simpel geld verdienen
Door | Geüpdatet 20 feb. 2021

Hoe kan ik simpel geld verdienen?

Goede vraag.

Het antwoord is: online / op internet!

Wij geven je tips en presenteren je welke 4 manieren je het beste kan gebruiken.

Die kunnen gewoon niet misgaan, er is niets moeilijks aan.

Je hebt er niks voor nodig, geen kennis of inleg.

En je hoeft geen risico te nemen.


1. Enquêtes doen tegen betaling

De meest simpele manier is toch wel geld verdienen met enquetes. Hiermee bedoelen we het invullen van marktonderzoek tegen betaling. Meestal zijn dit vragenlijsten, maar soms mag je ook producten testen of krijg je de vraag om een nieuwe reclame te beoordelen of een website te testen.

Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres waarmee je jezelf gratis en vrijblijvend inschrijft bij de beste betaalde enquête sites van Nederland/ België. Je krijgt dan vanzelf uitnodigingen om mee te doen aan onderzoek.

Je weet vooraf hoeveel de beloning precies is, en mag zelf weten aan welke enquêtes je wel of niet meedoet. Maar hoe meer je er wel invult, des te meer je verdient uiteraard. Totaal kan je hiermee minimaal wel €300,- per maand verdienen, maar dit kan oplopen tot misschien wel meer dan € 500,-. Vooral als je jezelf bij zoveel mogelijk panels tegelijkertijd inschrijft. Ja, zo aantrekkelijk is enquêtes invullen voor geld dus!

2. Cashback verdienen

Deze methode is zelfs zo makkelijk, dat je ermee verdient zonder iets te doen… Zonder na te denken… Ja – het is bijna een soort van passief inkomen.

Er is namelijk een manier waarmee je gratis geld terug krijgt op al je online aankopen bij meer dan 2500 webshops. Tot 15% en bij alle grote merken waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, Aliexpress en nog veel meer. En ook nog eens bovenop acties en promoties.

Het enige wat je hoeft te doen is gratis lid worden bij een van de beste cashbacksites van Nederland. Je maakt dan automatisch aanspraak op de cashback en als je een speciale toolbar installeert gaat het allemaal vanzelf. Je hoeft het dan alleen nog maar over te boeken naar je bankrekening. Die moeite neem je maar al te graag toch?

Welbeschouwd, gezien je tegenwoordig online alles wel kan kopen, kan je hier zomaar honderden euro’s mee op je saldo bijschrijven. Je kan er lang over nadenken of dit nu een manier is van verdienen of besparen, maar onder aan de streep zeggen wij: geld is geld.

3. Online spaarprogramma’s

Je hebt simpel, en dan is er nog zoiets als dodelijk eenvoudig. Bij spaarprogramma’s krijg je al een beloning voor het lezen van e-mail, klikken van links, meedoen aan spelletjes en nog veel meer dingen die je kan doen zonder na te denken.

Voor al die handelingen krijg je steeds enkele centen. Dit lijkt misschien weinig en niet de moeite maar: veel kleine bedragen tellen ook snel op tot een mooie verdienste, zolang je het maar vaak genoeg doet.

Gelukkig zijn er ook nog eens veel goede spaarprogramma’s in Nederland. Wij hebben voor je een top tien met de beste spaarprogramma’s samengesteld. Door je bij meerdere aan te melden kan je alsnog veel verdienen. Vaak kan je via deze programma’s ook vaak meedoen aan betaalde enquêtes en ook cashback krijgen. Dit betekent dat je extra kan verdienen. Erger nog, bij alle spaarprogramma’s krijg je al een aanmeldbonus cadeau van enkele euro’s.

4. Verdien aan je Sociale Media

Wie heeft er tegenwoordig geen account voor social media? Zelfs de oudere generatie begeeft zich tegenwoordig of Facebook, Youtube en Whatsapp. Het is dan ook een makkelijk medium om in contact te komen met heel veel mensen. Maar dat het ook gemakkelijk is om hier geld aan te verdienen, dat weten dan weer heel weinig mensen.

Dit terwijl het helemaal niet zo moeilijk is. Omdat je zoveel mensen kan bereiken, kan je ook heel makkelijk zaken delen. En aan die berichtjes kan je op verschillende manieren omzetten tot financieel voordeel. Wij hebben 4 verschillende manieren voor je waarop je dat kan doen verzameld in het artikel geld verdienen me social media.

En omdat je toch al lid bent van meerdere sociale media kan je er vandaag nog mee beginnen! De verdienpotentie is gigantisch, je zou er zelfs je beroep van kunnen maken of je eigen bedrijf er mee starten.

Liever snel en veel verdienen?

Natuurlijk zijn dit niet de enige methodes waarmee je online geld kan verdienen. Het zijn echter wel de meest simpele en risicovrije manieren. Ben je echter op zoek naar veel geld binnen korte tijd? Dan kan je beter kijken op onze pagina over online geld verdienen of veel geld verdienen.

Hiermee ga je niet alleen bijverdienen, maar echt serieuze bedragen scoren. Ja, ook jij kan via internet rijk worden. Maar dan moet je wel bereid zijn iets meer risico te nemen. Dus wel investeren, wel een startkapitaal inzetten. Lees wel alsjeblieft onze tips goed door, want dan voorkom je de grootste kansen op verlies.

Dat is veel informatie, wat nu?

Zoveel keuze, waar moet je in godsnaam beginnen? We raden je aan om één voor één te proberen welke manier het beste bij je past. Begin bij enquêtes invullen, en ga zo verder met de top 4. Wel is het verstandig om je uiteindelijk meerdere methoden eigen te maken en je altijd bij meerdere sites in te schrijven. Dus meerdere enquêtesites, cashbacksites en spaarprogramma’s. Waarom? Simpel: je verdient dan ook meer geld! Combineer er dus op los zodat jij sneller je doel bereikt!

Daarbij zijn de kaders ook vrij eenvoudig: met alle vier de methoden kan je vandaag nog beginnen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is internet toegang, of dat nu via je telefoon / tablet / laptop is, en een e-mailadres. Soms is ook een social media account handig, maar we gaan ervan uit dat je die al hebt. Je hebt dus niet nodig: een startkapitaal of technische kenis om bijvoorbeeld een website te bouwen. Ook hoef je dus geen risico te nemen en je hebt ook geen geluk nodig. Het staat 100% vast dat je geld gaat verdienen. Erger nog: het is op voorhand al zeer voorspelbaar hoeveel je gaat verdienen.

Dat maakt dus ook dat het gratis is om mee te doen, en bovendien geheel vrijblijvend. Er zijn geen verdere verplichtingen en je zit nergens aan vast. Je krijgt bij inschrijving bij de sites die wij aanbevelen doorgaans al een startbonus van enkele euro’s. En omdat wij zelf alle sites ook hebben getest door onszelf anoniem aan te melden, weten we ook zeker dat ze allemaal betrouwbaar zijn. Het geld dat je verdient, komt ook daadwerkelijk aan op je bankrekening.

Gerelateerde artikelen: