betaaldemails review
Door | 04 sep. 2023

Eerlijk is eerlijk, zo kunnen we je zeggen na het schrijven van deze review, BetaaldeMails is echt wel een betrouwbare site.

Maar ze leggen het wel af tegen enkele van hun concurrenten.

En dan doelen we op de 10 beste spaarprogramma’s in Nederland.

Daar kan je veel meer verdienen.

Waarom dat zo is lees je wel in deze recensie met hieronder een beoordeling van alle belangrijke aspecten.

Dat is op basis van eigen ervaring, maar ook aan de hand van feedback die we van bezoekers ontvangen.


Plus- en minpunten BetaaldeMails review

+ Prima basisverdiensten met genoeg betaalde mails en bannerkliks

+ Ook redelijke beloning voor aanbrengen van leden (€ 2,00)

– Geen betaalde enquêtes, terwijl dat normaal juist het snelste verdient bij spaarprogramma’s

– Weinig cashback mogelijkheden

– Ze gebruiken geen accountscore, maar wel iets dat er sterk op lijkt.

Hoe werkt betaaldemails.nl?

Origineel heten spaarprogramma’s “get-paid-to sites”. Dit omdat je betaald krijgt om allerlei heel simpele en kleine taken te doen. Dat is juist het grappige van geld verdienen met spaarprogramma’s en maakt het zo eenvoudig om te doen.

Al die opdrachtjes leveren per stuk misschien niet zoveel op, maar omdat je letterlijk honderden mails kan klikken, banner kan klikken, etc. per maand bij meerdere spaarprogramma’s naast elkaar verdient het in totaliteit alsnog erg lekker.

Zodra je € 12,50 hebt gespaard, kan je dit bedrag laten overboeken naar je bankrekening. Hieronder een overzicht met alle manieren waarop je dit bij elkaar kan krijgen bij BetaaldeMails.nl.

Verdien met …Vergoeding
Aanmeldbonus€ 2,00 direct bij je aanmelding
Betaalde e-mails lezen€ 0,008 per mailtje*
Klikken op bannersZelfde als de mailtjes
Likes op social mediaOp Facebook, LinkedIn en Twitter krijg je € 0,05 per like
Spelletjes spelen voor geld
Cashback verdienenWeinig mogelijkheden, zeker als je het afzet tegen de duizenden webshops waar je (betere) korting kan krijgen via de beste cashback websites.
Geld verdienen met enquêtes
Leden aanbrengen€ 2,00 per aangebracht lid + 20% over de verdiensten van die leden!
Meedoen aan actiesWeinig gratis acties
AanbiedingenZe hebben dagaanbiedingen, maar dat is niet iets exclusiefs
BesparenVergelijk o.a. energie, sim only of tv-internet-bellen. Je verlaagt je abonnementskosten en krijgt bij de overstap cashback.
Jackpot
Gokken
Klik en win acties

* de hoogte van deze vergoedingen variert naar gelang je ‘bonus’. Daarover later meer.

Hoeveel verdien je met BetaaldeMails?

We hebben het al even aangestips, maar bij dit programma missen er enkele cruciale onderdelen waarmee je normaal gesproken juist het beste verdient bij spaarprogramma’s. En dan zijn er drie, te weten: 1) enquêtes invullen, 2) cashback shoppen, en 3) leden aanbrengen.

Moet gezegd, op dat laatste punt scoren ze goed. Vooral de 20% over de verdiensten van je aangebrachte leden lijkt er mooi, maar vergis je niet: omdat de eerste twee punten erg slecht scoren gaan je aangebrachte vrienden ook niks verdienen, waardoor dit alsnog bar weinig oplevert.

Dan nog over de zogenaamde ‘bonus’. Dit is geen accountscore maar lijkt er erg op. Als je namelijk meedoet aan acties of cashback shoppen, dan loopt deze bonus op. Daardoor krijg je meer betaald per gelezen mail. Dit kan oplopen tot 2 cent.

Maar deze loopt ook met de tijd weer af, dus het dwingt je om mee te blijven doen aan acties. En omdat er amper gratis acties zijn, moet je hier ook geld voor gaan uitgeven. Enige verschil met de gevreesde accountscore is dat je wel je geld kan laten uitbetalen ongeacht je bonus score, om hem dan maar zo te noemen.

Hoeveel je dan wel verdient met betaaldemails.nl? Nou enkele centen tot euro’s per maand. Meer niet. Dat is een schril contrast met de 300 euro die je per maand kan verdienen door je aan te melden bij de tien beste spaarprogramma’s.

Is BetaaldeMails betrouwbaar?

Jahoor, dat durven we wel te zeggen. We hebben dit zelf getest en trouw meegedaan en ook een uitbetaling mogen ontvangen. Dat zit dus allemaal wel goed denken wij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je al die mailtjes voor niks klikt, je krijgt je verdiensten echt uitbetaald en dat is het belangrijkste.

Over BetaaldeMails.nl

Betaaldemails.nl is een initiatief van RSA Online Finance BV. Zij hebben meer van dit soort sites en doen nog andere online activiteiten. Eén van de bekende andere spaarprogramma’s is directverdiend.nl en een andere is sneleuro.nl

Conclusie BetaaldeMails review

Geen slechte site, maar zonde van je tijd omdat er veel betere spaarprogramma’s in Nederland zijn waar jij meer kan verdienen. Bij meer dan onze top 10 hoef je je niet in te schrijven. Dan kan je naast spaarprogramma beter nog andere manieren van geld verdienen via internet uitproberen, dat is wat meer afwisseling en verdient vaak nog net wat beter.

Denk aan enquêtes invullen voor geld, of geld verdienen met affiliate marketing. En heb je dan nog tijd over, oké dan moet je jezelf maar lekker inschrijven bij BetaaldeMails, maar we geloven niet dat er iemand is die zoveel vrije tijd kan hebben… en als dat wel zo is zijn we alleen maar jaloers.