enqueteclub review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

Review: Is enquêteclub.nl betrouwbaar en aan te raden op basis van ervaringen?

Of juist niet?

Wij vinden van wel.

Ze staan niet voor niets in onze lijst met de 10 beste spaarprogramma’s die betrouwbaar zijn.

Waarom deze eer ze toekomt kan je teruglezen in de recensie hieronder, inclusief een beoordeling van alle belangrijke aspecten.

Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten EnquêteClub

+ Verdien geld met veel soorten simpele taken (zie tabel hieronder)

+ Als je mensen aanbrengt als lid, zoals familie en vrienden, krijg je per persoon €5,- en ook nog eens voor altijd 10% over de shop verdiensten van die vrienden. Dat kan dus heel veel geld opleveren.

+ Via een eigen online panel kan je extra snel geld verdienen met enquêtes.

+ EnquêteClub werkt samen met meer dan 3700 webshops waar jij als lid cashback korting krijgt! Bovenop aanbiedingen en lopende acties.

Hoe werkt EnquêteClub?

Spaarprogramma’s zijn bij uitstek geschikt om simpel geld te verdienen. Je krijgt namelijk een beloning voor de meest eenvoudige opdrachtjes. Welke dat allemaal zijn bij enquêteclub kan je hieronder in de tabel terugvinden. Uitbetalen kan in bonnen van o.a. Bol.com, HEMA of Zalando of geld naar je bankrekening.

Verdien met …Vergoeding
Aanmeldbonus€ 7,50 direct na inschrijven
E-mails klikken0,5 – 1 cent per gelezen mail
Klikken op bannersMeerdere soorten banners voor 0,5 – 1 eurocent, elke dag weer.
Likes op social mediaDeel acties op Facebook of Twitter en krijg 1 cent per keer. Je kan zelfs geld verdienen met Whatsapp
Spelletjes spelenO.a. bingo en loterijen
Cashback (korting)Bij maar liefst 3700+ webshops
Enquêtes invullenEen eigen Online Panel met veel interessante onderzoeken en prima vergoedingen
Leden aanbrengenOntvang steeds €5,- plus 10% over de shop-verdiensten van je aangebrachte vrienden
Meedoen aan actiesVergoeding voor acties + aanbiedingen uit klikmails
AanbiedingenExclusieve kortingscodes en extra aanbiedingen
BesparenVergelijk o.a. energie, mobiel bellen of internet, tv & bellen. Bespaar en verdien ook meteen cashback
JackpotElke dag en gratis meedoen
GokkenSoms kan je meedoen aan “voorspel de uitslag”
ExtraJe kan tegen betaling een testimonial schrijven (review)

Hoeveel kan je verdienen met EnquêteClub?

Het vereist enige uitleg om te komen tot een bedrag, want dit is namelijk erg afhankelijk van de hoeveelheid tijd en moeite die je erin stopt, maar anderzijds ook hoe slim je met dit spaarprogramma omgaat.

De betaalde e-mailtjes en kliks leveren je enkele centen op. Dit kost je ook helemaal geen moeite maar je wordt er ook niet direct rijk van. Wat wel snel veel geld oplevert zijn drie dingen:

Met het eigen Online Panel kan je namelijk met enquêteonderzoeken meedoen waarbij je makkelijk een tientje per maand kan verdienen (niet dat het daarmee een van de best betaalde enquête sites is, maar toch). Cashback shoppen is nog veel interessanter, want bedenk maar is hoeveel het je oplevert als jij nu 5% terug zou krijgen over al je online aankopen van de afgelopen jaren.

Dat is precies wat je krijgt bij enquêteclub. Bovenop de acties en lopende aanbiedingen. En ze werken samen met alle grote shops zoals Wehkamp, Bol.com, Coolbue en Hema. Vooral ook omdat je online eigenlijk alles wel kan kopen tegenwoordig, ook je boodschappen krijg je cashback over bij onder andere AH.

Als laatste kan het erg aantrekkelijk zijn om je vrienden en familie aan te melden. Niet alleen krijg je eenmalig 5 euro, maar ook voor altijd 10% over de korting die zij verdienen met het shoppen bij de aangesloten webwinkels. Dat is bizar veel geld.

Daarom durven wij wel te beweren dat je met deze website zomaar €100,- per maand kan verdienen. Met name ook omdat je meerdere soorten van verdienen hebt, grote voordeel van geld verdienen met spaarprogramma’s.

Is Enquêteclub.nl betrouwbaar?

Ja EnquêteClub is zeker betrouwbaar. Om dit goed te kunnen testen willen we vooral uit kunnen gaan van onze eigen ervaring. Daarom hebben we ons al gewoon lid ingeschreven. Daarbij letten we altijd met name op twee zaken: goede registratie van alle verdiensten (van alle verdienmethoden) en een snelle en correcte uitbetaling van je saldo naar je bankrekening.

Het mooie is dat dit nu al jaren helemaal zonder problemen verloopt, want zo lang zijn we inmiddels alweer lid. Het loopt allemaal op rolletjes. Dat is een prettig gevoel en daarom krijgt deze site voor ons ook de maximale score wat betreft betrouwbaarheid.

Wat is enquêteclub?

Ze omschrijven zichzelf als cashbacksite maar wij vinden het eigenlijk meer een internet spaarprogramma. Er zijn namelijk meer verdienmanieren dan enkel cashback winkelen, die ook veel weghebben van de originele spaarwebsites: mailtjes lezen, links klikken, spelletjes spelen etc.

Maar dat er ook mogelijkheden zijn om geld te verdienen met cashback en betaalde enquêtes invullen is alleen maar extra positief. Van alle cashbacksites in Nederland werken ze ook nog eens samen met de meeste webwinkels waar je die cashback korting kan verdienen.

De site is onderdeel van Orangebuddies, dat meerdere van dit soort websites beheert in onder andere Nederland maar ook Duitsland, Engeland, Spanje, Canada, Australië en de Verenigde Staten. Andere van die sites zijn onder andere: nucash.nlipay.nlgekkengoud.nl & cashbackkorting.nl. Lees ook reviews over nucash, ipay, gekkengoud en cashbackkorting.

EnquêteClub review conclusie

Meteen aanmelden. Je kan met deze site veel en ook nog eens betrouwbaar geld verdienen. Op veel verschillende manieren zodat er ook voldoende afwisseling is en het niet gaat vervelen. Uitbetalen gaat trouwens via je bankrekening dus gewoon cash geld dat je weer kan uitgeven waar je wilt. Maar je kan er ook voor kiezen om uit te laten betalen in cadeaubonnen of je kan een cadeau uitkiezen in de eigen shop. Tot zover deze enqueteclub review.