Gekkengoud Betrouwbaar? Ervaringen en Reviews

Auteur: |

Moet iedereen zich meteen inschrijven bij Gekkengoud.nl?

Of moet je er juist zo ver als mogelijk vandaan blijven?

Die vraag gaan we voor je beantwoorden.

En om een klein tipje van de sluier te lichten: deze site staat WEL onze Top 10 beste spaarprogramma's van Nederland.

Of geven we nu al te veel weg? (JA, je moet je lekker inschrijven)

Nou goed... je kan in de recensie hieronder lezen waarom ze in die lijst staan aan de hand van een beoordeling op de belangrijke punten.

In deze review:

Plus- en minpunten

Allerlei uiteenlopende dingen waarmee je geld kan verdienen

Als je nieuwe leden aanbrengt (vrienden) krijg je niet alleen een mooie 2 euro, maar ook nog eens een geweldige 10% bonus over wat die vrienden allemaal gaan verdienen aan cashback.

Ook met enquêtes invullen via het online panel kan je snel verdienen.

Je krijgt korting bij meer dan 3700 webwinkels waarmee ze samenwerken

Hoe werkt deze site?

Spaarprogramma's (ook wel get-paid-to-site genoemd) zijn voor de leden een ideale manier om makkelijk geld te verdienen. Je wordt namelijk beloond voor idioot simpele taken. Dit zijn er best veel dus we hebben we even handig voor je op een rijtje gezet in een tabel. Je ziet er ook steeds bij hoeveel alles oplevert. Op het moment dat je in totaal €10,- hebt verdient kan je dit laten uitkeren in geld naar je bank, of in de vorm van een waardebon of cadeau.

Verdien met:Beloning
Inschrijfbonus€1,- meteen bij het inschrijven cadeau
E-mails lezen0,5 - 1 cent per mail
Klikken op bannersmeerdere banners per dag voor 0,5 - 1 cent
Social media likesDeel op Facebook of Twitter acties en krijg steeds 1 eurocent. Je kan ook verdienen via Whatsapp
Spelletjes spelenMeerdere spelletjes beschikbaar
Cashback (korting)Meer dan 3700 webwinkels waarmee ze samenwerken, waar jij dus korting krijgt
Enquêtes invullenEr is een Online Panel: genoeg onderzoeken en goede beloning
Vrienden aanbrengenKrijg €2,- en als bonus steeds 10% over de cashback die je aangebrachte vrienden verdienen
Meedoen aan actiesAlle reclames waarop je klikt in de mails of banners daar krijg je ook cashback op
AanbiedingenExclusieve kortingscodes en aanbiedingen
BesparenVergelijken mogelijk van bijv. energie, mobiele telefonie of internet, tv & bellen. En verdien ook hier meteen cashback!
JackpotElke dag wint een lid een flinke geldprijs tot €50,-
GokkenBetaat wel maar is niet vaak online
ExtraJe krijgt betaald als je een testimonial schrijft (review)

Hoeveel verdien je ermee?

Nou je hebt net hierboven kunnen lezen hoe ongelooflijk veel manieren er zijn om überhaupt je saldo op te krikken. Daarvan zijn cashback, leden aanbrengen en enquêtes invullen het meest interessant omdat daarmee verreweg de hoogste verdiensten worden behaald. Juist dat je die allemaal kan combineren is het voordeel van verdienen met een spaarprogramma.

Ga maar na betreft de enquêtes: die leveren je 50 cent tot enkele euro's per ingevuld onderzoek op, dat gaat een stuk harder dan 1 centje per keer!

En dan de cashback: gemiddeld 2-5% geld terug op al je aankopen die je online doet, hoeveel had dat je het afgelopen jaar wel niet kunnen schelen?

En dan hebben we het nog niet eens erover dat je ook nog 10% kan meepakken van de cashback van alle leden die je aanbrengt! Plus de 2 euro per lid om mee te beginnen hé!

Nee natuurlijk helpt het als je er meer moeite voor doet / tijd in steekt. Maar dan is het zomaar mogelijk dat je hier €100,- per maand gaat binnenhalen, daarover bestaat bij ons geen enkele twijfel.

Gekkengoud.nl betrouwbaar?

Ja daar kan je blind van uit gaan. Wij hebben dit zelf ondervonden omdat we ons om dit te kunnen beoordelen zelf hebben ingeschreven als gewoon lid, mystery guest zeg maar! Dat doen we eigenlijk bij alle sites die we reviewen en bij deze categorie letten we er op of je vergoedingen goed en correct worden bijgehouden, en of deze verdiensten ook een beetje snel en zonder problemen worden uitbetaald in geld naar je bankrekening of in de vorm van een beloning in natura zoals dat zo mooi heet. In geval van deze site kan je namelijk ook kiezen voor een waardebon of cadeau.

En om onze ervaring samen te vatten: dit gaat tot nu toe, en dat is al enkele jaren, elke keer goed zonder enig gezeur. Geen twijfels op dit punt dus.

Over Gekkengoud

Ze zijn zoals ze zelf op hun website ook vermelden wat hen betreft vooral een cashback site, maar wij vinden het misschien wel meer een online spaarprogramma. Want er zijn namelijk meerdere manieren van geld verdienen naast cashback shoppen, die die je zijn geïnspireerd door spaarprogramma's: mails lezen, banners klikken, spelletjes spelen enz.

Maar het meeste kan je wel binnenhalen door geld te verdienen met cashback en daarnaast met betaald enquêtes invullen. Goed dus dat ze dit ook doen. Extra pluspunt is dat ze in vergelijking met andere sites die ook cashbackkorting aanbieden (of dit nu speciale cashbacksites zijn ook spaarprogramma-sites), verreweg samenwerken met het hoogste aantal webwinkels.

Gekkengoud is eigendom van Orangebuddies, die meer van dergelijke vergelijkbare sites heeft in onder andere Nederland maar daarbij Duitsland, Engeland, Spanje, Canada, Australië en de VS. In ons land zijn een aantal vergelijkbare sites:

Conclusie

Heel simpel: Gewoon aanmelden! Gekkengoud gaat je namelijk helpen om veel geld te verdienen en ze zijn erg betrouwbaar. Je geld komt dus ook aan op je bankrekening. Maar mocht je liever uitbetaald willen worden in casdeaubonnen of cadeaus dan kan dat ook!

Ze werken samen met erg veel webshops waar je korting krijgt en bieden daarnaast nog meer goede manieren om je saldo te boosten. dat je dit allemaal terug kan vinden op één plek / site zorgt ervoor dat je het ook niet snel beu zal worden.