Let op! Deze site bestaat niet meer en is overgenomen door Bonusway.

Lees de review over Bonusway of kijk in de top 10 beste cashback sites waar je de meeste korting krijgt.

Onderstaande informatie is dus verouderd.

———–

Is shopkorting.nl betrouwbaar?

Wij denken van wel…

Moet jij je er dan nu meteen gaan inschrijven?

NEE, dat niet!

Er is een partij die veel beter is: de beste cashback site in Nederland.

Je krijgt bijvoorbeeld geen inschrijfbonus bij Shopkorting terwijl je bij Euroclix meteen €2,55 krijgt! Er zijn daarnaast nog wel meer verschillen en die lees je in de recensie / beoordeling hieronder.


Plus- en minpunten Shopkorting

+ Cashback korting hoogte is redelijk goed

+ Uit reviews lijken ze redelijk betrouwbaar (al gaat het ook wel eens mis)

– Geen toolbar beschikbaar die de aankoop & cashback automatisch ziet

– Ze werken samen met ietwat weinig webshops (kleine 1500), waar Euroclix dat doet met ruim 2400 webwinkels.

– Ze doen alleen aan cashback en bieden geen andere manieren van verdienen / besparen zoals Euroclix dat wel doet.

Wat is ShopKorting.nl?

Dit is een pure cashbacksite die eigendom is van Bonuswinkelen B.V. dat gevestigd is in Amsterdam. Ze zijn actief in Nederland en België. Ze bestaan sinds 2008 en claimen een van de eerste cashbacksites te zijn in ons land.

Hoe werkt Shopkorting?

Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je hoeft alleen maar je naam, e-mail en geslacht in te vullen als informatie. Het kan ook met je Facebook als je dat fijner vindt. Daarna kan je al meteen aanspraak maken op cashback korting. Bij aanmelding begint je saldo op nul.

Dit werkt namelijk nogal eenvoudig: in plaat van direct naar een webwinkel te surfen log je eerst even in bij shopkorting. Je klikt dan via een speciale button / link door naar de gewenste shop en winkelt daarna verder zoals je gewend bent. Ook afrekenen is precies hetzelfde. Let op! Je krijgt dus daar niet al direct een korting op de bon…

Cashback krijg je namelijk altijd pas later terug. Eerst kan er een tijdje overheen gaan om je aankoop en cashback goed te keuren. Dan krijg je het bedrag gestort op je account van shopkorting.nl en zodra je in totaal € 10,- hebt kan je dit laten overboeken naar je bankrekening.

Voordeel van dit systeem is dat de cashback wordt berekend over het totaalbedrag dat je hebt afgerekend. De cashbackkorting gaat dus ook over producten waar al een aanbieding of actie op zit. Dat is dus extra korting!

Wat nogal zonde is naast de minpunten die je eerder al hebt gelezen is dat ShopKorting geen toolbar / extensie heeft. Andere sites zoals dus Euroclix hebben dit wel waardoor het registreren van de cashback automatisch gaat en je dus niet eerst moet inloggen om een speciale link te gebruiken.

Dit vergeet je vaak namelijk weten we uit ervaring en dat is toch jammer. Met een toolbar gaat dat dus niet meer mis. En hoef je ook niet meer te onthouden bij welke duizenden webshops je geld terug kan krijgen…

Hoeveel bespaar je met Shopkorting?

Dat ligt het maar net aan hoeveel je online winkelt. Maar nu je weet dat je op een hele simpele manier een gratis extra korting kan krijgen bij heel veel webwinkels, ga je vast online shoppen toch?! Zeker nu je tegenwoordig letterlijk alles online kan bestellen, van je gehele outfit tot alledaagse boodschappen.

Een gemiddelde Nederlander gaat zomaar €1000,- per jaar gratis geld terug krijgen op deze manier, dus waar wacht je op? Maar let op, jezelf dan dus wel bij de best cashbacksite inschrijven, en dat is Euroclix.

Is ShopKorting betrouwbaar?

Ja Shopkorting is betrouwbaar. Voor cashback sites zijn er altijd 2 zaken die er toe doen zijn als wij ze testen (waar we dus met name op letten). Nr. 1 is het goed registreren van jouw aankoop. Als deze al niet doorkomt dan zit er iets fout in het systeem achter de website. Dit is best gevoelig en je moet ook nooit tussendoor naar andere websites surfen. Nr. 2 is het goedkeuringsproces van de cashback en het uitbetalen ervan naar je bankrekening. Dit moet allemaal niet te lang duren.

Shopkorting scoort op het eerst punt redelijk goed, al zijn er wel een aantal reviews waaruit blijkt dat het wel eens misgaat. Over het tweede punt is niks te vinden dus dat is een teken aan de want dat dit wel goed zit. Want anders had je dat wel terug gevonden! Dus in totaliteit durven we wel te zeggen dat deze site relatief betrouwbaar is.

Conclusie Shopkorting review

Tja Shopkorting.nl is simpelweg een prima website, maar onder aan de streep gewoon niet opgewassen tegen enkele concurrenten die nog net iets beter zijn. En dan hebben we het met name over Euroclix, waar je jezelf het best kan aanmelden..

Die geven namelijk bij meer webshops korting. Ook heeft Euroclix een toolbar die je kan downloaden waarmee het hele proces makkelijker wordt en je bovendien niet meer per ongeluk kan vergeten je cashback te krijgen. En er zijn daar aanvullende manieren om sneller te sparen zoals enquêtes invullen voor geld (onder de naam Panelclix, de beste enquête site van NL / BE) en geld verdienen met spelletjes.