cashze review ervaringen
Door | 04 sep. 2023

Let op! Cashze is helaas niet meer actief, heel jammer want het wat een prima spaarprogramma. Zo kun je ook lezen in onderstaande review, al is dit dus niet meer nodig.

Kijk voor een alternatief in ons artikel over de beste spaarprogramma’s in NL.

——————————————-

Dat vinden we natuurlijk niet zomaar.

Lees vooral dus de rest van deze review door,

waarin we deze site op de belangrijkste punten beoordelen.

Niet alleen op basis van onze eigen ervaringen,

maar ook die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten Cashze

+ Ze maken geen gebruik van de gevreesde accountscore die andere programma’s wel hanteren;

+ Je kunt zelfs gericht je account opwaarderen om meer te verdienen met je kliks en betaalde mails, waarmee je gegarandeerd winst maakt;

+ Er zijn voldoende betaalde mailtjes en banners om mee te verdienen en ook leden aanbrengen is lucratief;

 Helaas heeft deze site minder mogelijkheden om geld te verdienen met cashback of betaalde enquêtes (zoals veel concurrenten dat wel hebben).

Waarmee kan je verdienen bij Cashze?

Een spaarprogramma is een website waar je met kleine taken geld kan verdienen. Telkens als je deze uitvoert krijg je daar een kleine beloning voor. Telkens maar een cent ofzo. Inderdaad niet veel, maar het zijn dan ook hele simpele handelingen.

En toch verdient het best prima. Zeker omdat je van meerdere van dit soort sites lid kan worden tegelijkertijd en de opdrachtjes in letterlijke seconden snel achter elkaar uit te voeren zijn, gaat het sneller dan je denkt. En zodra je 12,50 euro hebt gespaard laat je dit uitbetalen naar je bankrekening.

Welke opdrachten je kan doen bij Cashze en welke vergoeding je ervoor ontvang kan je terugvinden in de tabel hieronder. Zoals je kan zien biedt deze site niet alle opties aan die de vergelijkbare websites wel hebben, maar toch is deze een leuke aanvulling op de overige partijen om lid van te worden.

Vergoeding
AanmeldenOntvang 2,50 euro startbonus direct na je inschrijving
E-mails lezenJe krijgt 1 cent per mail die je klikt
Banners klikkenElke dag kan je op een groot aantal betaalde banners klikken met een vergoeding van 1 cent per 3 kliks.
Social likesniet beschikbaar
Geld verdienen met spelletjesniet beschikbaar
CashbackEr zijn mogelijkheden bij enkele webwinkels. Niet veel maar wel interessante namen als HEMA, Body&Fit, Kleertjes.com, Independer en PLEIN.
Enquêtes invullen voor geld(nog) niet beschikbaar
Referral bonusAls je een nieuw lid aanbrengt zoals vrienden en familie, dan verdien je daarmee 2 euro per keer + 10% over diens verdiensten.
(Gratis) actiesweinig mogelijkheden naast de reclames uit de klikmails
Kortingscodesniet beschikbaar
BesparenBespaar met de vergelijkers op je zorgverzekering, mobiel, energie en telecom door over te stappen naar een goedkopere leverancier.
Jackpotstart bij 1 euro en loopt elke dag op met 10 cent todat hij geclaimd wordt
Gokkennvt
ExtraHardloper, klikfans en jackpotlinkspel. Zie website cashze.nl voor meer informatie.

Wat verdien je met Cashze?

Zoals bij elk programma in deze categorie ligt dat er maar net aan hoever je ervoor wilt gaan. Als je bijvoorbeeld goed gebruik maakt van de cashback mogelijkheden en daarbij succesvol bent in het aanbrengen van leden via bijvoorbeeld je eigen blog of social media dan gaat het een stuk harder dan met alleen de kliks van steeds 1 eurocent.

Maar vergeet ook niet dat spaarprogramma’s vooral goed werken door er van zoveel mogelijk lid te worden naast elkaar en tegelijkertijd als die mails en banners weg te klikken. Dan hoort Cashze zeker in het rijtje favorieten thuis! Zeker met de top 10 beste spaarprogramma’s tezamen verdien je zomaar een paar honderd euro per maand.

Is Cashze betrouwbaar?

Sterker nog: dit is wat ons betreft een van de belangrijkste eigenschappen die deze site zo goed maakt. Ze hebben wellicht wat minder mogelijkheden met cashback en betaalde enquêtes, maar maken dat goed met een gedegen proces en goede klantenservice. Heb je vooral interesse in cashback, kijk dan in onze lijst met beste cashback sites / apps Nederland.

Daarnaast zijn ze misschien wel het meest trouw gebleven aan het originele concept van spaarprogramma’s ofwel get-paid-to sites. Puur verdienen door te klikken op mails en links. Inclusief concepten als account upgrades en linkspelen die je elders vrijwel niet meer tegenkomt. Leuk!

Over Cashze.nl

De website cashze.nl en het programma is onder beheer van Cospamedia. Dit bedrijf is geregistreerd bij de kamer van koophandel in Nederland met nummer 68410387. Ze zijn een van de oudere nog bestaande spaarprogramma’s in ons land. Voor zover bekend is Cashze hun enige programma.

Conclusie Cashze review

Dit is gewoon een betrouwbaar en prettig spaarprogramma. Je krijgt precies wat je verwacht zonder al teveel poespas en alles loopt zoals op voorhand is beloofd. Nee het is niet de meest moderne site en ze hebben niet alle nieuwste snufjes en mogelijkheden, maar toch is dit een hele goede site om erbij te hebben.

De kracht van spaarprogramma’s is namelijk vooral om bij zoveel mogelijk van dit soort sites lid te worden en dan hoort deze er absoluut bij dus schrijf je zeker in.