cashhier review ervaringen
Door | 04 sep. 2023

Best een lekkere naam vind je niet? CashHier

Maar helaas is het programma zelf niet zo goed… daarom schreven we ook deze review.

Ze komen niet in de buurt van de beste 10 spaarprogramma’s van Nederland.

We raden je dan ook niet aan om jezelf er aan te melden, maar liever bij die tien goede…

Hieronder lees je in een complete recensie met een beoordeling van alle belangrijke punten waarom dat zo is.

Naar aanleiding van eigen ervaringen en die van onze website bezoekers.


Plus- en minpunten Cashhier.nl

– Ze maken gebruik van het zogeheten Accountscore;

– Daarmee is aanmelden niet vrijblijvend, maar ben je verplicht om aankopen te doen. Anders kan je jouw verdiensten niet laten uitbetalen;

– Zelf hebben we helaas ook ervaren dat meedoen aan acties (om die accountscore proberen hoog te krijgen) veelal mis gaat, en je dus accountscore en cashback misloopt;

– Al met al verdien je er bijster weinig mee…

Hoe werkt Cashhier.nl?

Spaarprogramma’s zijn eigenlijk een fenomeen uit de VS. Daar heet het “get-paid-to” websites (GPT). Dit is een logische naam, omdat je betaald krijgt voor het uitvoeren van allerlei simpele dingen. Je kan in korte tijd veel van dit soort opdrachtjes doen, waardoor je ondanks de lage beloning per taak uiteindelijk toch nog een lekkere verdienste kan maken.

Zodra je een saldo van € 12,- hebt gespaard dan kan je dit laten uitkeren naar je bankrekening, mits je accountscore hoog genoeg is… daarover later meer, eerst een tabel met alle taken waarvoor je beloont wordt:

TaakBeloning
Inschrijfbonus€1,25 bij inschrijving
E-mails lezen0,5 eurocent per gelezen reclamemail
Klikken op bannersBijna elke dag wel een banner die ook 0,5 cent waard is, en daarnaast hebben ze ook klik&win banners, waarbij je kan maakt op 10 cent
Social media likesJe kan dingen liken op Facebook voor 1 cent per like
Geld verdienen met spelletjesEr zijn wel spelletjes, maar je moet wel steeds betalen om mee te doen. Eigenlijk gokspelen dus…
Cashback (korting)Er zijn redelijk wat cashback mogelijkheden. Lang niet zoveel als bij de beste cashback site, en zoals vermeld gaat het geregeld mis…
Enquêtes invullen voor geldDit kan niet, jammer want hier verdien je bij spaarprogramma’s vaak het snelst / het meeste mee
Vrienden aanbrengenKrijg €1,- als referral bonus, die wordt uitgekeerd als je vriend 2,50 euro heeft verdient
Meedoen aan actiesJa, inclusief enkele gratis acties maar dat zijn er weinig
AanbiedingenZe hebben kortingscodes en aanbiedingen
Besparennvt
Jackpotnvt
Gokkennvt
Extranvt

Hoeveel verdien je met Cashhier?

Dit spaarprogramma heeft een aantal gebreken. Zo bieden ze weinig cashback en geen mogelijkheid om mee te doen aan betaalde enquêtes / onderzoeken. Terwijl je juist hiermee veel kan verdienen bij concurrenten. Daarmee vallen de verdiensten tegen.

Daar komt bij dat je een hoge accountscore moet hebben van minimaal 5,5 omdat je anders je verdiensten niet kan laten uitbetalen. De eerste keer lukt dat wel door mee te doen aan gratis acties, maar daarna houd je dat niet vol en zal je ook betaalde acties moeten gaan doen. Kortom: je moet een deel van je verdiensten uit gaan geven, om de rest te kunnen laten uitbetalen. Gaat dus weer ten koste van hoeveel je verdient onder aan de streep.

Dit komt uit op enkele euro’s per maand, maximaal. Om te vergelijken: als jij je inschrijft bij alle 10 beste spaarprogramma’s van Nederland zonder accountscore, dan verdien je zomaar een paar honderd euro per maand!

Is CashHier betrouwbaar?

Ja de site Cashhier is betrouwbaar dat wel. Want bottom line: als je voldoet aan de voorwaarden van accountscore dan zal je geld echt wel aankomen op je rekening. Wij hebben ook betalingen van deze partij ontvangen. Dus de betrouwbaarheid is wel voldoende, daar kunnen we niet moeilijk over doen.

Wat wij ons afvragen bij überhaupt elk spaarprogramma met accountscore, is waarom ze die zo nodig moeten hebben? Waarom je leden dwingen om mee te doen aan acties die ze niet nodig hebben? Dan wil je volgens ons vooral geld verdienen aan je leden en niet per se een leuke duurzame relatie opbouwen.

Over Cashhier.nl

De website cashhier.nl is eigendom van Extraeuro B.V. Inderdaad, dat is ook de naam van een vergelijkbare site. Sterker nog, ze hebben een reeks van dit soort sites die er allemaal exact hetzelfde uitzien. Er zitten enkele kleine detail verschillen in de grens wanneer je kan uitbetalen en de startbonus:

Conclusie Cashhier review

Dit programma is helaas niet de moeite waard. Met name doordat er streng gebruik wordt gemaakt van een accountscore. Daar blijkt eigenlijk alleen maar uit dat het programma vooral AAN haar leden wil verdienen, en niet VOOR haar leden.

Beter schrijf je jezelf in bij de 10 beste spaarprogramma’s, die hebben geen accountscore, je verdient meer je krijgt het netjes uitbetaald. Meld je vooral bij alle tien aan, dan verdien je meer en kan je bijverdienste zelfs oplopen tot 200 – 500 euro per maand.