Is Panelclix Betrouwbaar & Veilig? Reviews en Ervaringen

Auteur: |
Panelclix logo

Denk je er over om jezelf aan te melden bij PanelClix NL of PanelClix BE?

Slim dat je dit artikel eerst even bekijkt!

Onze site gaat namelijk helemaal over allerlei methoden om online geld te verdienen, zoals bijvoorbeeld met het betaald invullen van enquêtes, voor geld of waardebonnen.

En wij kunnen je vertellen dat Panelclix wat ons betreft het aller beste onderzoekspanel van Nederland & België is. De nummer 1 in onze Top 10 beste enquêtesites van Nederland!

(NB: woon je in België kijk dan in onze toplijst beste Belgische enquête sites.)

Hieronder lees je waarom dat zo is, inclusief een beoordeling van alle aspecten en een recensie over de betrouwbaarheid. Wij vinden in ieder geval dat je jezelf

In dit artikel:

  1. Plus- en minpunten
  2. Over Panelclix
  3. Hoe werkt het?
  4. Hoeveel kun je verdienen?
  5. Is Panelclix betrouwbaar?
  6. Conclusie

Plus- en minpunten

Aanmeldbonus van €2,55;

Hoogste beloning per ingevulde enquête;

Vergoedingen worden direct bijgeschreven op je saldo;

Verdiende punten worden meer waard als je saldo stijgt (zie verderop);  

Je krijgt niet voor alle surveys een uitnodiging per mail. Dit is omdat Panelclix zoveel leden heeft (omdat ze gewoon de beste zijn) dat onderzoeken al snel vol zitten. Maar als je zelf geregeld inlogt om te zien of er een onderzoek klaar staat om in te vullen, zal je zien dat dat vaak het geval is! Geen minpunt, maar meer een aandachtspunt / tip om meer te verdienen.

Over Panelclix

Panelclix is van zichzelf een enquête site, ofwel onderzoekspanel. Het is onderdeel van Euroclix, en dat is van origine weer een spaarprogramma, maar tegenwoordig tegelijkertijd ook een cashbacksite en dus onderzoekspanel. Ze bestaan sinds 1999 onder beheer van iFlavours B.V. en zijn in Nederland een van de allereersten geweest in deze branche. Aangezien ze nog steeds bestaan, winst boeken en de meeste actieve leden hebben is al een teken dat het een succesvol bedrijf is dat waarde biedt aan de leden.

Dat succes hebben ze helemaal zelf voor elkaar gekregen. Ervaringen die je online kan vinden met deze site zijn bijna allemaal positief en zo zijn is onze eigen ervaring ook. Betrouwbaarheid is het allerbelangrijkste voor Panelclix en er is een fijne, vriendelijke en Nederlandse klantenservice. Ten opzichte van concurrenten komen ze op bijna alle punten beter uit de test. Zo hebben ze hogere beloningen per enquête, wordt de beloning direct uitbetaald en veel sneller op je rekening gestort. Uniek is ook dat je saldo steeds meer waard wordt naarmate je meer hebt gespaard. Dit kan je verderop lezen. En je krijgt bij aanmelding al een aanmeldbonus, wat bij andere sites niet zo is.

Hoe werkt het?

Zoals met alle enquête sites kan je geld verdienen met het invullen van onderzoek. Dit zijn bijna altijd online vragenlijsten en die kan je maken op je laptop, tablet of telefoon. Daarin geef je je mening over uiteenlopende zaken zoals reclames, nieuwe product ideeën, politiek en nog veel meer. Soms mag je ook een nieuw product thuis uitproberen of is er een enquête per telefoon.

Deze onderzoeken worden gebruikt door bedrijven om hun marketing of producten en diensten te verbeteren. Omdat dit iets oplevert zijn bedrijven ook bereid om jou ervoor te betalen. Een win-win situatie dus.

Inschrijven bij Panelclix is gratis en vrijblijvend. Hoe oud moet je zijn voor Panelclix? De minimum leeftijd voor Panelclix is 16 jaar. Verder zijn er geen vereisten. Zodra je bent aangemeld krijg je direct al 150 clix als startbonus (€2,55).

Daarna raden we je aan om alle profielkenmerken in te vullen. Niet alleen krijg je daar meteen alweer 200 clix voor, maar het zorgt er ook voor dat je voor de juiste enquêtes wordt uitgenodigd. Je wil namelijk niet uitnodigingen voor vragenlijsten krijgen waarbij je niet binnen de doelgroep past. Dan wordt je vaak na enkele vragen uit het onderzoek gegooid en krijg je alsnog geen vergoeding. Vul dus de kenmerken in en pas die periodiek aan als dat nodig is. Daar word je 1 keer per jaar ook steeds weer voor betaald!

De uitnodigingen voor de onderzoeken krijg je per e-mail, en je mag dan zelf bepalen of je wel of geen tijd en zin hebt om mee te doen. Mag je helemaal zelf weten, er is geen verplichting. MAAR: bij Panelclix wordt je niet standaard voor alle onderzoeken uitgenodigd. Kijk daarom geregeld op de website of er een nieuw onderzoek beschikbaar is, dan verdien je meer geld.

Voordat je aan een enquête begint zie je altijd staan hoeveel de vergoeding is. Dat is wel zo eerlijk, want dan weet je vantevoren hoeveel je ermee verdient. Direct na het invullen van de vragenlijst wordt de vergoeding op je saldo bijgeschreven. Dit saldo spaar je op tot minimaal €10,- waarna je het kan laten overboeken naar je eigen bankrekening. Maar zoals je verderop kan zien is het slim om even door te sparen voordat je het laat uitbetalen.

Hoeveel kun je verdienen?

Zeker als je zelf geregeld de website checkt of er onderzoeken beschikbaar zijn kan je flink verdienen. Er zijn namelijk vaak onderzoeken met een beloning van 50-150 clix, maar soms ook wel oplopend tot 500 clix! Dat is in één keer €8,50. Daarom kan je er per maand zomaar honderd euro mee verdienen. Zeker als je het combineert met andere enquête sites uit onze Top 10 betrouwbare & beste enquêtes sites in Nederland.


Een ander voordeel dat we eerder al aanhaalden is dat je gespaarde clix meer waard worden, zodra je saldo hoger wordt. Zo kan je 1000 clix laten uitbetalen voor 10 euro (1 cent per clix), of met een bonus oplopend tot 70% als je even geduld hebt! Dat hebben andere onderzoekspanels niet hoor!

Is Panelclix betrouwbaar?

We hadden het al even kort aangestipt, maar juist de betrouwbaarheid is de grootste reden dat Panelclix zo succesvol is geworden en gebleven. Zelf hebben we tig overboekingen gedaan en is het saldo altijd zonder problemen aangekomen op onze rekening. Daarbij is de uitbetaling erg snel geregeld, want het is vaak al overgemaakt binnen 4 werkdagen!

Ook ervaren we dat wanneer je aan vragenlijsten meedoet dat de vergoeding bijna altijd direct wordt bijgeschreven op je saldo. De techniek achter deze site is dus goed voor elkaar. Panelclix is ook zo vriendelijk dat ze de beloningen wel al uitbetalen aan de leden, nog voordat zij deze zelf hebben ontvangen van de bedrijven waarvoor ze het onderzoek uitvoeren. Dit is bij veel van de concurrenten zeker niet altijd het geval. Duidelijk een voorbeeld dat het bij Panelclix vooral gaat om de leden, en niet enkel om geld verdienen. Dus het antwoord op de vraag of Panelclix betrouwbaar is: Zeker weten!

Conclusie

Dit is een inkopper natuurlijk als je het artikel al gelezen hebt. Panelclix NL / Panelclix BE is verreweg het beste onderzoekspanel van Nederland en we raden je dan ook aan om je direct in te schrijven. Je krijgt er de hoogste vergoedingen, en dus de meeste verdiensten. De site is zeer betrouwbaar en betaalt snel uit. Je krijgt zelfs een aanmeldbonus van €2,55 en dat is bij geen enkel ander panel het geval.