Ervaringen / Review: is SurveySpotter Betrouwbaar?

Auteur: |
surveyspotter.com logo

Is SurveySpotter te vertrouwen?

Lastig te zeggen.

Moet je jezelf er dan wel willen aanmelden?

Nee!

Maar dat heeft een hele andere reden.

Surveyspotter.com is zelf namelijk geen enquêtesite. Ze willen alleen jouw gegevens hebben zodat ze je informatie kunnen sturen over de daadwerkelijke enquête websites. Jammer genoeg zijn willen ze daarmee gewoon geld aan je verdienen, en sturen ze je niet per se de beste adviezen door. Ook advertenties voor slechte(re) enquêtepanels, als het voor hun maar iets oplevert.

En daarbovenop sturen ze je andere irritante reclames. Als je lid wordt mogen ze je zelfs benaderen via telefoon, SMS, e-mail en pushmeldingen, wel een half jaar lang!

Met deze site in zee gaan, dat kan je beter niet doen dus. Je kan ook gewoon zelf nalezen in onze Top 10 wat de best betaalde enquête sites zijn in Nederland én België. Je kan dan zelf kiezen waar je meedoet.

Hieronder nog een zeer volledige recensie van SurveySpotter en een beoordeling van alle belangrijke punten.

In deze review:

Plus- en minpunten

Ze zijn zelf helemaal geen enquête site / panel, ze betalen jou dus niet om enquêtes in te vullen.

Ze willen jouw contactgegevens alleen om je reclame te sturen, want daarmee verdienen ze hun geld.

Je hebt deze reclame helemaal niet nodig, je kunt zelf de best betaalde enquête sites vinden.

Over Surveyspotter

Deze website is in principe een hele slimme tussenpartij, die advertenties inkoopt in Google en daar jouw gegevens ontfutselt door zich voor te doen als enquête site / onderzoeksbureau. Niet dat ze hierover liegen, maar ze laten het er wel erg op lijken. Maar dat zijn ze niet!

Ze willen alleen dat jij je aanmeldt bij de enquête sites waar zij mee samenwerken. En dat zijn natuurlijk niet per se de beste… daar gaat het al mis. Daar komt nog eens bij dat ze je ook andere reclame mogen sturen als je daar toestemming voor geeft.

De website Surveyspotter.com is eigendom van, en wordt beheerd door: Allgroove Limited Unit 1 Pride Court 80-82 White Lion Street Islington London N19PF. Geen Nederlands bedrijf dus, maar een Engelse firma.

Hoe het werkt

Inschrijven is kosteloos, en ook nog zonder verplichting. Met andere woorden: gratis en vrijblijvend. Je geeft door je aan te melden eigenlijk alleen maar toestemming dat je reclamemails mag gaan ontvangen. Maar ze kunnen je ook benaderen per telefoon, SMS en zelfs push berichten!

Vervolgens gaan ze je informeren over allerlei sites waar je betaalde surveys kan invullen. Natuurlijk alleen diegene waarmee ze een samenwerking hebben, anders verdienen ze er niks aan. Dus niet per se (alleen) de beste. Ook vragen ze je om toestemming om je andere soorten reclame te mogen sturen over allerlei zaken...

Punt is dat je deze informatie ook gewoon zelf kan vinden op internet! Zo hebben wij een gratis toegankelijk artikel geschreven over de Top 10 beste enquête sites. Kan je zelf lezen wat de positieve en negatieve punten zijn en zelf kiezen waar je jezelf wel of niet inschrijft. Wij hoeven geen persoonlijk gegevens van je te hebben.

Als je per individuele enquête site meer wil lezen, bijvoorbeeld omdat die niet in de top 10 staat, kan je ook onze pagina reviews en ervaringen met enquêtes invullen bekijken. Voor elk online survey panel hebben we wel een uitgebreide review gemaakt.

Hoeveel zal je verdienen?

Best veel! Enquêtes invullen voor geld is best wel een goede manier om bij te verdienen hoor! Maar als je jezelf per ongeluk bij slechte sites aanmeldt is dat nog wel zonde van de tijd en verdien je helaas minder. Wij weten zeker dat je € 200,- tot maarliefst € 500,- kan verdienen in de maand met de beste enquête panels.

Is Surveyspotter.com betrouwbaar?

We zullen niet beweren dat dit bedrijf of de website niet betrouwbaar is. Maar we bespeuren dus wel punten die ons een vervelend gevoel geven. Het lijkt daardoor gewoon alsof ze vooral hun eigen portemonnee willen vullen, en niet die van jou! En dat is toch juist de bedoeling?

Oordeel

Inschrijven is zinloos, zonde van je tijd en alleen maar vervelend om al die onnodige reclame te moeten ontvangen. Beter kan jij jezelf direct inschrijven bij de goede enquête sites. Dan verdien je meer en krijg je geen spam.

Dus we herhalen voor de laatste keer: hier vind je de betrouwbare enquête sites (NL / België) en je mag helemaal zelf weten waar jij je wel of niet inschrijft.