geld verdienen met candy crush
Door | 07 aug. 2023

Geld verdienen met Candy Crush.

Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn.

Maar echt, dit spel kan meer zijn dan een tijdverdrijf op je tablet.

Je kan hier daadwerkelijk euro’s mee binnenhalen, zeker als je er goed in bent.

We gaan je uitleggen hoe dit werkt en natuurlijk waar je moet zijn om dit te doen.


geld verdienen met candy crush bij Eazegames

Waar kan je geld verdienen met candy crush

We beginnen maar meteen met de hamvraag, waar kan je met die leuke game Candy Crush dan geld verdienen? Dit kan bij Eazegames, een Nederlands gaming platform waar je kan spelen voor echt geld. Momenteel de beste en dus een van de meest populaire online sites waar je geld kan verdienen met spelletjes.

Het heet overigens geen Candy Crush want dat zorgt natuurlijk voor copyright problemen, maar Match 3. Het spel zelf werkt echter hetzelfde alleen moet je niet snoepjes op een rij krijgen maar fruit. Kleine aanpassing, maar dan kan je er dus wel verdiensten uit halen.

Bij dit platform kan je het tegen andere mensen opnemen en je doet dat voor echt geld. Ze zijn specialist in dit soort wedstrijden want je kan er nog 8 andere games spelen ook. Misschien ben je daar ook wel erg goed in. 

Het mooie is dat het allemaal pure vaardigheidsspellen zijn en er dus geen geluksfactor is. Het is echt zo dat de best wint en er met het geld vandoor gaat. Daarmee is het dus ook zeker geen casino of iets dat daar op lijkt.

geld verdienen met candy crush match3

Hoe werkt geld verdienen met Candy Crush

Zoals gezegd speel je tegen andere mensen en degene met de meeste punten wint uiteraard. Nu zijn er verschillende vormen om de strijd aan te gaan. In de basis speel je tegen één ander persoon maar je kan het uitdagender maken:

Candy Crush één-tegen-één 

Dit is de standaard spelvorm, waarbij je één andere tegenstander moet verslaan. Bij een inleg van €1,20 kan je €3,- winnen en voor iets meer inleg van €3,- kan je €5,- winnen.

Candy Crush groepsspel 8 personen

Je kan er echter ook voor kiezen om het tegen meerdere tegenstanders op te nemen. Daarbij is je inleg €2,- en kan je maar liefst €13,- winnen. Dat gaat een stuk sneller maar is natuurlijk ook wel flink moeilijker.

Candy Crush Dagcompetitie

Je kan ook meedoen aan een competitie. Dan is de inleg voor iedereen €1,- en wordt er een prijzenpot van €20,- verdeeld. Hoe hoger je in het klassement eindigt, des te groter de prijs die jij wint natuurlijk. De kampioen wint €5,-

Candy Crush Weekcompetitie

Je kan de competitie ook met de looptijd van een maand aangaan. Nog steeds een inleg van €1,- maar dan is de prijzenpot €105,- en de eerste plaats ontvangt €15,-

Candy Crush Maandcompetitie

Dit is de langstlopende variant en dus zijn de prijzen ook een stuk groter. Schrik niet maar voor een inleg van maar €3,- speel je mee voor een pot van €345,- en wint de kampioen gewoon €50,-

Candy crush tips

  1. Bekijk het hele bord voordat je start, anders laat je wellicht goede combinaties liggen door met een verkeerde eerste score te starten;
  2. Wacht ook niet te lang, je speelt op tijd!
  3. Zorg voor een goede internetverbinding, dat maakt het overzichtelijker omdat het boord dan sneller aanvult.
  4. Kijk altijd een paar stappen vooruit. Een combinatie van 4 of meerder scores in één is exponentieel meer waard.
  5. Begin onderaan het bord, zo heb je meer kans op dubbele combinaties doordat erboven van alles gaat verschuiven en erbij komt.
  6. Wacht niet op het laden van nieuw fruit of totdat je score verschijnt, je kan alvast de volgende zet aanklikken.
  7. Als het je afleidt, zet dan het geluid gewoon uit!
  8. Zorg er ook voor dat je niet wordt afgeleid door bijvoorbeeld kinderen of een huisdier, zonde van je inzet.
  9. Er zijn bij Match 3 geen moeilijkere vormen met visjes, ingepakte snoepjes of gelatine en je kan ook geen tijd bijkopen en dergelijke. Er zijn ook geen hogere levels, wel verschillende vormen van het bord. Bedenk dus dat deze eenvoud een voordeel is om puur op je vaardigheid te spelen, maar vergeet dus wel even alles extra’s die je al kent van het echt Candy Crush.
  10. De belangrijkste tip is echter om vooral veel te oefenen met het spel. En dat kan je ook doen zonder inleg van echt geld:

Candy Crush oefenen

Natuurlijk hoef je niet direct voor echt geld aan de slag te gaan, maar kan je ook eerst oefenen om het spel je eigen te maken. Daarom kan je bij Eazegames eerst alle spellen spelen, zelfs nog zonder dat je een account aan hoeft te maken. En merk je dat als je toch voor geld gaat spelen je wel erg vaak verliest, dan kan je het beste weer even in de oefenmodus gaan en trainen totdat je jouw vaardigheid iets hebt verbeterd.

geld verdienen met candy crush screenshot
Match3 / Candy crush screenshot

Over Candy Crush / Match 3

Het spel dat je speelt bij Eazegames heet dus geen Candy Crush maar Match 3 en is eigenlijk een versimpelde versie van de wereldberoemde game. Nog steeds scoor je punten door meerdere dezelfde soorten op een rij te krijgen, verticaal of horizontaal, en speel je met fruitsoorten in plaats van met snoep. Eigenlijk best gezond!

Het is een spel met een tijdslimiet dus je moet binnen de tijd zoveel mogelijk combinaties zien te maken. Degene met de meeste punten wint het spel van de tegenstander. Je speelt altijd tegen echte mensen en dus niet tegen een computer. 

Gerelateerde artikelen: