquête sites.

Lekker geld verdienen met enquêtes dus, vooral omdat het ook werkt om je bij meerdere sites in te schrijven. Het is toch gratis en zonder verplichting, maar door je bij meerdere sites aan te melden krijg je meer onderzoeken om te maken. En daardoor kan je er zomaar € 500,- per maand mee verdienen.

5. Spaarprogramma’s

Nee, we doelen hier niet op Airmiles of Freebees. We bedoelen hier een online spaarprogramma. Dit is de Nederlandse naam voor websites die in andere landen vaak get-paid-to websites worden genoemd. Simpelweg omdat je betaald wordt om simpele dingen te doen.

Bijvoorbeeld klikken op een banner of link, het lezen van reclame e-mails en het geven van likes op Facebook. Omdat dit zulke eenvoudige handelingen zijn is de vergoeding ook niet erg hoog.

De beloning ligt vaak op 1-2 cent per keer. Maar dat maakt het uit, want het kost je ook nagenoeg geen tijd en je hoeft er al helemaal niet bij na te denken.

Zeker omdat je bovendien heel veel van dit soort dingen kan doen voor geld elke dag, én omdat er meerdere goede sites van deze soort zijn kan je er toch nog honderden euro’s mee verdienen. Hoe gek dat ook klinkt met 1 eurocent per keer.

Let wel op dat er ook heel veel slechte sites zijn in deze categorie, dus bekijk vooral onze lijst met de beste online spaarprogramma’s in Nederland.

6. Extra geld verdienen met social media

Hierboven kon je al lezen dat je geld kan verdienen met het geven van likes op Facebook. Maar je kan met sociale netwerken zoveel meer. Denk bijvoorbeeld ook aan Youtube, Instagram, Twitter, Linkedin en ga zo maar door.

Je kan via deze sites jezelf gratis aanmelden en vervolgens in contact komen met letterlijk miljarden mensen over de gehele wereld… daar moet toch iets aan over te houden zijn?

Zeker weten. In een artikel over geld verdienen met social media beschrijven we hoe je dit precies kan doen, en geloof ons dit gaat verder van een centje per like. Er zijn mensen die hier hun werk van hebben kunnen maken of zelfs stinkend rijk mee zijn geworden. Ben jij de volgende?

7. Online beleggen

Klinkt onheilspellend nietwaar? En wat nou als we je er ook nog eens bij vertellen dat er een manier is om 30 keer zo snel te verdienen als met normale aandelen?

Maar je moet je er wel goed over inlezen hoor! Het is namelijk een hele slimme manier van beleggen. Lees daarom vooral onze tips over beleggen (vooral optie 1)

8. Affiliate Marketing

Onze favoriete manier. Al is het maar omdat wij hiermee ook lekker verdienen 😉 Affiliate marketing betekent dat je reclame maakt voor producten van een ander. Een bedrijf bijvoorbeeld zoals energieleveranciers of telecombedrijven.

Dit is puur op commissiebasis. Als jij via jouw reclame, op bijvoorbeeld je website of sociale media, iets weet te verkopen krijg je daar een vergoeding voor. En dat kan flink oplopen! Beloningen zijn soms wel € 300,- per keer namelijk.

Op onze pagina over geld verdienen met affilate marketing lees je hoe jij vandaag nog jezelf kan aanmelden bij een netwerk waardoor je direct aan de slag kan voor ruim 1600 bedrijven en campagnes!

9. Eigen website starten

Affilate marketing is overigens maar 1 van de manieren om geld te verdienen met een website. Er zijn er nog zoveel meer. Teveel eigenlijk om allemaal op te noemen in deze blog.

Zo kan jij al je eigen vergelijkingssite maken in 5 minuten, of je eigen webshop creëren in 30 minuten. Ja, ook zonder enige technische kennis.

Daarom verwijzen we je graag naar onze webpagina die helemaal gaat over geld verdienen met je eigen website. Daar vind je al dit soort informatie, maar ook de basiselementen over bijvoorbeeld het maken van de site, en het aantrekken van bezoekers (want zonder bezoekers geen inkomsten).

10. Crypto coins

Kan niet ontbreken toch in deze lijst? Het is zo’n enorme hype geweest met de hoge koersen van onder andere de de Bitcoin. Maar deze digitale valuta is nog steeds een goede manier van geld verdienen via internet.

Daar zijn grofweg meerdere manieren voor: de munten kopen en verkopen, speculeren op koersen, rente op je crypto, zelf meewerken aan de blockchain of zelfs digitaal zoeken (mining) naar nieuwe munten.

Teveel om nu uit te leggen eigenlijk. Lees daarom even rustig verder over geld verdienen met cryptocurrency. Daar komen alle opties voorbij met duidelijke voor- en nadelen over deze manier van extra geld verdienen.

Gerelateerde artikelen: