Euroclix Betrouwbaar? Ervaringen en Reviews

Auteur: |
Euroclix logo

Denk je erover om lid te worden van Euroclix.nl of Euroclix.be?

Goed dat je deze recensie eerst even leest!

Deze website gaat namelijk helemaal over manieren van online geld verdienen, zoals onder andere met spaarprogramma's en cashback.

Zoals je ziet op de pagina's over deze onderwerpen staat Euroclix overal op plek 1! Het is de beste site van Nederland in deze categoriën, hieronder lees je dat onze beoordeling is.

Wij raden je in ieder geval sterk aan om je meteen aan te melden, want onze review is zeer positief.

Hoe werkt het?

Zoals met alle spaarprogramma's kan je geld verdienen met veel verschillende maar vooral simpele handelingen. Hieronder vind je een tabel met daarin alle manieren, en wat steeds de beloning is.

Deze vergoeding wordt bijgeschreven op het saldo van je Euroclix account, wat je vervolgens vanaf €10,- al kan laten overboeken naar je eigen bankrekening.

Verdien met ...Vergoeding
Aanmeldbonus€2,55 direct na inschrijving
E-mail lezen1 clix per gelezen mail (1,7 cent)
Klikken op banners / linksniet mogelijk
Likes / shares op social mediabetaalde likes zijn niet mogelijk, je kan wel acties delen en krijgt dan betaald als andere via die link iets kopen
Spelletjes spelenLuckyclix (Fruitautomaat), prijzen oplopend tot €1700,-
Cashback (korting) bij webwinkelsTot 15% over je aankoop bij meer dan 2400 webwinkels zoals Bol.com, Zalando en Coolbue
Enquêtes invullenHoge vergoedingen per ingevuld onderzoek, tot wel €10,- per keer!
Leden aanbrengen€2,55 per aangebrachte kennis of vriend + 10% over al hun verdiensten!
Meedoen aan actiesBeloning voor gratis acties + alle acties uit de betaalde mails
AanbiedingenExclusieve aanbiedingen en kortingen voor leden
BesparenDoe mee met collectieve inkoop van energie of abonnementen voor TV, internet en (mobiel) bellen.
JackpotWekelijks een gratis jackpot met prijzen tot 500 clix
GokkenZet in op voetbal of Formule 1 webstrijden en
Klik en win actiesniet mogelijk
BONUSVerdien 1 clix voor elke zoekactie die je doet op de zoekmachine Vinden.nl

Hoeveel kan je verdienen?

Als je goed gebruik maakt van alle verschillende verdienmanieren en actief de website bezoekt dan denken wij dat je met Euroclix alleen al per maand zomaar €170,- kan verdienen zonder al teveel moeite. Vooral cashback en enquêtes zijn hierbij belangrijk.

Een ander bijkomend voordeel is dat je gespaarde punten meer waard worden, naarmate je saldo hoger is. Zo kan je 1000 clix laten uitbetalen voor 10 euro (1 cent per clix), of met 70% bonus! Dat hebben andere spaarprogramma's niet...


Is Euroclix betrouwbaar?

We hebben het al even kort benoemd, maar betrouwbaarheid is de belangrijkste factor dat Euroclix zo succesvol is geworden. Zo hebben we meerdere overboekingen aangevraagd en is het beloofde geld altijd aangekomen op onze bankrekening. Daarbij is de verwerking erg snel, want het is al overgemaakt binnen 4 werkdagen!

Ook zien we dat wanneer je aan acties of onderzoek meedoet dat de vergoeding direct of heel snel wordt bijgeschreven. De techniek achter deze website werkt dus heel goed. Euroclix is ook zo eerlijk dat ze de vergoeding wel al betalen aan hun leden, alvorens zij deze zelf hebben gehad van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Dit is bij de concurrenten vaak niet het geval. Typisch een voorbeeld dat het bij Euroclix vooral om de tevredenheid van de leden gaat, en niet alleen maar om geld verdienen. Dus antwoord op de vraag of Euroclix betrouwbaar is: Ja absoluut!

Eindoordeel

Het zal inmiddels geen verassing meer zijn maar wij snappen eigenlijk niet dat je dit nog leest. Euroclix NL / Euroclix BE is een geweldige site waar je gratis lid kan worden, zelfs al een aanmeldbonus krijgt en veel geld kan verdienen zonder dat er enige verplichting aan vast zit!

Algemene informatie

Euroclix is van origine een spaarprogramma, maar tegenwoordig tegelijkertijd ook een cashbacksite en onderzoekspanel. Ze bestaan al sinds 1999 en zijn in Nederland een van de eerste geweest in deze tak van sport. Het feit dat ze nog steeds bestaan, winst maken en heel veel actieve leden hebben is al een teken dat het een solide bedrijf is dat iets te bieden heeft aan de gebruikers.

Dit succes hebben ze vooral al zichzelf te danken. Ervaringen die je op internet leest met deze website zijn namelijk overwegend positief en zo is onze eigen ervaring ook geweest. Betrouwbaarheid staat in hoog vaandel, en er is een goede, snelle en Nederlandse klantenservice. Ten opzichte van concurrenten steken ze er op bijna alle vlakken met kop en schouders bovenuit. Zo hebben ze hogere vergoedingen, hogere cashback bij meer en betere webwinkels en betalen ze je geld heel snel uit.