mysurvey review ervaringen
Door | 10 aug. 2023

Let op! MySurvey heeft een nieuwe naam: LifePoints NL / LifePoints BE.

Lees de LifePoints review om te zien hoe goed dit nieuwe panel is geworden.

Hint: ze zijn er zeker goed op vooruit gegaan

Onderstaande informatie is dus verouderd en niet langer relevant omdat MySurvey zelf niet meer bestaat.

—————–

Jezelf aanmelden bij MySurvey NL / MySurvey BE is dat een goed plan?

Dat is een vraag die we in deze review voor je gaan beantwoorden.

Dit doen we door middel van een eerlijke recensie waarin we onze ervaringen delen en de betrouwbaarheid van de website beoordelen.

Waarom?

GeldGenius.nl is een specialist in geldzaken, zo ook als het gaat over online geld verdienen. En aangezien het invullen van enquêtes voor geld onder die noemer valt praten we er graag over mee.

My Survey staat overigens in onze Top 10 beste betaalde enquete sites voor zowel Nederland als België, dus het zal je niet verbazen dat onze beoordeling positief uitvalt. We raden je dus ook aan dat je je vooral moet aanmelden…

Oké dat is dus eigenlijk al meteen de conclusie maar lees vooral verder om te zien hoe we tot dit oordeel zijn gekomen. We beoordelen alle belangrijke kenmerken.


Plus- en minpunten MySurvey

+ Voldoende enquêtes beschikbaar om in te vullen elke week en dus kan je genoeg verdienen;

+ Goede vergoeding per gemaakte vragenlijst;

+ Vergoeding wordt na het onderzoek meteen bijgeschreven op je saldo;

+ Uit laten betalen kan met PayPal, en dan naar je bankrekening en al vanaf €5,- (andere panels vaak €10,-);

–  Om hoger te komen in onze lijst met favorieten mogen er meer onderzoeken komen. Maar dat is ook echt het enige minpunt dat we kunnen verzinnen…

Over Mysurvey

MySurvey.com is een panel van consumenten die op vrijwillige basis meedoen aan onderzoeken. Via de portal kan je aan onderzoek deelnemen en je verdiende punten laten uitbetalen in verschillende beloningen.

Bijvoorbeeld gewoon geld via PayPal maar ook in de vorm van cadeaus of waardebonnen. Het is onderdeel van de organisatie Light Speed, een wereldwijd bedrijf dat in bij elk land ter wereld aan martkonderzoek doet.

Dat MySurvey een groot erkend bedrijf is blijkt wel uit het feit dat hun bevindingen vaak worden gepresenteerd in het nieuws of vakbladen. Denk aan de Wall Street Journal, Financial Times en Time Magazine. Op dit moment zijn ze een van de grootste aanbieders en onderzoekspanel ter wereld.

Hoe werkt Mysurvey?

Je kan je gratis inschrijven en het kost je uiteraard niks. Behalve een paar minuten werk. Als dat eenmaal gelukt is kan je het beste direct nog een paar minuten besteden aan het invullen van je profiel / profielkenmerken. Dit gaat om bijvoorbeeld je geslacht, leeftijd, adres etc.

Op basis hiervan kan MySurvey je namelijk de juiste onderzoeken sturen. Enquêtes zijn namelijk vaak bedoeld voor een bepaalde doelgroep. Voldoe je niet aan deze eisen maar krijg je toch zo’n vragenlijst toegestuurd, dan wordt je vaak na enkele controlevragen alsnog uit het onderzoek gezet.

Als dit allemaal achter de rug is kan je aan de slag. Door in te loggen op de website kan je in de portal zien of er nieuwe onderzoeken klaar staan. Maar je krijgt voor alle nieuwe onderzoeken ook een uitnodiging in je mail.

Deze kan je online invullen op elk apparaat, zolang het dus maar internet heeft. Dus een telefoon, laptop of tablet, het kan allemaal. Het kan wel eens zijn dat een onderzoek niet geschikt is voor een smartphone, maar daar krijg je dan gewoon een melding voor en dan kan je het alsnog afronden op je computer.

Soms kan het ook zijn dat je producten mag testen of je gevraagd word mee te doen aan een telefonisch onderzoek of een online forum / community.

Voordat je met een onderzoek begint zie je hoe lang het ongeveer duurt om het te maken, en hoeveel je ermee kan verdienen. Je mag dan nog steeds helemaal zelf bepalen of je wel of niet de tijd en zin hebt om mee te doen. Maar onthoud: als je niet meedoet verdien je uiteraard ook geen cent.

De informatie uit de onderzoeken wordt gebruikt door bedrijven om hun producten en diensten te verbeteren, soms ook hun reclames en advertentie. Daar halen ze winst uit en dus vinden ze het geen probleem om jou te betalen voor je mening. Beide partijen winnen er dus bij.

Bij MySurvey verdien je trouwens punten die je kan inruilen voor waardebonnen, cadeau’s of cash / geld. Dit laatste kan als PayPal tegoed. Wat de punten precies waard zijn kan je op de website vinden: 125 punten is eigenlijk hetzelfde als 1 euro.

Heb je bij elkaar 600 punten verzameld dan kan je dit al uitbetalen in geld, namelijk €5,- Natuurlijk kan je ook wat langer blijvensparen en een groter bedrag laten overboeken.

Hoeveel kan je verdienen met Mysurvey?

Een normale enquête is vaak 50 of 70 punten waard, en duurt gemiddeld 8 tot 15 minuten. Soms zijn vragenlijsten wel eens meer waard: bijvoorbeeld 150 of zelfs 200 punten maar dan duren ze ook wat langer.

Bijna iedere dag krijg je wel een uitnodiging voor nieuw onderzoek en dit houdt in dat je dus ook blijft verdienen. Zomaar tot €30,-per maand of meer.

bVooral als je het combineert met andere panels uit de top 10 best betaalde detrouwbare enquête sites van Nederland kan je een mooie verdienste per maand binnenhalen.

Is MySurvey betrouwbaar?

Ja, Mysurvey is betrouwbaar. Betrouwbaarheid blijkt uit een aantal zaken: Wij kijken vooral naar het uitbetalen van de beloningen en of je saldo snel, correct en netjes wordt bijgehouden. Niets is namelijk zo vervelend dat je de klantenservice moet gaat bellen of mailen omdat het niet goed is gegaan.

Je wil gewoon meteen na een onderzoek dat je saldo erbij is gekomen en als je het laat uitbetalen dat dit vlot en vlekkeloos verloopt toch? Nou dan kunnen we je wat betreft nl.mysurvey.com gerust stellen: dit gaat altijd goed!

Zeker als je het vergelijkt met andere sites gaat dit proces altijd zonder problemen. De beloning wordt altijd direct toegekend en snel (binnen enkele dagen) overgeboekt naar je PayPal.

Vanaf daar staat het binnen enkele dagen ook weer op je bankrekening. Al kun je met je PayPal trouwens ook afrekenen bij webshops en is dat niet eens nodig. Super veilig.

Maargoed, we kunnen op basis van onze ervaringen met absolute zekerheid stellen dat dit panel betrouwbaar is. En geloof ons wij doen al heel wat jaartjes mee…

Conclusie Mysurvey review

MySurvey is een van de meest prettige enquête sites in Nederland voor het geld verdienen met enquêtes. Ze zijn betrouwbaar, geven goede vergoedingen en betalen eerlijk de verdiensten uit.

We weten eigenlijk niet precies waarom je nog steeds aan het lezen bent…? Meld je vandaag nog aan! Je gaat er geen spijt van krijgen. We horen graag hoeveel je hebt verdient, en wat je met al dat geld hebt gekocht 🙂

Vergeet je ook niet voor een aantal andere panels uit de top 10 beste enquête sites in te schrijven, want dan verdien je nog meer.

Meer panel reviews: