Let op! Mijnkorting.nl is opgegaan in Bonusway.

Deze review is dus verouderd en niet meer van toepassing.

——————————

Review: Aanmelden bij MijnKorting.nl, moet je dat doen?

Nouja, het kan geen kwaad denken we, maar…

…het is veel slimmer om je in te schrijven bij een betere cashback site.

En dan met name bij Euroclix, de beste van Nederland.

Waarom we dit vinden kan je uiteraard in dit artikel terugvinden,

op basis van niet alleen onze eigen ervaringen, maar ook de terugkoppeling van onze bezoekers.


Plus- en minpunten Shopkorting

+ Korting lijkt prima qua hoogte, niet laag of hoog;

+ Proces werkt prima, er zijn heel veel positieve recensies;

+ Ze werken samen met 1900 webwinkels, dat is redelijk. Bovendien zitten de belangrijke namen daar tussen en niet alleen onbeduidende webshops;

– Heel belangrijk nadeel: Je account vervalt na 2 maanden inactiviteit! En dan ben je al je gespaarde korting / geld kwijt…

– Uitbetalen pas vanaf 12,50 euro. Bij concurrenten is dat veel eerder;

– Geen toolbar beschikbaar, dit is jammer omdat dit het proces wat omslachtig maakt en foutgevoeliger.

– Bij andere sites als Euroclix krijg je naast de bonus om vrienden aan te brengen ook nog eens 10% over wat die vrienden verdienen. Niet bij MijnKorting helaas..

– Geen aanvullende manieren om sneller te sparen zoals enquêtes invullen voor geld.

Over MijnKorting

MijnKorting.nl is onderdeel van MARC BV en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30228478. Het is een cashbacksite maar ook een zogenaamde “actiesite” of “kortingsite”.

Ze houden je dus ook goed op de hoogte als er ergens een speciale kortingsactie loopt bij hun partners. Best handig. Ze spelen erg open kaart en zijn transparant over de voorwaarden. Ook kun je zelfs de eigenaar benaderen via Linkedin of Whatsapp.

Hoe werkt mijnkorting.nl?

Eerst maar eens inschrijven natuurlijk. Je krijgt dan direct een startbedrag van €7,50. Aanmelden is gratis en in principe zonder verplichtingen. Het is dus vrijblijvend of, hoe vaak en aan welke kortingen je mee wilt doen. Maar bij MijnKorting is dat ook weer niet helemaal het geval, want als je namelijk 2 maanden niet actief bent (lees: je doet geen aankopen), dan:

Kunnen ze zomaar jouw account opheffen, zonder uitkering van de openstaande en toegekende welkomstpremie, vrienden premies en al jouw gespaarde kortingen. Je kan kan hier binnen een termijn van 3 maanden na opheffing van zijn account bezwaar tegen maken en dan alsnog jouw account weer activeren… niet echt een fijne voorwaarde!

Maar goed, laten we stellen dat je dit niet laat gebeuren. Het proces van aankopen doen en korting krijgen is heel simpel. Je zoekt via MijnKorting.nl de webshop op waar je wilt gaan shoppen en klikt via de speciale link door. Bezoek geen websites tussendoor! De rest van het winkelen en afreken is exact hetzelfde. Je merkt ook nog niks van de korting, die gaat niet gelijk van de bon af.

De korting krijg je namelijk achteraf terug. Cashback is niet voor niets de letterlijke vertaling van “geld terug”. Eerst moet de webshop de transactie goedkeuren en daarna pas wordt de korting op je account bijgeschreven. Dit kan enkele dagen tot weken duren. Vanaf daar kan je het weer overmaken naar je bankrekening, vanaf 12,50 euro is dat trouwens.

Goede cashbacksites hebben echter een toolbar / extensie of app beschikbaar waarbij je niet meer hoeft in te loggen maar direct naar de webshop kan gaan om te winkelen. De toolbar registreert je aankoop dan automatisch, maar herinnert je er ook aan dat je korting kan krijgen.

Wel zo handig, want niet alleen kun je nu nooit meer vergeten om in te loggen, maar ook hoef je niet de 1900 webwinkels uit je hoofd te kennen waar je de gratis korting kan krijgen… Helaas beschikt MijnKorting niet over een dergelijke functie, en dat is toch wel een van de grootste minpunten.

Hoeveel bespaart MijnKorting jou?

Geld verdienen / besparen met cashback kan je veel opleveren. Sowieso is het natuurlijk een gratis extra korting die je niet wilt missen. Maar bedenk er vooral eens bij dat je eigenlijk dit wel kan krijgen bij elke webshop die je maar kan bedenken.

Waar je nu ook al koopt en dus al korting misloopt. Bol.com, Wehkamp, AliExpress, de Bijenkorf, Zalando, Groupon, Decathlon, Leenbakker, Media Markt, Kleertjes.com en ga zo maar door…

Oplopend tot wel 15% op je aankopen. En omdat je online alles wel kan kopen tegenwoordig, want zelfs op je vakanties boeken en je tv / internet / verzekeringen / energiecontract afsluiten kun je cashback krijgen, kan je dit in potentie enorm veel besparen.

Wij weten zeker dat dit wel 1000 euro per jaar is voor een gemiddeld huishouden en dan hoef je nog niet eens je best te doen om zoveel mogelijke via internet te kopen in plaats van in de fysieke winkels. Nogmaals, 1000 euro gratis geld hé. Maar wel als je het via de beste cashbacksite doet, Euroclix. Want die werkt beter op bijna alle punten. En ze hebben ook goede betaalde enquêtes via hun eigen panel genaamd Panelclix.

Is MijnKorting betrouwbaar?

Ja, dat denken we wel ja. Er zijn namelijk heel veel positieve referenties en reviews. Daarnaast zijn ze heel transparant en duidelijk over de voorwaarden. Het is een goedlopend proces dat niet vaak mis gaat. Daarbij gaan ze secuur om met je persoonsgegevens. De betrouwbaarheid hoeft je dus niet tegen te houden om jezelf aan te melden bij deze site en we raden ze dan ook zeker niet af.

mijnkorting.nl review conclusie

Als je puur naar de site en het programma kijkt dan is het een prima onderneming. De concurrenten zijn daarentegen beter aan het innoveren zoals de mogelijkheid om een toolbar of app te installeren. Daarin moet MijnKorting meegaan anders worden ze steeds minder relevant. We hopen dat ze die slag kunnen gaan maken.

Daarom kan je jezelf vooralsnog maar beter inschrijven bij de betere cashback websites, zoals bij voorkeur de beste die er is in NL: Euroclix. Zij geven korting bij meer shops, meer mogelijke verdiensten voor het aanbrengen van vrienden en familie en daarnaast hebben ze extra methoden om mee te kunnen sparen zoals geld verdienen met enquêtes of geld verdienen met spelletjes en krijg je ook een beloning voor het lezen van de reclame emails.