myflavours review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

Let op!

MyFlavours is per 01/09/2020 gestopt met bestaan.

Kijk voor alternatieven in de top 10 beste spaarprogramma’s ofwel de top 10 beste cashback sites.

Zal ik me inschrijven bij Myflavours?

Als dat de vraag is waar je niet uitkomt, dan ben je nu op de juiste pagina gekomen om je antwoord te vinden!

En om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze website staat niet voor niets in onze Top 10 beste online spaarprogramma’s

Dus JA Wij vinden dat je jezelf er zeker moet inschrijven.

Waarom dat precies zo is kan je hieronder rustig teruglezen in een volledige recensie met daarin uiteraard een beoordeling van alle belangrijke aspecten.


Plus- en minpunten Myflavours

 Bijna teveel soorten manieren waarop je allemaal geld kan verdienen.

 Je krijgt cashback(korting) bij meer dan 3700 webshops. Alle grote en bekende namen, bovenop aanbiedingen en acties. Gratis geld dus!

 Nieuwe leden aanbrengen (zoals familie of vrienden) is erg aantrekkelijk. Je krijgt namelijk een bonus daarvoor van 2 euro. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens 10% extra bonus over wat die vrienden aan cashback verdienen. Zo lang als ze lid zijn. Dit kan je zeer veel opleveren!

 Om extra snel te verdienen kan je meedoen aan het online panel (enquêtes invullen).

Hoe werkt Myflavours?

Deze site vindt zichzelf vooral een cashbacksite. Niet vreemd waar daar kan je het meeste geld mee verdienen, maar daar zijn nog veel meer manieren voor beschikbaar. Vooral heel veel simpele handelingen leveren je beloningen op. Niet veel maar het kost je ook geen of amper tijd en moeite. De vergoedingen voor enquêtes invullen schieten wel iets meer op.

Alle manieren kan je hieronder vinden in een handig tabelletje. Vanaf een saldo van 10 euro kan je dit laten uitbetalen in cadeaukaarten of naar je bankrekening

Verdien met:Beloning
Inschrijfbonus€1,- meteen bij het inschrijven cadeau
Klik bannersiedere dag een aantal voor een halve tot 1 cent per klik
Mailtjes lezengenoeg mails elke maand voor eveneens 1/2 tot 1 cent
Betaalde actiesAlle acties van de mails en klikbanners leveren je ook een cashback / bonus op als je erop ingaat.
Sociale mediaDeel via Facebook of andere netwerken likes uit en ontvang 1 eurocent. Whatsapp kan je ook inzetten om te verdienen.
Cashback shoppenGratis korting bij duizenden webshops, bovenop aanbiedingen
SpelletjesMeerdere leuke spellen waarmee je verdienen kan
Enquêtes invullenVia het online panel meerdere surveys per maand voor prima beloning
Leden aanmelden€2,- om te beginnen en daarna 10% extra van de cashback die de door jou aangebrachte leden verdienen. Vrienden, familie of onbekenden via social media / je website dat mag allemaal!
AanbiedingenExclusieve (korting)codes en acties voor de leden
BesparenEr zijn vergelijkers voor energie, mobiel + internet, tv & bellen. Bespaar op je abonnementen en krijg voor overstappen ook nog eens cashback!
JackpotElke dag wint iemand onder de leden een mooie prijs tot max. €50,-
Review schrijvenJe krijgt een beloning wanneer je een testimonial schrijft over MyFlavours

Hoeveel verdien je met Myflavours?

In de tabel met verdienmanieren heb je net kunnen zien dat je op veel manieren geld kunt binnenhalen. Nu zijn sommige met een halve cent per keer wellicht op het oog niet zo heel interessant, er zijn er ook een aantal die wel degelijk zoden aan de dijk zetten! Juist dat je ze kan combineren maak geld verdienen met spaarprogramma’s zo interessant.

Enquêtes maken bijvoorbeeld levert je zomaar 50 cent tot enkele euro’s per keer op. Dat schiet ten minste een beetje op nietwaar? Zeker als je er meerdere kan maken elke week! (Dit kan overigens nog veel meer opleveren als je lid wordt bij de best betaalde enquête sites)

Maar cashback is nog veel interessanter, want als jij inderdaad pakweg 5-10% geld terug krijgt op je aankopen die je online doet bij webwinkels, dan loopt dat flink op. Reken maar eens uit hoeveel je nu al uitgeeft bij webshops. En als je dan ook nog eens meer via internet gaat kopen ipv nog in de fysieke winkel (omdat die extra korting natuurlijk erg interessant is) loopt dat alleen maar op!

En dan is de overtreffende trap dat je ook nog eens 10% krijgt van de cashback die de leden verdienen die door jou zijn aangebracht! Kun je nagaan als je echt veel vrienden en familie weet aan te brengen door bijvoorbeeld een post op je social media te zetten, damn!

Daarom durven we wel te zeggen dat je zomaar €100,- per maand kan pakken met MyFlavours, en als je veel leden aan weet te brengen nog wel eens veel meer!

Is MyFlavours betrouwbaar?

Ja MyFlavours is betrouwbaar. Wij kunnen inmiddels wel zeggen dat we zeer ervaren zijn in het beoordelen van dit soort websites. Wij schrijven onszelf altijd gewoon in als normaal lid en beoordelen dan een aantal punten als een soort van mystery shopper zeg maar.

De zaken waar we op letten zijn hoofdzakelijk een tweetal onderwerpen: 1) zonder problemen en snel toekennen van verdiende beloningen, zoals cashback over je aankopen die vlot is verrekend, en 2) het accuraat en vlot uitbetalen van je verdiende euro’s naar je bankrekening.

Beide zaken zijn eigenlijk altijd zonder problemen verlopen en we horen ook geen klachten erover. Wat ons betreft dus duim omhoog!

Over Myflavours

Gezien alle verdienmanieren kan je deze site classificeren als zowel een online spaarprogramma, enquête panel en een cashback sites. Ook al vinden zij zichzelf vooral het laatste want dat is hoe ze zichzelf omschrijven. Niet gek want een van hun belangrijkste onderscheidende vermogens is inderdaad dat ze op dit vlak verreweg met de meeste webwinkels samenwerken als je ze met de concurrentie vergelijkt.

MyFlavours.nl is niet opgericht door Orangebuddies maar enkele jaren door dit bedrijf overgekocht. Dit omdat ze meer vergelijkbare sites hebben en wilden uitbreiden. Inmiddels hebben ze dergelijke activiteiten in Nederland Duitsland, UK, Spanje, Canada, Australië en VS. In NL zijn een aantal van deze websites:

Lees ook onze reviews over deze sites:

Conclusie Myflacours review

Wij vinden dat iedereen lid meot worden van MyFlavours. Je kan er op veel manieren verdienen waardoor het niet saai wordt en bovendien ook nog eens een flink bedrag aan bijverdienste per maand verzorgd. Ze zijn betrouwbaar en je zal niet zomaar een probleem hebben om je geld te krijgen of tegen andere problemen aanlopen.